2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende de her seferinde farklı doktor bakıyor. Dün gittiğimde benim bebek hala makat pozisyonundaydi. Onun dışında herşey normal, suyu, kilosu vs. benim sancim yok. Burda makat pozisyonuna breech baby diyorlar. Bana iki seçenek verdi. Sana sezeryan günü verelim 39.hafta ya da breech kliniğe alalım deneyimli doktor eliyle döndürmeye çalışsın önce dedi. Belki normal doğum yaparsın dedi. Ben tabiki kilitlendim. Riskleri ne falan dedim. Çok birşey anlatmadi. Ben tamam masaji deneyeyim dedim ama eve dönünce dedigime pişman oldum. Vazgeçip sezeryan günü alacagim.
Makat gelişi olması dışında bir sorunum yok şu an gebelikle ilgili. Bir bu başıma musallat oldu.

Cnim hayir bundadir cok kafana takma demek ki böyle olması gerekiyormus. Turkiyede sezryan doğum oranı %50 civari hem de çoğu isteğe bağli. Benim cok yakjn arkadaşım gecen sene szryan olduğu gun ayağa kalktı hic ağrisi sizisi olmadi. Belii senin de oyle olur. Iyi düşün.

Kizlar bir sey sorucwm bizim hastanede normal doğum 2800 sezryen 1500 mus normalde tam tersi olmaz mi ya neden böyle ki?

Geçmiş olsun canım inşallah artmaz ya vaktimiz var daha şöyle 38 leri bulalım
Evet devlet hastanelerinde zor oluyor aynı dr a denk gelmek peki şimdi nasılsın son durum ne

Bende çok emek ettim haklısın öncelik sağlık 3 kere dış gebelik geçirdim ölümden döndüm.. Valla sonlara doğru stresten saçmalıyoruz galiba napacağımı bilemiyorum gün sayıyorum resmen bir hafta geride bırakınca mutlu oluyorum hemen o haftada neler yaşanıyor bakıyorum bugünlere getiren Rabbime şükürler olsun

Altan muane oluyorum sürekli .kızlar temiz leyin valla ben pişman oldum temizlemedigime dün . Herkes bakıyor hicgormemis gibi. Şuan sancım iyiye gidiyor . Akşam belli olcak çıkıp cikmayacgim
Rabbim hakkinizda hayirlisini versin dun aklim hep sendeydi insallah zamanini bekler bebis saglicakla dogsun insallah bu durumda sakin olmak zor ama bak iyiye gidiyomus dt farkina erken varmis gonlunu ferah tut

Rabbim hakkinizda hayirlisini versin dun aklim hep sendeydi insallah zamanini bekler bebis saglicakla dogsun insallah bu durumda sakin olmak zor ama bak iyiye gidiyomus dt farkina erken varmis gonlunu ferah tut
Ben de gece surekli girip sayfayı guncelledm dua ettm galiba ise yarams

Gunaydin kizlar 37+0

benim enerjim artik hic kalmadi bide gun icinde hep uzanir uyur vaziyetteyim geceleri su wc wc su olarak sabahliyorum kabuslar gormeye basladim ayyy sona yaklasiyoruz benide korku sarmaya basladi iyiden iyiye kimsryede bisey belli etmiyorum

Ayni seyleri yazmisiz

benim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
Başınız sağolsun canım Allah gençlerden esirgesin Allah rahmet eylesin

Ben de gece surekli girip sayfayı guncelledm dua ettm galiba ise yarams
İyiyiz şuan canım
Bebek doğmadı ama hastane beni açlıktan öldürmeye niyetli yoğunluk var ve beni unuttular .doktora dogsada olur artık dedim doktor kesinlikle durdurmak istiyor hayır diyor . Elim ayağım bembeyaz oldu ilaçlardan hala veriyorlar

Benim stor perdelerimi mahvettiler çok büyük kurumsal bi yere vermiştim hemde getirdiler hem kırılmış derin cizikler vardı bide parasıni aldılar geçen sene ben isin peşini bırakmadım her yere sikayet ettim neredeyse mahkemeye verecemtim tuketici haklarına perde para mi ödedi pis insanlar .Umarım bisey olmaz

benim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
Başınız sağolsun. Ölüm de hak doğum da üzülme insanoğlu doğuyor ölüyor tabiki sevdiklerinizin aramızdan ayrılması acı ama elimiz bağlı

Altan muane oluyorum sürekli .kızlar temiz leyin valla ben pişman oldum temizlemedigime dün . Herkes bakıyor hicgormemis gibi. Şuan sancım iyiye gidiyor . Akşam belli olcak çıkıp cikmayacgim
Onlar neler görüyordur canım boşver önemli olan sancinin durması. Vaktinde gelsin

Senin daha yakın doğum ne kalmış ki kac gün vardı gününe canım bnm tam 3 haftam var aksilik çıkmazsa
Acil bi durum olursa 38+2 dedi o gune gore 9 onun disinda 39 da dogum yaptiririm dedi o gune gorede tam 14 gun kaldi canim cumartesi kontrolumuz var sanirim tam kesin tarih verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…