2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sen çok yorulmadan sakince dinlen bol bol bebek ve senin için ne sağlıklıysa o olur inş. 39 a girmiş oluyor o zaman alsa bile

Ben gün içinde ev işlerinden doğru dürüst yzanıp dinlenemiyorum gecede aynı şekilde su wc mekik dokudum ağrılarım oldu üstüne rüyamda da bebeğimi erken aldırmak zorunda kalıyorduk acil bir durum çıkıyordu
benim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
İnşaallah dediğin gibi olur canım bu aralar psikolojik olarak baya kötüyüm gün azaldıkça da heyecan panik artıyor
Evet kızlar benim de bugün doğum tarihim belli oldu 7 kasım sezeryan 38+1 de fetal taşikardi sebebiyle zorunlu sezeryan. Tabi 3 hafta daha dayanırsa kızım
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun

Düz stor ama ikili olanlar var ya üstünde de düz tül var işte, ay korkutma beni nolur yaa, perdecimizi de çok severdik karşı komşumuzdu koronadan dolayı kaybettik perdeye bişi olursa yani iyice üst üste gelmiş olacak her şey. O perde temizleyicisini bende alayım olmazsa yaa, ama çok güneşli evim hergün indirip kaldırıyoruz mecburen perdeyi.

hurma yemeye basladınız mı sormus muydum unuttum ya kafam gidip geliyor. baslıyım mı ben de? erken mı 35 5. hala yuruyemıyorum ya mutfağa gidene kadar nefesim kesiliyor
Canım 38e kadar bekle hurma için, sonra 38 olunca hurma ve eşe yanaşma durumu var o Rahmi yumuşatıp doğumu başlatmaya yardımcı oluyor, ama daha erken.

Sorma canım gece benim de wc su şeklinde geçiyor
benim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
Başınız sağ olsun canım
Evet kızlar benim de bugün doğum tarihim belli oldu 7 kasım sezeryan 38+1 de fetal taşikardi sebebiyle zorunlu sezeryan. Tabi 3 hafta daha dayanırsa kızım
Hayırlısı inşallah canım
hurma yemeye basladınız mı sormus muydum unuttum ya kafam gidip geliyor. baslıyım mı ben de? erken mı 35 5. hala yuruyemıyorum ya mutfağa gidene kadar nefesim kesiliyor
Hutmayı brn hergün yiyorum neden bekliycez ki bişeyleri kaçırdım sanırım

Sorma canım gece benim de wc su şeklinde geçiyor

Başınız sağ olsun canım

Hayırlısı inşallah canım

Hutmayı brn hergün yiyorum neden bekliycez ki bişeyleri kaçırdım sanırım
normal doğumu tetikliyormus cnım rahmi gevsetiyormus

teşekkürler taziye dileklerinize

zaman azaldıkça ben de slkllmaya başladım. ama içim slkllıyor resmen

Sen çok yorulmadan sakince dinlen bol bol bebek ve senin için ne sağlıklıysa o olur inş. 39 a girmiş oluyor o zaman alsa bile
Evet evet 38+1 39 içinde oluyor beklemek istemiyorum dedi aynen dinlenmem gerekiyor sanırım
Gözün aydın canım
Sağol kuzum
akademi1994 gözün aydın canım, ben inanıyorum minnoşun bekleyecek gününü, ayy hepsi arka arkaya doğacaklar, birbirimize danışacağımız o kadar çok şey olacak ki
İnşAllah bakalım bi doğsunlar sağlıkla hayırlısıyla bol bol siz çok çocukluların tecrübelerinden faydalanırız biz ilk çocuklular

albertine1204 E Eylul3319 sağolun kızlar

Dip köşe temizlik mis gibi işte bende 36.haftam bitsin başlıcam halılar yıkatmaya perdeler yıkanacak camlar silinecek...sonrada gerisayım başlasın

Neden değiştin canım
İlk önce özel muayenehaneye gittim pandemi var hastaneye girmeyeyim diye sonra öğrendim ki o doktor bulunduğumuz yerde doğum yaptirmiyormus sonra devlete geçtim devlette doğum yaparım diyordum aynı zamanda özel doktora da devam ediyordum. Son randevuda devletteki doktorum ben de şeker olduğu için bebeğin belki kuveze ihtiyaci olabilir emme ve nefes alma da herhangi bir sorun olursa dedi ve bu hastanede de kuvez yok malesef bebeği alıp merkezdeki hastaneye sevk ediyorlarmisAllah korusun öyle biseye gerek kalmaz inşallah ama ya olursa diye kafama takıldı o orda ben burda nasıl olacak diye şimdi burda özel hastane var oraya gittim ordaki doktorda 15 gün sonra gel gün verelim 37 haftada falan alırız muhtemelen dedi şekerden dolayı sanirim ayyy çok uzun olmuş

Yine doktor ve hastane değiştirmek zorunda kaldım haftaya gün verecek bakalım merakla bekliyorum
Bende ayni durumdayim canim digerlerinde bi dr takipindeydim bunda arastirma devlet ozel yarin ozelde kontrolum var bakalim ne diyecek

İlginç gerçekten. Benim hastanemde sezeryan 500 lira daha pahalı eğer epidural istersen 1250 farkediyo.

Hurma beni çok zorluyo aşırı tatlı geliyo :/ ama yemeye başlasam iyi olucak.

_seastar_ başınız sağolsun doğanın döngüsü böyle Allah sizlere sağlıklı ömürler versin

Kizlar bugun belim cok kotu dun hic yatamadim butun odalari gezdim resmen esimlede biraz tartistik dun bosu bosuna dun uzak bi akrabamiz var beni aradi kadin hasta olmasina ragmen bi ihtiyacin varsa geleyim fala dedi bende esime dedimki beni aradi boyle dedi eltilerinden iyiymis yine dedi bende hepsinden gorumcemdende iyi dedim vay soylemez olaydim gorumcemin bi problemi olursa arar akil alir esimden yok cocuklari yok esi bitmez sorunlari hic hamile oldugumda arayip tebrik bile etmedi 4 ayim Ramazana denk geldi hep kusmalarla gecti ac kalmadinlar diye kalkip zoraki yemek yaptim simdide vucut agrilarim cok yakinda oturuyo bize bigun bi ihtiyacin varmi diye sormadi esim cocuklarim yapti herseyi kendiside biliyo ama toz kondurmuyo sinir oldum Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin

Hiç sıkma canını
eminim ki hepimiz bir an önce eski hareketliliğimize kavuşmak istiyoruz
çünkü evimde birinin birşey yapması bile üzüyor beni
boşuna dememişler Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
hepsinin hakkından geliriz allahın izniyle

benim de gorumcem hic destek olmadı hic unutmayacam bunu demek ki abla kardes olunmuyormus gorumceyle. onu anlamıs oldum bu sayede. esime soylediğimde o bilmiyor hamilelik nası bi surec o yuzden dedi 38 yasında kadın sonucta hıc mı gebe arkadası olmadı cevresinde. ama esimin teyzesinin kızı var omrumde 2 3 kere gordum ama hep arar sorar psıkolojık olarak destek olur kafa yapılarımız cok benzıyor onunla muhabbetimiz iyi resmen bana abla oldu bu srecte o da gecen yıl doğum yaptı. iste o yenı doğum yaptığı icin biliyormus ondan arıyormus gorumcem bilmiyormus. neyse bılmezse bılmesin ben soğudum olan o oldu yani.

Aman canım, erkekler bu konularda daha sığ düşünüyorlar, neden üzdün ki kendini, kardeşi ya toz kondurmaz zaten, neyse diyip geçseydin Allah biliyor nasıl olsa, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin biz yine şükür ki hamilelik gibi bir durum yaşıyoruz ve şurda 1 aya kalmaz eskiye döneceğiz.

Eşlere anne/kardeş haksız bile olsa evet haksız dedirtmek çok zor hiç o konulara girmemek en iyisi, üzme kendini sende. Gün olur devran döner o zaman da sen olabilirsen el gibi olursun.

Hiçte eskisi gibi olamayacaksın biliyo musun? Bu dönemde yapılanlar hiç ama hiç unutulmuyor, bende lohusalığımda yapılan söylenen cümleleri ve hareketleri hiç unutamıyorum.

Hatta bir arkadaşım benden 6 ay önce erkek doğum yapmıştı, kızıma mavi kutulu bayat çikolata getirmişti doğum hediyesi. Gören şok oldu ama o kendini kurnaz gördü işte. Sonrasında ona bi daha hiç güvenip arkadaşım evet diyemedim, bunu da hiç unutamıyorum niyeyse 3 kuruşluk çikolata almasan da olur ama evdeki bayat ve cinsiyet farklı çikolata da götürülmez yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…