- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Sen çok yorulmadan sakince dinlen bol bol bebek ve senin için ne sağlıklıysa o olur inş. 39 a girmiş oluyor o zaman alsa bileHadi bakalım hayırlı haberlerle inşAllah
Hayır ben dılardan hiç bişi hissetmiyorum canım. Şimdi doktordan geldim önce yine 200 üstüydü sonra 160 lara düştü. Beklemenin manası yok normal olmayacak dedi. 38+1 sezeryan dedi.
Başınız sağolsun canım
Gözün aydın canımEvet kızlar benim de bugün doğum tarihim belli oldu 7 kasım sezeryan 38+1 de fetal taşikardi sebebiyle zorunlu sezeryan. Tabi 3 hafta daha dayanırsa kızım
Ben gün içinde ev işlerinden doğru dürüst yzanıp dinlenemiyorumGunaydin kizlar 37+0
benim enerjim artik hic kalmadi bide gun icinde hep uzanir uyur vaziyetteyim geceleri su wc wc su olarak sabahliyorum kabuslar gormeye basladim ayyy sona yaklasiyoruz benide korku sarmaya basladi iyiden iyiye kimsryede bisey belli etmiyorum
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinbenim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
İnşaallah dediğin gibi olur canım bu aralar psikolojik olarak baya kötüyüm gün azaldıkça da heyecan panik artıyorAman kızlar yaa 9 ay boyunca nasıl doğuracağım diye kaygı çektim, doğum yaptıktan sonra bu muymuş ne varki demiştim, çokta stres yapmayın, dedikleri gibi bebeği görünce herşey geçiyor gerçekten doğru
Bi de dayanılmaz bi ağrınız yok, ağrı kesici yapılınca hop geçiyor zaten, bi de adet sancısı gibi sancı oluyor, onu zaten şu an da çekiyoruz, hiç korkmayın bitip gidiyor bi anda.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursunEvet kızlar benim de bugün doğum tarihim belli oldu 7 kasım sezeryan 38+1 de fetal taşikardi sebebiyle zorunlu sezeryan. Tabi 3 hafta daha dayanırsa kızım
Düz stor mu seninki inşallah bisey olmaz ben stor temizleme spreyiyle siliyorum leke vs yok süpürüyoruz sonra fıs fısli sıkıp pamuklu bezle siliyorum. Büyük alanım olsa söyle teras falan temiz fırçayla yıkardım ama öyle bi yerim yok maalesef
Canım 38e kadar bekle hurma için, sonra 38 olunca hurma ve eşe yanaşma durumu varhurma yemeye basladınız mı sormus muydum unuttum ya kafam gidip geliyor. baslıyım mı ben de? erken mı 35 5. hala yuruyemıyorum ya mutfağa gidene kadar nefesim kesiliyor
Bitmiş hiç bisey kalmamış işlerin bitti miAcil bi durum olursa 38+2 dedi o gune gore 9 onun disinda 39 da dogum yaptiririm dedi o gune gorede tam 14 gun kaldi canim cumartesi kontrolumuz var sanirim tam kesin tarih verilir
Sorma canım gece benim de wc su şeklinde geçiyorGunaydin kizlar 37+0
benim enerjim artik hic kalmadi bide gun icinde hep uzanir uyur vaziyetteyim geceleri su wc wc su olarak sabahliyorum kabuslar gormeye basladim ayyy sona yaklasiyoruz benide korku sarmaya basladi iyiden iyiye kimsryede bisey belli etmiyorum
Başınız sağ olsun canımbenim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
Hayırlısı inşallah canımEvet kızlar benim de bugün doğum tarihim belli oldu 7 kasım sezeryan 38+1 de fetal taşikardi sebebiyle zorunlu sezeryan. Tabi 3 hafta daha dayanırsa kızım
Hutmayı brn hergün yiyorum neden bekliycez ki bişeyleri kaçırdım sanırımhurma yemeye basladınız mı sormus muydum unuttum ya kafam gidip geliyor. baslıyım mı ben de? erken mı 35 5. hala yuruyemıyorum ya mutfağa gidene kadar nefesim kesiliyor
normal doğumu tetikliyormus cnım rahmi gevsetiyormusSorma canım gece benim de wc su şeklinde geçiyor
Başınız sağ olsun canım
Hayırlısı inşallah canım
Hutmayı brn hergün yiyorum neden bekliycez ki bişeyleri kaçırdım sanırım
Evet evet 38+1 39 içinde oluyor beklemek istemiyorum dedi aynen dinlenmem gerekiyor sanırımSen çok yorulmadan sakince dinlen bol bol bebek ve senin için ne sağlıklıysa o olur inş. 39 a girmiş oluyor o zaman alsa bile
Sağol kuzumGözün aydın canım
İnşAllah bakalım bi doğsunlar sağlıkla hayırlısıyla bol bol siz çok çocukluların tecrübelerinden faydalanırız biz ilk çocuklularakademi1994 gözün aydın canım, ben inanıyorum minnoşun bekleyecek gününü, ayy hepsi arka arkaya doğacaklar, birbirimize danışacağımız o kadar çok şey olacak ki
Dip köşe temizlik mis gibi işte bende 36.haftam bitsin başlıcam halılar yıkatmaya perdeler yıkanacak camlar silinecek...sonrada gerisayım başlasınBugün halılarım ve salon perdem için randevu aldım, artık doğum günü bile belliyse kimse gelmese bile evi dip köşe halletmek lazım dimi
Eşimin de hiç gönlü yok, bozulur diye hiç sevmez öyle şeyleri, gönderiyorum ama inşallah başlarına bişi gelmez. Bu temizlik konusunda hiç anlaşamıyoruz eşimle, nefret ediyor yardımcıdan da halı perde yıkatmaktanda.
İlk önce özel muayenehaneye gittim pandemi var hastaneye girmeyeyim diye sonra öğrendim ki o doktor bulunduğumuz yerde doğum yaptirmiyormus sonra devlete geçtim devlette doğum yaparım diyordum aynı zamanda özel doktora da devam ediyordum. Son randevuda devletteki doktorum ben de şeker olduğu için bebeğin belki kuveze ihtiyaci olabilir emme ve nefes alma da herhangi bir sorun olursa dedi ve bu hastanede de kuvez yok malesef bebeği alıp merkezdeki hastaneye sevk ediyorlarmisNeden değiştin canım
Bende ayni durumdayim canim digerlerinde bi dr takipindeydim bunda arastirma devlet ozel yarin ozelde kontrolum var bakalim ne diyecekYine doktor ve hastane değiştirmek zorunda kaldım haftaya gün verecek bakalım merakla bekliyorum
Cnim hayir bundadir cok kafana takma demek ki böyle olması gerekiyormus. Turkiyede sezryan doğum oranı %50 civari hem de çoğu isteğe bağli. Benim cok yakjn arkadaşım gecen sene szryan olduğu gun ayağa kalktı hic ağrisi sizisi olmadi. Belii senin de oyle olur. Iyi düşün.
Kizlar bir sey sorucwm bizim hastanede normal doğum 2800 sezryen 1500 mus normalde tam tersi olmaz mi ya neden böyle ki?
Dayanir insallah kuzus hayirli olsun dogum tarihin saglicakli bi sekilde kavusman dilegiyle canimEvet kızlar benim de bugün doğum tarihim belli oldu 7 kasım sezeryan 38+1 de fetal taşikardi sebebiyle zorunlu sezeryan. Tabi 3 hafta daha dayanırsa kızım
Hiç sıkma canınıKizlar bugun belim cok kotu dun hic yatamadim butun odalari gezdim resmen esimlede biraz tartistik dun bosu bosuna dun uzak bi akrabamiz var beni aradi kadin hasta olmasina ragmen bi ihtiyacin varsa geleyim fala dedi bende esime dedimki beni aradi boyle dedi eltilerinden iyiymis yine dedi bende hepsinden gorumcemdende iyi dedim vay soylemez olaydim gorumcemin bi problemi olursa arar akil alir esimden yok cocuklari yok esi bitmez sorunlari hic hamile oldugumda arayip tebrik bile etmedi 4 ayim Ramazana denk geldi hep kusmalarla gecti ac kalmadinlar diye kalkip zoraki yemek yaptim simdide vucut agrilarim cok yakinda oturuyo bize bigun bi ihtiyacin varmi diye sormadi esim cocuklarim yapti herseyi kendiside biliyo ama toz kondurmuyo sinir oldum Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin
benim de gorumcem hic destek olmadı hic unutmayacam bunu demek ki abla kardes olunmuyormus gorumceyle. onu anlamıs oldum bu sayede. esime soylediğimde o bilmiyor hamilelik nası bi surec o yuzden dedi 38 yasında kadın sonucta hıc mı gebe arkadası olmadı cevresinde. ama esimin teyzesinin kızı var omrumde 2 3 kere gordum ama hep arar sorar psıkolojık olarak destek olur kafa yapılarımız cok benzıyor onunla muhabbetimiz iyi resmen bana abla oldu bu srecte o da gecen yıl doğum yaptı. iste o yenı doğum yaptığı icin biliyormus ondan arıyormus gorumcem bilmiyormus. neyse bılmezse bılmesin ben soğudum olan o oldu yani.Kizlar bugun belim cok kotu dun hic yatamadim butun odalari gezdim resmen esimlede biraz tartistik dun bosu bosuna dun uzak bi akrabamiz var beni aradi kadin hasta olmasina ragmen bi ihtiyacin varsa geleyim fala dedi bende esime dedimki beni aradi boyle dedi eltilerinden iyiymis yine dedi bende hepsinden gorumcemdende iyi dedim vay soylemez olaydim gorumcemin bi problemi olursa arar akil alir esimden yok cocuklari yok esi bitmez sorunlari hic hamile oldugumda arayip tebrik bile etmedi 4 ayim Ramazana denk geldi hep kusmalarla gecti ac kalmadinlar diye kalkip zoraki yemek yaptim simdide vucut agrilarim cok yakinda oturuyo bize bigun bi ihtiyacin varmi diye sormadi esim cocuklarim yapti herseyi kendiside biliyo ama toz kondurmuyo sinir oldum Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin
Kizlar bugun belim cok kotu dun hic yatamadim butun odalari gezdim resmen esimlede biraz tartistik dun bosu bosuna dun uzak bi akrabamiz var beni aradi kadin hasta olmasina ragmen bi ihtiyacin varsa geleyim fala dedi bende esime dedimki beni aradi boyle dedi eltilerinden iyiymis yine dedi bende hepsinden gorumcemdende iyi dedim vay soylemez olaydim gorumcemin bi problemi olursa arar akil alir esimden yok cocuklari yok esi bitmez sorunlari hic hamile oldugumda arayip tebrik bile etmedi 4 ayim Ramazana denk geldi hep kusmalarla gecti ac kalmadinlar diye kalkip zoraki yemek yaptim simdide vucut agrilarim cok yakinda oturuyo bize bigun bi ihtiyacin varmi diye sormadi esim cocuklarim yapti herseyi kendiside biliyo ama toz kondurmuyo sinir oldum Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin
Hiçte eskisi gibi olamayacaksın biliyo musun? Bu dönemde yapılanlar hiç ama hiç unutulmuyor, bende lohusalığımda yapılan söylenen cümleleri ve hareketleri hiç unutamıyorum.benim de gorumcem hic destek olmadı hic unutmayacam bunu demek ki abla kardes olunmuyormus gorumceyle. onu anlamıs oldum bu sayede. esime soylediğimde o bilmiyor hamilelik nası bi surec o yuzden dedi 38 yasında kadın sonucta hıc mı gebe arkadası olmadı cevresinde. ama esimin teyzesinin kızı var omrumde 2 3 kere gordum ama hep arar sorar psıkolojık olarak destek olur kafa yapılarımız cok benzıyor onunla muhabbetimiz iyi resmen bana abla oldu bu srecte o da gecen yıl doğum yaptı. iste o yenı doğum yaptığı icin biliyormus ondan arıyormus gorumcem bilmiyormus. neyse bılmezse bılmesin ben soğudum olan o oldu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?