2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ne ayıp ya

Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun evladinla. Bazen denk gelmiyor benimde hast işim öyle oldu tedavim memorial da oldu tüp bebek doktorları gebe takibi yapmıyor sonra ssk geçmediği için oradan vazgeçtim 12.haftalarda rahme dikiş atılma durumu vardı bi doktor buldum kadıköy medicana da evime çok uzak neyse o dönem virüs yoğundu insanlar evindeydi trafik karşıya gecsekde sorun olmuyordu insanlar ise başlayınca gidip gelmek zor oldu bende avrupa yakasında yenidoğan yoğun bakım ünitesi iyi olan bi yer buldum bide perinatologa takipli olmam lazımdı çok şükür kafam rahat oldu.Kuvez çok önemli Öyle bir durum olsa bile bebeğin aynı hastanede olur .evimin yakınında bilinen bir hast var haberlere çıkmıştı Hatta yenidoğan uni yokmuş başka bi yere sevk etmişler bebeğin ölüsü gelmiş Allah korusun kadın bebeğim sapasağlam di diyor .

Valla alismam lazimdi canim 15 senelik evliyim bu konuda onu hic anlayamadim kendisiyle degilde ailesi cok problem yasatti bana hep Allaha havel ettim tek tek gozume gosterdi ama anlayana insallah canim Rabbim saglik sihhat versin az kaldi insallah

Yuhh hic gelmeseydin daha iyiydi yani evet bugunlerde yapilan seyler insan dahada aliniyo sinir oluyo

Dip köşe temizlik mis gibi işte bende 36.haftam bitsin başlıcam halılar yıkatmaya perdeler yıkanacak camlar silinecek...sonrada gerisayım başlasın
Benim koltuk hali kilim kışlıklar vs yıkandı. Ayakkabılık dolap içleri düzenlendi baza altları vs her şeyi eşim yaptı sağolsun bu haftada annem gelip cam kapı mutfak banyo tuvalet temizleyecek. Ama yine halıları sermiycem doğuma 1 gün kala lohusa yatagimi sereriz ev dip köşe süpürür silinir duşumu alır doğuma giderim inşallah .Temizlikten sonra 3 haftam kalıyor o evin mis kokusu gider ama napiyim erken gelir falan herşey temiz olsun

Kontrolun ne zaman canim iyice stres oluyoruz sakin olmak gerekiyor ama elimizde degil kuzum banu ciftciyi izlemistim sanciniz baslasada 4 saat vaktiniz var demisti bi hastasida uzaktaydi o bu
allah korusun kuzum bende annemdeyim ya o hic bir is yaptirmiyor sabah uyandigimda kahvaltim hazir oluyor bi bardak bile kaldirttirmiyor sagolsun sanirim o yuzden iyice uyuşuk oldum ama gercekten enerjim yok dogum yaklasti benim
Bitmiş hiç bisey kalmamış işlerin bitti mi
ben simdi evimde degilim ya bana arada gelen hi kadin vardi virus varken hic cagirmadim esim dedi zaten evde olmayacaksin onu cagiralim benimde annem gibi olan alt komsum var onada geliyordu guvenilir bir kadin işte komsum yaninda duracak persembe gunu kadin temizleyecek duvarlari perdeleri komple evi temizleyecek halilarim yikandi serilmedi onlarida serecek o yuzden kafam rahat neyseki temiz bir eve bebegimle girmiş olacam

Anne kardeş gibi yar olmaz .Doğum olsun hepsi başına doluşur bebek görmeye sevmeye gelirler. Hamile kadının duasını almak ne büyük sevap .Gün gelir aynı durumda ke dileri olursa kulağını çevirir duymazsın şen de canım.Ben çok kindarim ya yapılan kötülüğü unutmam ama iyiliği hiç hiç unutmam .Gorumcem yok eltim var onlarda hep arayip sordular bayramda falan hiç kaldırmadılar beni yerimden. Kayinvalidem köye gitti kurbandan sonra öncesinde hast sonra oraya bırakırdı eşim ben uzanırdım önümden meyvemi findigimi kuruyemisimi eksik etmezdi şimdi de her gün arar aklım sende diye .Bi ara kız kardeşim de kaldım 1 ay bana evinde bebekler gibi baktı ki çok huysuz bebeği olmasına rağmen. Annemde öyle bu surec de Allahtan kimse benim nefretimi almadı yoksa bıçak sırtı gibi iliskimi keserdi. Ay bide migde bulantimin yoğun old dönemde annem başka şehirde sokağa çıkma yasağı 'ndan dolayı mahsur kalmıştı canım aşırı ekşi yaprak sarması çekmişti hatta o gün tv de karşıma çıkmıştı bi kaç kez ağlamıştım benim annem yok olsa yapardı diye esim ben yapayım dedi evde de yaprak yontu ertesi gün pazartesi aliriz ben sararım akşam işten gelince sararim demişti biri yengeme söylemiş kadın gece 3 de sarmış kuzenimle sabah kapı çaldı biz annemde kaliyorduk dayım o yağmurda yuruyerek getirmiş kahvaltıda yemiştim. Yazarken gözlerim doldu bak .Merhamet vicdan baska birsey esine anlatamazsın hic kendini germe erkek kafasi iste ailesi her zaman hakli .Gun gelir sira onlarada gelir

aynen doğumlarda lohusalıklarda yapılanlar unutulmuyor hiç. benim kvalidemler ilk doğumumda hastaneye doğumdan 3-4saat sonra gelip misafir gibi oturup gitmişlerdi. bir de ben demişimki hastaneden çıkınca annem gelecek bize onu çağırmamışım ki o halimle bir de davet beklemişler. onu da 1 sene sonra dillendirdiler. insan davet bekler mi oğlunun evine Allah aşkına. sanki geleni kovduk biz. hala o doğumdan içimde kinliyimdir. bu doğumda da hastaneye alıyorlar dedim yarım ağız ayyy nasıl gelcez ki dedi. bende eşime diyorum şimdi söle gelmesinler korona falan olurlar bşrşey olur onu da bize mal ederlerbir de kızımı oraya bırakıcaz ama kalmam diyor ağlıyor nası bşr plan hapcaz bilmiyorum

normal doğumu tetikliyormus cnım rahmi gevsetiyormus
Ben abartmadan hep yedim bundan sonra dikkat ederim
Canım şeker bebegi etkilemiş mi neden 37.hafta.Ben günde 4 kere insülin kullanıyorum ama bana 38 39. Hafta diyor doktor

Herkes bi şekilde kendini gösteriyor işte, gülüyorum ama unutamıyorum da.
Yuhh hic gelmeseydin daha iyiydi yani evet bugunlerde yapilan seyler insan dahada aliniyo sinir oluyo
Aynen kim geldi kim gelmedi insan anlıyor. Hatta birine giderken (hoş o da kalmadı coronadan kimse gelmez gitmeyiz) o bana gelmedi bile ne gidicem diyo insan.

Ayy ne güzel kalpliymiş, ne büyük dua aldı, Allah razı olsun o yengeden.

Benim görümcem şehir dışında yaşıyor, benim doğuma gelmişlerdi, kv görümcemi ağırlamaktan 2 dk uğrayıp gitti bi daha da gelmemişti resmen. Ne gıcık olmuştum, görümcelerde gezdiler bi de gelip misafir gibi ağırlanmayı bekliyorlardı gelmedikleri daha hayırlı

2. De bende sabah yatış için gittim hastaneye kızım üzülmesin gece kalmaz kimseyle diye, kv bende kalsın falan demedi hoş kalmazdı benimki de onda. Kardeşimin eşine bırakmıştı eşim akşam alırım gece de benimle kalır demişti o dönem saolsun gelinimiz her şeyiyle ilgilenmiş kızım mutlu olmuştu. Sevdiği bi başka akraba varsa onda gündüz idare etsinler akşam babasıyla takılır zaten.

Şok

Hamilelikte ıhlamur içen var mı? Ben dünden beri boğaz agrısı yaşıyorum belki iyi gelir diye sizce bir zararı yok tur demi

Ne tuhaf hangi zihniyetle yapmış sa bunu

Ne kadar iyi bir esin var, çok buyuk bir şans hayatta. Evdeki huzur çok önemli. Uyumlu, sakin, eşine düşkün erkekleri çok takdir ediyorum cidden. Şu dili uzun zehir zembelek konuşanları duymaktan gına geldi toplumumuzda.

Boyle insanlarin eksikligini gostermesin duani almislar ne guzel Allah razi olsun

Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin bu donemlerde arayip sormazlar kendilerine bisey olursa niye aramamisim diye laf ederler aslinda annemde kardesim de sorar ben biraz kendi isimi yapmayi severim zoraki olsada kendim yaparim benim sinir oldugum anlayissiz insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…