2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tabi canım böle bi hediyedense sormaya gelmesi bile yeter. Bencede beklentiye girmemek lazım aynısını bende arkadaşımda yaşadım hamileliğin başında taşınıyordu gittim yardım ettim. hamileliği boyunca canı bişi istese yaptım götürdüm her zaman sordum. Ben taşınırken yardımı geçtim artık bazen eşim şehir dışındayken hamile halimle yalnız kaldım o zaman arayıp sormadı gelmedi. Eşim bile çok kırılmıstı beni sormamalarına

Bende aynı durumdayım. İnsallh geçecek bugünler gözüyle bakıyorum

Kızlar merhaba, bende bugün kontrolden geldim. 33 haftalığım. Çok şükür hersey yolunda dedi doktor. Agrilarimi sancılarımı söyledim ama doktorum normal bi süreç dedi. Vücut doğuma hazırlanıyor dedi. Doktorum böyle normal deyince eşim de hiç umursamıyor ama benim kasik ağrılarim aşırı artmaya başladı. Bi is yapsam yoruluyorum. Bol bol dinlen dedi ama ne mümkün. Bende eşimle tekim su an yalnızım annem başka şehirde doguma ancak gelebilecek. Kv desem hala yazlıkta o olsen gelmez. Bi isin ucundan tutayım derdi yok. Zaten herkes bakacağı bebeği doğursun diyerek hamileliğimin başından beri burnumdan getiriyor. Söylediği her laf beni geriyor. Çok yorgun hissediyorum kendimi mutsuz hissediyorum ama neyseki oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bugün

Görümcem doğum yaptında onun eşide böyleydi gelene bişey demek istemiyordu kv kendisi rahatsız olmustu. Eşimde annesine kızına sen bakacaksın toparlandıgı zaman gelsinler o kadar insanın ne işi var diye kızdı hep. Şimdi annesi sonra gelsin istiyor bende incitme gelsin dedim. 10 güne görümcemde gelmek istiyormuş eşim kızıyor bi ay toparlan kimse gelmesin misafir ağırlayacak durumda olmayız diyor. Bu konularda eşim beni daha çok düşünüyor.
Kendi annen ablana söyle bırakıp gitmesinler senin ihtiyacına onlar yetişecekler.Gerekirse sırayla gelsinler ama kendi yakının olsun yanında.
Tecrübeli diye bebekle de görümcen ilgilenmesin tecrübesizde olsak artık bizim çocuğumuz yanlış da olsa doğru da olsa biz büyüteceğiz. Sana yardım edecekse yemek yapsın.

İnş anlayabilirim. Bunu duyduğuma çok sevindim
Pandemi olmasa bende gidecektim gebelik eğitimine aslında Online nasıl olur bilemedim katılsam mi diye düşünüyorum

_seastar_ canım başın sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.

canım benim ilki 30 Ağustos ama hep tatil ve oğlum çok mutsuz oluyor. okula denk gelsin istiyor doğum günü. bana kalırsa 29 Ekime getirme ama sen bilirsin.

medical parktan fiyat aldım özel sigorta için. sez 6000 normal 12.000 dedi şaka mı dedim. ne alaka yani? meğer özel sigorta olunca normal doğumda sgk ile anlaşmaları çok düşükmüş ondan normal doğum böyle oluyor dedi. ilginç geldi bana da...
ay korkunç olmuş ya, hele ki bu dönem herkes her şeyi görüyor sosyal medyadan, iyi cesaret. ben de akraba ve etrafımdakilere aşığı gıcığım hormonlardan mı bilmem. eşime diyorm taşınalım gidelim buradan. doğuma kadar sabrediyorum fikrim değişir mi diye

Ben suyum geldiginde anlamadım idrardan biraz farklı sızıntı şeklindeydi sen ona dikkat et sadece zaten gittigimdede doğumun başlamış dedi doktor belli bir seviyeye inmişti artık bebgin suyu ama tedirgin olma

Evet benim suyum iki gün boyunca gelmişti ben anlamamıştım mesela

Masajı duymuştum bana teklif etmediler direk sezaryen olacaksın dediler ama teklif etselerdi ben de kabul etmezdim. Zaten zamanında amniyosentez yaptırarak bir risk almıştım bir daha risk almazdım heralde. İyi ya sevindim senin adına benimki de haftasıyla falan hep uyumlu çok şükür. Sadece makattan dönmedi ve suyu sınırda işte. Sağlıkla doğarlar inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20201013-164856_Google.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 25
Geçmiş olsun canım inşallah artmaz ya vaktimiz var daha şöyle 38 leri bulalım
Evet devlet hastanelerinde zor oluyor aynı dr a denk gelmek peki şimdi nasılsın son durum ne
Teşekkür ederim Kasılmam çok olmadı bugün. Sanırım şu yalancı kasılmalardan yaşadım. Evet inşallah sağlıkla doğsunlar ben beklerim sabrederim sonuna kadar

Suyun geldiği farkedilmiyormu yok artik oyle bir geliyormuski bardaktan boşalir gibi birde su patlamadan once hani kapak acilir ya onun gibi pat diye bir ses geliyormus sonrasinda zaten malum ve su gelse bile vaktimiz var hic korkma allahin izniyle zamaninda doğumumuzu yapacagiz

Ben artik insanlardan beklentilerimi birakali cok oldu cunku üzülüyorum bi arkadasimin dugunu cok uzaktaydi yinede ne yapip edip nisanliyken gittim benim dugunum merkezi bi yerdeydi o arabalarini sattilar araba yok diye gemediler ki o donem bizimde arabamiz yoktu bi arkadasim evlenmişti işimden dolayi dugunune gidememistim evine gittigimde ona altin kolye hediye götürdüm o dugunume gelmedi kayninin dugunune katilmayi tercih etti bi 5 dk yuzunu gorsem o bile yeterdi bana ama iki arkadasimda bebekleri daha 10 gunluktu dugunume geldiler o durumda olmalarina ragmen onun icin ne demisler iyilik yap denize at

Sezeryan gününü ne zamana verdiler? Burda 39.haftaya veriyorlar. Benim endişem planlı sezeryandan önce bir şekilde suyum gelir ve doğum başlarsa. O zaman makat gelişi doğum çok çok zor. Acil sezeryan nasıl oluyor bilmiyorum

Bu perşembe için başka bir doktora randevu aldım. Belki bana da sezaryen için tarih verirler artık.

Bende aynı durumdayım. İnsallh geçecek bugünler gözüyle bakıyorum
inşallah ya gerçekten zorlandım artık

canım normal işim evden devam şu anda zorlamıyor. bu ayrı bir işti proje gibi ücretsiz izindeyken evden yapabileceğim bir şey. o yüzden gitmem önemliydi. bakalım inş halledebilirim zaten :)

tecrübe sahibi oluşu da kaç sene önce oğlu 19 yaşında..yurtdisinda yaşıyordu orada biraz egitim mi almış ne ona güveniyor..
şimdiden bunları düşünüp kendimi strese sokmak istemiyorum ama bir yandan da susarsam korktugumu yasarım gibi geliyor..
hiiic abartmiyorum benim tek ablam gelse ki oda bi anne hem bana yetişir hem eve..
Ben zaten yanımda günlerce kalacak birini istemiyorum..
Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum 2 güne zaten normale dönerim..
1 hafta yanimda kalsinlar kafi bana..

Ben de devlet normal doğumu desteklemek için hastaneye daha cok odeme yapıyor diye duydum bu durumda daha düşük olması gerekir yani. Belki normal dr icin de daha zor diyedir diye mi acaba sonuçta sezaryen gibi değil ne kadar sürecek belli olmuyo gerci dr acilma 9 10 cm olmadan gelmez de

Arkadaşlar ya tv de mumbar yapıyolar. Şöyle tereyağında kızarmış olsa da yesem hiç fena olmazdı bu dönemde yesem sizce sıkıntı yaratır mı???

Arkadaşlar ya tv de mumbar yapıyolar. Şöyle tereyağında kızarmış olsa da yesem hiç fena olmazdı bu dönemde yesem sizce sıkıntı yaratır mı???
ben cok kokorec yedım ilk aylarda bilmezken cok yedim oğrendikten sonra da yedim biraz. ins bir sey olmaz. temiz bir yerse bir sey olmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…