2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Etme tadlarını bilmiyorum ama görüntüsü çok kötü hele sirdan in

Beni de Masterchef oyle yapio hele bu aksm pide var izlemeyi dusunmuorm:)
Beni de hiç izlemedim bu zamana kadar şimdi eray için izliyoruz. Fragmanı gördüm ağzımın suları akti ne güzel duruyor offff ya
.Koronadan önce Ne güzel gidiliyordu canımız bisey istese yerdik şimdi kendimiz yaparsak .Dışarıda yapılan herşeyden tiksindim artık

Aynen 8 aydir evdeyim ya evci biriyim marjetenbe bu surecte 3 kere gittim avmye girmekle çıkmam bir oldu kalabalığı görünce geri ciktim hemen sok oldum. Kafelerde hincahinc dolu.

Bazi seyler de evde yapsn da disardaki gibi lezzetli olmuyo ya.

Yiyorm valla ben disardn arada napim cani istiyo insanin

Aynen 8 aydir evdeyim ya evci biriyim marjetenbe bu surecte 3 kere gittim avmye girmekle çıkmam bir oldu kalabalığı görünce geri ciktim hemen sok oldum. Kafelerde hincahinc dolu.
Markete bile*

Restoranlar falan danhep dolu burda de biz de soyluyoruz ama gidip orda yemelerine sok oluyorum.

Moralini bozma bebegin icin sabret. Doktorlarn elinde bise olmaz hayirlisiyla. Dua et bol bol.

Devlettemiydin. Az dikkat etseler sanki nolur
Ozeldeyim canım . Utanıyorum dedim kaç defa hiç dikkat etmiyorlar
Canım demekki çıkmaman gerekiyor neden seni çıkartıp riske atsınlar ki.Esini neden almıyorlar o yanında olsa daha iyi olurdu senin için
Sancı odasinda kalıyorum ve erkek refakatçi alinmiyormus buraya
bence orda olman ikinizin sağlığı için de en iyisi. bozma moralini. tabi sevdikkerin uzak olunca slklntl ama biraz slkmaya çalış dişini
Şuan bebeğin iyiliği için diyip duruyorum canım. Bunaliyorum . Allah'a şükür iki saat izinle çıktım bugün dışarı
Olan oldu artık canım her yerimi gördüler vs diye boşuna evham yapma, şu an önceliğiniz bebiş ve sensin, stres yapma lütfen.
Hiç oyl evham felan değil canım cidden aileden biri olsa dert değil ama arkadasim utanıyorum ister istemez
Limon11 canım kendini üzme eğer gönderseler bile senin için rahat olmaz orada ne yapılması gerekirse yapacaklar kendini rahatlatmaya çalış dualarım seninle
Sağol kuzum Allah razı olsun

Eşini neden almıyor lar canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah iyi olur herşey
Sancı odasindayim buraya doğumdan önce getirilen hastalar için almıyorlar doğuma gidecekleri için önlük felan oluyor ondan canim

Bazi seyler de evde yapsn da disardaki gibi lezzetli olmuyo ya.

Yiyorm valla ben disardn arada napim cani istiyo insanin
Evet maalesef olmuyor ama masadan çatala tiksiniyorum virüs bitse bike ben normale biraz zor dönerim. Gözümün önünden neler geçiyor evde yaptık ama gerçekten tutmuyor. Şuan olsa da yesem dediğim 2 şey var ☹

Ben suyum geldiginde anlamadım idrardan biraz farklı sızıntı şeklindeydi sen ona dikkat et sadece zaten gittigimdede doğumun başlamış dedi doktor belli bir seviyeye inmişti artık bebgin suyu ama tedirgin olma
Peki canım anlamadıysan doktora nasıl gittin sancın mi başladı öyle bi durumda gittikten kaç saat sonra doğumun oldu?

Bende öyle biliyordum sağlık ocağında farketmeyedebilirsin dikkatli ol herkesin nişanıda kırmızı da olmayabilir falan dedi ilk kez duyunca tedirgin oldum.
Aynen Allah’ın izniyle hepimizin bebişi zamanında sağlıkla doğsun inş

Evet bence de beklememek lazım birde herkese hediye yapıyosanda ortalama bişi yapmak lazım. Ben hep arkadaşlarımın düğününe çocuğuna hep altın götürdüm şimdi başka şehre taşındım bide korona var daha da gelmez onlar beklemiyorum onları da

Canim benim ya Allahtan arkadasin varmis bende disardayken cok sikintilar yasadim Allah razi olsun hep komsum yetisti annemler gelene kadar hic utanma ailen olsada utaniyosun canim ya hazirliksiz gittim demistin veya tuy dokucu krem alip lavaboda iki dk halletsen ayaga kaldiriyolarmi bilmiyorum ama dr en iyisini bilir bebisini dusun bidaha o insanlari gormeyecegini dusun Allah yardimcin olsun insallah sancin kesilir yarin cikartirlar seni

Son düzenleme:
Başkasının eğitimi senin çocuğun için önemli değil her çocuk farklıdır ve kendi annesiyle uyumu teması önemlidir.
ablan kendi canına baktığı için çocuğa da sana da iyi bakar tabi. Annem ablamın doğumunda damatta annesi de bebeğin oraya gittiler hemen ben kapısında kızımı bekledim diyodu. Kendi ailen gibi bakamazlar zaten.
Düşünüp stres olma akışına bırak yapmak istemediğin rahatsız olduğun herşeyi de söyle senin çocuğun senin rahatın herkesten önemli bence. Dediğin gibi normal olursa bi haftaya kalmaz toparlanırsın zaten inş

Ayy bugun foxu izlediim yukarda yazdigindan vardi izlemez olsaydim hamileligimde cok asermedim buda asermek gibi degil canim cok cekti annemi aradim yapacak ben gidip yiyecem temiz yapar annem dogumu bekleyemecegim bisey olmaz simi

Bende ayni durumdayim bende bacak ve bel agrisi cok zorlaniyorum idareediyorum artik kiz bosver gelmesin sen calisiyomusun herkes kendi dogurduguna baksin diyo tabiki bakacam diyeydin kendisimi bakacakmis canim sende daha dogurmadan kadinin gozunu korkutmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…