kaynanna gelip rahatsiz etmiyorsa op basina koyKızlar merhaba, bende bugün kontrolden geldim. 33 haftalığım. Çok şükür hersey yolunda dedi doktor. Agrilarimi sancılarımı söyledim ama doktorum normal bi süreç dedi. Vücut doğuma hazırlanıyor dedi. Doktorum böyle normal deyince eşim de hiç umursamıyor ama benim kasik ağrılarim aşırı artmaya başladı. Bi is yapsam yoruluyorum. Bol bol dinlen dedi ama ne mümkün. Bende eşimle tekim su an yalnızım annem başka şehirde doguma ancak gelebilecek. Kv desem hala yazlıkta o olsen gelmez. Bi isin ucundan tutayım derdi yok. Zaten herkes bakacağı bebeği doğursun diyerek hamileliğimin başından beri burnumdan getiriyor. Söylediği her laf beni geriyor. Çok yorgun hissediyorum kendimi mutsuz hissediyorum ama neyseki oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bugün
Sağol canımmDayanir insallah kuzus hayirli olsun dogum tarihin saglicakli bi sekilde kavusman dilegiyle canim
Helal olsun kız maşAllah nası hatırladın ben unutmuşum sen söyleyince anımsadımKesinlikle iyi bir eşin varsa dünyada cenneti yaşıyorsun.Kiz çocuğu doğduğunda ilk duam Allah karşısına iyi insanları çıkarsın demek olur. Bu grup da bir arkadaş vardı bi akşam eşinden şiddet gördüğünü yazmıştı sürekli aklıma geliyor ya ne halde napiyor diye
Olsun saygılı insan annesine de eşine de tüm çevresine de saygılı olur. Bizde evlat yetiştireceğiz o konuma geldiğimizde bizde öyle isteriz ama tabiki oğlunun yuvasını yılmaya çalışan gelinine satasanlar hariçAllah razı olsun bende eşimden razıyım, dogumda hastanede sonrasinda evde yanimda o olduktan sonra cidden kimseye ihtiyacim yok..
sadece yaşlı annesine kıyamıyor hayır diyemiyor bi kusuru o.
Benimki eşimi arayıp rahatsız edenlerden. Burda is olmasa yapılacak şeyler olmasaydı emin ol gelip haftalarca kalırdı. Şimdi benim ihtiyacım var ya gelmez.kaynanna gelip rahatsiz etmiyorsa op basina koy
Online varsa katıl bence, çok şey öğreniyor insan aklına takılanları da sorarsın hem.İnş anlayabilirim. Bunu duyduğuma çok sevindim
Pandemi olmasa bende gidecektim gebelik eğitimine aslında Online nasıl olur bilemedim katılsam mi diye düşünüyorum
_seastar_ canım başın sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
canım benim ilki 30 Ağustos ama hep tatil ve oğlum çok mutsuz oluyor. okula denk gelsin istiyor doğum günü. bana kalırsa 29 Ekime getirme ama sen bilirsin.
medical parktan fiyat aldım özel sigorta için. sez 6000 normal 12.000 dedi şaka mı dedim. ne alaka yani? meğer özel sigorta olunca normal doğumda sgk ile anlaşmaları çok düşükmüş ondan normal doğum böyle oluyor dedi. ilginç geldi bana da...
ay korkunç olmuş ya, hele ki bu dönem herkes her şeyi görüyor sosyal medyadan, iyi cesaret. ben de akraba ve etrafımdakilere aşığı gıcığımhormonlardan mı bilmem. eşime diyorm taşınalım gidelim buradan. doğuma kadar sabrediyorum fikrim değişir mi diye
Ay öyle mi, yanlış bilgilendirmiş olmayım o zaman, yani sürekli bi akıntın var gibi miydi? Neyse ki son kontrolleri sık yapıyorlar da anlamasak bile doktorlar farkediyor.Evet benim suyum iki gün boyunca gelmişti ben anlamamıştım mesela
Moralini bozma bebegin icin sabret. Doktorlarn elinde bise olmaz hayirlisiyla. Dua et bol bol.Selam kizlar moralim sıfır . Çıkartmıyor doktor. Yarın akşam tekrar değerlendirip öyle konuşalım dedi. Keskin sancı çıktı ama azdı . Oturup ağladım ben çıkmak istiyorum diye . Yakınımda hiç yakin akrabam yok sağolsun arkadasim kaldı yanımda ama heryerimi açıyorlar çok utandım . Bugün kimse kalmasını istemedim eşimide almiyorlar .ablamlar gelmek istedi yok dedim .onlar gelene sabah olur ☹
Canım demekki çıkmaman gerekiyor neden seni çıkartıp riske atsınlar ki.Esini neden almıyorlar o yanında olsa daha iyi olurdu senin içinSelam kizlar moralim sıfır . Çıkartmıyor doktor. Yarın akşam tekrar değerlendirip öyle konuşalım dedi. Keskin sancı çıktı ama azdı . Oturup ağladım ben çıkmak istiyorum diye . Yakınımda hiç yakin akrabam yok sağolsun arkadasim kaldı yanımda ama heryerimi açıyorlar çok utandım . Bugün kimse kalmasını istemedim eşimide almiyorlar .ablamlar gelmek istedi yok dedim .onlar gelene sabah olur ☹
karın çevren genişler ama sonuçta doğum sonrası giyeceksin. olur benceKizlar bir sorum var:) kendime pijama takimi aldm hastanede giymek için. Su an tam oluyo. Daha 34. Hafta bundn sonra buyuyck karnm dogurunca su anki hali gibi mi kalir acaba yoksa saha buyuk mu ne
bence orda olman ikinizin sağlığı için de en iyisi. bozma moralini. tabi sevdikkerin uzak olunca slklntl ama biraz slkmaya çalış dişiniSelam kizlar moralim sıfır . Çıkartmıyor doktor. Yarın akşam tekrar değerlendirip öyle konuşalım dedi. Keskin sancı çıktı ama azdı . Oturup ağladım ben çıkmak istiyorum diye . Yakınımda hiç yakin akrabam yok sağolsun arkadasim kaldı yanımda ama heryerimi açıyorlar çok utandım . Bugün kimse kalmasını istemedim eşimide almiyorlar .ablamlar gelmek istedi yok dedim .onlar gelene sabah olur
Selam kizlar moralim sıfır . Çıkartmıyor doktor. Yarın akşam tekrar değerlendirip öyle konuşalım dedi. Keskin sancı çıktı ama azdı . Oturup ağladım ben çıkmak istiyorum diye . Yakınımda hiç yakin akrabam yok sağolsun arkadasim kaldı yanımda ama heryerimi açıyorlar çok utandım . Bugün kimse kalmasını istemedim eşimide almiyorlar .ablamlar gelmek istedi yok dedim .onlar gelene sabah olur
Satakat urunlerine bayilirim ama hamilelik boyunca sadece 1 şiş bile degildi ciger yedim cunku cok zararli bebege direk geciyor bi madde var onlarda arastirmistim yoksa ben bayilirim kişin yagmurlu havada disari cikamadigimizda gece bile siparis beririz biz eve simfidr dogumu bekliyorum dogumdan sonra ilk yiyecegim yemek mumbar ve şirdan olacak suan zaten tam yerindeyim ADANAArkadaşlar ya tv de mumbar yapıyolar. Şöyle tereyağında kızarmış olsa da yesem hiç fena olmazdıbu dönemde yesem sizce sıkıntı yaratır mı???
İnan varya dun gece uyumudan o aklima geldi nickide dlkt di acaba ne oldu ne yapiyor diye aklima geldi hatta yazacaktim bulamadim allah yardimcisi olsunKesinlikle iyi bir eşin varsa dünyada cenneti yaşıyorsun.Kiz çocuğu doğduğunda ilk duam Allah karşısına iyi insanları çıkarsın demek olur. Bu grup da bir arkadaş vardı bi akşam eşinden şiddet gördüğünü yazmıştı sürekli aklıma geliyor ya ne halde napiyor diye
Hatta bir aksam degil surekli dövuyormuşKesinlikle iyi bir eşin varsa dünyada cenneti yaşıyorsun.Kiz çocuğu doğduğunda ilk duam Allah karşısına iyi insanları çıkarsın demek olur. Bu grup da bir arkadaş vardı bi akşam eşinden şiddet gördüğünü yazmıştı sürekli aklıma geliyor ya ne halde napiyor diye
Aynı şeye baktım dedim bir daha içmim en iyisiİçmesen daha iyi
Evet ara ara idrarla beraber geliyordu ben idrar zannediyordum ama bitmiyor du meger suyum geliyor muş aynn senin dediğin gibi son günlerde sık sık gittigimiz için doktorlar farkediyor zatenOnline varsa katıl bence, çok şey öğreniyor insan aklına takılanları da sorarsın hem.
Sabret canım, farklı bir olgunlukla karşılarsın bundan sonra olayları ama emin ol.
Ay öyle mi, yanlış bilgilendirmiş olmayım o zaman, yani sürekli bi akıntın var gibi miydi? Neyse ki son kontrolleri sık yapıyorlar da anlamasak bile doktorlar farkediyor.
Arkadaşlar ya tv de mumbar yapıyolar. Şöyle tereyağında kızarmış olsa da yesem hiç fena olmazdıbu dönemde yesem sizce sıkıntı yaratır mı???
Eşini neden almıyor lar canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah iyi olur herşeySelam kizlar moralim sıfır . Çıkartmıyor doktor. Yarın akşam tekrar değerlendirip öyle konuşalım dedi. Keskin sancı çıktı ama azdı . Oturup ağladım ben çıkmak istiyorum diye . Yakınımda hiç yakin akrabam yok sağolsun arkadasim kaldı yanımda ama heryerimi açıyorlar çok utandım . Bugün kimse kalmasını istemedim eşimide almiyorlar .ablamlar gelmek istedi yok dedim .onlar gelene sabah olur ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?