2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kaynanna gelip rahatsiz etmiyorsa op basina koy

Dayanir insallah kuzus hayirli olsun dogum tarihin saglicakli bi sekilde kavusman dilegiyle canim
Sağol canımm
Helal olsun kız maşAllah nası hatırladın ben unutmuşum sen söyleyince anımsadım

Allah razı olsun bende eşimden razıyım, dogumda hastanede sonrasinda evde yanimda o olduktan sonra cidden kimseye ihtiyacim yok..
sadece yaşlı annesine kıyamıyor hayır diyemiyor bi kusuru o.
Olsun saygılı insan annesine de eşine de tüm çevresine de saygılı olur. Bizde evlat yetiştireceğiz o konuma geldiğimizde bizde öyle isteriz ama tabiki oğlunun yuvasını yılmaya çalışan gelinine satasanlar hariç

Kizlar bir sorum var:) kendime pijama takimi aldm hastanede giymek için. Su an tam oluyo. Daha 34. Hafta bundn sonra buyuyck karnm dogurunca su anki hali gibi mi kalir acaba yoksa saha buyuk mu ne

İnş anlayabilirim. Bunu duyduğuma çok sevindim
Pandemi olmasa bende gidecektim gebelik eğitimine aslında Online nasıl olur bilemedim katılsam mi diye düşünüyorum
Online varsa katıl bence, çok şey öğreniyor insan aklına takılanları da sorarsın hem.

Sabret canım, farklı bir olgunlukla karşılarsın bundan sonra olayları ama emin ol.
Evet benim suyum iki gün boyunca gelmişti ben anlamamıştım mesela
Ay öyle mi, yanlış bilgilendirmiş olmayım o zaman, yani sürekli bi akıntın var gibi miydi? Neyse ki son kontrolleri sık yapıyorlar da anlamasak bile doktorlar farkediyor.

Selam kizlar moralim sıfır . Çıkartmıyor doktor. Yarın akşam tekrar değerlendirip öyle konuşalım dedi. Keskin sancı çıktı ama azdı . Oturup ağladım ben çıkmak istiyorum diye . Yakınımda hiç yakin akrabam yok sağolsun arkadasim kaldı yanımda ama heryerimi açıyorlar çok utandım . Bugün kimse kalmasını istemedim eşimide almiyorlar .ablamlar gelmek istedi yok dedim .onlar gelene sabah olur

Moralini bozma bebegin icin sabret. Doktorlarn elinde bise olmaz hayirlisiyla. Dua et bol bol.

Devlettemiydin. Az dikkat etseler sanki nolur

Canım demekki çıkmaman gerekiyor neden seni çıkartıp riske atsınlar ki.Esini neden almıyorlar o yanında olsa daha iyi olurdu senin için

Kizlar bir sorum var:) kendime pijama takimi aldm hastanede giymek için. Su an tam oluyo. Daha 34. Hafta bundn sonra buyuyck karnm dogurunca su anki hali gibi mi kalir acaba yoksa saha buyuk mu ne
karın çevren genişler ama sonuçta doğum sonrası giyeceksin. olur bence

bence orda olman ikinizin sağlığı için de en iyisi. bozma moralini. tabi sevdikkerin uzak olunca slklntl ama biraz slkmaya çalış dişini

Olan oldu artık canım her yerimi gördüler vs diye boşuna evham yapma, şu an önceliğiniz bebiş ve sensin, stres yapma lütfen.

Arkadaşlar ya tv de mumbar yapıyolar. Şöyle tereyağında kızarmış olsa da yesem hiç fena olmazdı bu dönemde yesem sizce sıkıntı yaratır mı???
Satakat urunlerine bayilirim ama hamilelik boyunca sadece 1 şiş bile degildi ciger yedim cunku cok zararli bebege direk geciyor bi madde var onlarda arastirmistim yoksa ben bayilirim kişin yagmurlu havada disari cikamadigimizda gece bile siparis beririz biz eve simfidr dogumu bekliyorum dogumdan sonra ilk yiyecegim yemek mumbar ve şirdan olacak suan zaten tam yerindeyim ADANA

Limon11 canım kendini üzme eğer gönderseler bile senin için rahat olmaz orada ne yapılması gerekirse yapacaklar kendini rahatlatmaya çalış dualarım seninle

İnan varya dun gece uyumudan o aklima geldi nickide dlkt di acaba ne oldu ne yapiyor diye aklima geldi hatta yazacaktim bulamadim allah yardimcisi olsun

Hatta bir aksam degil surekli dövuyormuş

Evet ara ara idrarla beraber geliyordu ben idrar zannediyordum ama bitmiyor du meger suyum geliyor muş aynn senin dediğin gibi son günlerde sık sık gittigimiz için doktorlar farkediyor zaten

Eşini neden almıyor lar canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah iyi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…