2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayir bende seker var olmaz olamaz. Normalde hicbisiyi istemedim içli köfte disinda ama Bornovasa samsun pide evi var efsane kac gündür orasi aklima geliyordu bu pide ayi hic olmadi simdi.
ben samsundayımbugün eşimin babaannesinin cenazesi dolayısıyla belediye yollamış pide ama beğenmedim

Bugün tuğ dökücü alacaktiesim kimyasal çok dedi boşver onlar bakıyorsa sende aç diyor bana çok hazırlıksız geldim. Tek başıma alamıyorum esiminde izinleri iptal bir aydır nerdeyse . Dedim nolacak haber vermeden muane etmiyorlarmis rahatlığı ile geldim . Keşke eldivenle felan alabildigimi alsaymisim

Amin inşallah kimseye muhtaç olmayın. Acaba ben mi abartıyorum diyordum cogu herkes aynı düşüncede insan bi hal hatır sorulmaz mı ya iş yaptırmıcam inan ki sadece bi alo yaaa .

Dogru söze ne denir ki anlayışlı eş lazım lohusa zamanı kalabalık lohusayı boguyor bi anlasalar

1.Canim benim dr direk krem kullan dedi en doğalından aldim kullanıyorum 7 aydır..geri kalan yeri jiletle.ben özellikle sordum.

Bu akşam evdeki küçük sobayı yaktık, yanına mum ve sevdiğim çiçeği koydum. Güzel bir muzik. Sonra biberiye karışımı yağlarla göbeğin üst kısmına gökkuşağı hareketleriyle masaj bu masajı babanin kendi elleriyle yapması daha iyiymiş. Bu hem anneyi hem bebegi rahatlatir kasları gevsetirmis. Biberiye yağı da dönmesine tesvik edermiş mentollü olduğu için. Bakalım

Hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun hiç olmadı anın tadını cıkarın hoş bir ortam olmuş

Kızlar doktor alttan muayene etti gyno lomexin fitil verdi. Sanırım vajinal fitil makattan degil . Kullanan varmı aranızda ??

Ben çalışıyorum hala da çalışmaya devam ediyorum. Benim kayınvalideme kızma nedenim kendisi hem annesi hem kayınvalidesiyle aynı mahallede oturuyormuş iki çocuğunu da birini annesi birini kayınvalidesi bakmış kendisi de memur. Şimdi bana diyor ki ben bakamam benden beklemeyin. Bize gelip kalmayı gezmeyi çok severdi hamile olduğumdan beri pek uğramaz oldu bende ona söyledim artık torun doğunca bol bol gelirsin diye ama bana öyle dedi.

Kızlar doktor alttan muayene etti gyno lomexin fitil verdi. Sanırım vajinal fitil makattan degil . Kullanan varmı aranızda ??
Ben kullanmıştım 4sylik hamileyken enfeksiyon mu mantar mi ne vardı ay ama çok iyi gelmişti kasıntı filan vardı geçirdi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…