Hayir bende seker var olmaz olamaz. Normalde hicbisiyi istemedim içli köfte disinda ama Bornovasa samsun pide evi var efsane kac gündür orasi aklima geliyordu bu pide ayi hic olmadi simdi.bu geceye hazırmıyız
ben samsundayımHayir bende seker var olmaz olamaz. Normalde hicbisiyi istemedim içli köfte disinda ama Bornovasa samsun pide evi var efsane kac gündür orasi aklima geliyordu bu pide ayi hic olmadi simdi.
Uf midemde de yer yok ki istesem de yiyememben samsundayımbugün eşimin babaannesinin cenazesi dolayısıyla belediye yollamış pide ama beğenmedim
Hemşireler toplanıp bakıyor .oda küçük odada eşlik ediyorEe arkadaşın da bakıyor mu ne ayıp hadi hemşire gelsin kontrol etsin de?
Bugün tuğ dökücü alacaktiesim kimyasal çok dedi boşver onlar bakıyorsa sende aç diyor banaCanim benim ya Allahtan arkadasin varmis bende disardayken cok sikintilar yasadim Allah razi olsun hep komsum yetisti annemler gelene kadar hic utanma ailen olsada utaniyosun canim ya hazirliksiz gittim demistin veya tuy dokucu krem alip lavaboda iki dk halletsen ayaga kaldiriyolarmi bilmiyorum ama dr en iyisini bilir bebisini dusun bidaha o insanlari gormeyecegini dusun Allah yardimcin olsun insallah sancin kesilir yarin cikartirlar seni
Amin inşallah kimseye muhtaç olmayın. Acaba ben mi abartıyorum diyordum cogu herkes aynı düşüncede insan bi hal hatır sorulmaz mı ya iş yaptırmıcam inan ki sadece bi alo yaaaHamileliğim lohusalığım hayırlısıyla bitsin ifadesini alacağım çok insan biriktişuan hepsini Allaha havale ediyorum ama gün gelecek bu süreçte yaptıkları ne varsa hepsininin suratına bir bir çarpacağım Rabbim kimseye muhtaç etmesin inşaallah şuan her işimi kendim yapabiliyorum çok şükür inşaallah doğum sonrasında da çabucak toparlanıp kimseye muthaç olmam diyorum
Dogru söze ne denir kibencede lohusa bi kadin kendi annesi ablasi yaninda daha rahat eder..
bunuda her kadinin her gorumce, kv'nin bilmesi gerekir heleki şu salgin sureciyle gelmek icin israr etmemeliler.
ben lohusaligimda ev ile degil cocugum ile ilgilenmek istiyorum ama aklimda evde kalmamali..
kv'm yaşlı, görümcem hem eli cok agir hem derdi ev degil bebek olacak potansiyelde..ben bisey bilmiyorum o tecrubeli diye cocugun yanindan ayrılmaz buna kalıbımı basarim.
kendi annem ve ablamlarda onlar var ev kalabalik olmasin diye gelmez ya da kalmazsa Allah bilir ama beni çokta ii bi lohusalik beklemiyor gibi..
Eşime bizimkileri istiyorum dedigimde benimkiler insan değil mi gormeyecekler mi cocugu herkes gelsin işte modunda..
Adam kalabalik aileyi, cem olmayi cok seviyor..
Ablamlarin eşleri de gelecekmis desem ooo cok ii cok ii der
Ooo gelsin pidelerDayanamadim açtım tv8i sonumuz hayir olsun
bneimki simdiden ailesine yer arıyorDogru söze ne denir kianlayışlı eş lazım lohusa zamanı kalabalık lohusayı boguyor bi anlasalar
Haftaysa iyi ben hergunOoo gelsin pidelerbiz her hafta bi aşeriyoruz evcek
1.Canim benim dr direk krem kullan dedi en doğalından aldim kullanıyorum 7 aydır..geri kalan yeri jiletle.ben özellikle sordum.Bugün tuğ dökücü alacaktiesim kimyasal çok dedi boşver onlar bakıyorsa sende aç diyor banaçok hazırlıksız geldim. Tek başıma alamıyorum esiminde izinleri iptal bir aydır nerdeyse . Dedim nolacak haber vermeden muane etmiyorlarmis rahatlığı ile geldim . Keşke eldivenle felan alabildigimi alsaymisim
Hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun hiç olmadı anın tadını cıkarın hoş bir ortam olmuşBu akşam evdeki küçük sobayı yaktık, yanına mum ve sevdiğim çiçeği koydum. Güzel bir muzik. Sonra biberiye karışımı yağlarla göbeğin üst kısmına gökkuşağı hareketleriyle masajbu masajı babanin kendi elleriyle yapması daha iyiymiş. Bu hem anneyi hem bebegi rahatlatir kasları gevsetirmis. Biberiye yağı da dönmesine tesvik edermiş mentollü olduğu için. Bakalım
Ayy şaka gibi benim de hep aklımda ... dilekkbn di galiba ...3. Ye hamileydi erkek bekliyordu galibaİnan varya dun gece uyumudan o aklima geldi nickide dlkt di acaba ne oldu ne yapiyor diye aklima geldi hatta yazacaktim bulamadim allah yardimcisi olsun
Ben çalışıyorum hala da çalışmaya devam ediyorum. Benim kayınvalideme kızma nedenim kendisi hem annesi hem kayınvalidesiyle aynı mahallede oturuyormuş iki çocuğunu da birini annesi birini kayınvalidesi bakmış kendisi de memur. Şimdi bana diyor ki ben bakamam benden beklemeyin. Bize gelip kalmayı gezmeyi çok severdi hamile olduğumdan beri pek uğramaz oldu bende ona söyledim artık torun doğunca bol bol gelirsin diye ama bana öyle dedi.Bende ayni durumdayim bende bacak ve bel agrisi cok zorlaniyorum idareediyorum artik kiz bosver gelmesin sen calisiyomusun herkes kendi dogurduguna baksin diyo tabiki bakacam diyeydin kendisimi bakacakmis canim sende daha dogurmadan kadinin gozunu korkutmussun
Ben kullanmıştım 4sylik hamileyken enfeksiyon mu mantar mi ne vardı ay ama çok iyi gelmişti kasıntı filan vardı geçirdi hemenKızlar doktor alttan muayene etti gyno lomexin fitil verdi. Sanırım vajinal fitil makattan degil . Kullanan varmı aranızda ??
Kremin adı nedir cnm bende alip kulanicam .doğal olması çok iyi1.Canim benim dr direk krem kullan dedi en doğalından aldim kullanıyorum 7 aydır..geri kalan yeri jiletle.ben özellikle sordum.
Benim ki de öyle annemgil gelecek dememe rağmen inatla kendi kardeşleri ailesi gelsin diye yer yapıyor insallah su doğumu da logusaligi da sükunetle geçirelimbneimki simdiden ailesine yer arıyor
Gelecekler gibisnden
Umarim lohusalikta cok sinirli olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?