2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim ki de öyle annemgil gelecek dememe rağmen inatla kendi kardeşleri ailesi gelsin diye yer yapıyor insallah su doğumu da logusaligi da sükunetle geçirelim
Benim eşimde kalabalığa karşı 20 gün geçmeden kardeşimde dahil kimse gelmesin sen biraz toparlan diyor. Hadi biz geliyoz deseler eşim sert bi dille söyler diye bile çekiniyorum incitme kimseyi diyorum ama ben lohusalıkta hassas olursam kimseyi eve almaz gibime geliyor

Etme tadlarını bilmiyorum ama görüntüsü çok kötü hele sirdan in
Yaa goruntuye bakma sen enfes tadi kişin adim başi mumbar ş
benim doktorum bebegin hareketlerine dikkat et dedi yemek yedigon halde sola yattigin halde karnini durtukledigin halde hareket etmiyorsa o zaman dogru hastane en onemli belirti bu canim yoksa arada az akintim oluyor ben surekli gece bile kalktigimda bakıyorum bebegim uyuyor sonra elimi karnima koyuyorum minnoşum annesinin merak ettigini anliyormu ne hemencik ayagini koyuveriyor ben burdayim diyor benime icim ra
Ayy bugun foxu izlediim yukarda yazdigindan vardi izlemez olsaydim hamileligimde cok asermedim buda asermek gibi degil canim cok cekti annemi aradim yapacak ben gidip yiyecem temiz yapar annem dogumu bekleyemecegim bisey olmaz simi
kiz dogumu bekle yada ucundan ye ciger canim cekmist
Ayy şaka gibi benim de hep aklımda ... dilekkbn di galiba ...3. Ye hamileydi erkek bekliyordu galiba
evet aynen oyleydi ne yapti acaba keşke k.kden ayrilmasaydi halbuki hepimiz bi yol gostermeye calismistik

Kızlar lohusalık döneminde sizi gerecek insanlardan uzak durun .Eşlerinize izah edin ben o surec de sadece bebeğime konsantre olacağım ağrım olacak göğüslerim sızlayacak belki emmesi için saatlerde üst çıplak duracaksınız milleti hoşnut etme vakti değil. Dünyaya huyunu suyunu hiç bilmediğiniz bir birey geliyor öncelik onu tanımanız kesfetmeniz eğer ki anlamazlarsa bi çare bulun alsınlar analarını bacılarını toplaşıp otursunlar sizde ailenizin yanina gidin.Bazen anlamadıkları durumlarda küçük kıyameti kopartin. Doğumdan sonra en önemli şey ruh sağlığımız

Izleyerek kendime işkence ettim.Yemek sepetine baktım çok iyi firmalar yoktu bi bardak su içip oturdum
Ben uzun zamandir izlemiyorum baraj dizisini izliuordum reklamda actim ozette bi yemek yapiyorlardi simdi soylemim kac gundur canim istiyordu bugun yine karsima cikti acmaz olaydim dedim hemen degistirdim annem yapacak markette kalmamis bakalim yarin bakilacak

Kızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi

Şampuan Losyon pişik kremi herseyi mustela.
bez prima pure.

Amin inşallah kimseye muhtaç olmayın. Acaba ben mi abartıyorum diyordum cogu herkes aynı düşüncede insan bi hal hatır sorulmaz mı ya iş yaptırmıcam inan ki sadece bi alo yaaa .
Arayanlar da söz de hal hatır sormak için arıyor ama bazılarıiçin de keşke hiç aramasaydı diyorum canım
Doğum sonrasına gelmeden ruh sağlığım bozuldu canım
Kızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Bebek şampuan losyon pişik kremi mustela bez de sleepy aldım canım ama fazla almadım memnun kalmazsak değiştiririz düşüncesindeyim

Bende bezi molfix aldım 100 lü ve 200 lü numaraları farklı farklı marketten de unibaby şampuan almıştım sonra onu büyük çocuklarıma kullandım şimdi sampuanimiz yok sizlerden öğrenip öyle getirteyim diyorum

Pampers pure protection aldı eşim baya arastirdi o. Türkiye'de daha çok seçenekler vardır belki. Biz amazondan sipariş verdik bir kutu, içinde kaç tane var tam bilmiyorum ama bir kaç ay yetecek kadr aldık. Aşağıya ekledim. Bir kaç ay geçsin, fiyat olarak daha uygun beze geçeceğim. Bir kaç tane var aklımda deneyip gorucem. Aşırı masrafa gerek yok bence sizdirmadigi surece alt tarafı bez
Şampuan olarak da ben Evybaby aldım. Fiyat olarak uygundu icerginde paraben boya vs yok. Ama ilk önce saf ıslak pamukla silecegiz şampuan hemen kullanmayiz.

Eklentiler

• Screenshot_20201014_003301_com.android.chrome.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20201014_003340_com.android.chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

ben dalinin kokusunu cok sever bebek kokusu ile cok ozdeştiririm..
sahsen evimin dalim kokacagi hissiyati bile muazzam
bez olarak deneme amacli sleepy ve canbebe aldim ama yakin zamanda ablam molfix kullanmıştı ve bi cok ürün arasinda bi molfix bi canbebe ii diyordu.

Dogru söze ne denir ki anlayışlı eş lazım lohusa zamanı kalabalık lohusayı boguyor bi anlasalar

ben yeğenimden tecrubeliyim sahsen ablamin evi alt sokakta idi gunduz biz yaninda idik gece kv'si.
bizde lohusa kadin yalniz bırakılmaz diye bi inanış var..bunun dogrusu var mi hurafe mi bilmiyorum acikcasi ama ben hep diyorum esim yanimda olsun kimseye gerek yok..adam hem ilgili eli yatkin cocuguyum gibi bakar hemde salgin vs ayağına kimseyi getirmemis olurum eve..kendimde huzurlu olurum..evde.

Baktım şimdi burda Pampers pure diye aldığımız marka Türkiye'de Prima pure diye geçiyor. En çok tercih edilen marka buymuş İngiltere İrlanda'da falan. Sleepy natural de guzel. Yazın hastane vermişti bana onu da getirdim yanımda. Burda bulamadım aslında ondan istemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…