Farmasi ve bioder aldim hangisi indirimdeyse...kasıntı vs yapmadı bendeKremin adı nedir cnm bende alip kulanicam .doğal olması çok iyi
Izleyerek kendime işkence ettim.Yemek sepetine baktım çok iyi firmalar yoktu bi bardak su içip oturdumDayanamadim açtım tv8i sonumuz hayir olsun
Benim eşimde kalabalığa karşı 20 gün geçmeden kardeşimde dahil kimse gelmesin sen biraz toparlan diyor. Hadi biz geliyoz deseler eşim sert bi dille söyler diye bile çekiniyorum incitme kimseyi diyorum ama ben lohusalıkta hassas olursam kimseyi eve almaz gibime geliyorBenim ki de öyle annemgil gelecek dememe rağmen inatla kendi kardeşleri ailesi gelsin diye yer yapıyor insallah su doğumu da logusaligi da sükunetle geçirelim
Yaa goruntuye bakma sen enfes tadi kişin adim başi mumbar şEtmetadlarını bilmiyorum ama görüntüsü çok kötü hele sirdan in
benim doktorum bebegin hareketlerine dikkat et dedi yemek yedigon halde sola yattigin halde karnini durtukledigin halde hareket etmiyorsa o zaman dogru hastane en onemli belirti bu canim yoksa arada az akintim oluyor ben surekli gece bile kalktigimda bakıyorum bebegim uyuyor sonra elimi karnima koyuyorum minnoşum annesinin merak ettigini anliyormu ne hemencik ayagini koyuveriyor ben burdayim diyorPeki canım anlamadıysan doktora nasıl gittin sancın mi başladı öyle bi durumda gittikten kaç saat sonra doğumun oldu?
Bende öyle biliyordum sağlık ocağında farketmeyedebilirsin dikkatli ol herkesin nişanıda kırmızı da olmayabilir falan dedi ilk kez duyunca tedirgin oldum.
Aynen Allah’ın izniyle hepimizin bebişi zamanında sağlıkla doğsun inş
kiz dogumu bekle yada ucundan yeAyy bugun foxu izlediim yukarda yazdigindan vardi izlemez olsaydim hamileligimde cok asermedim buda asermek gibi degil canim cok cekti annemi aradim yapacak ben gidip yiyecem temiz yapar annem dogumu bekleyemecegim bisey olmaz simi
evet aynen oyleydi ne yapti acaba keşke k.kden ayrilmasaydi halbuki hepimiz bi yol gostermeye calismistikAyy şaka gibi benim de hep aklımda ... dilekkbn di galiba ...3. Ye hamileydi erkek bekliyordu galiba
Ben uzun zamandir izlemiyorum baraj dizisini izliuordum reklamda actim ozette bi yemek yapiyorlardi simdi soylemim kac gundur canim istiyordu bugun yine karsima cikti acmaz olaydim dedim hemen degistirdimIzleyerek kendime işkence ettim.Yemek sepetine baktım çok iyi firmalar yoktu bi bardak su içip oturdum
Vajinadan koyuyorsun dimi yanlıslık yapmiyimBen kullanmıştım 4sylik hamileyken enfeksiyon mu mantar mi ne vardı ay ama çok iyi gelmişti kasıntı filan vardı geçirdi hemen
Tüy dökücü krem mi ?? Hangi marka kullanıyorsun asırı kimyasal benım bildiklerim1.Canim benim dr direk krem kullan dedi en doğalından aldim kullanıyorum 7 aydır..geri kalan yeri jiletle.ben özellikle sordum.
Şampuan mustela , bebek bezi prima aldık canım araştırdım genelde onu övdüler . Pişik kremi de eart angel mamaKızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Evet vajinadan gebelikte de zor oluyo biraz amaVajinadan koyuyorsun dimi yanlıslık yapmiyim
Sampuan mustela bez sleepy aldım canım bezi 20 adet aldım denemek istiyorum ilk oğlumda prima kullanmıştım beğenmezsem direk prima alicamKızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Arayanlar da söz de hal hatır sormak için arıyor ama bazılarıiçin de keşke hiç aramasaydı diyorum canımAmin inşallah kimseye muhtaç olmayın. Acaba ben mi abartıyorum diyordum cogu herkes aynı düşüncede insan bi hal hatır sorulmaz mı ya iş yaptırmıcam inan ki sadece bi alo yaaa.
Doğum sonrasına gelmeden ruh sağlığım bozuldu canımKızlar lohusalık döneminde sizi gerecek insanlardan uzak durun .Eşlerinize izah edin ben o surec de sadece bebeğime konsantre olacağım ağrım olacak göğüslerim sızlayacak belki emmesi için saatlerde üst çıplak duracaksınız milleti hoşnut etme vakti değil. Dünyaya huyunu suyunu hiç bilmediğiniz bir birey geliyor öncelik onu tanımanız kesfetmeniz eğer ki anlamazlarsa bi çare bulun alsınlar analarını bacılarını toplaşıp otursunlar sizde ailenizin yanina gidin.Bazen anlamadıkları durumlarda küçük kıyameti kopartin. Doğumdan sonra en önemli şey ruh sağlığımız
Bebek şampuan losyon pişik kremi mustela bez de sleepy aldım canım ama fazla almadım memnun kalmazsak değiştiririz düşüncesindeyimKızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Izleyerek kendime işkence ettim.Yemek sepetine baktım çok iyi firmalar yoktu bi bardak su içip oturdum
Pampers pure protection aldı eşim baya arastirdi o. Türkiye'de daha çok seçenekler vardır belki. Biz amazondan sipariş verdik bir kutu, içinde kaç tane var tam bilmiyorum ama bir kaç ay yetecek kadr aldık. Aşağıya ekledim. Bir kaç ay geçsin, fiyat olarak daha uygun beze geçeceğim. Bir kaç tane var aklımda deneyip gorucem. Aşırı masrafa gerek yok bence sizdirmadigi surece alt tarafı bezKızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Kızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Dogru söze ne denir kianlayışlı eş lazım lohusa zamanı kalabalık lohusayı boguyor bi anlasalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?