2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Birde herkes uykunun tadını çıkar diyor bi güzel uyu sonra çok uykusuz kalacaksın diyorlar bi haftadan fazladır uyuyamıyorum doğum sonrasına alıştırmamı acaba onuda bilmiyorum
ben de ben uyanınca cocuğun uyku düzeni bozulcak diye uzuluyorm simdi alıstı geceleri benle evin isince dolanmaya elim istemsizce karnıma gidiyo gittikce o uyanıp tekmeliyor doğunca a boyle 2 de kalkarsa isimiz zor.

Ayaklarım in şişi ödemi dayanılmaz bir hal aldı her akşam masaj buz uyguluyoruz. Gece oldu mu artık sisi mi iniyor anlamadim kaşıntı başlıyor. Sanki içinde su dolu balon var yürüyünce bile acıyor. Henüz 5 kilo bile almadım hareketsizlikten desem artık eskisi gibi yatmıyorum evin içinde dolanıyorum genelde .Ayaklarımı her gören şok oluyor

Tüy dökücü krem mi ?? Hangi marka kullanıyorsun asırı kimyasal benım bildiklerim
Günaydın ya hep tüy dökücü krem kullanıyoruz demişler acaba bu dönemde yani doguma giderken jiletle yapmak risklimi ondanmı herkes tüy dökücü(kimyasal) kullanıyor kafama takıldı.jilet kaşıntı falanmı yapıyor.bu dönemde tüy dökücü zararlı olmazmı

En güveniliri yine jiletmiş bu dönemde.son dönemde ağda erken doguma neden olabiliyormuş.tüy dokücüde kimyasal oldugu icin riskliymiş doğalı varmı bilmiyorum varsa markasıni yazarsanız sevinirim.Allah hepimize sağlikli planlı dogumlar nasip etsin

Dr.un biliyormu benim ilkinde dogumdan 1 hafta önce elim ayagim şişmişti.doguma yakin ödem oluyor

Gunaydın herkese. 2 cocuklu bir anne olmaya gunler kaldı.2.olacak olmasına ragmen heyecanım arttı diyebilirim. 1 ay # 5 gun kalan belki de daha az.Sabahın 6sında uyandım. Uyuyamadım ama mecburiyettenKızım ve esımı yolcu ettim. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Okuyamadıgım sayfa en az 100e ulasmıstırVakit bulamamaya basladım. Dün besık ve dolabım geldi. Ve gorunce duygulandım tuhaf hıssettımAynı yere 4,5 sene sonra tekrar beşik kuruldu ve yanında dolabı. Aynı ablasının duzeni gıbı oldu
Gunler o kadar cabuk geciyor ki iş ev yogunluguyla. Sanırım en fazla sıkılsam sıkılsam izne cıktıgum son 15 gun ıcınde sıkılırım diye dusunuyorum. Dun yatak halı yıkandı. 2 gundur temizlik yapıldı. Hersey yayıldı serildi. Ben islerin neresinde mıyım? Aksam geldıgımde en az 3 4 saat bende yaptım biseyler. Ne kadar temizlik yapılacak olursa olsun ayrıntıları bilen ev hanımıysan koordine yapmak acısından bile evinde iş yapıyorsun. Hala içime sinmeyen noktalar kaldı ama onları da h sonuna yapacagız insallah eşimle. Gun ıcınde basında duramayınca elbet eksikler cıkıyor.
Internetten eksiklerimi tamamlamaya calısıyorum. Alısverıse cıkmayacagım. Pişik kremi için ne aldınız? Kızımda sudokrem kullandım memnun kaldım ama içerikte can sıkıcı bısey var mıydı acaba arastırıyorum fakat bısey bulamıyorum. Siz neler aldınız? Dogal olan ne kullanmalı? 2.fıkrım de mustela. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum

Kontrölüm vardı tamamen tesadüf bir şekilde muane edince doktor farketti 38 haftalık doğdu ilk çocuğum

Ben özellikle bu kontrole gittim de doktora sordum.normalde eldivenle alıyordum artık alamıyorum krem kullanabilmeliyim dedim kullanabilirsin dedi önerdiğiniz bir marka var mı dedim farketmez dedi bende bioderin bitkisel kremini aldim

Hanımlar dün yazdım ya boğaz agrısı çekiyorum tamamen kötü oldum yaa zaten gece uyuyamıyan ben birde hasta oldum bogaz burun yolum fena acıyor çok hastayım ilaçta yazmadı eczacı gebelikte önermiyorlarmış yaaa zaten bebek için düzenli besleniyordum iştah sıfır bildiginiz iyi gelck bişey var mı maf oldum ben

Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim pat şimdi hastalandım neden yaaa hiç iyi degilim aglıyorum resmen

Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim pat şimdi hastalandım neden yaaa hiç iyi degilim aglıyorum resmen
Aglama lutfen pozitif olmak zorundasın. Olumluya cevirKotu dusunceler kapı dışarıBogaz pastili al bence. Gunde 3 adete kadar ememebilirsin. Strepsils ballı limonlu olandan alıyorum ben agrı hıssedınce. Ve ıhlamur ıc ıcıne limon sık. Onun dısında da de en fazla bogaz spreyi verebilir. Istah sıfır da olsan bogaz yolunu kapatma devamlı su ıc bu da cok onemlısıCok gecmıs olsun. Insallah kısa surede iyileşirsin

Benim kronik farenjitim var bi de diş eti hassasiyeti oluştu üstüne. Düzenli tuzlu ve karbonatlı suyla gargara yapıyorum çok iyi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…