ben de 2 de kalktım dizi izlicem baktım dalamıyorum yarın da yardımcı kadın gelcektı tum gun uyuklıcam heralde.Bu gecenin uykusuzu gene ben
2 saattir dönüyorum karnim batıyor ya huzursuzum güzel uyuyamiyorum
Uyur uyanık arası bir halde bu saati ettim
Ben hiç uyuyamadım ya kaç gecedir sabahlıyorum Allah yardımcımız olsunben de 2 de kalktım dizi izlicem baktım dalamıyorum yarın da yardımcı kadın gelcektı tum gun uyuklıcam heralde.
Ben hiç uyuyamadım ya kaç gecedir sabahlıyorum Allah yardımcımız olsun
Birde herkes uykunun tadını çıkar diyor bi güzel uyu sonra çok uykusuz kalacaksın diyorlar bi haftadan fazladır uyuyamıyorum doğum sonrasına alıştırmamı acaba onuda bilmiyorumnolcak bizim bu hlimiz yadaha asıl uykusz geceler gelcek ay baslıcak ins
ben de ben uyanınca cocuğun uyku düzeni bozulcak diye uzuluyorm simdi alıstı geceleri benle evin isince dolanmaya elim istemsizce karnıma gidiyo gittikce o uyanıp tekmeliyor doğunca a boyle 2 de kalkarsa isimiz zor.Birde herkes uykunun tadını çıkar diyor bi güzel uyu sonra çok uykusuz kalacaksın diyorlar bi haftadan fazladır uyuyamıyorum doğum sonrasına alıştırmamı acaba onuda bilmiyorum
Benim de karnim taş gibi dönüp durdum en son uyandım.Bu gecenin uykusuzu gene ben
2 saattir dönüyorum karnim batıyor ya huzursuzum güzel uyuyamiyorum
Uyur uyanık arası bir halde bu saati ettim
Günaydın ya hep tüy dökücü krem kullanıyoruz demişler acaba bu dönemde yani doguma giderken jiletle yapmak risklimi ondanmı herkes tüy dökücü(kimyasal) kullanıyor kafama takıldı.jilet kaşıntı falanmı yapıyor.bu dönemde tüy dökücü zararlı olmazmıTüy dökücü krem mi ?? Hangi marka kullanıyorsun asırı kimyasal benım bildiklerim
En güveniliri yine jiletmiş bu dönemde.son dönemde ağda erken doguma neden olabiliyormuş.tüy dokücüde kimyasal oldugu icin riskliymiş doğalı varmı bilmiyorumGünaydın ya hep tüy dökücü krem kullanıyoruz demişler acaba bu dönemde yani doguma giderken jiletle yapmak risklimi ondanmı herkes tüy dökücü(kimyasal) kullanıyor kafama takıldı.jilet kaşıntı falanmı yapıyor.bu dönemde tüy dökücü zararlı olmazmı
Dr.un biliyormu benim ilkinde dogumdan 1 hafta önce elim ayagim şişmişti.doguma yakin ödem oluyorAyaklarım in şişi ödemi dayanılmaz bir hal aldı her akşam masaj buz uyguluyoruz. Gece oldu mu artık sisi mi iniyor anlamadim kaşıntı başlıyor. Sanki içinde su dolu balon var yürüyünce bile acıyor. Henüz 5 kilo bile almadım hareketsizlikten desem artık eskisi gibi yatmıyorum evin içinde dolanıyorum genelde .Ayaklarımı her gören şok oluyor
Kontrölüm vardı tamamen tesadüf bir şekilde muane edince doktor farketti 38 haftalık doğdu ilk çocuğumPeki canım anlamadıysan doktora nasıl gittin sancın mi başladı öyle bi durumda gittikten kaç saat sonra doğumun oldu?
Bende öyle biliyordum sağlık ocağında farketmeyedebilirsin dikkatli ol herkesin nişanıda kırmızı da olmayabilir falan dedi ilk kez duyunca tedirgin oldum.
Aynen Allah’ın izniyle hepimizin bebişi zamanında sağlıkla doğsun inş
Ben özellikle bu kontrole gittim de doktora sordum.normalde eldivenle alıyordum artık alamıyorum krem kullanabilmeliyim dedim kullanabilirsin dedi önerdiğiniz bir marka var mı dedim farketmez dedi bende bioderin bitkisel kremini aldimGünaydın ya hep tüy dökücü krem kullanıyoruz demişler acaba bu dönemde yani doguma giderken jiletle yapmak risklimi ondanmı herkes tüy dökücü(kimyasal) kullanıyor kafama takıldı.jilet kaşıntı falanmı yapıyor.bu dönemde tüy dökücü zararlı olmazmı
Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim pat şimdi hastalandım neden yaaaHanımlar dün yazdım ya boğaz agrısı çekiyorum tamamen kötü oldum yaa zaten gece uyuyamıyan ben birde hasta oldum bogaz burun yolum fena acıyor çok hastayım ilaçta yazmadı eczacı gebelikte önermiyorlarmış yaaa zaten bebek için düzenli besleniyordum iştah sıfır bildiginiz iyi gelck bişey var mı maf oldum ben
Aglama lutfen pozitif olmak zorundasın. Olumluya cevirYüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim pat şimdi hastalandım neden yaaahiç iyi degilim aglıyorum resmen
Hanımlar dün yazdım ya boğaz agrısı çekiyorum tamamen kötü oldum yaa zaten gece uyuyamıyan ben birde hasta oldum bogaz burun yolum fena acıyor çok hastayım ilaçta yazmadı eczacı gebelikte önermiyorlarmış yaaa zaten bebek için düzenli besleniyordum iştah sıfır bildiginiz iyi gelck bişey var mı maf oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?