2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım haklısın bebişin hareketleri fikir verir. Benim kız gece gündüz çok hareketli ayakta bile tekmeleri canım acıtırhissederim hareketsiz olursa öle bi durumda hemen giderim hastaneye

Ben jilet kullanıyorum. Normalde tüy dökücü krem kullanırdım içindeki kimyasallardan dolayı bıraktım hamilelikte. Bir kaç kez ağda yaptım canım çok yandı jilete dondum

Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim pat şimdi hastalandım neden yaaa hiç iyi degilim aglıyorum resmen
Bende de olmuştu 4 günde geçti boğaz agrisi, limon zencefil içtim, dolaptan birseu cikarip yiyip icmedim direk, suya atılan c vitaminlerinden içtim yarım her gün, sıcak nane çayı içtim arada bir de papatya çayı yaptık akşamları kayinvalidem vermişti. Önce üzülmüştüm baktım geçmiyor aman dedim dusunmicem. Kendi kendine geçti.
Bunların arasında en iyi gelen papatya oldu. Boğazımı yumuşattı.

Sudocrem aldim Ben de

günaydınnn

bu kıl tüy meseleleri can sıkıcı di miben lazerliydim ama ilk gebelikten bu yana biraz çıkmaya başladılar. o sebeple ağdaya gidiyorum arada. jileti sevmiyorum ama zorda kalırsam venüs kullanıyorum bende. koltuklatımda yok. alt bacağımı makina ile alıyorum. üst bacağım da kıllı diil ama doğum öncesi üstünden geçerim mutlaka. ben haftaya gideceğim ağdaya. 26sı doğum zaten.

Günaydın kızlar, dün biraz yorulmuşum akşam her yerim ağrıdı yine, altı üstü balkon yıkadım 1 tane yaaa şimdi bile karnım taş gibi.

Bi de bi önceki sabah bacağıma kramp girdi sağ alt baldırıma, hala üstüne basınca ağrıyor, nasıl kötü bişi bu ya, kemikten ayırdı resmen kası.

Cikiyorum kizlarr durdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim

Günaydın kızlarr

ben de 7 de kalktım açtım bilgisayarı başladım mesaiye. dünden beri yazılanları okudum ama uykum var yaa. gece düzgün uyuyamıyoruz ki

Çok ilginç hiç ağrında olmadı mı? peki doğuma alındığında açılman ne kadardı
Doğuma alınmadım 6 7 cm olmuş tu doktor çatı altında muanesi yaptıgında sonra özel odaya alındım 9 cm olana kadar ama ben evde hiç agrı hisetmedim

Teşekür ederim kızlar

Canım gözün Aydın, çok sevindim. Vaktinizi bekleyin inşallah, sende hazırlan rahat hisset kendini.
Teşekür ederim kızlar

Canım çok geçmiş olsun

Gözün aydın canım benim

Son haftalarda kendini çok yorma heleki soğuk suya ayaklarını sokma sancı yapar

hadi gözünaydın. evde yine tetikte ol. kalkıp iş falan yapma yat sürekli. rahim boyu da kısaldı diyordun çünkü

Dr.un biliyormu benim ilkinde dogumdan 1 hafta önce elim ayagim şişmişti.doguma yakin ödem oluyor
Biliyor ama yine soyliycem sağlık ocağı da baktı kan idrar testi yaptılar tansiyonumu ölçüyorum her gün. Yaklaşık 23.haftadan beri bu şekil kilo alsam anlarım ellerimde şiş yok normal diyor hamilesin Doktor um. Sağlık ocağı biraz endişelendi bacaklarım da falan da var 3 gün tansiyon takibi tahlil yaptılar bisey cikmadi

Gözün Aydın canım ama evde dinlen bol bol ve iyi beslen herhangi bir işte yapma bebiş biraz daha anne karnında büyüsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…