GünaydınGünaydın kızlarr
Evet canım haklısın bebişin hareketleri fikir verir. Benim kız gece gündüz çok hareketli ayakta bile tekmeleri canım acıtırYaa goruntuye bakma sen enfes tadi kişin adim başi mumbar ş
benim doktorum bebegin hareketlerine dikkat et dedi yemek yedigon halde sola yattigin halde karnini durtukledigin halde hareket etmiyorsa o zaman dogru hastane en onemli belirti bu canim yoksa arada az akintim oluyor ben surekli gece bile kalktigimda bakıyorum bebegim uyuyor sonra elimi karnima koyuyorum minnoşum annesinin merak ettigini anliyormu ne hemencik ayagini koyuveriyor ben burdayim diyorbenime icim ra
kiz dogumu bekle yada ucundan yeciger canim cekmist
evet aynen oyleydi ne yapti acaba keşke k.kden ayrilmasaydi halbuki hepimiz bi yol gostermeye calismistik
Ben jilet kullanıyorum. Normalde tüy dökücü krem kullanırdım içindeki kimyasallardan dolayı bıraktım hamilelikte. Bir kaç kez ağda yaptım canım çok yandı jilete dondumGünaydın ya hep tüy dökücü krem kullanıyoruz demişler acaba bu dönemde yani doguma giderken jiletle yapmak risklimi ondanmı herkes tüy dökücü(kimyasal) kullanıyor kafama takıldı.jilet kaşıntı falanmı yapıyor.bu dönemde tüy dökücü zararlı olmazmı
Bende de olmuştu 4 günde geçti boğaz agrisi, limon zencefil içtim, dolaptan birseu cikarip yiyip icmedim direk, suya atılan c vitaminlerinden içtim yarım her gün, sıcak nane çayı içtim arada bir de papatya çayı yaptık akşamları kayinvalidem vermişti. Önce üzülmüştüm baktım geçmiyor aman dedim dusunmicem. Kendi kendine geçti.Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim pat şimdi hastalandım neden yaaahiç iyi degilim aglıyorum resmen
Sudocrem aldim Ben deGunaydın herkese. 2 cocuklu bir anne olmaya gunler kaldı.2.olacak olmasına ragmen heyecanım arttı diyebilirim. 1 ay # 5 gun kalan belki de daha az.Sabahın 6sında uyandım. Uyuyamadım ama mecburiyetten Kızım ve esımı yolcu ettim. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Okuyamadıgım sayfa en az 100e ulasmıstır Vakit bulamamaya basladım. Dün besık ve dolabım geldi. Ve gorunce duygulandım tuhaf hıssettım Aynı yere 4,5 sene sonra tekrar beşik kuruldu ve yanında dolabı. Aynı ablasının duzeni gıbı oldu
Gunler o kadar cabuk geciyor ki iş ev yogunluguyla. Sanırım en fazla sıkılsam sıkılsam izne cıktıgum son 15 gun ıcınde sıkılırım diye dusunuyorum. Dun yatak halı yıkandı. 2 gundur temizlik yapıldı. Hersey yayıldı serildi. Ben islerin neresinde mıyım? Aksam geldıgımde en az 3 4 saat bende yaptım biseyler. Ne kadar temizlik yapılacak olursa olsun ayrıntıları bilen ev hanımıysan koordine yapmak acısından bile evinde iş yapıyorsun. Hala içime sinmeyen noktalar kaldı ama onları da h sonuna yapacagız insallah eşimle. Gun ıcınde basında duramayınca elbet eksikler cıkıyor.
Internetten eksiklerimi tamamlamaya calısıyorum. Alısverıse cıkmayacagım. Pişik kremi için ne aldınız? Kızımda sudokrem kullandım memnun kaldım ama içerikte can sıkıcı bısey var mıydı acaba arastırıyorum fakat bısey bulamıyorum. Siz neler aldınız? Dogal olan ne kullanmalı? 2.fıkrım de mustela. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum
hepsi aynı bunlarinBenim ki de öyle annemgil gelecek dememe rağmen inatla kendi kardeşleri ailesi gelsin diye yer yapıyor insallah su doğumu da logusaligi da sükunetle geçirelim
Çok ilginç hiç ağrında olmadı mı? peki doğuma alındığında açılman ne kadardıKontrölüm vardı tamamen tesadüf bir şekilde muane edince doktor farketti 38 haftalık doğdu ilk çocuğum
Doğuma alınmadım 6 7 cm olmuş tu doktor çatı altında muanesi yaptıgında sonra özel odaya alındım 9 cm olana kadar ama ben evde hiç agrı hisetmedimÇok ilginç hiç ağrında olmadı mı? peki doğuma alındığında açılman ne kadardı
Teşekür ederim kızlarAglama lutfen pozitif olmak zorundasın. Olumluya cevirKotu dusunceler kapı dışarı Bogaz pastili al bence. Gunde 3 adete kadar ememebilirsin. Strepsils ballı limonlu olandan alıyorum ben agrı hıssedınce. Ve ıhlamur ıc ıcıne limon sık. Onun dısında da de en fazla bogaz spreyi verebilir. Istah sıfır da olsan bogaz yolunu kapatma devamlı su ıc bu da cok onemlısı Cok gecmıs olsun. Insallah kısa surede iyileşirsin
Cikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Teşekür ederim kızlar
Gözün aydın canım benimCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Son haftalarda kendini çok yorma heleki soğuk suya ayaklarını sokma sancı yaparGünaydın kızlar, dün biraz yorulmuşum akşam her yerim ağrıdı yine, altı üstü balkon yıkadım 1 tane yaaaşimdi bile karnım taş gibi.
Bi de bi önceki sabah bacağıma kramp girdi sağ alt baldırıma, hala üstüne basınca ağrıyor, nasıl kötü bişi bu ya, kemikten ayırdı resmen kası.
hadi gözünaydın. evde yine tetikte ol. kalkıp iş falan yapma yat sürekli. rahim boyu da kısaldı diyordun çünküCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Biliyor ama yine soyliycem sağlık ocağı da baktı kan idrar testi yaptılar tansiyonumu ölçüyorum her gün. Yaklaşık 23.haftadan beri bu şekil kilo alsam anlarım ellerimde şiş yok normal diyor hamilesin Doktor um. Sağlık ocağı biraz endişelendi bacaklarım da falan da var 3 gün tansiyon takibi tahlil yaptılar bisey cikmadiDr.un biliyormu benim ilkinde dogumdan 1 hafta önce elim ayagim şişmişti.doguma yakin ödem oluyor
Gözün Aydın canım ama evde dinlen bol bol ve iyi beslen herhangi bir işte yapma bebiş biraz daha anne karnında büyüsün inşCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?