- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
MaşallahDoğuma alınmadım 6 7 cm olmuş tu doktor çatı altında muanesi yaptıgında sonra özel odaya alındım 9 cm olana kadar ama ben evde hiç agrı hisetmedim
Cnm ben mustela aldim.Bez de sleppyKızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Aynen kuzum bizim kizlar fena olacakEvet canım haklısın bebişin hareketleri fikir verir. Benim kız gece gündüz çok hareketli ayakta bile tekmeleri canım acıtır☺hissederim hareketsiz olursa öle bi durumda hemen giderim hastaneye
Gözün aydın canım evine git hiç kalkma bundan sonra rahim boyunda kısalma da var doğuma kadar dikkat edersin .çok geçmiş olsun vaktinde gelsinCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Ben mustela sampuani aldigim mustela dogal hel suyun yaninda hediyeydi onu deneyecem ilk banyosunda onun disinda sebamed aldim hangisini begenirsem onunla ilerlerim bezde sleppyle prima aradindaydim sleepy sizinti yapiyormus o yuzden prima tercih ettimKızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Canım ben ilk soğuk skm zeytin yağı kullanicam.siseye koydum.bakicam duruma gore olursa cocuk dr liste veriyormuş.bepantol alicam ilk.Gunaydın herkese. 2 cocuklu bir anne olmaya gunler kaldı.2.olacak olmasına ragmen heyecanım arttı diyebilirim. 1 ay # 5 gun kalan belki de daha az.Sabahın 6sında uyandım. Uyuyamadım ama mecburiyetten Kızım ve esımı yolcu ettim. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Okuyamadıgım sayfa en az 100e ulasmıstır Vakit bulamamaya basladım. Dün besık ve dolabım geldi. Ve gorunce duygulandım tuhaf hıssettım Aynı yere 4,5 sene sonra tekrar beşik kuruldu ve yanında dolabı. Aynı ablasının duzeni gıbı oldu
Gunler o kadar cabuk geciyor ki iş ev yogunluguyla. Sanırım en fazla sıkılsam sıkılsam izne cıktıgum son 15 gun ıcınde sıkılırım diye dusunuyorum. Dun yatak halı yıkandı. 2 gundur temizlik yapıldı. Hersey yayıldı serildi. Ben islerin neresinde mıyım? Aksam geldıgımde en az 3 4 saat bende yaptım biseyler. Ne kadar temizlik yapılacak olursa olsun ayrıntıları bilen ev hanımıysan koordine yapmak acısından bile evinde iş yapıyorsun. Hala içime sinmeyen noktalar kaldı ama onları da h sonuna yapacagız insallah eşimle. Gun ıcınde basında duramayınca elbet eksikler cıkıyor.
Internetten eksiklerimi tamamlamaya calısıyorum. Alısverıse cıkmayacagım. Pişik kremi için ne aldınız? Kızımda sudokrem kullandım memnun kaldım ama içerikte can sıkıcı bısey var mıydı acaba arastırıyorum fakat bısey bulamıyorum. Siz neler aldınız? Dogal olan ne kullanmalı? 2.fıkrım de mustela. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum
Yok canim keske jilet kullanabilsemde jilet kullanabilsem hep agda falan kullandim onuda yapamiyorum o yuzden tuy dokucu kullanicam benim sezeryan aksam yapiyorum ama plansiz gelirse yandimGünaydın ya hep tüy dökücü krem kullanıyoruz demişler acaba bu dönemde yani doguma giderken jiletle yapmak risklimi ondanmı herkes tüy dökücü(kimyasal) kullanıyor kafama takıldı.jilet kaşıntı falanmı yapıyor.bu dönemde tüy dökücü zararlı olmazmı
Cok sukur canim gozunaydin zamaninda dogmayi nasip etsin hepimize sanadaCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Çok şükür ne güzel haber verdin. Çok sevindim kuzum zamanında gelsin evladın inşAllah. Benide geçen hafta hastaneden taburcu ettiklerinde ne yapıcağımı şaşırmıştım mutluluktan anlıyorum seni. Yarın tekrar çapaya kontrole gidicem umarım yine yatırmazlar.Cikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Geçmiş olsun canım gözün aydınCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
hadi gözün aydın canımCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Aaaa şimdi aradım çanakkalede bir firmadan zeytinyağı aliriz. Yine int sipariş verecektim bebek için nasıl kullanılıyor bilginiz var mi .pişik için zeytin sütünü tavsiye ediyoruz dedi o da şuan yokmuş. Normal sızma zeytinyağına bi işlem yapılıyor mu asidinin gitmesi için yakmak gerekiyormus bilgin var mi canımCanım ben ilk soğuk skm zeytin yağı kullanicam.siseye koydum.bakicam duruma gore olursa cocuk dr liste veriyormuş.bepantol alicam ilk.
Ben hıc kullanmıyorum tüy dökücü görebildğim kadar jiletliyorum yapcak bişi yok yanı o tamamen kımyasal cunku kokusu bıle cok agır cocuga zarar verebılır benceGünaydın ya hep tüy dökücü krem kullanıyoruz demişler acaba bu dönemde yani doguma giderken jiletle yapmak risklimi ondanmı herkes tüy dökücü(kimyasal) kullanıyor kafama takıldı.jilet kaşıntı falanmı yapıyor.bu dönemde tüy dökücü zararlı olmazmı
Ben trendyoldan aldim ,zeytin sütü de aldim .ama önceliğim soğuk skm tas baskı normal elime alıp elimin icin de isitipiuygulayacağım.sonra zeytin süütünu denicem.15 20 gün sonra .ek gıdaya geçince genelde pisik oluyolarmis.takip edicem ...mühendisin oğlunu takip edip aldim.Aaaa şimdi aradım çanakkalede bir firmadan zeytinyağı aliriz. Yine int sipariş verecektim bebek için nasıl kullanılıyor bilginiz var mi .pişik için zeytin sütünü tavsiye ediyoruz dedi o da şuan yokmuş. Normal sızma zeytinyağına bi işlem yapılıyor mu asidinin gitmesi için yakmak gerekiyormus bilgin var mi canım
12 gün mu kaldı canım çok heyecanlı değil migünaydınnn
bu kıl tüy meseleleri can sıkıcı di miben lazerliydim ama ilk gebelikten bu yana biraz çıkmaya başladılar. o sebeple ağdaya gidiyorum arada. jileti sevmiyorum ama zorda kalırsam venüs kullanıyorum bende. koltuklatımda yok. alt bacağımı makina ile alıyorum. üst bacağım da kıllı diil ama doğum öncesi üstünden geçerim mutlaka. ben haftaya gideceğim ağdaya. 26sı doğum zaten.
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun biraz daha beklesin bakalım bebişCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Zeytin sütünü o zaman gelince alayim teşekkür ederimBen trendyoldan aldim ,zeytin sütü de aldim .ama önceliğim soğuk skm tas baskı normal elime alıp elimin icin de isitipiuygulayacağım.sonra zeytin süütünu denicem.15 20 gün sonra .ek gıdaya geçince genelde pisik oluyolarmis.takip edicem ...mühendisin oğlunu takip edip aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?