2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım haklısın bebişin hareketleri fikir verir. Benim kız gece gündüz çok hareketli ayakta bile tekmeleri canım acıtır☺hissederim hareketsiz olursa öle bi durumda hemen giderim hastaneye
Aynen kuzum bizim kizlar fena olacak gece kalkıyorum tmm diyorum uyuyor elimi koyuyorum hemen tekmelemee basliyor tmm kizim sen uyuma hic diyorum gun icindede redmen boks yapiyor doktorum son ayda yeri kisitlandigi icin hareketleri azabilir sayarsin dedi yooo dahada hareketlendi dedim doktorda guluyor

Gözün aydın canım evine git hiç kalkma bundan sonra rahim boyunda kısalma da var doğuma kadar dikkat edersin .çok geçmiş olsun vaktinde gelsin

Kızlar hangi bebek şampuanını aldınız ve bez tercihiniz ne oldu sizce en iyisi hangisi
Ben mustela sampuani aldigim mustela dogal hel suyun yaninda hediyeydi onu deneyecem ilk banyosunda onun disinda sebamed aldim hangisini begenirsem onunla ilerlerim bezde sleppyle prima aradindaydim sleepy sizinti yapiyormus o yuzden prima tercih ettim

Canım ben ilk soğuk skm zeytin yağı kullanicam.siseye koydum.bakicam duruma gore olursa cocuk dr liste veriyormuş.bepantol alicam ilk.

Yok canim keske jilet kullanabilsemde jilet kullanabilsem hep agda falan kullandim onuda yapamiyorum o yuzden tuy dokucu kullanicam benim sezeryan aksam yapiyorum ama plansiz gelirse yandim

Cok sukur canim gozunaydin zamaninda dogmayi nasip etsin hepimize sanada

Çok şükür ne güzel haber verdin. Çok sevindim kuzum zamanında gelsin evladın inşAllah. Benide geçen hafta hastaneden taburcu ettiklerinde ne yapıcağımı şaşırmıştım mutluluktan anlıyorum seni. Yarın tekrar çapaya kontrole gidicem umarım yine yatırmazlar.

Geçmiş olsun canım gözün aydın

hadi gözün aydın canım
zamanında sağlıkla gelsin kuzucun

Ni454 yaa ne güzel kolay olmuş doğumun. Epidural filan istememişsindir o zaman. Hurma filan yiyo muydun kolay olsun diye yaptığın bişey var mıydı?

Iyi gunler kızlar pazar günü ayıptır söylemesi basur olmuşum galiba çok açıyordu bugün de bir baktım kanıyor ilk defa başıma geldi siyah pelte şeklinde parca bile var sanırım patladı galiba başına böyle birşey gelen oldumu

Canım ben ilk soğuk skm zeytin yağı kullanicam.siseye koydum.bakicam duruma gore olursa cocuk dr liste veriyormuş.bepantol alicam ilk.
Aaaa şimdi aradım çanakkalede bir firmadan zeytinyağı aliriz. Yine int sipariş verecektim bebek için nasıl kullanılıyor bilginiz var mi .pişik için zeytin sütünü tavsiye ediyoruz dedi o da şuan yokmuş. Normal sızma zeytinyağına bi işlem yapılıyor mu asidinin gitmesi için yakmak gerekiyormus bilgin var mi canım

Ben hıc kullanmıyorum tüy dökücü görebildğim kadar jiletliyorum yapcak bişi yok yanı o tamamen kımyasal cunku kokusu bıle cok agır cocuga zarar verebılır bence

Ben trendyoldan aldim ,zeytin sütü de aldim .ama önceliğim soğuk skm tas baskı normal elime alıp elimin icin de isitipiuygulayacağım.sonra zeytin süütünu denicem.15 20 gün sonra .ek gıdaya geçince genelde pisik oluyolarmis.takip edicem ...mühendisin oğlunu takip edip aldim.

12 gün mu kaldı canım çok heyecanlı değil mi

Gözün aydın canım çok geçmiş olsun biraz daha beklesin bakalım bebiş

Zeytin sütünü o zaman gelince alayim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…