Geçmiş olsun canımIyi gunler kızlar pazar günü ayıptır söylemesi basur olmuşum galiba çok açıyordu bugün de bir baktım kanıyor ilk defa başıma geldi siyah pelte şeklinde parca bile var sanırım patladı galiba başına böyle birşey gelen oldumu
Annem babam beraber gelcekler insallah 2 saat falan buraya komsu sehirdeler. kayinvalidem de yayladan donecekKızlar dogum icin sehir dışından annesu ya da kayinvalidesi gelecek olan var mi
Bizimkiler 7 saatlik mesafedeler her iki aile de. Doguma geldiklerinde nasil yapacagim onu düşünüyorum. Virusten dolagi. Sen ne yapacaksin? Tedbir olarakAnnem babam beraber gelcekler insallah 2 saat falan buraya komsu sehirdeler. kayinvalidem de yayladan donecek
Gözün aydın canım geçmiş olsun ❤ bebişin de doğru zamanda sağlıkla gelsin inşaallahCikiyorum kizlarrdurdu şükür sancılar . Bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. Herkes şaşırıyor cikiyorum diye çok mutluyum . Bizden bu kadar mı sıkıldın diyor hemşireler şuan mutluluktan güzel bir kahvaltıyı indirdim mideye kocaman ekmek yedim hiç pişman degilim
Ben ise gitmicem zten esim de bankada ama kurumsallık olunca müşteri görmüyor bankada kendi odasında takiliyor ekstra bi tedbir alamicam yani oari pek dışarı cikarmam diye düşünüyorum en fazla 1 ay sonra da yollarm eve Allah izin verirse sonra kendim idare ederinden dusunuyorum inşallah bir sey olmaz Allaha emanetiz.Bizimkiler 7 saatlik mesafedeler her iki aile de. Doguma geldiklerinde nasil yapacagim onu düşünüyorum. Virusten dolagi. Sen ne yapacaksin? Tedbir olarak
Ben annemlerden korkuyorum. Onlarin gelecek olmasi virus acisindan korkutuyor beni. Cunku dikkat etmiyorlarBen ise gitmicem zten esim de bankada ama kurumsallık olunca müşteri görmüyor bankada kendi odasında takiliyor ekstra bi tedbir alamicam yani oari pek dışarı cikarmam diye düşünüyorum en fazla 1 ay sonra da yollarm eve Allah izin verirse sonra kendim idare ederinden dusunuyorum inşallah bir sey olmaz Allaha emanetiz.
aslında kabız da değilim ama anlamadim neden kanadiginiGeçmiş olsun canım
Basur da bir çeşit varis bebekten kaynaklı olabilir diyor dr lar afedersin kabız olmamaya çalış kayısı suyu yeşillik vs tüket
Ha yok benimkiler dikkat ediyorlar yazlikta izolelerdi simdi tursu falan yapmak için şehre donduler ama yine dikkat ederler. Esimjn ailesi dikkat etmiyordu pek tyzelere gezmeye gidiyorlardı gittikleri kişide korona cikinca onlarda kesti ayaklarini simdi bağ bahçe disinda bi yere gitmiyorlar. Gitseler kavga cikaririz esim de ben de kendimizi düşündüğümzden değil onlari dusunduğmuzden.Ben annemlerden korkuyorum. Onlarin gelecek olmasi virus acisindan korkutuyor beni. Cunku dikkat etmiyorlar
En son 32de rapor almaya gittim 34de cagirdi 34+5de gidip sorna bi daha 36da gidicm 2 sefer muayene ucreti vermeym die :)Kızlar kontrollere hangi sıklıkta gidiyorsunuz ben 32 den beri 2 haftada bir şuan 34 üm ne zaman haftaya düşüyor?
Birde pilates topu ile egzersizler yapanlar varmı ne zaman basladınız
32 + 3Kızlar kontrollere hangi sıklıkta gidiyorsunuz ben 32 den beri 2 haftada bir şuan 34 üm ne zaman haftaya düşüyor?
Ne iyiymis seninkiler yaaHa yok benimkiler dikkat ediyorlar yazlikta izolelerdi simdi tursu falan yapmak için şehre donduler ama yine dikkat ederler. Esimjn ailesi dikkat etmiyordu pek tyzelere gezmeye gidiyorlardı gittikleri kişide korona cikinca onlarda kesti ayaklarini simdi bağ bahçe disinda bi yere gitmiyorlar. Gitseler kavga cikaririz esim de ben de kendimizi düşündüğümzden değil onlari dusunduğmuzden.
Sen de söyle eğer dikkat etmicekseniz hic gelmeyin diye blöf yap ben görümcemi kabul edemicem kardesime de gelme dedim ikisi de oğretmen hem bebis ickn risk hem annelerin babalarm icin risk.
Bizim kızlar cazgır olacak galiba bizi hareketli uykusuz günler bekliyor sanırımAynen kuzum bizim kizlar fena olacakgece kalkıyorum tmm diyorum uyuyor elimi koyuyorum hemen tekmelemee basliyor tmm kizim sen uyuma hic diyorum gun icindede redmen boks yapiyor doktorum son ayda yeri kisitlandigi icin hareketleri azabilir sayarsin dedi yooo dahada hareketlendi dedim doktorda guluyor
Canim idrar tahlili yapıldı mi, protein kaçağı vs bakıldı mi ?Ayaklarım in şişi ödemi dayanılmaz bir hal aldı her akşam masaj buz uyguluyoruz. Gece oldu mu artık sisi mi iniyor anlamadim kaşıntı başlıyor. Sanki içinde su dolu balon var yürüyünce bile acıyor. Henüz 5 kilo bile almadım hareketsizlikten desem artık eskisi gibi yatmıyorum evin içinde dolanıyorum genelde .Ayaklarımı her gören şok oluyor
Evet bakıldı canım 1 hafta arayla negatif cıktıCanim idrar tahlili yapıldı mi, protein kaçağı vs bakıldı mi ?
O zaman normaldir canim, doktorun da haberi varmış zaten.Evet bakıldı canım 1 hafta arayla negatif cıktı
ewt 26sı doğum12 gün mu kaldı canım çok heyecanlı değil mi
2 haftada 1 di. geçen hafta itibariyle her haftaya düştü. cuma gitmiştim bu cuma yine gidicemKızlar kontrollere hangi sıklıkta gidiyorsunuz ben 32 den beri 2 haftada bir şuan 34 üm ne zaman haftaya düşüyor?
Aslında bana da 20 gün felan kaldiewt 26sı doğum
Maşallahh bes kılo bıle almadın mıAyaklarım in şişi ödemi dayanılmaz bir hal aldı her akşam masaj buz uyguluyoruz. Gece oldu mu artık sisi mi iniyor anlamadim kaşıntı başlıyor. Sanki içinde su dolu balon var yürüyünce bile acıyor. Henüz 5 kilo bile almadım hareketsizlikten desem artık eskisi gibi yatmıyorum evin içinde dolanıyorum genelde .Ayaklarımı her gören şok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?