2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçmiş olsun canım
Basur da bir çeşit varis bebekten kaynaklı olabilir diyor dr lar afedersin kabız olmamaya çalış kayısı suyu yeşillik vs tüket

Gözün aydın canım geçmiş olsun ❤ bebişin de doğru zamanda sağlıkla gelsin inşaallah

Bizimkiler 7 saatlik mesafedeler her iki aile de. Doguma geldiklerinde nasil yapacagim onu düşünüyorum. Virusten dolagi. Sen ne yapacaksin? Tedbir olarak
Ben ise gitmicem zten esim de bankada ama kurumsallık olunca müşteri görmüyor bankada kendi odasında takiliyor ekstra bi tedbir alamicam yani oari pek dışarı cikarmam diye düşünüyorum en fazla 1 ay sonra da yollarm eve Allah izin verirse sonra kendim idare ederinden dusunuyorum inşallah bir sey olmaz Allaha emanetiz.

Kızlar kontrollere hangi sıklıkta gidiyorsunuz ben 32 den beri 2 haftada bir şuan 34 üm ne zaman haftaya düşüyor?
Birde pilates topu ile egzersizler yapanlar varmı ne zaman basladınız

Ben annemlerden korkuyorum. Onlarin gelecek olmasi virus acisindan korkutuyor beni. Cunku dikkat etmiyorlar

Ben annemlerden korkuyorum. Onlarin gelecek olmasi virus acisindan korkutuyor beni. Cunku dikkat etmiyorlar
Ha yok benimkiler dikkat ediyorlar yazlikta izolelerdi simdi tursu falan yapmak için şehre donduler ama yine dikkat ederler. Esimjn ailesi dikkat etmiyordu pek tyzelere gezmeye gidiyorlardı gittikleri kişide korona cikinca onlarda kesti ayaklarini simdi bağ bahçe disinda bi yere gitmiyorlar. Gitseler kavga cikaririz esim de ben de kendimizi düşündüğümzden değil onlari dusunduğmuzden.

Sen de söyle eğer dikkat etmicekseniz hic gelmeyin diye blöf yap ben görümcemi kabul edemicem kardesime de gelme dedim ikisi de oğretmen hem bebis ickn risk hem annelerin babalarm icin risk.

Kızlar kontrollere hangi sıklıkta gidiyorsunuz ben 32 den beri 2 haftada bir şuan 34 üm ne zaman haftaya düşüyor?
En son 32de rapor almaya gittim 34de cagirdi 34+5de gidip sorna bi daha 36da gidicm 2 sefer muayene ucreti vermeym die :)

32 + 3
35+3
37+0 da gitcem bir de bu şekilde oldu bizim 32 35 arasında aslinda dr 2 hafta demisti ama ben gidemedm 34 te

Ne iyiymis seninkiler yaa off bakalim blof yarayacak mi. Pek sanmiyorum ama

Bizim kızlar cazgır olacak galiba bizi hareketli uykusuz günler bekliyor sanırım aynı benimki de gece gündüz benle uyanık ya da uyuyorlar ama uykuda bile hareketliler Babası çak bi beşlik kızım diye karnıma dokunuyor cimcime ordan vuruyor hemen

Canim idrar tahlili yapıldı mi, protein kaçağı vs bakıldı mi ?

2 haftada 1 di. geçen hafta itibariyle her haftaya düştü. cuma gitmiştim bu cuma yine gidicem

Maşallahh bes kılo bıle almadın mı ılk cocuk mu ? Bı ben mı dombili oldum ya 20 kılo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…