2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bılmıyorum ama ben en basta normal dogum diye milletten gaza geldım. Sımdı korku basladı bende . O acıya dayanabılırmiyim diye . Dünde doktorumla konustum korktugumu ıste epidural falan istermmderim normal için ısrar etmem falan.. dktorumda normal dogumcu ısrarla birşey olmaz diyo epidural da ıstemıyor . Hiçbir mudahele yapmayalım diyo cıldırcam Başedebılırmiyim bılmıyorum girdik bi alamete allah yardımcımız olsunn ya en kolay sekılde atlatabılırımm ıns neyşe karsılasıcam nasıl bi agrı dayanabılırmıyım cocuk saglıklı cıkarmı yırtıgım olurmu kafamda deli sorular

Tam olarak aynı durumdayız su an benimki de normal olsun diyo surekli cok güveniyorum ama ben insallah olmaz. Yalniz cok utanirim catalda naparım bilmem epizyoyu som ana.birak desem ya yırtık olursa diye korkuyorm. Hoca ısrar etmiyor istersen doğum gününde alirkm ama bence normal yapmalısın diyo surekli. Aslinda seviniyorum boyle.direk keselim alalimci drlardan hazetmiyorum pek. Sonucta sezaryen buyuk bir operasyon eğer bebek de ben de uygunsak neden normal olmasin ki ama ya günlerce surerse sancim uf kafalar karisik.

Ya dusunmeyin oyle seyler kizlar. Naparsanz yapin bi sekilde o cocuk dogacak kasmayin kendinizi.

Simdi imkanlar fazla kolaylastirmak icin epiduryl spinal bi dunya kolaylk var baktn olmuyo sezeryan yani. Analarimizi dusunun o zamanlarda nasi dogurmuslar. Bnm annem hastanede bile dogmamis.

Allahin izniyle sonunda mucize olan bi gun yasiycaz ii taraflari dusunun.

35 e kadar ayda bir gittim hatta ıkı ayda gittiğimde olmuştu. Sımdı her hafta gidiyorum nst için bir problemin yoksa çok sık gitme bence
beni doktorum çağırıyor gidiyorum. ilk gebelikteki sıkıntılarım bunda olmadı ama yine de içimiz rahat ediyor.dopler yapıyor gelişime bakıyor. tansiyonluk bir sıkıntı varnı diye bakılıyor. ben ilk gebelikte haftada 1 gidiyordum 2 ayrı doktorabana uzun geliyor ayda bir.

Ben de şu an aynısını sezeryan için hissediyorum. Burada normal doğum çok tesvik ediliyor. Sezeryan zaten isteğe bağlı değil, benimki makat gelişi diye öyle. Doğum çok bireysel birşey. Annem mesela iki kez normal doğum yapmış tek sancı ile rahatça doğurmuş. Ayni günun akşamı da ayaklanmış. Ona göre sıkıntısız bir süreç kesiği yok ağrısı sızısı olmamış hiç. Gorumceme ise normal doğumda kesik atıldı saatlerde doguramadi vakumla çektiler çocuğu. Sezeryanda da kuzenim çok ağladım ameliyat sonrası acıdan günlerce oturamadim yatamadım diyor, arkadaşım iki kez sezeryan oldu ben bir gün hastanede kaldım çok kolaydı hemen ayaklandim tavsiye ederim diyor. Her kafadan bir ses. Anladım ki bireysel bir surec. Başımıza geleni yaşayacağız. Önemli olan gelip gececek öyle düşünelim.

Bugun evim temizlendi paklandi annemlerin odasi kısmen hazirlandi park yataği çıkarıp kurabilirim artik hala kutusunu acmadim perdelerin yikandi asildi 1 yildir yikanmiyordu leş gibiydi evimjn rengi açıldı sanki hehehe hala isimiz bitmedi ablayla. Ben de yoruldum ya karnim cok sertlesti ve kasiklarim sizladi ara ara

Ni454 yaa ne güzel kolay olmuş doğumun. Epidural filan istememişsindir o zaman. Hurma filan yiyo muydun kolay olsun diye yaptığın bişey var mıydı?
Evet evet özellikle doğuma son 10 gün günde 10 taneden fazla hurma yedim bir kilo kadar yedim ama ben bilmeyerek yedim sonradan ögrendim iyi geldigini şükürler olsun. Şuan yine içim rahat korkmuyorum inşanlah yine öyle güzel bir doğumum olur. Burda ki arkadaşlarımında inşanlah birde doğum duası okudum bol bol

Bende haftaya başlıyorum temizliğe önce halılar yıkamaya gitti sıra evde

Ayy sıkıntılarımız aynı resmenCok zorlanmaya başladm bende birde bu süreç hiç bitmeyecekmiş gibi bir bunalma hali geldi
Kızlar doktor alttan muayene etti gyno lomexin fitil verdi. Sanırım vajinal fitil makattan degil . Kullanan varmı aranızda ??
Vajinal fitil bende kullandım mantar için vermişti
Dogum duası neymişPaylaşırmısınız. Birde hurma yemeye ne zaman başlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…