Bende 39.hafta olsun istedim o nedenle 26 sı dedim. Bana da şuan 26 sı çok uzak geliyorAaa seninde mi 26 ekim sağlıkla gelsin yavrunAy bende mi 38+2 de aldırsam ya .Tecrübeli annelere danıştım burdan 39 ideal diyorlar. Çok sabirsizim 6 gün beklemiş olucam sadece ama süre uzun geliyor.
Valla benim oğluş kıpır kıpır göbeğim ordan oraya suan bir görsen durmuyorBebek hareketleriniz nasıl kızlar. Benim ki azaldı tekme değilde gernesme gibi
Bisey kalmamış canım bu hafta bitti sayılır 1 hafta kalmış gibi düşünBende 39.hafta olsun istedim o nedenle 26 sı dedim. Bana da şuan 26 sı çok uzak geliyor
Hayirli olsun Allah kucagija almayi nasip etsinKızlar merhaba bugün kontrolden geldim her carsam ba artık kontrol du geçn hafta 2183 gramdı bu hafta 2561 gram çok sukur36 haftalik iz ama bir hafta geriden geliyo .doğum normal mı sezeryan mı olsun dedi.ben de siz hangi si uygun derseniz hocam dedim ama riske de atmak istemem dedim 7 yıl sonra tedaviyle oluncada dedim.o zaman sezeryan yapalım 39 hafta da alırız 4 veya 5 kasım dedi kizlar sizin belli mı kizlar
Yok ya benim ki nerde hep güzel şeyler yiyince atıyor normalde uyku modunda. Bugün mesela hiç hissetmedim 1 bardak portakal suyu sıkıp ıctim o zaman dirildi. Hareket etsin diye sürekli güzel şeyler yemek zorunda bırakıyor beni çok ilginç bi bebek oğlum ☺Valla benim oğluş kıpır kıpır göbeğim ordan oraya suan bir görsen durmuyorhele bir direniyor o zmn çok canimi yakiyor sıpa
Benimki de nerdeyse 2 haftadır falan öyle canim. 35. Haftadayım. Daha çok ittirme , kasılma gibi hareketler yapıyor.Bebek hareketleriniz nasıl kızlar. Benim ki azaldı tekme değilde gernesme gibi
Bizim oğluşlar çok hareketli oalcak sanrımValla benim oğluş kıpır kıpır göbeğim ordan oraya suan bir görsen durmuyorhele bir direniyor o zmn çok canimi yakiyor sıpa
Seninle günümüz aynı canim, 35 . Haftada da nerdeyse kiloları aynıymış. Ve masallah 1 haftada çok iyi almış seni bebiş. Benimki yavaş kilo alanlardan. Benim de büyük ihtimal 3 kasımda olacak doğum.Kızlar merhaba bugün kontrolden geldim her carsam ba artık kontrol du geçn hafta 2183 gramdı bu hafta 2561 gram çok sukur36 haftalik iz ama bir hafta geriden geliyo .doğum normal mı sezeryan mı olsun dedi.ben de siz hangi si uygun derseniz hocam dedim ama riske de atmak istemem dedim 7 yıl sonra tedaviyle oluncada dedim.o zaman sezeryan yapalım 39 hafta da alırız 4 veya 5 kasım dedi kizlar sizin belli mı kizlar
Benimki de açken inanılmaz hareketli olıyor. Bir de bayagıdr ayakları sağ kaburgamla oynuyor sanırım sürekli vuruyorYok ya benim ki nerde hep güzel şeyler yiyince atıyor normalde uyku modunda. Bugün mesela hiç hissetmedim 1 bardak portakal suyu sıkıp ıctim o zaman dirildi. Hareket etsin diye sürekli güzel şeyler yemek zorunda bırakıyor beni çok ilginç bi bebek oğlum ☺
Hayirli olsun Allah kucagija almayi nasip etsinSana da 39 demiş. Benim cuma netleşecek 2-9 arasına not aldı sadece
zaten 39oluyor.38tamamlanmış oluyorAaa seninde mi 26 ekim sağlıkla gelsin yavrunAy bende mi 38+2 de aldırsam ya .Tecrübeli annelere danıştım burdan 39 ideal diyorlar. Çok sabirsizim 6 gün beklemiş olucam sadece ama süre uzun geliyor.
Bende 35+3 um takip ettiğim programlarda da okudum bugün büyüdüğü için hareketlerinde azalma görülebilir diyor. Aynı bahsettigin gibi ittiriyorBenimki de nerdeyse 2 haftadır falan öyle canim. 35. Haftadayım. Daha çok ittirme , kasılma gibi hareketler yapıyor.
Seninki uyarı veriyor demek ki anne kalk ben açımBenimki de açken inanılmaz hareketli olıyor. Bir de bayagıdr ayakları sağ kaburgamla oynuyor sanırım sürekli vuruyor
Öyle mi oluyorzaten 39oluyor.38tamamlanmış oluyor
Sleepyi çok övüyorlar bende bir deneyecem galiba. Mustelayıda ataştıracağımSampuan mustela bez sleepy aldım canım bezi 20 adet aldım denemek istiyorum ilk oğlumda prima kullanmıştım beğenmezsem direk prima alicam
Evet her bez her çocuğa gelmiyormuş bizde az alalım diyoruzArayanlar da söz de hal hatır sormak için arıyor ama bazılarıiçin de keşke hiç aramasaydı diyorum canım
Doğum sonrasına gelmeden ruh sağlığım bozuldu canım
Bebek şampuan losyon pişik kremi mustela bez de sleepy aldım canım ama fazla almadım memnun kalmazsak değiştiririz düşüncesindeyim
Çoğunluk sleepyden yana ama bunu da araştıracağım teşekkürlerPampers pure protection aldı eşim baya arastirdi o. Türkiye'de daha çok seçenekler vardır belki. Biz amazondan sipariş verdik bir kutu, içinde kaç tane var tam bilmiyorum ama bir kaç ay yetecek kadr aldık. Aşağıya ekledim. Bir kaç ay geçsin, fiyat olarak daha uygun beze geçeceğim. Bir kaç tane var aklımda deneyip gorucem. Aşırı masrafa gerek yok bence sizdirmadigi surece alt tarafı bez
Şampuan olarak da ben Evybaby aldım. Fiyat olarak uygundu icerginde paraben boya vs yok. Ama ilk önce saf ıslak pamukla silecegiz şampuan hemen kullanmayiz.
Aslında biraz da bez konusunda bebişin cildiyle alakalı galiba bana çekerse çok hassas bir cildi olur insan herşeyin en iyisini istiyorben dalinin kokusunu cok sever bebek kokusu ile cok ozdeştiririm..
sahsen evimin dalim kokacagi hissiyati bile muazzam
bez olarak deneme amacli sleepy ve canbebe aldim ama yakin zamanda ablam molfix kullanmıştı ve bi cok ürün arasinda bi molfix bi canbebe ii diyordu.
Mustela ve sleepy çoğunluk bunu yazmış az araştırıp bende deneyecemCnm ben mustela aldim.Bez de sleppy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?