2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar merhaba bugün kontrolden geldim her carsam ba artık kontrol du geçn hafta 2183 gramdı bu hafta 2561 gram çok sukur 36 haftalik iz ama bir hafta geriden geliyo .doğum normal mı sezeryan mı olsun dedi.ben de siz hangi si uygun derseniz hocam dedim ama riske de atmak istemem dedim 7 yıl sonra tedaviyle oluncada dedim.o zaman sezeryan yapalım 39 hafta da alırız 4 veya 5 kasım dedi kizlarsizin belli mı kizlar

Aaa seninde mi 26 ekim sağlıkla gelsin yavrun Ay bende mi 38+2 de aldırsam ya .Tecrübeli annelere danıştım burdan 39 ideal diyorlar. Çok sabirsizim 6 gün beklemiş olucam sadece ama süre uzun geliyor.
Bende 39.hafta olsun istedim o nedenle 26 sı dedim. Bana da şuan 26 sı çok uzak geliyor

Hayirli olsun Allah kucagija almayi nasip etsin Sana da 39 demiş. Benim cuma netleşecek 2-9 arasına not aldı sadece

Valla benim oğluş kıpır kıpır göbeğim ordan oraya suan bir görsen durmuyor hele bir direniyor o zmn çok canimi yakiyor sıpa
Yok ya benim ki nerde hep güzel şeyler yiyince atıyor normalde uyku modunda. Bugün mesela hiç hissetmedim 1 bardak portakal suyu sıkıp ıctim o zaman dirildi. Hareket etsin diye sürekli güzel şeyler yemek zorunda bırakıyor beni çok ilginç bi bebek oğlum ☺

Valla benim oğluş kıpır kıpır göbeğim ordan oraya suan bir görsen durmuyor hele bir direniyor o zmn çok canimi yakiyor sıpa
Bizim oğluşlar çok hareketli oalcak sanrım direnince gerneşince inanılmaz acıyor özellikle sağ yanıma vuruyor diuroum birazdan arkaya dolanacak az kaldı
Benimki de öyle.. Hiç durmuyor ben uyurken hele.. Diyorum yoksa bu bebiş gece uyumayan bebekelrden mı oalcak Allahım sen koru...

Seninle günümüz aynı canim, 35 . Haftada da nerdeyse kiloları aynıymış. Ve masallah 1 haftada çok iyi almış seni bebiş. Benimki yavaş kilo alanlardan. Benim de büyük ihtimal 3 kasımda olacak doğum.

Benimki de açken inanılmaz hareketli olıyor. Bir de bayagıdr ayakları sağ kaburgamla oynuyor sanırım sürekli vuruyor

Aaa seninde mi 26 ekim sağlıkla gelsin yavrun Ay bende mi 38+2 de aldırsam ya .Tecrübeli annelere danıştım burdan 39 ideal diyorlar. Çok sabirsizim 6 gün beklemiş olucam sadece ama süre uzun geliyor.
zaten 39oluyor.38tamamlanmış oluyor

Benimki de nerdeyse 2 haftadır falan öyle canim. 35. Haftadayım. Daha çok ittirme , kasılma gibi hareketler yapıyor.
Bende 35+3 um takip ettiğim programlarda da okudum bugün büyüdüğü için hareketlerinde azalma görülebilir diyor. Aynı bahsettigin gibi ittiriyor

Benimki de açken inanılmaz hareketli olıyor. Bir de bayagıdr ayakları sağ kaburgamla oynuyor sanırım sürekli vuruyor
Seninki uyarı veriyor demek ki anne kalk ben açım ☺☺
Biz hatta dalgasını yapıyoruz babası hareketleri nasıl diye soruyor yok diyorum mız mız ama dur jeton atayim diyorum güzel bisey ağzıma atıyorum anca o zaman başlıyor. Ödülsüz yerinden bile kıpırdamıyor

Evet her bez her çocuğa gelmiyormuş bizde az alalım diyoruz

Çoğunluk sleepyden yana ama bunu da araştıracağım teşekkürler

Aslında biraz da bez konusunda bebişin cildiyle alakalı galiba bana çekerse çok hassas bir cildi olur insan herşeyin en iyisini istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…