2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar 26 ekime sezaryen günü aldım. 38+5 oluyoruz.
Gözün Aydın canım, sağlıkla gelsin
aynı gün sezeryanımız38+1de benimde

Ayy ikinizi birden ekleyeceğiz listeye
Kızlar Allah hepinizden razı olsun . Dua eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum . İyiki varsınız ❤

Canım şimdi nasılsın?
Bebek hareketleriniz nasıl kızlar. Benim ki azaldı tekme değilde gernesme gibi

Valla napıosa fena durumdayız, dışarıdan iyice belli oluyor yaptıkları.

Kizlar bugun kontrole gittim cok sukur bi problem yokmus ikisini devlette olmustum bu sefer esim ozele gidelim dedi 3.sezeryan oldugu icin fazla bekletmeyelim dikislere baski yapmaya baslar dedi digerleri 38+6 almistik buna bakalim 38.girince alalim dedi veya bebegin ne zaman gelecegi olmaz suyun kanaman olunca hemen gel dedi 3.covuk olunca tuplerinide alayim dedi ama simdilik 4.
dusunmuyorum ama kabul etmedim bakalim hayirlisi olsun hepimizin adina

Canim bende yillardir var o problem hatta meme sekli diyolar oyle olmus afedersin sakin acili baharatli seyler yeme hamilelikte de tetikliyo evde krem varsa sur zeytinyagi falanda iyi geliyo gitmeyede korktum yillardir gecmis olsun canim

Gözün Aydın canım, bizim de 2 Kasım. 39+0 oluyor bizim de tam.
Öyle oluyor tabi ama benim doktorum bilinçli şekilde 39.haftaya girilmiş olmasını istiyor, yoksa çok sıkıntı değil ama bence bekle 39u. Ya da doktoruna güven o ne derse.

Valla bende tüpleri bağlatsam mı diyorum ama eşim kabul etmez sanırım, pek lafını yaptırmıyor. aman allah sağlık versin 3 yeter bana da, hamile miyim stresiyle yaşamak istemiyorum hele bunu hiç anlamadım bile yine aynı şeyi yaşarsam

Bende diyorum esim kabul etmiyor. Vücudunun dogasını bozma diye...
Ama kesinlikle 3.bebek düşünmüyoruz. Allahım isteyene nasip etsin.

Kızlar kontrollere hangi sıklıkta gidiyorsunuz ben 32 den beri 2 haftada bir şuan 34 üm ne zaman haftaya düşüyor?
Birde pilates topu ile egzersizler yapanlar varmı ne zaman basladınız
32den 36yan2 haftada bir, 36dan sonra haftada 1. Kanaman olur suyun gelir sancı hissedersin sakın durma dedi son gidişimde de.
Ben annemlerden korkuyorum. Onlarin gelecek olmasi virus acisindan korkutuyor beni. Cunku dikkat etmiyorlar
dikkat etsinler yaa, aynı evin içinde ne gibi bir önlem alabilirsin ki? Senin için bari dikkat etsinler.

aslında kabız da değilim ama anlamadim neden kanadigini
Canım çok geçmiş olsun, sıcak suya oturmak iyi gelir derler ağrısı varsa eğer. Bence çok takılma gebelikte çok oluyor.
Aslında bana da 20 gün felan kaldi
Canım özeldeki doktoruna gittin mi kontrole?
Maşallahh bes kılo bıle almadın mı ılk cocuk mu ? Bı ben mı dombili oldum ya 20 kılo aldım
Offf merak etme Bi sen değilsin arkadaşım, 20 kilo almadım ama kilomu veremeden hamile kalınca en en dombili halim oldum

Önce ayetel kürsi Felak nas ve sonra attıgım bu duaları oku canım

Eklentiler

• Screenshot_20201014_211103.webp
    49 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20201014_211115.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 33
Canım zeytinyağını iyice ısıtıp (yakmadan ama) sonra soğuyunca kullanmak lazım, yoksa asiditesi yüksek olduğu için kullanılmıyor. Bebiş doğunca ben ısıtıp Bi saklama kabına koyacağım, zaten sadece anne sütü aldığı dönemde sanki çok aşırı pişik olmuyordu tabi annenin yediği şeye de bağlı. Ek gıdaya geçince çok oluyor pişik. Ya da unuttum şu an ben
Bizim altinlar gelmeye başladı

Oo küçük hanımın zaten takı yastığı da gelmişti dimi? Üzeri dolmaya başlamış, devamı gelsin inşallah

Bende diyorum esim kabul etmiyor. Vücudunun dogasını bozma diye...
Ama kesinlikle 3.bebek düşünmüyoruz. Allahım isteyene nasip etsin.
Bu arada tüpleri aldırma değil de bağlatınca vücudun normal dengesini bozmuyoruz sanki yaa, sadece gebeliği önlüyorduk sanki.

Benim de bugün annem geldi saolsun, nevresimleri değiştirip pikeleri kaldırıp yorganları falan çıkardık, evde 2 çocuk odası, 2 montessori, 1 bizim çift kişilik bir de beşik olunca resmen bayaa Bi uğraştık ter içinde kaldı annem yazık dedim benim sırf nevresimler için yarım gün yardımcı almam lazım sanki

6 ay önce gelinimiz doğum yaptı, hastane çıkışlarını vermişti, annem aldı götürdü ben evde yıkarım diye. Yeni almıştım montessori yatakları, onları toparladı içine sinmemiş üstüne şilte (biz yuvarlama deriz) yaptırmış falan, ışıklı toplarını falan taktı, bayaa sevimli oldular, küçük kızım babasının elinden tutmuş babaa bak diye gösteriyordu en son

Dolap içlerini toparlayıp yerleştirmemiz lazım, Bi günde onun için gelecek inşallah annem, halılar gitti evden çok kötü oluyormuş halısız ya, hemen gelir inşallah tertemiz

wendy Cuma günü gideceğim canım önceki seferler 3 kasım gibi konuşmuştu devlette ki de 5 kasım cuma netlesir galiba senin ne zaman mehmet ak a gittin mi

wendy Cuma günü gideceğim canım önceki seferler 3 kasım gibi konuşmuştu devlette ki de 5 kasım cuma netlesir galiba senin ne zaman mehmet ak a gittin mi
Cumadan Cuma’ya oldu senin kontroller de, bu cuma o zaman gün verir sana. Yine gidecek misin devlete? Vazgeçtin gibi düşünmüştüm.

Mehmet beye gitmedim, Hüseyin bey kendisi takip etmeye devam ediyor poliklinik yapmasa da. Pazartesi gidince arıyorum odasına gelip kontrol ediyor, kan vs başka Bi drdan istiyor. Az kaldı bakalım artık.

Oh ne güzel iş yapmışsınız bende 2 3 gündür yatak odamı göçürdüm resmen heryeri oynattim dolapları çekmeceleri tamamen döktüm sildim temizledim yerleştirdim çok güzel oldu
Bugun de çocuk odasına başladım bazaları nevresimleri bnm de doğum sonrası için kullanacağım nevresimler vs cooook iş bitirdim görünmeyen işler dolap içleri ev iyi batmış valla güzel temizlik oldu o kadar çok utu yaptım ki yarın devam çocuk odasına bugün artık yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…