Devlettekinden vazgeçtim canim doğum için hiç düşünmüyorum artık bu saatten sonra belirsizlik beni strese sokar kilosu düşük ya bebegin belki özele gittikten sonra kıyas yapmak için devlete de giderim diyorum usg ölçümlerini kıyas içinCumadan Cuma’ya oldu senin kontroller de, bu cuma o zaman gün verir sana. Yine gidecek misin devlete? Vazgeçtin gibi düşünmüştüm.
Mehmet beye gitmedim, Hüseyin bey kendisi takip etmeye devam ediyor poliklinik yapmasa da. Pazartesi gidince arıyorum odasına gelip kontrol ediyor, kan vs başka Bi drdan istiyor. Az kaldı bakalım artık.
Oh ne güzel iş yapmışsınız bende 2 3 gündür yatak odamı göçürdüm resmen heryeri oynattim dolapları çekmeceleri tamamen döktüm sildim temizledim yerleştirdim çok güzel oldu
Bugun de çocuk odasına başladım bazaları nevresimleri bnm de doğum sonrası için kullanacağım nevresimler vs cooook iş bitirdim görünmeyen işler dolap içleri ev iyi batmış valla güzel temizlik oldu o kadar çok utu yaptım ki yarın devam çocuk odasına bugün artık yoruldum
Anladım canım, ben hiç gitmeyeceksin gibi düşündüm, bence kafanı karıştırmış olursun sadece, tek doktorla devam mı etsen acaba? Devlet son dk gün verip alalım dese güvenip yapmazsın artık zaten dimi?Devlettekinden vazgeçtim canim doğum için hiç düşünmüyorum artık bu saatten sonra belirsizlik beni strese sokar kilosu düşük ya bebegin belki özele gittikten sonra kıyas yapmak için devlete de giderim diyorum usg ölçümlerini kıyas için
Bn çok zayıftım zaten herkes vermek istee bn vermesem bari diyomSeninki ikiz, ikiye böl
Benimki hiç azalmadı akşamları özellikle coşuyorBebek hareketleriniz nasıl kızlar. Benim ki azaldı tekme değilde gernesme gibi
Duzenliyse bi ara doktorunu benceKızlarya bende bugün öğleden beri böle 5 / 10 saniye süren sancılarım var 10 dk aralıklarla geliyo ne oluyor böle, sizdede böle bişi varmı, bebeğimin hareketlerini hissetyorum arada bi ama ilk defa bugün böle bişey başıma geldi ve sancılarımda kasıklarımla belimin arasında gidip geliyo
Benimki çok yoğun, hem tekme hem içimde dönüyor mu napıyor sert bir şekilde dalgalanma hareketi gibi. Dönmeye çalışıyor ondan da olabilir, sonuçta doğal pozisyonunu almadı. Sabah akşam böyle dur durağı yok.Bebek hareketleriniz nasıl kızlar. Benim ki azaldı tekme değilde gernesme gibi
Senin bebiş de mi yüzünü eskitmek istemiyor doktorum bana öyle demişti. Ben en son 20 mayis da gördüm onun dışında yüzü hep kapalı çok merak ediyorumBenimki hiç azalmadı akşamları özellikle coşuyorhastanede nst ye doktora tekme savurup duruyor ama yüzümüzü daha hiç açmadık daha kızımın düzgün bi fotosu yok doğunca görecez artık
Özele gıtmıyorumki devlete gidiyordum hepDuzenliyse bi ara doktorunu bence
Iyi enerjin var, ben hiç yapamam enerjim yerinde de hemen karnım sertlesir başım döner iki eğilip dogrulsamOh ne güzel iş yapmışsınız bende 2 3 gündür yatak odamı göçürdüm resmen heryeri oynattim dolapları çekmeceleri tamamen döktüm sildim temizledim yerleştirdim çok güzel oldu
Bugun de çocuk odasına başladım bazaları nevresimleri bnm de doğum sonrası için kullanacağım nevresimler vs cooook iş bitirdim görünmeyen işler dolap içleri ev iyi batmış valla güzel temizlik oldu o kadar çok utu yaptım ki yarın devam çocuk odasına bugün artık yoruldum
Hahaa aynen vallaBizim kızlar cazgır olacak galiba bizi hareketli uykusuz günler bekliyor sanırımaynı benimki de gece gündüz benle uyanık ya da uyuyorlar ama uykuda bile hareketliler Babası çak bi beşlik kızım diye karnıma dokunuyor cimcime ordan vuruyor hemen
Geldi geldi AminnnCanım zeytinyağını iyice ısıtıp (yakmadan ama) sonra soğuyunca kullanmak lazım, yoksa asiditesi yüksek olduğu için kullanılmıyor. Bebiş doğunca ben ısıtıp Bi saklama kabına koyacağım, zaten sadece anne sütü aldığı dönemde sanki çok aşırı pişik olmuyordu tabi annenin yediği şeye de bağlı. Ek gıdaya geçince çok oluyor pişik. Ya da unuttum şu an ben
Oo küçük hanımın zaten takı yastığı da gelmişti dimi? Üzeri dolmaya başlamış, devamı gelsin inşallah
Ohh kizlar ellerinize saglik tertemiz olmusturOh ne güzel iş yapmışsınız bende 2 3 gündür yatak odamı göçürdüm resmen heryeri oynattim dolapları çekmeceleri tamamen döktüm sildim temizledim yerleştirdim çok güzel oldu
Bn çok zayıftım zaten herkes vermek istee bn vermesem bari diyom
Canım benimde öyle, bayaa taş gibi, normalmiş sanırım bu son haftalarda.Kızlar otururken sürekli karnı taş gibi olup kasılan var mı? Düzenli aralıklarla değil beraberinde ağrımda yok ama karnımın taş gibi kasılmasından yoruldum artık 2 haftadır böyle
Kızlarya bende bugün öğleden beri böle 5 / 10 saniye süren sancılarım var 10 dk aralıklarla geliyo ne oluyor böle, sizdede böle bişi varmı, bebeğimin hareketlerini hissetyorum arada bi ama ilk defa bugün böle bişey başıma geldi ve sancılarımda kasıklarımla belimin arasında gidip geliyo
Annemin evinin arkasinda evden nasil kacarim simdi onu dusunuyorumYarın da A101’e bebek ürünleri geliyormuş, benden pes ama
Telaslandirmak istemem ama hemen bi acile gidin derim aman bu son ay dikkatli olun derim bizi haberdar edinKızlarya bende bugün öğleden beri böle 5 / 10 saniye süren sancılarım var 10 dk aralıklarla geliyo ne oluyor böle, sizdede böle bişi varmı, bebeğimin hareketlerini hissetyorum arada bi ama ilk defa bugün böle bişey başıma geldi ve sancılarımda kasıklarımla belimin arasında gidip geliyo
Çok Rahatsız ediyor kasılmalar doktora soruyorum düzenli değilse yalancı kasılmalardır diyor. Sıklığı çok fazla özellikle akşamlarıCanım benimde öyle, bayaa taş gibi, normalmiş sanırım bu son haftalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?