2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Devlettekinden vazgeçtim canim doğum için hiç düşünmüyorum artık bu saatten sonra belirsizlik beni strese sokar kilosu düşük ya bebegin belki özele gittikten sonra kıyas yapmak için devlete de giderim diyorum usg ölçümlerini kıyas için

Ohh ellerine sağlık canım, tek başına iyi yapmışsın yine, yorma kendini sen dikkat et yine de. Benim daha yıkanan nevresimler / yıkanacak nevresimler var, yarın da devam eder iş güç.

Anladım canım, ben hiç gitmeyeceksin gibi düşündüm, bence kafanı karıştırmış olursun sadece, tek doktorla devam mı etsen acaba? Devlet son dk gün verip alalım dese güvenip yapmazsın artık zaten dimi?

Kızlar ya bende bugün öğleden beri böle 5 / 10 saniye süren sancılarım var 10 dk aralıklarla geliyo ne oluyor böle, sizdede böle bişi varmı, bebeğimin hareketlerini hissetyorum arada bi ama ilk defa bugün böle bişey başıma geldi ve sancılarımda kasıklarımla belimin arasında gidip geliyo

Duzenliyse bi ara doktorunu bence

Bebek hareketleriniz nasıl kızlar. Benim ki azaldı tekme değilde gernesme gibi
Benimki çok yoğun, hem tekme hem içimde dönüyor mu napıyor sert bir şekilde dalgalanma hareketi gibi. Dönmeye çalışıyor ondan da olabilir, sonuçta doğal pozisyonunu almadı. Sabah akşam böyle dur durağı yok.

Benimki hiç azalmadı akşamları özellikle coşuyor hastanede nst ye doktora tekme savurup duruyor ama yüzümüzü daha hiç açmadık daha kızımın düzgün bi fotosu yok doğunca görecez artık
Senin bebiş de mi yüzünü eskitmek istemiyor doktorum bana öyle demişti. Ben en son 20 mayis da gördüm onun dışında yüzü hep kapalı çok merak ediyorum

Iyi enerjin var, ben hiç yapamam enerjim yerinde de hemen karnım sertlesir başım döner iki eğilip dogrulsam

Kızlar otururken sürekli karnı taş gibi olup kasılan var mı? Düzenli aralıklarla değil beraberinde ağrımda yok ama karnımın taş gibi kasılmasından yoruldum artık 2 haftadır böyle

Hahaa aynen vallabazen ses çıkmıyor boyle hafiften dokunuyorum hemen pat bir tekme atiyor hih diyorum aferin kizima diyorum birde hic dokunmadan konusuyorum onu bile anliyor boyle bi hareketler yapiyor ses tonuma gore alkahim ya rabbime bin sukur saglikla dogsunlar omurleri uzun olsun insallah
Geldi geldi Aminnn

Ohh kizlar ellerinize saglik tertemiz olmusturbende baza iclerini gelmeden esimle bosaltip duzenleyip silmistik ayakkabi dolabi falan duzenlemistik bi ev kaldi yarin insallah oda bitecek

Bn çok zayıftım zaten herkes vermek istee bn vermesem bari diyom

Ayy ne güzel yaa, hiç bir dönemimde öyle çok zayıf olmadım ben, bilmiyorum o duyguyu

Kızlar otururken sürekli karnı taş gibi olup kasılan var mı? Düzenli aralıklarla değil beraberinde ağrımda yok ama karnımın taş gibi kasılmasından yoruldum artık 2 haftadır böyle
Canım benimde öyle, bayaa taş gibi, normalmiş sanırım bu son haftalarda.

Canım bel diyosun onun gerçek sancı olma ihtimali çook yüksek, 10 dk Aralık’ta sanki azalmış demek gibi, bence çantanı kap, duşunu falan alıp hazırlan git Bi acile, ilk bebekti dimi? Yoksa sancın daha da sıklaşınca giderdin bilsen ama risk alma sen şimdi bence.

Telaslandirmak istemem ama hemen bi acile gidin derim aman bu son ay dikkatli olun derim bizi haberdar edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…