Bende triko battaniyeyi merak ettim aslında, pusetin üstünde onlar güzel duruyor kışın, malum bu bebekler ha bire aşıya gidecekler kış günüAnnemin evinin arkasinda evden nasil kacarim simdi onu dusunuyorum3 boyutlu kitapla çingiragi almam lazim 3 gundur ruyama giriyor
Madem düzenli aralıklarla geliyor hastaneye git bencede tarif ettiğin ağrıda doğum sancısına benziyorKızlarya bende bugün öğleden beri böle 5 / 10 saniye süren sancılarım var 10 dk aralıklarla geliyo ne oluyor böle, sizdede böle bişi varmı, bebeğimin hareketlerini hissetyorum arada bi ama ilk defa bugün böle bişey başıma geldi ve sancılarımda kasıklarımla belimin arasında gidip geliyo
Aynen benimki de öyle söylüyor, akşama yoruluyoruz o yüzden büyük ihtimalle, hatta gündüz yorulursam daha erken taş gibi olmaya başlıyor.Çok Rahatsız ediyor kasılmalar doktora soruyorum düzenli değilse yalancı kasılmalardır diyor. Sıklığı çok fazla özellikle akşamları
Renk mendili alacağım bende, bu bebişin kıyafetleri hep mavili grili falan, boyama ihtimali çook yüksek.Aksam aksam gaza gelip bebegin kiyafetlerini yikmaya basladimyunlu beyaz renki die ayırdım ins renkler gecmz ya birbirine
Ben hala devam boğaz agrısı geçti ama nezle devam ediyor. Teşekür ederim sorduğun için canım benim Ya yarın kontrolüm var kızlar dua edermisiniz inşanlah bebişim biraz iyi olmuştur.Ni454 sen nasıl oldun canım?
Yok canim 3 degil artik 4 musValla tutmasam eşim 4-5 istiyor da Allahtan sezaryen hakkı 3
Benimde günde 5 kez oluyor en az galiba normal son günlerdeÇok Rahatsız ediyor kasılmalar doktora soruyorum düzenli değilse yalancı kasılmalardır diyor. Sıklığı çok fazla özellikle akşamları
Benim 10-15 kere oluyordur sayısını bilmiyorum artık bugün bide göğüslerim çok acımaya başladıBenimde günde 5 kez oluyor en az galiba normal son günlerde
Hala aralikli devam ediyorsa bi dr git canim belli olmazKızlarya bende bugün öğleden beri böle 5 / 10 saniye süren sancılarım var 10 dk aralıklarla geliyo ne oluyor böle, sizdede böle bişi varmı, bebeğimin hareketlerini hissetyorum arada bi ama ilk defa bugün böle bişey başıma geldi ve sancılarımda kasıklarımla belimin arasında gidip geliyo
Doktoruna görün canım çok sık olması doğumun habercisi olabilirBenim 10-15 kere oluyordur sayısını bilmiyorum artık bugün bide göğüslerim çok acımaya başladı
Attim valla allaha emanetRenk mendili alacağım bende, bu bebişin kıyafetleri hep mavili grili falan, boyama ihtimali çook yüksek.
Her hafta görünüyorum nst ye de giriyorum açılma yok düzenli sancıda yok o nedenle yalancı kasılmalar diyorDoktoruna görün canım çok sık olması doğumun habercisi olabilir
Benim de ayni. Her akşam karnım taş gibi, oturmak mümkün değil, uzanıyorum ben de. Eğer gün ici ayakta fazla kalmissam, ya da çok oturmussam yurumussem daha erken başlıyor. Bir tek sabah uyandıktan sonra bir iki saat karnım çok iyi, kısmen yumuşak ben de daha rahatimAynen benimki de öyle söylüyor, akşama yoruluyoruz o yüzden büyük ihtimalle, hatta gündüz yorulursam daha erken taş gibi olmaya başlıyor.
Evet canım çok üzülmüştüm hatta benim de az alıyor diye muz kilo aldırıyor dediler bu hafta yedim belki faydası olmuştur.sagol canım hepimiz sağlıkla doğurup kucagimiza insallahSeninle günümüz aynı canim, 35 . Haftada da nerdeyse kiloları aynıymış. Ve masallah 1 haftada çok iyi almış seni bebiş. Benimki yavaş kilo alanlardan. Benim de büyük ihtimal 3 kasımda olacak doğum.
sagol canım senin de gözün aydın olsun. Hepimiz sağ salim kucağınıza alalım insallahGözün Aydın canım, bizim de 2 Kasım. 39+0 oluyor bizim de tam.
Öyle oluyor tabi ama benim doktorum bilinçli şekilde 39.haftaya girilmiş olmasını istiyor, yoksa çok sıkıntı değil ama bence bekle 39u. Ya da doktoruna güven o ne derse.
Ben hala devam boğaz agrısı geçti ama nezle devam ediyor. Teşekür ederim sorduğun için canım benim Ya yarın kontrolüm var kızlar dua edermisiniz inşanlah bebişim biraz iyi olmuştur.
Aman bırak 3 olarak bilelimYok canim 3 degil artik 4 musbenim esimde ister valla calisiyorum 2 cocugumu buyuttum cok sukur annem bakti sagolsun su an annemin daglik durumu iyi degil bebegin pesinde kosama ucretsin izin falan derken buyutup gidecem sagolsun halam var sonrada insallah ona birakacam Rabbim olmayanlara versin insallah
İnşallah bir şey olmaz canım, haberdar et bakalım.Attim valla allaha emanetcikinca yazarm son durumu
Ben hala devam boğaz agrısı geçti ama nezle devam ediyor. Teşekür ederim sorduğun için canım benim Ya yarın kontrolüm var kızlar dua edermisiniz inşanlah bebişim biraz iyi olmuştur.
Yok devlet de doğum u hiç düşünmüyorum hani çok çok ekstrem bi durum olmadıkça ama bebegin kilosu az ya bi umut sanki değişecek gibi kendi dr uma gittikten sonra belki bi de devletteki dr baksın gibisinden gitmeyi düşündüm yoksa artık kontrol de bitti devlet de gitmemi gerektiren bi durum yok aslindaAnladım canım, ben hiç gitmeyeceksin gibi düşündüm, bence kafanı karıştırmış olursun sadece, tek doktorla devam mı etsen acaba? Devlet son dk gün verip alalım dese güvenip yapmazsın artık zaten dimi?
Teşekür ederim canım benim inşanlahAtes yoksa muhtemelen enfeksiyon da yoktur insallah iyilesirsin bi an once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?