Kendimi dinlersem çok sıkıntı çıkarırım ama benim canım tez daha 2 oğlan çocuğuyla uğraşıyorum full dolu geçiyor çok yoruluyorum çocukların dersleri işleri uğraşları yemeleri içmeleri bakımları bir yandan doğuma 2 3 hafta kaldı son hazırlıklar hiç öyle kendimi nazlayacak fırsat bulamıyorumIyi enerjin var, ben hiç yapamam enerjim yerinde de hemen karnım sertlesir başım döner iki eğilip dogrulsam
3 iyi evet 4 olmaz tehlikeliGüzel haberlerle gel inşallah canım
Aman bırak 3 olarak bilelimbenim artık Bi hamilelik daha görecek gücüm kalmadı valla
İnşallah bir şey olmaz canım, haberdar et bakalım.
Astım bile hic bise olmamis hic birine renklilerin.bunlar kurusun da yarinda beyazlari atiyim bariGüzel haberlerle gel inşallah canım
Aman bırak 3 olarak bilelimbenim artık Bi hamilelik daha görecek gücüm kalmadı valla
İnşallah bir şey olmaz canım, haberdar et bakalım.
Valla o da iyi, kosusturunca hem zaman geçer hem düşünceler arasında kaybolmaz insan.Kendimi dinlersem çok sıkıntı çıkarırım ama benim canım tez daha 2 oğlan çocuğuyla uğraşıyorum full dolu geçiyor çok yoruluyorum çocukların dersleri işleri uğraşları yemeleri içmeleri bakımları bir yandan doğuma 2 3 hafta kaldı son hazırlıklar hiç öyle kendimi nazlayacak fırsat bulamıyorum
Ama şu anda yattılar çocuklar günün en güzel saati diyebilirim dinlenmek açısından bu saatlere işler bitti ben içinde dinlenme zamanı 1 saat yatıp telefona foruma bakmakne güzel
Ben diğer hamileliklerde de koşturur dururdum o zamanda yaş küçüktü tabi
Hep utangaç olcak bizim bebelerSenin bebiş de mi yüzünü eskitmek istemiyor doktorum bana öyle demişti. Ben en son 20 mayis da gördüm onun dışında yüzü hep kapalı çok merak ediyorum☺
Bir hafta önceki kontrölümde gözlerini açmıştı yaa benimkiHep utangaç olcak bizim bebelerBiz daha yüzünü hiç göremedik doktorun odasında bazı bebişlerin fotoları var o kadar net ki bizimkinin hiç yok görüntü Kaderimiz aynı galiba doğunca görecez artık
Amin inşHahaa aynen vallabazen ses çıkmıyor boyle hafiften dokunuyorum hemen pat bir tekme atiyor hih diyorum aferin kizima diyorum birde hic dokunmadan konusuyorum onu bile anliyor boyle bi hareketler yapiyor ses tonuma gore alkahim ya rabbime bin sukur saglikla dogsunlar omurleri uzun olsun insallah ❤
Geldi geldi Aminnn
Ayy ne güzel ben sadece ağzını oynattığını gördümBir hafta önceki kontrölümde gözlerini açmıştı yaa benimkibellki çok nazlı seninki
Evet canım aynen baglatmayı diyorum. Eşim kabul etmiyor. Geri dönüşü yok ya bir de normal tabiatı ile oynanmış oluyor. Kesiliyor ya da katlanıp bağlanıyor. Çok video izledim... O nedenle istemiyor.Bu arada tüpleri aldırma değil de bağlatınca vücudun normal dengesini bozmuyoruz sanki yaa, sadece gebeliği önlüyorduk sanki.
Benim esimde çalışmasan ülke sartları iyi olsa bne kalabalık aile severim 5çocuğum olsun isterim der hep ama malum elimizdeki ülke bu ve malum ekonomi ve ben çalışmadan yapamamValla tutmasam eşim 4-5 istiyor da Allahtan sezaryen hakkı 3
Doktordan çıkan kadınların ellerinde görüyorum fotoları her yeri belli yorum yapıyorlar ağzı sen burnu ben diye. Benim şuan yine aynı pozisyonunda 4 haftadır aynı yerde duruyor yine göremem dediğin gibi artık doğuma. Rüyamda sürekli farklı bebekler görüyorum benimmis. Ağzı burnu yüzü farklı bazilarinda aynı baba bazılarında ben.Hep utangaç olcak bizim bebelerBiz daha yüzünü hiç göremedik doktorun odasında bazı bebişlerin fotoları var o kadar net ki bizimkinin hiç yok görüntü Kaderimiz aynı galiba doğunca görecez artık
Çok heyecanlı yaaaaDoktordan çıkan kadınların ellerinde görüyorum fotoları her yeri belli yorum yapıyorlar ağzı sen burnu ben diye. Benim şuan yine aynı pozisyonunda 4 haftadır aynı yerde duruyor yine göremem dediğin gibi artık doğuma. Rüyamda sürekli farklı bebekler görüyorum benimmis. Ağzı burnu yüzü farklı bazilarinda aynı baba bazılarında ben.
Genelde iki eli iki ayağı yüzünde olurdu şimdi 4 haftadır kordon tam yüzünün ortasında iki eli de yüzünde 1 cm bile açık yokGerçekten bize sürpriz olacak
Bizim konsepte gri sarı beyaz bi tek kapı tulunu beyaz aldim şu 5 li balonlardan da istiyorum ama onun için helyum gazi lazim sordum 12 saatte iniyormuş doğum sabah okursa nerde gazi doldurucam. Sen nasıl yapacaksınOyy sabah olsunda oğluşumu görmeye gideyimdoktorumla doğum şeklini konusucam sezeryan istiyorum karar verdim ilk doğumu hatırladıkça normal doğuramayacağıma kesin kanaat getirdim umarım doktorumda onaylar
Bu arada bebişin cikolata siparisi ve süs balonlarını sipariş ettim resim cekinirken kendim kullanırım balonları süsleri
Normal balon ve balon standi aldim normal sisirip standa takicam o zaman dik duracaklar örnek atayim bakBizim konsepte gri sarı beyaz bi tek kapı tulunu beyaz aldim şu 5 li balonlardan da istiyorum ama onun için helyum gazi lazim sordum 12 saatte iniyormuş doğum sabah okursa nerde gazi doldurucam. Sen nasıl yapacaksın
Yok bunu demiyorum bu stanttan bende aldim bebekli biberonlu var ya onu diyorum helyum gazi lazim onlar içinNormal balon ve balon standi aldim normal sisirip standa takicam o zaman dik duracaklar örnek atayim bak
Himm onlarda minnaklardan pipetle sisip yapistirmali canim yani ben arkalarindan bantla yapistircamYok bunu demiyorum bu stanttan bende aldim bebekli biberonlu var ya onu diyorum helyum gazi lazim onlar için
Aynen oyle ben 3.ayimdan bu yana hep konusurumAmin inşMaşallah kuzucuga ben burdayım diyor artık ses tonlarımızı tanıyolarmıs ayırt edebiliyolarmıs sürekli konuşmak gerek minnoşlarla alıştıkları ses doğunca da sakinleştiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?