- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Gerçekten mi o zaman agzimizla da şişirebiliriz. Ben hast yatak ucunda ucan haliyle hayal etmiştim ☹Ama olsun yaoistirmada olur.Ben malzemeleri beysüs diye bi yerden gidip aldik çok suratsız ilgisizlerdi eşim bi daha gitmez .Sen int aldıysan site adını söyler misinHimm onlarda minnaklardan pipetle sisip yapistirmali canim yani ben arkalarindan bantla yapistircam
Şu uzun yerinden mi şişiyorHimm onlarda minnaklardan pipetle sisip yapistirmali canim yani ben arkalarindan bantla yapistircam
Çikolataları nerden sipariş verdin canım?Oyy sabah olsunda oğluşumu görmeye gideyimdoktorumla doğum şeklini konusucam sezeryan istiyorum karar verdim ilk doğumu hatırladıkça normal doğuramayacağıma kesin kanaat getirdim umarım doktorumda onaylar
Bu arada bebişin cikolata siparisi ve süs balonlarını sipariş ettim resim cekinirken kendim kullanırım balonları süsleri
Evet ilk canım çok heyecanliyim belki bi daha olmaz diye her şeyi icime sinerek yapmak istiyorum. Ama ben ailemin yanında hiç kalırımÇok heyecanlı yaaaa ☺☺ kıyamam sana ilk bebiş herhalde eski günlerimi hatırlatıyorsun Hep ilk gebelik bir başka
Bebek hareketleriniz nasıl kızlar. Benim ki azaldı tekme değilde gernesme gibi
Oyyy yerim onubenimkiside ayni..
hareketten ziyade geriniyor alttan üstten..
ama sesime ve gobegime hafifce dokunuslarima tepki veriyor o muazzam
Yok yok yalnız degilsin 20 kiloda ben aldım.60+20=80nim şuan
Oyyy yerim onuKonuşunca anlıyorlar sanki
Dr söyledi desene cnm,eşimle bizi uyardı de.Benim dr dedi,bebekler e en az 50 gün kimseyle temas ettirmeyin dedi,çok çabuk hastalık kaparlar dedi.O kadar uğraştınız virus bulaşmasın dedi.insanlar anlayışlı olmazsa da kendileri bilir.hic kimse evladimizdan değerli değil,arkdsim var ,9 haftadır 6 aylık bebekleri corona ve ateşi düşmüyor,kimden bulaştığı belli değilmiş.kari koca 5 kere test yaptırdılar negatif bir tek bebek pozitif çıkıyor.iki gün önce tüm aile corona oldu ,anane,babanne ,dede,,,,,15 kişi karantinada ve bir tek ağır geçiren bebekleri yazık değil mi yani ,,,kac hafta oldu iyileşme belirtisi yok,kime kimden geçtiği belli değil,,,kimbilir kim kac kişinin hakkına girdi,bebeği seveceğiz diye gelmek su anda bencillikten başka bir şey değil...Eşe dosta kiminle konussam diyorum gelmeyin bebeğe diye bir esimin halasina denk gelemedim kadin antalyadan gelme planlari icindeymis gecen ay ogluna düğün yapti bende esimde gitmedik onada gücenmemis anlamamis herhalde titizligimizi kaynanama dedim söyle diye gelcem diyene ne denir diyo gelme korona var denir dedim töbe ya denk gelsin ben derim sen kötu olma ben olurum canim sagolsun
Eşe dosta kiminle konussam diyorum gelmeyin bebeğe diye bir esimin halasina denk gelemedim kadin antalyadan gelme planlari icindeymis gecen ay ogluna düğün yapti bende esimde gitmedik onada gücenmemis anlamamis herhalde titizligimizi kaynanama dedim söyle diye gelcem diyene ne denir diyo gelme korona var denir dedim töbe ya denk gelsin ben derim sen kötu olma ben olurum canim sagolsun
Mide yanmasıyla uyandım kızlar. Bu gece uyku zor.. tavsiyeniz var mi
Gerçekten mi o zaman agzimizla da şişirebiliriz. Ben hast yatak ucunda ucan haliyle hayal etmiştim ☹Ama olsun yaoistirmada olur.Ben malzemeleri beysüs diye bi yerden gidip aldik çok suratsız ilgisizlerdi eşim bi daha gitmez .Sen int aldıysan site adını söyler misin
Aynen canım uzun yerlerden sisiyor Trendyoldan istedim benŞu uzun yerinden mi şişiyor
Çikolata atolyesi.com canimÇikolataları nerden sipariş verdin canım?
Aynı durumdayım rennie aldim umarım keserMide yanmasıyla uyandım kızlar. Bu gece uyku zor.. tavsiyeniz var mi
Ayyy gözün aydın canım nasıl oldu erken gelmiş maşallah iyi misiniz sen ve bebek kuvoze gerek kalmadı inşallah bebegin kilosu boyu nasıl annesi merak ta bırakma bize yazValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
KIzlar nstde sancı çıktı 45-70 arası erken doğum olabilir dediker siZlerde durum ne varmı bnm gibi
[/QUOTE Gecmiş olsun. Ben birsey sorabilirmiyim peki nst ye girmeden sancın varmiydi hissediyormuydun.Bende pazartesi gircem nst ye.sancı degil ama bu gece her saat başı uyandım karnım taş gibi.laobaya yürürken zorlandım cok bacaklarım falan cok şiş benim.bu gece ayrı bir zor gibiydi
Allah analı babalı sağlıklı büyutsün insallah.37demi dogdu sezaryenmi oldun cok heycanlı of son ay gecmiyor resmenValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?