Ay olaya baaak cok iyi ya hyrli olsun cok svindim. Tam doğum sancısını anlatiodun zten ama erken diye bisi de diyememistm bize sonra detaylı anlat amaValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsinValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Gözünaydın ya süper bir duygu buValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Gözün aydın. Nasıl oldu? Ay benimle aynı haftaValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Peki tadı nasıl tazeliği ?Çikolata atolyesi.com canim
Ayyy maşallahValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Aynısını bizde düşünüyoruz lavman yaparlar sanırım.Bu gece uykusuzlar kulübüne ben de katıldım. Ya arkadaşlar benim bebek makat geliş ya, planlı sezeryan tarihinden önce suyum geldi doğum başladı diyelim ne yapacağım ben? Acil sezeruana alırlar değil mi? Operasyon öncesi birşey yiyip icmiyorduk ya o durumda ne olacak acil sezeryan durumunda bilmiyorum.
Karnım sert benim de bebek hareketli dönüp duruyor ama sağ olsun başını aşağı veremiyor bebeğim. Babası akşam kontrol ediyor karnımı sanki aşağı dönmüş başını diyor da yani yumru gibi hala göbek deligimin üzerinde ben dokununca elime geliyor küçücük kafası Eşim kırk kere dersen olurmuş misali sürekli döndü bu çocuk diyor boş yere
Benimde kafama gece bişeyler takıldı uyuyamadım. Suyum fazla benim risk oluyormuş ya birden suyum gelirde plasenta ayrılması olursa hastaneye yetişemeden diye korktum.günaydınlarrrr
daisyyy lavman yapıyorlar merak etme su gelse de yine belli bir süre oluyor doğum için
Hadi gözün aydın canım sağlıkla analı babalı büyüsün inşAllahValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Valla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallahValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Canım hamaten iyi gelebilir hem hamilelikte de kullanılıyorGünaydın kızlar. Yazın o sıcaklarda saatlerce trafikten hastaneye gidip gelirken bacak arkalarım pişik oldu .Ama korkunç bir görüntü afedersiniz popomdan başlıyor neredeyse diz kapagima kadar ve aşırı kaşınıyor kasıyorum da banyoda lif kese yapıp kanatiyorum bide.Pudra bepantol vs her türlü krem kullandım geçmedi. Kortizonlu krem zararlı olur diye kullanmadim var mi bi tavsiyeniz doktoruma söylesem bi krem verir mi cildiyeye gitmek istemiyorum. Şimdi bebeğe aldığım pişik kremini kullanmaya başladım tek krem kullanıcam. Var mı çözümü. Bacak arkam mor renkte
Çok güzel canım benim inşallah sağlıklı birşekilde kucagınızada alırsınız maşşalahEvet ilk canım çok heyecanliyim belki bi daha olmaz diye her şeyi icime sinerek yapmak istiyorum. Ama ben ailemin yanında hiç kalırımTransferimin pozitif sonucunu öğrendiğimde neredeyse balkona pankart açacaklardı kızım hamile diye ☺
Bu zamana kadar ne kurbanlar ne adaklar kesildi kayinvalidem de aramış kızım benim maaşım yok ben oruç adamıştim demişti kendisi hipertansiyon hastası bide.Anlayacagin fazla buldumcuğuz☺
Hayırlı olsun canım benimValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde inşallah. Doğum yaptım yazdığını görünce ben de heyecanlandımArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün öğlen saatte bi sancım vardı pek aldırış etmedim akşam üstü 15 dk da bi oldu kasıklarım ve belimin arasında 5/10 saniye filan süryodu geçiyodu hemen yine gitmiyeyim dedim bekledim gece 12 den sonra sancım dahada incitmeye başlayınca hemen ambulansı aradık gittikki bide ne, 8 santim açılmam olmuş suyumu orda patlattılar kanamam da yoktu hiç ama neyseki iyiyiz normal doğum oldu 2800 kg doğdu, rabbim doğum sancısı çekenlerin yardımcısı olsun dün akşamdan doğum yapana kadar ayak üstü hatim indirdim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?