2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kaç haftalıkken doğdu. Allah bağışlasın

36.hafta içinde doğmus sanırım bebis miadına girmiş ama ynede erken olmus... nasıl iyi mi bebiş canım?
Bekliyor muydunuz doğumu?

Günaydın herkeze doğum öncesi son kan tahlillerimi de yaptırdım artık saglik ocağın daki doktor diyor ki nerdeyse doğuracaksın daha şimdi mi yaptiriyorsun dedi dedim önceden yapıldı ama bunlar doğum öncesi son kontrol edelim dedi şaka gibi 19 gün kaldı doğuma ve benim daha çantam bile hazır değil doğum yapan arkadaşları görünce heyecanlanmaya başladım bebek hareketleri ise kızımın maşallahı var sanki artık anne ben çıkacağım diyor sığmıyor gibi karnımı yırtacak sanki bakalim cumartesi kontrolümüzde anestezi doktoru ile de görüşeceğiz neler olucak

Bu kontrolde bir daha konuşun bakalım, yenidoğan yoğun bakıma ihtiyaç olmaz herhalde, yoksa en güzeli şehir Hastanesi̇ olur, yoğun bakımı içinde doktorlar sabah akşam kontrol ediyorlar oh mis.
Astım bile hic bise olmamis hic birine renklilerin.bunlar kurusun da yarinda beyazlari atiyim bari
Gözün Aydın canım, çok sevindim.
Evet canım aynen baglatmayı diyorum. Eşim kabul etmiyor. Geri dönüşü yok ya bir de normal tabiatı ile oynanmış oluyor. Kesiliyor ya da katlanıp bağlanıyor. Çok video izledim... O nedenle istemiyor.
Ay hiç bakmadım nasıl ne oluyor, bi sorsam doktoruma tavsiye edecek mi.
Aminnn, rabbim sağlıkla bu yavrularımız büyütmeyi nasip etsin.
Ay çok üzüldüm
Valla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş

Oley 3. Bebişimiz de geldi gözünüz Aydın canım, sağlıkla evinize çıkın
Travazol de iyi geliyor kaşıntıya, bi doktoruna sor bakalım.
Ay ne pozitif güzel bir doğum hikayesi

Su gelmesi durumunda öyle şaldır şuldur gelmiyor az az geliyor tutamıyorsun.ilkinde öyle olmuştu gece ıslanmistim ben suyum gfldigini anlamadım son aylar diye idrar kaciyor saniyorum sabah 10da dr aradim hastaneye gittik suyum gelmis yatış yaptilar 1 gece yattım suyu takip ettiler bu arada ertesi gün aksam suyum cok azaldigi icin sezaryene aldilar

Sudocrem ve pudra olabilir.

Normal dogum neden risk görülüyor böyle durumlarda anlayamadım
Benimkide kafa midemin altındaydı smdi sağ karnımın yanında hissediyorm bir yumru gibi ama bir yandanda o bölge cok hareketli kafanın oldugu yer okadar hareket etmez acaba döndümü ya. Kontrol ctesi
Allah size bağışlasın bebişinizi. Sancı nasıl oluyor acaba karınmı sertleşiyor ne oluyor

Tüp yapan bütün çevrem riske atma dedi sezeryan ol .ıri olur genelde tedavi bebekleri zor olur doğum falan filan dedi.bu süreçte hiç ilişki olmadı hep yatarak geçti ve normal doğum da alttan dikişte çok korkmaya başladım.

Benim saha transferim den önce ameliyatım da doktor um söylemişti tüp bebek anneleri kıymetli bebek kıymetli gebelik diye sezeryan tavsiye etmişti ki daha dediğim gibi transferim yapılmamıştı tutumca 2 sene sonra gelirsin Dig er embriyonu koyarız demişti. Geçen haftalarda gece 4 gibi kanamam olunca hast gittik tabi doktorum yoktu nöbetçi doktor nerden biliyorsa beni sanırım doktorumun odası nda duymuş beni görür görmez kıymetli gebemizsin demişti. Bizim de ilişki en son ocak ayında olmuştu yine Sen bilirsin Ama çok emek veriliyor risk almaya değer mi bilmiyorum

36.hafta içinde doğmus sanırım bebis miadına girmiş ama ynede erken olmus... nasıl iyi mi bebiş canım?
Bekliyor muydunuz doğumu?
İlk çocuğumuda 38 haftalıkken doğurmuştum şaşırmadım yani bebekte iyi çok şükür darısı sizlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…