Kaç haftalıkken doğdu. Allah bağışlasınArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün öğlen saatte bi sancım vardı pek aldırış etmedim akşam üstü 15 dk da bi oldu kasıklarım ve belimin arasında 5/10 saniye filan süryodu geçiyodu hemen yine gitmiyeyim dedim bekledim gece 12 den sonra sancım dahada incitmeye başlayınca hemen ambulansı aradık gittikki bide ne, 8 santim açılmam olmuş suyumu orda patlattılar kanamam da yoktu hiç ama neyseki iyiyiz normal doğum oldu 2800 kg doğdu, rabbim doğum sancısı çekenlerin yardımcısı olsun dün akşamdan doğum yapana kadar ayak üstü hatim indirdim nerdeyse
Bende bundan aldım iki tane standlıNormal balon ve balon standi aldim normal sisirip standa takicam o zaman dik duracaklar örnek atayim bak
Sizinle aynı günüz63 ile başlayıp 80 ni bende gördüm.
20 garanti sanki..
36.hafta içinde doğmus sanırım bebisArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün öğlen saatte bi sancım vardı pek aldırış etmedim akşam üstü 15 dk da bi oldu kasıklarım ve belimin arasında 5/10 saniye filan süryodu geçiyodu hemen yine gitmiyeyim dedim bekledim gece 12 den sonra sancım dahada incitmeye başlayınca hemen ambulansı aradık gittikki bide ne, 8 santim açılmam olmuş suyumu orda patlattılar kanamam da yoktu hiç ama neyseki iyiyiz normal doğum oldu 2800 kg doğdu, rabbim doğum sancısı çekenlerin yardımcısı olsun dün akşamdan doğum yapana kadar ayak üstü hatim indirdim nerdeyse
Yeni siparis verdim gelmedi canim henüz gelince yazarımPeki tadı nasıl tazeliği ?
Bu kontrolde bir daha konuşun bakalım, yenidoğan yoğun bakıma ihtiyaç olmaz herhalde, yoksa en güzeli şehir Hastanesi̇ olur, yoğun bakımı içinde doktorlar sabah akşam kontrol ediyorlar oh mis.Yok devlet de doğum u hiç düşünmüyorum hani çok çok ekstrem bi durum olmadıkça ama bebegin kilosu az ya bi umut sanki değişecek gibi kendi dr uma gittikten sonra belki bi de devletteki dr baksın gibisinden gitmeyi düşündüm yoksa artık kontrol de bitti devlet de gitmemi gerektiren bi durum yok aslinda
Gözün Aydın canım, çok sevindim.Astım bile hic bise olmamis hic birine renklilerin.bunlar kurusun da yarinda beyazlari atiyim bari
Ay hiç bakmadım nasıl ne oluyor, bi sorsam doktoruma tavsiye edecek mi.Evet canım aynen baglatmayı diyorum. Eşim kabul etmiyor. Geri dönüşü yok ya bir de normal tabiatı ile oynanmış oluyor. Kesiliyor ya da katlanıp bağlanıyor. Çok video izledim... O nedenle istemiyor.
Aminnn, rabbim sağlıkla bu yavrularımız büyütmeyi nasip etsin.Benim esimde çalışmasan ülke sartları iyi olsa bne kalabalık aile severim 5çocuğum olsun isterim der hep ama malum elimizdeki ülke bu ve malum ekonomi ve ben çalışmadan yapamam
Ayırca ben ince eleyen sık dokuyan birisiyim kzıımı bğyptene kadar neler cektim
2.fikri için 1sene düşündüm... Sonra ikna oldum.
Allah 3. Ye ikna etmesin rabbim utandırmasın büyük konusturmasın. İsteyene hiç olmayan filan versin. Eşime 2bebe yeter. Bunların hakkını vermeyi nasip etsin rabbim.
Ay çok üzüldümDr söyledi desene cnm,eşimle bizi uyardı de.Benim dr dedi,bebekler e en az 50 gün kimseyle temas ettirmeyin dedi,çok çabuk hastalık kaparlar dedi.O kadar uğraştınız virus bulaşmasın dedi.insanlar anlayışlı olmazsa da kendileri bilir.hic kimse evladimizdan değerli değil,arkdsim var ,9 haftadır 6 aylık bebekleri corona ve ateşi düşmüyor,kimden bulaştığı belli değilmiş.kari koca 5 kere test yaptırdılar negatif bir tek bebek pozitif çıkıyor.iki gün önce tüm aile corona oldu ,anane,babanne ,dede,,,,,15 kişi karantinada ve bir tek ağır geçiren bebekleri yazık değil mi yani ,,,kac hafta oldu iyileşme belirtisi yok,kime kimden geçtiği belli değil,,,kimbilir kim kac kişinin hakkına girdi,bebeği seveceğiz diye gelmek su anda bencillikten başka bir şey değil...
Valla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Travazol de iyi geliyor kaşıntıya, bi doktoruna sor bakalım.Günaydın kızlar. Yazın o sıcaklarda saatlerce trafikten hastaneye gidip gelirken bacak arkalarım pişik oldu .Ama korkunç bir görüntü afedersiniz popomdan başlıyor neredeyse diz kapagima kadar ve aşırı kaşınıyor kasıyorum da banyoda lif kese yapıp kanatiyorum bide.Pudra bepantol vs her türlü krem kullandım geçmedi. Kortizonlu krem zararlı olur diye kullanmadim var mi bi tavsiyeniz doktoruma söylesem bi krem verir mi cildiyeye gitmek istemiyorum. Şimdi bebeğe aldığım pişik kremini kullanmaya başladım tek krem kullanıcam. Var mı çözümü. Bacak arkam mor renkte
Ay ne pozitif güzel bir doğum hikayesiArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün öğlen saatte bi sancım vardı pek aldırış etmedim akşam üstü 15 dk da bi oldu kasıklarım ve belimin arasında 5/10 saniye filan süryodu geçiyodu hemen yine gitmiyeyim dedim bekledim gece 12 den sonra sancım dahada incitmeye başlayınca hemen ambulansı aradık gittikki bide ne, 8 santim açılmam olmuş suyumu orda patlattılar kanamam da yoktu hiç ama neyseki iyiyiz normal doğum oldu 2800 kg doğdu, rabbim doğum sancısı çekenlerin yardımcısı olsun dün akşamdan doğum yapana kadar ayak üstü hatim indirdim nerdeyse
Bebeğine Kavuşan Annemiz | Doğum Tarihi | Bebeğin Cinsiyeti | Bebeğin İsmi | Bebeğin Haftası | Bebeğin Kilosu | Bebeğin Boyu | Doğum Şekli |
| 28.08.2020 | Kız | Eda Deniz | 28+0 | 790 | - | Sezaryen |
| 09.10.2020 | Kız | - | 37+6 | 2.900 | 47 | Sezaryen |
| 15/10/2020 | - | - | - | 2.800 | - | Normal Doğum |
Su gelmesi durumunda öyle şaldır şuldur gelmiyor az az geliyor tutamıyorsun.ilkinde öyle olmuştu gece ıslanmistim ben suyum gfldigini anlamadım son aylar diye idrar kaciyor saniyorum sabah 10da dr aradim hastaneye gittik suyum gelmis yatış yaptilar 1 gece yattım suyu takip ettiler bu arada ertesi gün aksam suyum cok azaldigi icin sezaryene aldilarBu gece uykusuzlar kulübüne ben de katıldım. Ya arkadaşlar benim bebek makat geliş ya, planlı sezeryan tarihinden önce suyum geldi doğum başladı diyelim ne yapacağım ben? Acil sezeruana alırlar değil mi? Operasyon öncesi birşey yiyip icmiyorduk ya o durumda ne olacak acil sezeryan durumunda bilmiyorum.
Karnım sert benim de bebek hareketli dönüp duruyor ama sağ olsun başını aşağı veremiyor bebeğim. Babası akşam kontrol ediyor karnımı sanki aşağı dönmüş başını diyor da yani yumru gibi hala göbek deligimin üzerinde ben dokununca elime geliyor küçücük kafası Eşim kırk kere dersen olurmuş misali sürekli döndü bu çocuk diyor boş yere
Benim ilki sezaryen oldugu icin buda sezaryenSizinle aynı günüzdoğum normal mi sezeryan mı belli mi sizin
Sudocrem ve pudra olabilir.Günaydın kızlar. Yazın o sıcaklarda saatlerce trafikten hastaneye gidip gelirken bacak arkalarım pişik oldu .Ama korkunç bir görüntü afedersiniz popomdan başlıyor neredeyse diz kapagima kadar ve aşırı kaşınıyor kasıyorum da banyoda lif kese yapıp kanatiyorum bide.Pudra bepantol vs her türlü krem kullandım geçmedi. Kortizonlu krem zararlı olur diye kullanmadim var mi bi tavsiyeniz doktoruma söylesem bi krem verir mi cildiyeye gitmek istemiyorum. Şimdi bebeğe aldığım pişik kremini kullanmaya başladım tek krem kullanıcam. Var mı çözümü. Bacak arkam mor renkte
sezeryanla kac günde toparlanıyorsunuzBenim ilki sezaryen oldugu icin buda sezaryen
Normal dogum neden risk görülüyor böyle durumlarda anlayamadımKızlar merhaba bugün kontrolden geldim her carsam ba artık kontrol du geçn hafta 2183 gramdı bu hafta 2561 gram çok sukur36 haftalik iz ama bir hafta geriden geliyo .doğum normal mı sezeryan mı olsun dedi.ben de siz hangi si uygun derseniz hocam dedim ama riske de atmak istemem dedim 7 yıl sonra tedaviyle oluncada dedim.o zaman sezeryan yapalım 39 hafta da alırız 4 veya 5 kasım dedi kizlar sizin belli mı kizlar
Benimkide kafa midemin altındaydı smdi sağ karnımın yanında hissediyorm bir yumru gibi ama bir yandanda o bölge cok hareketli kafanın oldugu yer okadar hareket etmez acaba döndümü ya. Kontrol ctesiBu gece uykusuzlar kulübüne ben de katıldım. Ya arkadaşlar benim bebek makat geliş ya, planlı sezeryan tarihinden önce suyum geldi doğum başladı diyelim ne yapacağım ben? Acil sezeruana alırlar değil mi? Operasyon öncesi birşey yiyip icmiyorduk ya o durumda ne olacak acil sezeryan durumunda bilmiyorum.
Karnım sert benim de bebek hareketli dönüp duruyor ama sağ olsun başını aşağı veremiyor bebeğim. Babası akşam kontrol ediyor karnımı sanki aşağı dönmüş başını diyor da yani yumru gibi hala göbek deligimin üzerinde ben dokununca elime geliyor küçücük kafası Eşim kırk kere dersen olurmuş misali sürekli döndü bu çocuk diyor boş yere
Allah size bağışlasın bebişiniziArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün öğlen saatte bi sancım vardı pek aldırış etmedim akşam üstü 15 dk da bi oldu kasıklarım ve belimin arasında 5/10 saniye filan süryodu geçiyodu hemen yine gitmiyeyim dedim bekledim gece 12 den sonra sancım dahada incitmeye başlayınca hemen ambulansı aradık gittikki bide ne, 8 santim açılmam olmuş suyumu orda patlattılar kanamam da yoktu hiç ama neyseki iyiyiz normal doğum oldu 2800 kg doğdu, rabbim doğum sancısı çekenlerin yardımcısı olsun dün akşamdan doğum yapana kadar ayak üstü hatim indirdim nerdeyse
Tüp yapan bütün çevrem riske atma dedi sezeryan ol .ıri olur genelde tedavi bebekleri zor olur doğum falan filan dedi.bu süreçte hiç ilişki olmadı hep yatarak geçti ve normal doğum da alttan dikişte çok korkmaya başladım.Normal dogum neden risk görülüyor böyle durumlarda anlayamadım
Benimkide kafa midemin altındaydı smdi sağ karnımın yanında hissediyorm bir yumru gibi ama bir yandanda o bölge cok hareketli kafanın oldugu yer okadar hareket etmez acaba döndümü ya. Kontrol ctesi
Allah size bağışlasın bebişinizi. Sancı nasıl oluyor acaba karınmı sertleşiyor ne oluyor
Bnmde sezeryan olcak ikiz olduğu için sizin daha geç olur ozaman bendenBenim ilki sezaryen oldugu icin buda sezaryen
Normal dogum neden risk görülüyor böyle durumlarda anlayamadım
Benimkide kafa midemin altındaydı smdi sağ karnımın yanında hissediyorm bir yumru gibi ama bir yandanda o bölge cok hareketli kafanın oldugu yer okadar hareket etmez acaba döndümü ya. Kontrol ctesi
İnşallah donmustur. Sezeryanda bile izlemiştim baş aşağıda olan bebek daha kolay çıkıyor. Benim göbeğim aşağıya indi sanki, midemden uzaklaştı ama baş hala yukarda hissediyorum.
Allah size bağışlasın bebişinizi. Sancı nasıl oluyor acaba karınmı sertleşiyor ne oluyor
Şimdi sipariş verdim inşallah iyi gelir pudra sanırım daha çok kuruyor kaşıntı yapıyor. Çok kötü hale gelmişSudocrem ve pudra olabilir.
Benim saha transferim den önce ameliyatım da doktor um söylemişti tüp bebek anneleri kıymetli bebek kıymetli gebelik diye sezeryan tavsiye etmişti ki daha dediğim gibi transferim yapılmamıştı tutumca 2 sene sonra gelirsin Dig er embriyonu koyarız demişti. Geçen haftalarda gece 4 gibi kanamam olunca hast gittik tabi doktorum yoktu nöbetçi doktor nerden biliyorsa beni sanırım doktorumun odası nda duymuş beni görür görmez kıymetli gebemizsin demişti.Tüp yapan bütün çevrem riske atma dedi sezeryan ol .ıri olur genelde tedavi bebekleri zor olur doğum falan filan dedi.bu süreçte hiç ilişki olmadı hep yatarak geçti ve normal doğum da alttan dikişte çok korkmaya başladım.
İlk çocuğumuda 38 haftalıkken doğurmuştum şaşırmadım yani bebekte iyi çok şükür darısı sizlere inş36.hafta içinde doğmus sanırım bebismiadına girmiş ama ynede erken olmus... nasıl iyi mi bebiş canım?
Bekliyor muydunuz doğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?