- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Allah size bağışlasın bebişinizi😍. Sancı nasıl oluyor acaba karınmı sertleşiyor ne oluyor [/QUOTE .!.:Kasıklara kıramp giryo bele vuryo doğuma yakın bacaklarada vuryo rabbim sizlerin yardımcısı olsun inş
36+5 cnm allah razı olsun darısı sizlere inşKaç haftalıkken doğdu. Allah bağışlasın
Sudocrem evde bulunsun zaten ne olur ne olmaz, herşeye iyi geliyor, antiseptik krem. Eşim sivilcesinin üzerine sürüyor ben bir ara pişik gibi olmuştum genital bölgemde oraya sürdüm. Hakiki zeytinyağı da sürdüm ben. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama iki günde geçirmişti hemen.Şimdi sipariş verdim inşallah iyi gelir pudra sanırım daha çok kuruyor kaşıntı yapıyor. Çok kötü hale gelmiş
Aynı kilodayız 3 ümüzde bende 68 le başladım 80 im şuan hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım63 ile başlayıp 80 ni bende gördüm.
20 garanti sanki..
Çok güzel yaaa ellerinize sağlıkKızlar bebeğimin odası şimdilik yok ama yinede kapı süsü yaptım kendim punch işi. Nasıl olmuş ☺ Eki Görüntüle 2705148
Teşekkür ederimÇok güzel yaaa ellerinize sağlık
Bebiş iyi ise çok şükür canımİlk çocuğumuda 38 haftalıkken doğurmuştum şaşırmadım yani bebekte iyi çok şükür darısı sizlere inş
Bunu esim ve annemee ayakları için vermişti Dr... Mantar vardı kasınıyordu..wendy bu mu bahsettiğin canım. Bunu transferden önce vajinama kullanmışım bisey olmaz heralde şimdiden süreyim kaşıntı beni mahvetti
Şimdilik sezeryan diye konuştuk bakalım canım hayirlisiBenim saha transferim den önce ameliyatım da doktor um söylemişti tüp bebek anneleri kıymetli bebek kıymetli gebelik diye sezeryan tavsiye etmişti ki daha dediğim gibi transferim yapılmamıştı tutumca 2 sene sonra gelirsin Dig er embriyonu koyarız demişti. Geçen haftalarda gece 4 gibi kanamam olunca hast gittik tabi doktorum yoktu nöbetçi doktor nerden biliyorsa beni sanırım doktorumun odası nda duymuş beni görür görmez kıymetli gebemizsin demişti.Bizim de ilişki en son ocak ayında olmuştu yine Sen bilirsin Ama çok emek veriliyor risk almaya değer mi bilmiyorum
Evet canım bu, ben diğer gebeliğimde kaşıntı için kullanmıştım, valla pişik kaşıntı ne varsa anında geçiriyor, evde varsa hemen sür akşama kalmaz geçer.wendy bu mu bahsettiğin canım. Bunu transferden önce vajinama kullanmışım bisey olmaz heralde şimdiden süreyim kaşıntı beni mahvetti
Kızlar bebeğimin odası şimdilik yok ama yinede kapı süsü yaptım kendim punch işi. Nasıl olmuş ☺ Eki Görüntüle 2705148
Hadi gözünüz Aydın, sağlıkla gelsin, haftaya da doğum şeklini görüşmeniz için geç olmuş olmazBende kontrolden geldim kızlar 2900 olmus bebisim doktor iri bebek olacak dedi önden gidiyor. Çok şükür yüzünü falan apaçık gordük aynı ben ilk oğlum aynı babasıydı bu defa kendime benzetmeyi başarmışım1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem haftaya düsürüyoruz kontrolleri doğum seklini konusacaktim doktor doğuma gitti bianda kalakaldim masada konusamadim haftaya konusurum artik insallah
Teşekkür ederim canımEvet canım bu, ben diğer gebeliğimde kaşıntı için kullanmıştım, valla pişik kaşıntı ne varsa anında geçiriyor, evde varsa hemen sür akşama kalmaz geçer.
ellerine sağlık şahane olmuş
Ben rüyamda da görmedim hiçDoktordan çıkan kadınların ellerinde görüyorum fotoları her yeri belli yorum yapıyorlar ağzı sen burnu ben diye. Benim şuan yine aynı pozisyonunda 4 haftadır aynı yerde duruyor yine göremem dediğin gibi artık doğuma. Rüyamda sürekli farklı bebekler görüyorum benimmis. Ağzı burnu yüzü farklı bazilarinda aynı baba bazılarında ben.
Genelde iki eli iki ayağı yüzünde olurdu şimdi 4 haftadır kordon tam yüzünün ortasında iki eli de yüzünde 1 cm bile açık yokGerçekten bize sürpriz olacak
Gözün aydın canım iyi olmanıza sevindimValla hanımlar ben doğurdum bu gece ve çok şükürki ikimizde iyiyiz rabbim sizleride bi an önce kurtarsın inş
Bende şimdi randevudan çıktım doktor 39.haftayı bekleriz dedi ama sıvı az olduğu için pazartesi tekrar gel dedi. Eğer suyun gelirse ateşin yükselirse veya kanaman olursa hemen gel dedi. Şimdi senin aklındaki sorular bende de oluştu. Olurda suyum falan gelirse ya da sancım olursa direk sezaryene mi alacaklar bi de korona testinin sonucunu bekliyorlar diye biliyorum. Nasıl olacak bakalım 2 hafta içinde inşallah riskli bir şey olmaz.Bu gece uykusuzlar kulübüne ben de katıldım. Ya arkadaşlar benim bebek makat geliş ya, planlı sezeryan tarihinden önce suyum geldi doğum başladı diyelim ne yapacağım ben? Acil sezeruana alırlar değil mi? Operasyon öncesi birşey yiyip icmiyorduk ya o durumda ne olacak acil sezeryan durumunda bilmiyorum.
Karnım sert benim de bebek hareketli dönüp duruyor ama sağ olsun başını aşağı veremiyor bebeğim. Babası akşam kontrol ediyor karnımı sanki aşağı dönmüş başını diyor da yani yumru gibi hala göbek deligimin üzerinde ben dokununca elime geliyor küçücük kafası Eşim kırk kere dersen olurmuş misali sürekli döndü bu çocuk diyor boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?