2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
wendy bu mu bahsettiğin canım. Bunu transferden önce vajinama kullanmışım bisey olmaz heralde şimdiden süreyim kaşıntı beni mahvetti

Eklentiler

• 20201015_113054.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 12
Şimdi sipariş verdim inşallah iyi gelir pudra sanırım daha çok kuruyor kaşıntı yapıyor. Çok kötü hale gelmiş
Sudocrem evde bulunsun zaten ne olur ne olmaz, herşeye iyi geliyor, antiseptik krem. Eşim sivilcesinin üzerine sürüyor ben bir ara pişik gibi olmuştum genital bölgemde oraya sürdüm. Hakiki zeytinyağı da sürdüm ben. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama iki günde geçirmişti hemen.

İlk çocuğumuda 38 haftalıkken doğurmuştum şaşırmadım yani bebekte iyi çok şükür darısı sizlere inş
Bebiş iyi ise çok şükür canım
Amin hayırlısı ile zamanlıca inşaallah... Yarın kontrolüm var benimde bakalım günü netleştireceğiz..

Şimdilik sezeryan diye konuştuk bakalım canım hayirlisi

Bende kontrolden geldim kızlar 2900 olmus bebisim doktor iri bebek olacak dedi önden gidiyor. Çok şükür yüzünü falan apaçık gordük aynı ben ilk oğlum aynı babasıydı bu defa kendime benzetmeyi başarmışım 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem haftaya düsürüyoruz kontrolleri doğum seklini konusacaktim doktor doğuma gitti bianda kalakaldim masada konusamadim haftaya konusurum artik insallah

wendy bu mu bahsettiğin canım. Bunu transferden önce vajinama kullanmışım bisey olmaz heralde şimdiden süreyim kaşıntı beni mahvetti
Evet canım bu, ben diğer gebeliğimde kaşıntı için kullanmıştım, valla pişik kaşıntı ne varsa anında geçiriyor, evde varsa hemen sür akşama kalmaz geçer.
Kızlar bebeğimin odası şimdilik yok ama yinede kapı süsü yaptım kendim punch işi. Nasıl olmuş ☺ Eki Görüntüle 2705148

ellerine sağlık şahane olmuş

Hadi gözünüz Aydın, sağlıkla gelsin, haftaya da doğum şeklini görüşmeniz için geç olmuş olmaz

Teşekkür ederim canım

Ben rüyamda da görmedim hiç bizimkisinden kordonu bi tarafa gelmiş diğer tarafıda elleriyle hep kapatıyor göremiyoruz doktor uğraşıyor net bi görüntüsü olsun diye adam bile kolum acıdı artık deyip vazgeçiyordu bize doğumda süpriz olacak artık

Kızlar ben takmıcam kilosunu diyordum ama yine kafaya takmaya başladım ya 36 haftalık olduk 2300 g kilosu elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bebeğim minik ilginç olan geçen hafta başka bir doktora gitmek zorunda kalmıştım orada 2330 g dı.O zaman sevinmiştim şimdi 2500 olur diyordum ama Bir hafta sonra kendi doktorumda 2282 g çıktı.hiç anlamadım doğrusu

Bende şimdi randevudan çıktım doktor 39.haftayı bekleriz dedi ama sıvı az olduğu için pazartesi tekrar gel dedi. Eğer suyun gelirse ateşin yükselirse veya kanaman olursa hemen gel dedi. Şimdi senin aklındaki sorular bende de oluştu. Olurda suyum falan gelirse ya da sancım olursa direk sezaryene mi alacaklar bi de korona testinin sonucunu bekliyorlar diye biliyorum. Nasıl olacak bakalım 2 hafta içinde inşallah riskli bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…