Insallah bisey olmaz canim suyun gelirse hastanenin yollarina duseriz vakitlerinde gelsinler amaBenimde kafama gece bişeyler takıldı uyuyamadım. Suyum fazla benim risk oluyormuş ya birden suyum gelirde plasenta ayrılması olursa hastaneye yetişemeden diye korktum.
Kiz dogum cantani hazirla bebeklerin ne zaman gelecegi belli olmuyo supriz yapabilirler hazirla bi kosede dursunGünaydın herkeze doğum öncesi son kan tahlillerimi de yaptırdım artık saglik ocağın daki doktor diyor ki nerdeyse doğuracaksın daha şimdi mi yaptiriyorsun dedi dedim önceden yapıldı ama bunlar doğum öncesi son kontrol edelim dedi şaka gibi 19 gün kaldı doğuma ve benim daha çantam bile hazır değil doğum yapan arkadaşları görünce heyecanlanmaya başladım bebek hareketleri ise kızımın maşallahı var sanki artık anne ben çıkacağım diyor sığmıyor gibi karnımı yırtacak sanki bakalim cumartesi kontrolümüzde anestezi doktoru ile de görüşeceğiz neler olucak
Tam olarak bu sebepten vazgectim benHaftaya dış çekim yaptıracağız, kızlara elbise ayarlamaya çalışıyorum aman ne zormuş yaa, kendime buldum, eşime az çok ayarladık gibi kızlar, ayakkabılar, saç baş, taç off bunlar yüzünden vazgeçmek üzereyim.
Hadi gozunaydin canim guzel gunlerde buyut insallah biraz aceleci gelmis ama cok sukur saglik durumunuz iyiymisArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün öğlen saatte bi sancım vardı pek aldırış etmedim akşam üstü 15 dk da bi oldu kasıklarım ve belimin arasında 5/10 saniye filan süryodu geçiyodu hemen yine gitmiyeyim dedim bekledim gece 12 den sonra sancım dahada incitmeye başlayınca hemen ambulansı aradık gittikki bide ne, 8 santim açılmam olmuş suyumu orda patlattılar kanamam da yoktu hiç ama neyseki iyiyiz normal doğum oldu 2800 kg doğdu, rabbim doğum sancısı çekenlerin yardımcısı olsun dün akşamdan doğum yapana kadar ayak üstü hatim indirdim nerdeyse
Canim gittigin her dr farkli bisey soyluyo makineden kaynakli heralde ende ayni durum var en dogrusunu dogunca anliyacazKızlar ben takmıcam kilosunu diyordum ama yine kafaya takmaya başladım ya 36 haftalık olduk 2300 g kilosu elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bebeğim minikilginç olan geçen hafta başka bir doktora gitmek zorunda kalmıştım orada 2330 g dı.O zaman sevinmiştim şimdi 2500 olur diyordum ama Bir hafta sonra kendi doktorumda 2282 g çıktı.hiç anlamadım doğrusu
Hemen sezeryana aliniyo duruma gore lavma falN yapiyolar cok sukur riskli donemleri gectik ama hep diyorumki 38 gecince gelsinler insallahBende şimdi randevudan çıktım doktor 39.haftayı bekleriz dedi ama sıvı az olduğu için pazartesi tekrar gel dedi. Eğer suyun gelirse ateşin yükselirse veya kanaman olursa hemen gel dedi. Şimdi senin aklındaki sorular bende de oluştu. Olurda suyum falan gelirse ya da sancım olursa direk sezaryene mi alacaklar bi de korona testinin sonucunu bekliyorlar diye biliyorum. Nasıl olacak bakalım 2 hafta içinde inşallah riskli bir şey olmaz.
Evet canım bu, ben diğer gebeliğimde kaşıntı için kullanmıştım, valla pişik kaşıntı ne varsa anında geçiriyor, evde varsa hemen sür akşama kalmaz geçer.
Var canım hemen sürdüm umarım geçer derim artık mor renkte keske bu zamana kadar surseydim el kremi pudra falan sürdüm hep
Maşallah sübhanallah tosuncuk olmuşBende kontrolden geldim kızlar 2900 olmus bebisim doktor iri bebek olacak dedi önden gidiyor. Çok şükür yüzünü falan apaçık gordük aynı ben ilk oğlum aynı babasıydı bu defa kendime benzetmeyi başarmışım1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem haftaya düsürüyoruz kontrolleri doğum seklini konusacaktim doktor doğuma gitti bianda kalakaldim masada konusamadim haftaya konusurum artik insallah
[/QUOTE]Insallah bisey olmaz canim suyun gelirse hastanenin yollarina duseriz vakitlerinde gelsinler ama
Kiz dogum cantani hazirla bebeklerin ne zaman gelecegi belli olmuyo supriz yapabilirler hazirla bi kosede dursun
Pelinim benim simdi cok heyacanlisindir bizde ilk cocugumuzda annemler biz kurbanlar kesmistik insan kucagina aldiginda sasiriyo yillardir beklenen senmiyfin diye Rabbim seninde hepimizinde hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Biizm grubun kızları çok yetenekli ben hariçKızlar bebeğimin odası şimdilik yok ama yinede kapı süsü yaptım kendim punch işi. Nasıl olmuş ☺ Eki Görüntüle 2705148
Sağol canım sevindim beğenilmesineBiizm grubun kızları çok yetenekli ben hariçÇok güzel olmuş ellerine sağlık canım ☺
Yaaa çok üzüldüm canım benim sen en iyisi kendi doktoruna git bende şuan bekliyorum doktora girmek için sıradayım bakalım ne dicek gelişimi için benimkide zayıftı geriden geliyor duKızlar sabah çok büyük bir sancıyla uyandım ama kasık ağrısı değil göbeğimin çevresini kıvıran afedersiniz ishal olmuşum gibi sancım oldu arada sabahları oluyordu Demir ilacı yapıyor diye burda okumuştum. Ama bugün çok fenaydı agrım soguk soguk terler döktüm. Kalktık devlet hastanesine gittik hemen özelde gittiğim doktor uzak diye. Muayene etti ağrı gebelik sancısı da olabilir nst ye gönderim dedi. Bi hafta öncede tahlillerimi devlette yaptırmak için gitmiştim. O zaman 10 gün geriden geliyor zayıf bebek falan demişti. Ama suyum kalp atışı besleyen damarlar hep iyi çıkmıştı. 35+4 de 2385 gr demişti şimdi muayenede 36+4 2348 gr dedi bebek gelişmiyor normal doğum bebeği strese sokar ayın 26 sında sezeryan ol dedi. Nst falan iyi çıktı suyum damarlar yine herşey yolunda şekerim yok tansiyonum yok. Özelde gittiğim doktora geçen cuma gitmiştim herşey yolunda normal doğum için riskli hiç bir durum yok bebeğin kilosu 2700 gr dı. Ya takmayım diyorum üzülüp bebeğime yansıtmak istemiyorum ama ben kime inanacagımı nasıl olması gerektiği şaşırdım stres olmaya başladım. Devletteki doktora güvensem bebeğim iyiyse erkenden aldırmış olacam. özeldekine göre normali bekleyip aksi bişe yaşasam ben naparım bilmiyorum artık kendimi motive edemiyorum
Kilo konusunda aynı şeyleri yaşamışız sanki benimde aradan bir hafta geçmesine rağmen kendi doktorumda daha az çıktı ama benim doktorum problem olarak görmüyor şimdilikKızlar sabah çok büyük bir sancıyla uyandım ama kasık ağrısı değil göbeğimin çevresini kıvıran afedersiniz ishal olmuşum gibi sancım oldu arada sabahları oluyordu Demir ilacı yapıyor diye burda okumuştum. Ama bugün çok fenaydı agrım soguk soguk terler döktüm. Kalktık devlet hastanesine gittik hemen özelde gittiğim doktor uzak diye. Muayene etti ağrı gebelik sancısı da olabilir nst ye gönderim dedi. Bi hafta öncede tahlillerimi devlette yaptırmak için gitmiştim. O zaman 10 gün geriden geliyor zayıf bebek falan demişti. Ama suyum kalp atışı besleyen damarlar hep iyi çıkmıştı. 35+4 de 2385 gr demişti şimdi muayenede 36+4 2348 gr dedi bebek gelişmiyor normal doğum bebeği strese sokar ayın 26 sında sezeryan ol dedi. Nst falan iyi çıktı suyum damarlar yine herşey yolunda şekerim yok tansiyonum yok. Özelde gittiğim doktora geçen cuma gitmiştim herşey yolunda normal doğum için riskli hiç bir durum yok bebeğin kilosu 2700 gr dı. Ya takmayım diyorum üzülüp bebeğime yansıtmak istemiyorum ama ben kime inanacagımı nasıl olması gerektiği şaşırdım stres olmaya başladım. Devletteki doktora güvensem bebeğim iyiyse erkenden aldırmış olacam. özeldekine göre normali bekleyip aksi bişe yaşasam ben naparım bilmiyorum artık kendimi motive edemiyorum
Ayri bi özel dr a mi gitsen acaba devletteki cihazlar eski oluyor o yuzden net ve yakin ölçüm veremiyor diyorlar ama uni ya Zeynep Kamil gibi dal hastanesiyse bilmemKızlar sabah çok büyük bir sancıyla uyandım ama kasık ağrısı değil göbeğimin çevresini kıvıran afedersiniz ishal olmuşum gibi sancım oldu arada sabahları oluyordu Demir ilacı yapıyor diye burda okumuştum. Ama bugün çok fenaydı agrım soguk soguk terler döktüm. Kalktık devlet hastanesine gittik hemen özelde gittiğim doktor uzak diye. Muayene etti ağrı gebelik sancısı da olabilir nst ye gönderim dedi. Bi hafta öncede tahlillerimi devlette yaptırmak için gitmiştim. O zaman 10 gün geriden geliyor zayıf bebek falan demişti. Ama suyum kalp atışı besleyen damarlar hep iyi çıkmıştı. 35+4 de 2385 gr demişti şimdi muayenede 36+4 2348 gr dedi bebek gelişmiyor normal doğum bebeği strese sokar ayın 26 sında sezeryan ol dedi. Nst falan iyi çıktı suyum damarlar yine herşey yolunda şekerim yok tansiyonum yok. Özelde gittiğim doktora geçen cuma gitmiştim herşey yolunda normal doğum için riskli hiç bir durum yok bebeğin kilosu 2700 gr dı. Ya takmayım diyorum üzülüp bebeğime yansıtmak istemiyorum ama ben kime inanacagımı nasıl olması gerektiği şaşırdım stres olmaya başladım. Devletteki doktora güvensem bebeğim iyiyse erkenden aldırmış olacam. özeldekine göre normali bekleyip aksi bişe yaşasam ben naparım bilmiyorum artık kendimi motive edemiyorum
Canim ben uc dr gidiyodum kilosuyla ilgili her dr farkli bisey soyledi makineyle ilgili bir konu diye dusunuyorum kendini kotu hissediyosan baska bi dr git gecmis olsunKızlar sabah çok büyük bir sancıyla uyandım ama kasık ağrısı değil göbeğimin çevresini kıvıran afedersiniz ishal olmuşum gibi sancım oldu arada sabahları oluyordu Demir ilacı yapıyor diye burda okumuştum. Ama bugün çok fenaydı agrım soguk soguk terler döktüm. Kalktık devlet hastanesine gittik hemen özelde gittiğim doktor uzak diye. Muayene etti ağrı gebelik sancısı da olabilir nst ye gönderim dedi. Bi hafta öncede tahlillerimi devlette yaptırmak için gitmiştim. O zaman 10 gün geriden geliyor zayıf bebek falan demişti. Ama suyum kalp atışı besleyen damarlar hep iyi çıkmıştı. 35+4 de 2385 gr demişti şimdi muayenede 36+4 2348 gr dedi bebek gelişmiyor normal doğum bebeği strese sokar ayın 26 sında sezeryan ol dedi. Nst falan iyi çıktı suyum damarlar yine herşey yolunda şekerim yok tansiyonum yok. Özelde gittiğim doktora geçen cuma gitmiştim herşey yolunda normal doğum için riskli hiç bir durum yok bebeğin kilosu 2700 gr dı. Ya takmayım diyorum üzülüp bebeğime yansıtmak istemiyorum ama ben kime inanacagımı nasıl olması gerektiği şaşırdım stres olmaya başladım. Devletteki doktora güvensem bebeğim iyiyse erkenden aldırmış olacam. özeldekine göre normali bekleyip aksi bişe yaşasam ben naparım bilmiyorum artık kendimi motive edemiyorum
Aynen kendi doktoruma devam edeceğim sezeryansa da o yapsın. İnş iyidir senin minnoş haber et çıkıncaYaaa çok üzüldüm canım benim sen en iyisi kendi doktoruna git bende şuan bekliyorum doktora girmek için sıradayım bakalım ne dicek gelişimi için benimkide zayıftı geriden geliyor du
Kilo konusunda aynı şeyleri yaşamışız sanki benimde aradan bir hafta geçmesine rağmen kendi doktorumda daha az çıktı ama benim doktorum problem olarak görmüyor şimdilik
Şehir değişikliğimiz oldu canım eski doktorumda herşey normal demişti genelde haftasıyla uyumlu yada birkaç gün önden gidiyordu. Özeldeki doktora göre yine durumumuz iyi.Ayri bi özel dr a mi gitsen acaba devletteki cihazlar eski oluyor o yuzden net ve yakin ölçüm veremiyor diyorlar ama uni ya Zeynep Kamil gibi dal hastanesiyse bilmem
Masallah allahim anali babali buyutsun omru uzun olsun bebişininArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün öğlen saatte bi sancım vardı pek aldırış etmedim akşam üstü 15 dk da bi oldu kasıklarım ve belimin arasında 5/10 saniye filan süryodu geçiyodu hemen yine gitmiyeyim dedim bekledim gece 12 den sonra sancım dahada incitmeye başlayınca hemen ambulansı aradık gittikki bide ne, 8 santim açılmam olmuş suyumu orda patlattılar kanamam da yoktu hiç ama neyseki iyiyiz normal doğum oldu 2800 kg doğdu, rabbim doğum sancısı çekenlerin yardımcısı olsun dün akşamdan doğum yapana kadar ayak üstü hatim indirdim nerdeyse
ellerine saglik olsun bizimkininde odası yok ev kucuk oldugu icin ilerde odalari olacak o zaman kullanilir yineKızlar bebeğimin odası şimdilik yok ama yinede kapı süsü yaptım kendim punch işi. Nasıl olmuş ☺ Eki Görüntüle 2705148
dur kuzum panik yapma orda gidebileceğin ultrasonu daha ileri daha kapsamli bir hastane iyi bir doktor varsa hemen oraya git tekrar et gercekten yanilabiliyorlar bak benim adiyamanda 1 hafta geriden geliyordu burda 4 gun geriden cikti yani degisebiliyor bence yanlislik vardir sen 26 sinda kac haftalik olmus oluyorsunKızlar sabah çok büyük bir sancıyla uyandım ama kasık ağrısı değil göbeğimin çevresini kıvıran afedersiniz ishal olmuşum gibi sancım oldu arada sabahları oluyordu Demir ilacı yapıyor diye burda okumuştum. Ama bugün çok fenaydı agrım soguk soguk terler döktüm. Kalktık devlet hastanesine gittik hemen özelde gittiğim doktor uzak diye. Muayene etti ağrı gebelik sancısı da olabilir nst ye gönderim dedi. Bi hafta öncede tahlillerimi devlette yaptırmak için gitmiştim. O zaman 10 gün geriden geliyor zayıf bebek falan demişti. Ama suyum kalp atışı besleyen damarlar hep iyi çıkmıştı. 35+4 de 2385 gr demişti şimdi muayenede 36+4 2348 gr dedi bebek gelişmiyor normal doğum bebeği strese sokar ayın 26 sında sezeryan ol dedi. Nst falan iyi çıktı suyum damarlar yine herşey yolunda şekerim yok tansiyonum yok. Özelde gittiğim doktora geçen cuma gitmiştim herşey yolunda normal doğum için riskli hiç bir durum yok bebeğin kilosu 2700 gr dı. Ya takmayım diyorum üzülüp bebeğime yansıtmak istemiyorum ama ben kime inanacagımı nasıl olması gerektiği şaşırdım stres olmaya başladım. Devletteki doktora güvensem bebeğim iyiyse erkenden aldırmış olacam. özeldekine göre normali bekleyip aksi bişe yaşasam ben naparım bilmiyorum artık kendimi motive edemiyorum
Ahh canımm yalnız degılmısımm23 kiloda ben aldım
Canım ozelde kaç cıkmıstı devlette kac cıktı kılosu 500 grama kadar oynar . Benımkıde oyle cıktı on gün geçti süreklı farklı soylenıyor on gundur 2800-2900 once 3000 demıslerdi dusun. Sonra hıc ılerlemedi. Sebebını sordugumda cocugun kafası asagı donuk oldugu ıcın tam hesaplanamıyormıs falan dedıler .Aynen kendi doktoruma devam edeceğim sezeryansa da o yapsın. İnş iyidir senin minnoş haber et çıkınca
Devletteki doktor problem olarak görüyor erken almamız lazım diyor. Özeldekine göre herşey normal. Sağlıklıysa Zayıf olması sorun değil ama hep erken almaktan bahsediyolar. Doktorların yorumları birbirine yorumlar bile değil iki ayrı uç gibi oldu. Ne yapacağım bilmiyorum
Şehir değişikliğimiz oldu canım eski doktorumda herşey normal demişti genelde haftasıyla uyumlu yada birkaç gün önden gidiyordu. Özeldeki doktora göre yine durumumuz iyi.
eğitim ve araştırma hastanesi canım cihaz eski bebeği de çok net göremedim
Bende 65+20Yok yok yalnız degilsin 20 kiloda ben aldım.60+20=80nim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?