2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sezeryanda dıkkat ettim genel anestezi olanlar acı cekıyor. Doktorlarda genelde epidural tercih ediyorlar . Etkısı uzun sürüyor agrıyı hissetmıyorlar diye . Yinede araştır ama benım gonlumden geçen nedense sezeryan. Cocuk rahat direk cıkıcak pamuk gibi anne yorulmıcak. Normalde 8-9 saat sancı cekıyosun cocuk cıkarken yoruluyo mosmor cıkıyo ne bilim ınsan video ızleyıncede dıyosun sezeryan olsun guzel guzel cıksın cocuk

Tam olarak bu sebepten vazgectim ben ama sen epey herseyi ayarlamissin az kalmis halledersin

cidden zormuş bu işler yaa, daha sadece belirledim akşam eşim gelsin fotoğrafçım da okeylerse alıcam sonra kuaför kızları zaptederek çekim hala vakit varken vaz mı geçsem, gözümde büyüyor yaaa, bi daha da bebek istemiyorum, Allah bunlara sağlık versin, o yüzden son bir hatıra kalsın diyorum ama of yani.
Biizm grubun kızları çok yetenekli ben hariç Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım ☺
Beni de yeteneksizlere ekle, 2 ay bitti evdeyim tek parça bişi bile yapmadım

canım bebeğin duruş pozisyonundan, doktorun nereden nereye ölçtüğüne bağlı bir sürü sebep olabilir, mesela hep aynı doktora gitsen o zamana bir öncekine göre kıyas yaparsın ama iki doktor arası kıyas şu an için senin için doğru değil bence.

Özeldeki Doktoruma bu durumu anlat, evham yaptırmış diyecektir büyük ihtimalle.

sakın kilo vs kafana takma, aynı şekilde sende A aria09 kilo hiç bir zaman için tutmuyor zaten doğumla, o yüzden sağlıklıca gelsinler diye dua edicez napalım.
Canım alerji falan mı oldun acaba? Yanma varsa kızarıklıkta normaldir, doktoruna yaz bi olmazsa. Eczaneden bi damla alırsınız olmadı.

Kizlar bugun aile hekimi idrar istedi of klozete idrar örneği vermek zor diye temmuzdan beri vermiyorum bi şikayetim yok siz veriyor musunuz düzenli
ben aile hekimine vermemek için haftasonu özel hastaneye gittim. hem başka işim de vardı. orda kabı aldım baktım temizlikçiler wcyi temizliyor. bekledim işleri bitene kadar ilk ben girip hallettim işimieğer öyle olmasaydı çocuk katında bir wc vardı sakin oraya çıkıyordum.

ocağa bugün gittim kalp atışı dinledi. emzirme ile alakalı bilgi verdi. bir de topuk kanı için doğumdan 1 hafta sonra gel dedi. haatanede de aşıyorlar dedim onlar herşeyine bakmıyorlar bize getir orda aldırma dedi

Kizlar bugun aile hekimi idrar istedi of klozete idrar örneği vermek zor diye temmuzdan beri vermiyorum bi şikayetim yok siz veriyor musunuz düzenli
Ben epeydir vermemiştim şikayetim de yoktu ama bu son gidişimde tüm testlerin içinde vardı onun için verdim, klozetle cidden çok zor oluyor yaa, ama onun da bi yolunu buldum gibi tam sıkışık olma, yerine denk getir o zaman halloluyor.

32 de hastanede 33 de sağlık ocağına verdim klozet kağıdı bulunduruyorum yanimda serdim eve gelince duş aldim bi sorun olmadi. Peçete de serebikirsin

Özel hastaneye güven cihazları çok çok iyidir devletteki bazı doktorlar felaket tellalı gibi .Rahat etmek için istersen herhangi bi Özel e daha git aynı gün karşılaştırmış olursun. Senin takibini özeldeki doktor aylardan beri yapıyor dimi devlete ilk kez gittin muayene için. Sonlara geldin canım stres yapma.Ozeldeki doktoruna söyle bi bakalım benim sancim oldu uzak diye gelemedim böyle dediler diye

aynı gün hem kendi dr uma hem de devlet hastanesine gittim
birinden çıkıp öbürüne
iki ultrason cihazı arasında 220gr fark vardı 32. haftada
hatta sorduğumda cihazdan cihaza fark eder net olarak bilinmesi de mümkün değil dedi dr
ilk kızım da söylenenden 300gr eksik doğmuştu mesela
bence hepsi yaklaşık bir kg söylüyor
sağlıkla gelsinler de biz büyütürüz inşallah
bence içinden hangi dr a güveniyorsan yoluna onunla devam et

Canim gittigin her dr farkli bisey soyluyo makineden kaynakli heralde ende ayni durum var en dogrusunu dogunca anliyacaz
[/QUOTE]
Evet iki doktor arasındaki farkı çok önemsemiyorum herkeste böyle farklı çıktığına göre demek ki cihaz ve ölçümle alakalı ama yine de benim bebiş geriden geliyor

Son düzenleme:
Amin inşallah tabiki sağlıklı olsunda doğunca da alır kilosunu sadece bir sıkıntımız yok neden almıyor acaba diye üzülüyorum.Bu arada foto çekiminden vazgeçme sonra iyi ki yapmışım dersin ne güzel bir hatıra

Baya fark çıkmış ya şaşırdım

Baya fark çıkmış ya şaşırdım
anlamıyorum ben de
o gün devlet hast. dr u 10 gün önden gidiyor dedi mesela
kendi dr um haftasıyla uyumlu dedi
kime inanayım bilemedim ama
ikisi de standartların içinde konuştuğu için çok kurcalamadım
kaldı 14 günüm nasipse
gelince görürüz elbet diyorum
sağlıkla gelsin hepsi

Idrar testi her kontrole gidişimde veriyorum ben burda zorunlu, kabı doktorun yanına götürüyorsun, hemen orda idrar kabinin içine çubuk batırıp kontrol ediyor doktor sonra sorun yok diyor. O an ne bakıyor hiç sormuyorum :) kan testi de oldum demirin düşük çıktı o kadsr demir ilacı kullanıyorum yine de düşük.

Evet, her hafta kontrole gittiğimde veriyorum burda zorunlu. Hemen o an bakıyor doktor idrar kabına çubuk batırıp.

Ben çıktım canım 300 grm almış bir haftada tabi ben bal, süt yoğurt, yumurta, muz ceviz bunları bir haftada full tükettim. Şükürler olsun bir sorun yok dedi ama bebek hareketleri azalırsa gel dedi. Neden öyle dedi anlamadım onu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…