Sudokrem diye bi kremi tavsiye etmişler onu da mi alsam
Canim benim sudocremi evden eksik etme derim ben sanaŞimdi sipariş verdim inşallah iyi gelir pudra sanırım daha çok kuruyor kaşıntı yapıyor. Çok kötü hale gelmiş
Çok saol canım Sanırım öyle ama devletteki doktora göre hiç kilo almıyor çocuk hatta kilosu gerilemiş görünüyor anlamadım güvenendim o yüzdenCanim ben uc dr gidiyodum kilosuyla ilgili her dr farkli bisey soyledi makineyle ilgili bir konu diye dusunuyorum kendini kotu hissediyosan baska bi dr git gecmis olsun
Özeldeki cihaz gayet iyi görüntü olarakta net hatta hastane yeni son teknoloji o yüzden daha güvenilir geliyor bana 26sına 38+0 oluyorum tam. Birde tüp bebek olunca değerli bebek normal doğumla strese girer dedi devletteki doktorMasallah allahim anali babali buyutsun omru uzun olsun bebişinin
ellerine saglik olsun bizimkininde odası yok ev kucuk oldugu icin ilerde odalari olacak o zaman kullanilir yine
dur kuzum panik yapma orda gidebileceğin ultrasonu daha ileri daha kapsamli bir hastane iyi bir doktor varsa hemen oraya git tekrar et gercekten yanilabiliyorlar bak benim adiyamanda 1 hafta geriden geliyordu burda 4 gun geriden cikti yani degisebiliyor bence yanlislik vardir sen 26 sinda kac haftalik olmus oluyorsun
500 çok fazla değil miCanım ozelde kaç cıkmıstı devlette kac cıktı kılosu 500 grama kadar oynar . Benımkıde oyle cıktı on gün geçti süreklı farklı soylenıyor on gundur 2800-2900 once 3000 demıslerdi dusun. Sonra hıc ılerlemedi. Sebebını sordugumda cocugun kafası asagı donuk oldugu ıcın tam hesaplanamıyormıs falan dedıler .
Evet özeldeki doktor daha önce bunu sorduğumda herşey normal boş yere aklınızı karıştırmışlar demişti. Hatta 3 kere ölçüm yapmıştı. Devlete geçen hafta tahlil için gitmiştim bugünde karnım çok ağrıdı diye gittim özel hastane uzak. Ama bida gitmeyeceğim seseryansada özeldeki doktorum karar versin artık.cidden zormuş bu işler yaa, daha sadece belirledim akşam eşim gelsin fotoğrafçım da okeylerse alıcam sonra kuaför kızları zaptederek çekimhala vakit varken vaz mı geçsem, gözümde büyüyor yaaa, bi daha da bebek istemiyorum, Allah bunlara sağlık versin, o yüzden son bir hatıra kalsın diyorum ama of yani.
Beni de yeteneksizlere ekle, 2 ay bitti evdeyim tek parça bişi bile yapmadım
canım bebeğin duruş pozisyonundan, doktorun nereden nereye ölçtüğüne bağlı bir sürü sebep olabilir, mesela hep aynı doktora gitsen o zamana bir öncekine göre kıyas yaparsın ama iki doktor arası kıyas şu an için senin için doğru değil bence.
Özeldeki Doktoruma bu durumu anlat, evham yaptırmış diyecektir büyük ihtimalle.
sakın kilo vs kafana takma, aynı şekilde sende @aria09 kilo hiç bir zaman için tutmuyor zaten doğumla, o yüzden sağlıklıca gelsinler diye dua edicez napalım.
Canım alerji falan mı oldun acaba? Yanma varsa kızarıklıkta normaldir, doktoruna yaz bi olmazsa. Eczaneden bi damla alırsınız olmadı.
Canım kilo ölçümlerine ben hiç güvenmiyorum her doktorun ölçümüne cihazına göre değişiyor. Ama riske atmak istemiyorum diyorsan ki ben senin yerinde olsam öyle düşünürüm 26 sında sezaryen ol. Bebeğin haftası erken olmuyor zaten.Kızlar sabah çok büyük bir sancıyla uyandım ama kasık ağrısı değil göbeğimin çevresini kıvıran afedersiniz ishal olmuşum gibi sancım oldu arada sabahları oluyordu Demir ilacı yapıyor diye burda okumuştum. Ama bugün çok fenaydı agrım soguk soguk terler döktüm. Kalktık devlet hastanesine gittik hemen özelde gittiğim doktor uzak diye. Muayene etti ağrı gebelik sancısı da olabilir nst ye gönderim dedi. Bi hafta öncede tahlillerimi devlette yaptırmak için gitmiştim. O zaman 10 gün geriden geliyor zayıf bebek falan demişti. Ama suyum kalp atışı besleyen damarlar hep iyi çıkmıştı. 35+4 de 2385 gr demişti şimdi muayenede 36+4 2348 gr dedi bebek gelişmiyor normal doğum bebeği strese sokar ayın 26 sında sezeryan ol dedi. Nst falan iyi çıktı suyum damarlar yine herşey yolunda şekerim yok tansiyonum yok. Özelde gittiğim doktora geçen cuma gitmiştim herşey yolunda normal doğum için riskli hiç bir durum yok bebeğin kilosu 2700 gr dı. Ya takmayım diyorum üzülüp bebeğime yansıtmak istemiyorum ama ben kime inanacagımı nasıl olması gerektiği şaşırdım stres olmaya başladım. Devletteki doktora güvensem bebeğim iyiyse erkenden aldırmış olacam. özeldekine göre normali bekleyip aksi bişe yaşasam ben naparım bilmiyorum artık kendimi motive edemiyorum
Bi bakarsin o zaman 38 de zaten erken olmamis oluyor senin kendi doktorun ne derse onu yaparsin evet benimde tup bebek oyle olunca cok kiymet veriyor doktorlar normal dogumuda o yuzden cok tavsiye etmiyorlarÖzeldeki cihaz gayet iyi görüntü olarakta net hatta hastane yeni son teknoloji o yüzden daha güvenilir geliyor bana 26sına 38+0 oluyorum tam. Birde tüp bebek olunca değerli bebek normal doğumla strese girer dedi devletteki doktor
Evet hep özele gidiyordum tüp bebeği yapan doktorumun takibindeydim 32. Haftaya kadar ve herşey yolundaydı. Şehir değişikliği olunca Samsun’da özel hastaneye başladım bize 1.30 saat uzak. devlete sabah karnım çok agrıdı diye gittim onada bişey demedi yapmadı bile doktor hastane koridorunda soğuk terler döktüm. Nst de uzanınca az kendime geldim.Özel hastaneye güven cihazları çok çok iyidir devletteki bazı doktorlar felaket tellalı gibi .Rahat etmek için istersen herhangi bi Özel e daha git aynı gün karşılaştırmış olursun. Senin takibini özeldeki doktor aylardan beri yapıyor dimi devlete ilk kez gittin muayene için. Sonlara geldin canım stres yapma.Ozeldeki doktoruna söyle bi bakalım benim sancim oldu uzak diye gelemedim böyle dediler diye
Ya gerçekten öyleymiş, kendim dışında 3 kişi detayı daha var, haliyle uğraştırıyorBen de dış çekim istiyorum ama detaylar baya uğraştırıyor
ben dıs cekım yaptırcak kadar wcsiz kalamıyorum yahaftasonu bi elbise giyim golun kenarında cek beni dicem beyime
Yaa kızlarımın yenidoğan çekimlerini yaptırmıştım, hepsinde de üşendiğimden hamile çekimi yaptırmadım, gerçekten çok güzel bir hatıra oldu iyi ki yapmışızAmin inşallah tabiki sağlıklı olsunda doğunca da alır kilosunu sadece bir sıkıntımız yok neden almıyor acaba diye üzülüyorum.Bu arada foto çekiminden vazgeçme sonra iyi ki yapmışım dersin ne güzel bir hatıra
Benim de hep kan sorunum olurdu, bu gebeliğimde olmadı şükür kiIdrar testi her kontrole gidişimde veriyorum ben burda zorunlu, kabı doktorun yanına götürüyorsun, hemen orda idrar kabinin içine çubuk batırıp kontrol ediyor doktor sonra sorun yok diyor. O an ne bakıyor hiç sormuyorum :) kan testi de oldum demirin düşük çıktı o kadsr demir ilacı kullanıyorum yine de düşük.
Aynen bir çoğumuzda aynı durum var. ilk zamanlar hep önde gidiyordu bebişler şimdi büyüdükleri için mi tam ölçüm olmuyor geri deyip duruyolar. Ve buna göre net ifadelerle konuşuyorlar anlamadım sağlıklı olsunlar inş dediğin gibi büyütürüz.aynı gün hem kendi dr uma hem de devlet hastanesine gittim
birinden çıkıp öbürüne
iki ultrason cihazı arasında 220gr fark vardı 32. haftada
hatta sorduğumda cihazdan cihaza fark eder net olarak bilinmesi de mümkün değil dedi dr
ilk kızım da söylenenden 300gr eksik doğmuştu mesela
bence hepsi yaklaşık bir kg söylüyor
sağlıkla gelsinler de biz büyütürüz inşallah
bence içinden hangi dr a güveniyorsan yoluna onunla devam et
Canım gözün Aydın. Ben hamileliğin başından beri bunları yiyorum. Ayrıca Öğlen akşam etli de tüketiyorum balıkta yiyorum. Hiç bulantım olmadı hamilelik boyunca hep düzenli ve herseyden yedim. doktora yememle mi alakalı diye sordugumda hiç alakası yok dedi.Ben çıktım canım 300 grm almış bir haftada tabi ben bal, süt yoğurt, yumurta, muz ceviz bunları bir haftada full tükettim. Şükürler olsun bir sorun yok dedi ama bebek hareketleri azalırsa gel dedi. Neden öyle dedi anlamadım onu işte
Kilo ölçümüne hiç güvenmiyorum bende ama gelişimi konusunda bi doktor herşey iyi diyoken diğerinin beklerse bebek strese girer demesi kafamı karıştırdı güvensizlik oluşturdu.Canım kilo ölçümlerine ben hiç güvenmiyorum her doktorun ölçümüne cihazına göre değişiyor. Ama riske atmak istemiyorum diyorsan ki ben senin yerinde olsam öyle düşünürüm 26 sında sezaryen ol. Bebeğin haftası erken olmuyor zaten.
Evet canım çok erken değil ama gelişmemişse de tam teşekküllü bir hastane olsun diye özele güvenip o doktor ne derse onu yapacağımBi bakarsin o zaman 38 de zaten erken olmamis oluyor senin kendi doktorun ne derse onu yaparsin evet benimde tup bebek oyle olunca cok kiymet veriyor doktorlar normal dogumuda o yuzden cok tavsiye etmiyorlar
Bana da arkadaşlarım 27. Haftamda hamile çekimi yaptılar çok güzel oldu bebeğime albüm yapacam ultrason fotolarıylaYa gerçekten öyleymiş, kendim dışında 3 kişi detayı daha var, haliyle uğraştırıyor
kesinlikle, bi taç güzel bir elbise, güzel çeken bi eş daha ne olsunama eşinle de olsun foton, birini daha bulun.
Yaa kızlarımın yenidoğan çekimlerini yaptırmıştım, hepsinde de üşendiğimden hamile çekimi yaptırmadım, gerçekten çok güzel bir hatıra oldu iyi ki yapmışızbiraz masraf biraz stres ama ömür boyu hatıra
Benim de hep kan sorunum olurdu, bu gebeliğimde olmadı şükür kiSanırım Pandemi yüzünden evde olmamdan dolayı diyorum, diğerlerinde 37ye kadar hep çalıştım çünkü. Kan ilacını çift yaparlar belki, son zamanlarda kan değeri çok önemli. İdrarda ne bakıyor acaba senin doktor.
Şimdi doktorumla konuştuğumda hareketlerinde bir sıkıntı yoksa korkulacak bişey yok dedi. Sende hareketli diyorsun zaten her cihaz bir ölçmüyor en iyisi özeldeki doktor ve cihazAynen bir çoğumuzda aynı durum var. ilk zamanlar hep önde gidiyordu bebişler şimdi büyüdükleri için mi tam ölçüm olmuyor geri deyip duruyolar. Ve buna göre net ifadelerle konuşuyorlar anlamadım sağlıklı olsunlar inş dediğin gibi büyütürüz.
Canım gözün Aydın. Ben hamileliğin başından beri bunları yiyorum. Ayrıca Öğlen akşam etli de tüketiyorum balıkta yiyorum. Hiç bulantım olmadı hamilelik boyunca hep düzenli ve herseyden yedim. doktora yememle mi alakalı diye sordugumda hiç alakası yok dedi.
Bana da hep hareketi nasıl diye soruyor takip et diyor. Benimki çok hareketli hiç azalmadı da
Hepsi Buradadan sipariş verdim canım o kremin methini çok duydum ama mühendisin oğlu onaylamamıştı diye almadım şimdi kendim için sipariş verdim .inşallah yaralarıma iyi gelirCanim benim sudocremi evden eksik etme derim ben sana
Bende de yorulunca olıyor.. Hemen bebiş toplanıyor.Bendede çok halsizlik var bu sıra sağa sola devriliyorm sürekli ya
yalancı sancım cok oluyor ya sizce yalancı sancı cok olması erken dogum ile alakası olablrmi
Benimde kasılmalarım çok fazla 10 gün daha duracak mı bebek bilmiyorumBendede çok halsizlik var bu sıra sağa sola devriliyorm sürekli ya
yalancı sancım cok oluyor ya sizce yalancı sancı cok olması erken dogum ile alakası olablrmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?