2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Biz burda botanik bahçesi var orda eşim foto çekti bir kaç hafta önce hava guzelken. Onun dışında cektirmeyecegim başka. Doğumda da eşim cekecekmis yine. Paylasmadim fotoları bir yerde bir kaç aile ve arkadaş dışında.

Canim ben uc dr gidiyodum kilosuyla ilgili her dr farkli bisey soyledi makineyle ilgili bir konu diye dusunuyorum kendini kotu hissediyosan baska bi dr git gecmis olsun
Çok saol canım Sanırım öyle ama devletteki doktora göre hiç kilo almıyor çocuk hatta kilosu gerilemiş görünüyor anlamadım güvenendim o yüzden

Özeldeki cihaz gayet iyi görüntü olarakta net hatta hastane yeni son teknoloji o yüzden daha güvenilir geliyor bana 26sına 38+0 oluyorum tam. Birde tüp bebek olunca değerli bebek normal doğumla strese girer dedi devletteki doktor

500 çok fazla değil mi 100 kadar olsa neyse Devlette geçen hafta 2385g bu hafta 2348 dedi. Özele geçen cuma gittim 2700 di. Konumuyla alakalı olabilir ama bu kadar fark sanmıyorum

Evet özeldeki doktor daha önce bunu sorduğumda herşey normal boş yere aklınızı karıştırmışlar demişti. Hatta 3 kere ölçüm yapmıştı. Devlete geçen hafta tahlil için gitmiştim bugünde karnım çok ağrıdı diye gittim özel hastane uzak. Ama bida gitmeyeceğim seseryansada özeldeki doktorum karar versin artık.

Canım kilo ölçümlerine ben hiç güvenmiyorum her doktorun ölçümüne cihazına göre değişiyor. Ama riske atmak istemiyorum diyorsan ki ben senin yerinde olsam öyle düşünürüm 26 sında sezaryen ol. Bebeğin haftası erken olmuyor zaten.

Bi bakarsin o zaman 38 de zaten erken olmamis oluyor senin kendi doktorun ne derse onu yaparsin evet benimde tup bebek oyle olunca cok kiymet veriyor doktorlar normal dogumuda o yuzden cok tavsiye etmiyorlar

Evet hep özele gidiyordum tüp bebeği yapan doktorumun takibindeydim 32. Haftaya kadar ve herşey yolundaydı. Şehir değişikliği olunca Samsun’da özel hastaneye başladım bize 1.30 saat uzak. devlete sabah karnım çok agrıdı diye gittim onada bişey demedi yapmadı bile doktor hastane koridorunda soğuk terler döktüm. Nst de uzanınca az kendime geldim.
Özeldeki doktorumu arayıp söyleyeceğim olmazsa randevumu erkene çekeceğim daha bi hafta var çünkü.

Ben de dış çekim istiyorum ama detaylar baya uğraştırıyor
Ya gerçekten öyleymiş, kendim dışında 3 kişi detayı daha var, haliyle uğraştırıyor
ben dıs cekım yaptırcak kadar wcsiz kalamıyorum ya haftasonu bi elbise giyim golun kenarında cek beni dicem beyime

kesinlikle, bi taç güzel bir elbise, güzel çeken bi eş daha ne olsun ama eşinle de olsun foton, birini daha bulun.
Yaa kızlarımın yenidoğan çekimlerini yaptırmıştım, hepsinde de üşendiğimden hamile çekimi yaptırmadım, gerçekten çok güzel bir hatıra oldu iyi ki yapmışız biraz masraf biraz stres ama ömür boyu hatıra
Benim de hep kan sorunum olurdu, bu gebeliğimde olmadı şükür ki Sanırım Pandemi yüzünden evde olmamdan dolayı diyorum, diğerlerinde 37ye kadar hep çalıştım çünkü. Kan ilacını çift yaparlar belki, son zamanlarda kan değeri çok önemli. İdrarda ne bakıyor acaba senin doktor.

Aynen bir çoğumuzda aynı durum var. ilk zamanlar hep önde gidiyordu bebişler şimdi büyüdükleri için mi tam ölçüm olmuyor geri deyip duruyolar. Ve buna göre net ifadelerle konuşuyorlar anlamadım sağlıklı olsunlar inş dediğin gibi büyütürüz.

Canım gözün Aydın. Ben hamileliğin başından beri bunları yiyorum. Ayrıca Öğlen akşam etli de tüketiyorum balıkta yiyorum. Hiç bulantım olmadı hamilelik boyunca hep düzenli ve herseyden yedim. doktora yememle mi alakalı diye sordugumda hiç alakası yok dedi.
Bana da hep hareketi nasıl diye soruyor takip et diyor. Benimki çok hareketli hiç azalmadı da

Kilo ölçümüne hiç güvenmiyorum bende ama gelişimi konusunda bi doktor herşey iyi diyoken diğerinin beklerse bebek strese girer demesi kafamı karıştırdı güvensizlik oluşturdu.
Sezeryansa da özeldeki be zaman derse o zaman olsun riske atmak istemiyorum küçük bi bebekse de belki yenidoğan ünitesi lazım olur diye özel daha güvenilir olacak
Bi bakarsin o zaman 38 de zaten erken olmamis oluyor senin kendi doktorun ne derse onu yaparsin evet benimde tup bebek oyle olunca cok kiymet veriyor doktorlar normal dogumuda o yuzden cok tavsiye etmiyorlar
Evet canım çok erken değil ama gelişmemişse de tam teşekküllü bir hastane olsun diye özele güvenip o doktor ne derse onu yapacağım

Benim de hep kan sorunum olurdu, bu gebeliğimde olmadı şükür ki Sanırım Pandemi yüzünden evde olmamdan dolayı diyorum, diğerlerinde 37ye kadar hep çalıştım çünkü. Kan ilacını çift yaparlar belki, son zamanlarda kan değeri çok önemli. İdrarda ne bakıyor acaba senin doktor.
[/QUOTE]
protein kaçağı ve glukoza bakıyor idrarda. Tansıyon olcuyor bir de mezura ile gobegimi. sonra ultrasona alıyor.

Bana da arkadaşlarım 27. Haftamda hamile çekimi yaptılar çok güzel oldu bebeğime albüm yapacam ultrason fotolarıyla bencede hamile çekimininde ayrı bir hatırası var. Bi elbise giyip bi arkadaş çekebilir fotolarda eşinizde olsun

Şimdi doktorumla konuştuğumda hareketlerinde bir sıkıntı yoksa korkulacak bişey yok dedi. Sende hareketli diyorsun zaten her cihaz bir ölçmüyor en iyisi özeldeki doktor ve cihaz

Kızlar gün geçtikçe ben iyice tembelleşmeye başladım yemek yapmak bile zor geliyor. Çok istahsizim sürekli ne yesek diyorum ama hiç bisey yapasım da yiyesim de yok

Bendede çok halsizlik var bu sıra sağa sola devriliyorm sürekli ya
yalancı sancım cok oluyor ya sizce yalancı sancı cok olması erken dogum ile alakası olablrmi

Bendede çok halsizlik var bu sıra sağa sola devriliyorm sürekli ya
yalancı sancım cok oluyor ya sizce yalancı sancı cok olması erken dogum ile alakası olablrmi
Bende de yorulunca olıyor.. Hemen bebiş toplanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…