- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Keşke biri pişirip getirse dimi. Ben en fazla 2 ay karardır yemek yapıyorum öncesinde pek yerimden kalkmıyordum ama çok uyduruk yemekler bazen canım neler istiyor keske biri istediğim her şeyi yapım önüne koysa diyorum ☹Eşime üzülüyorum adam resmen sünmüş dün tek çeşit patlıcan yemeği vardı bugün de buzluktan barbunya çıkartıp yapicam. Yanina genelde bulgur pilavı ayran .Hafta sonu gelince karnımiz doyuyor resmen ☺Doğumdan sonra bu tembellik geçer umarımKızlar gün geçtikçe ben iyice tembelleşmeye başladım yemek yapmak bile zor geliyor. Çok istahsizim sürekli ne yesek diyorum ama hiç bisey yapasım da yiyesim de yok
Bende sabah gideceğim 1 hafta önce 35 haftalıkken 2250 civarı ölçmüştü farklı hast farklı bir dr a gideceğim hala pek büyümüş hissetmiyorum karnımı nedense arkadaşlarım da büyüyor diyorlar her gördüklerinde sen alışıyorsun ondan diyorlar bakalım kaç gelecek500 çok fazla değil mi100 kadar olsa neyse Devlette geçen hafta 2385g bu hafta 2348 dedi. Özele geçen cuma gittim 2700 di. Konumuyla alakalı olabilir ama bu kadar fark sanmıyorum
Canım sezaryende uyanırken ki acı doğum sancısı yanında hiç kalır biliyor musun adet sancısı nın biraz fazlası bir karin ağrısı ona da daha uyanırken seruma da ilaç katıyorlar kalçadan da daha yeni kendine gelirken iğne yapiyorlar öyle çok çok büyütülecek bir acı çekmedim şimdi abartsam yalan olur 2 genel anestezi li sezaryen oldum hele 2. Doğum çok daha kolay ve mutlu idi bunda da daha kolay olacak inşaallahSezeryanda dıkkat ettim genel anestezi olanlar acı cekıyor. Doktorlarda genelde epidural tercih ediyorlar . Etkısı uzun sürüyor agrıyı hissetmıyorlar diye . Yinede araştır ama benım gonlumden geçen nedense sezeryan. Cocuk rahat direk cıkıcak pamuk gibi anne yorulmıcak. Normalde 8-9 saat sancı cekıyosun cocuk cıkarken yoruluyo mosmor cıkıyo ne bilim ınsan video ızleyıncede dıyosun sezeryan olsun guzel guzel cıksın cocuk
Bebeğinin kilosu nasıl acaba canımBen de sancı yok da karnım çok sert artık. Akşam oturamiyorum bile. Gündüz de çok sert artık. Yemek falan yapabiliyorum ama enerjimde sorun yok. Günlük yürüyüş de yapıyoruz eşimle. Su an bendeki tek sorun karnım tüp gibi sert sis her an patlayacak gibi
Al benden de o kadar valla. Bi o yana bi bu yana yatiyorum sabah beriKızlar gün geçtikçe ben iyice tembelleşmeye başladım yemek yapmak bile zor geliyor. Çok istahsizim sürekli ne yesek diyorum ama hiç bisey yapasım da yiyesim de yok
Ayy o sertlik bende de var, özellikle geceleri yatamıyorum çok rahatsız ediyor.Ben de sancı yok da karnım çok sert artık. Akşam oturamiyorum bile. Gündüz de çok sert artık. Yemek falan yapabiliyorum ama enerjimde sorun yok. Günlük yürüyüş de yapıyoruz eşimle. Su an bendeki tek sorun karnım tüp gibi sert sis her an patlayacak gibi
Aynen ya ailem yakın biri olsa ona yaptırım ua da giderim ama uzakta olunca böyle çok zor oluyor. Anneme diyorum erken gel az doğumdan önce filan diye ama kıyamıyorum da kadınaKeşke biri pişirip getirse dimi. Ben en fazla 2 ay karardır yemek yapıyorum öncesinde pek yerimden kalkmıyordum ama çok uyduruk yemekler bazen canım neler istiyor keske biri istediğim her şeyi yapım önüne koysa diyorum ☹Eşime üzülüyorum adam resmen sünmüş dün tek çeşit patlıcan yemeği vardı bugün de buzluktan barbunya çıkartıp yapicam. Yanina genelde bulgur pilavı ayran .Hafta sonu gelince karnımiz doyuyor resmen ☺Doğumdan sonra bu tembellik geçer umarım
Kaç geldi kilosu bebegin canım benimde azdı ya o yüzden soruyorum yani bakalım kaç gelecek bnmde yarın senin 1 haftada güzel almış önümüzdeki haftalarda da aynı alırsa çok iyi olur 3 kg bulurBen çıktım canım 300 grm almış bir haftada tabi ben bal, süt yoğurt, yumurta, muz ceviz bunları bir haftada full tükettim. Şükürler olsun bir sorun yok dedi ama bebek hareketleri azalırsa gel dedi. Neden öyle dedi anlamadım onu işte
Benimde kasılmalarım çok fazla 10 gün daha duracak mı bebek bilmiyorum ☹
Senin bisey kalmamış ki 38 haftadasın evi barkı yoluna koy bencede bitmiş günün normali mi bekleyeceksinBen de sabah 4te bel agrisiyla uyandim heralde geliyo dedim kalkinca acildi. Enerjim yerinde evde de cok is var hem kasiliyorum hem regl agrisi gibi bi agrim var hayirlisi bakalim evi hale sokayim her an gelebilir gibi hissediyorum surekli
Son 10 mu canımBende de yine iki gundur oyle bir mide yanmasi varki dikkat ettigim halde cok fena yemek yiyesim gelmiyor resmen
Evet normali bekliyorum bebek riske girerse eğer sezeryan olur tabiSenin bisey kalmamış ki 38 haftadasın evi barkı yoluna koy bencede bitmiş günün normali mi bekleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?