2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar gün geçtikçe ben iyice tembelleşmeye başladım yemek yapmak bile zor geliyor. Çok istahsizim sürekli ne yesek diyorum ama hiç bisey yapasım da yiyesim de yok
Keşke biri pişirip getirse dimi. Ben en fazla 2 ay karardır yemek yapıyorum öncesinde pek yerimden kalkmıyordum ama çok uyduruk yemekler bazen canım neler istiyor keske biri istediğim her şeyi yapım önüne koysa diyorum ☹Eşime üzülüyorum adam resmen sünmüş dün tek çeşit patlıcan yemeği vardı bugün de buzluktan barbunya çıkartıp yapicam. Yanina genelde bulgur pilavı ayran .Hafta sonu gelince karnımiz doyuyor resmen ☺Doğumdan sonra bu tembellik geçer umarım

500 çok fazla değil mi 100 kadar olsa neyse Devlette geçen hafta 2385g bu hafta 2348 dedi. Özele geçen cuma gittim 2700 di. Konumuyla alakalı olabilir ama bu kadar fark sanmıyorum
Bende sabah gideceğim 1 hafta önce 35 haftalıkken 2250 civarı ölçmüştü farklı hast farklı bir dr a gideceğim hala pek büyümüş hissetmiyorum karnımı nedense arkadaşlarım da büyüyor diyorlar her gördüklerinde sen alışıyorsun ondan diyorlar bakalım kaç gelecek
Ben bu sabah son gün ultrason ölçümleri ve doğumdan sonraki ölçümleri paylaşılan bir konu okudum 1 kg a kadar farklı çıkanlar var canım ki 400 gr fark hep diyorlar olabilir diye kimine 4 kg demişler 2900 doğmuş kimine 3 demişler 3900 doğmuş çok da güvenilir değil aslında
O yüzden bende hem merak ediyorum hemde çok belirleyici gelmiyor usg kapalı kutu artık bi kaç haftaya sürpriz bakalım ne çıkacak

Ben de sancı yok da karnım çok sert artık. Akşam oturamiyorum bile. Gündüz de çok sert artık. Yemek falan yapabiliyorum ama enerjimde sorun yok. Günlük yürüyüş de yapıyoruz eşimle. Su an bendeki tek sorun karnım tüp gibi sert sis her an patlayacak gibi

Canım sezaryende uyanırken ki acı doğum sancısı yanında hiç kalır biliyor musun adet sancısı nın biraz fazlası bir karin ağrısı ona da daha uyanırken seruma da ilaç katıyorlar kalçadan da daha yeni kendine gelirken iğne yapiyorlar öyle çok çok büyütülecek bir acı çekmedim şimdi abartsam yalan olur 2 genel anestezi li sezaryen oldum hele 2. Doğum çok daha kolay ve mutlu idi bunda da daha kolay olacak inşaallah
Bilmem benimle mi ilgili çünkü yatmayı falan sevmem hiç yatmadım ben

Bebeğinin kilosu nasıl acaba canım

Yok canım hiçbir ağrı hissetmiyordum hala da hissetmiyorum sadece vajinal bölgemde bir yanma hissesiyorum özellikle yatarken. Onun dışında sertleşme vs hiçbirşeyim yok.

Kızlar gün geçtikçe ben iyice tembelleşmeye başladım yemek yapmak bile zor geliyor. Çok istahsizim sürekli ne yesek diyorum ama hiç bisey yapasım da yiyesim de yok
Al benden de o kadar valla. Bi o yana bi bu yana yatiyorum sabah beri

Ayy o sertlik bende de var, özellikle geceleri yatamıyorum çok rahatsız ediyor.

Aynen ya ailem yakın biri olsa ona yaptırım ua da giderim ama uzakta olunca böyle çok zor oluyor. Anneme diyorum erken gel az doğumdan önce filan diye ama kıyamıyorum da kadına

Kaç geldi kilosu bebegin canım benimde azdı ya o yüzden soruyorum yani bakalım kaç gelecek bnmde yarın senin 1 haftada güzel almış önümüzdeki haftalarda da aynı alırsa çok iyi olur 3 kg bulur

Tembellik demeyim de yoğun bir halsizlik durumu bende de var, resmen bi iş yapmak için sürüklüyorum kendimi, hatta bazen karnım öyle geriliyor ki kaplumbağa gibi gidiyorum desem yeri. Bence bizim elimizde olan bişi değil bu, son zamanlarda vücudumuz enerjisini harcamak istemiyor belli ki.

Benimde kasılmalarım çok fazla 10 gün daha duracak mı bebek bilmiyorum ☹

Ben de sabah 4te bel agrisiyla uyandim heralde geliyo dedim kalkinca acildi. Enerjim yerinde evde de cok is var hem kasiliyorum hem regl agrisi gibi bi agrim var hayirlisi bakalim evi hale sokayim her an gelebilir gibi hissediyorum surekli

Ben de sabah 4te bel agrisiyla uyandim heralde geliyo dedim kalkinca acildi. Enerjim yerinde evde de cok is var hem kasiliyorum hem regl agrisi gibi bi agrim var hayirlisi bakalim evi hale sokayim her an gelebilir gibi hissediyorum surekli
Senin bisey kalmamış ki 38 haftadasın evi barkı yoluna koy bencede bitmiş günün normali mi bekleyeceksin

Benimde çabuk yorulmalarım başladı ev dubleks wc üst katta salon altta üseniyorum çıkmaya hala calisiyorum gözümde büyüyor son 12 gün bide 2 gündür göğüslerim sızlıyor çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…