2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyi aksamlar kizlar dün ablamla annem evimi dip köşe temizlediler ve halilarimi serdiler bende 1.5 yasindaki yegenime baktim temizlik yapsaydim daha kolaydibugun dayak yemis gibiyim sag boynum sirtim belim ve bacagim cok agriyo bebek bugun cok hareketli. Asagida sanci yapiyo ara sira yarin aksam kontrolum ve nst giricem bakalim ne durumdayiz

Canim doktorların cihazları arasında fark çıkması çok normal. Sen devamlı gittiğin doktorun cihazını baz al bence

Bebeğinin kilosu nasıl acaba canım
Valla haftasıyla uyumlu diyor en son 2500du üzerinden iki hafta geçti sanırım. Pazartesi gittiğimde söylemedi konumuz makat gelisiydi benimde aklim başımdan ucunca sormak aklıma gelmedi. Ama yine suyu kilosu herşeyi yerinde dedi. Yarın tekrar randevum var bu sefer detaylı bakılacak ve sezeryan günü verecekler.

Ya kizlar iki gündür yürüyüşten sonra vajinamda bir baskı var aşağı dogru. Sanki her an ordan birşey cikacak, hissediyorum. Su gibi ya da bebek dönmüş olsa inanın bebek kanala girdi cikicak diyeceğim de o da donmedi. Aşağı doğru bir basınç var bir daha da yürümem artik. Yarın kontrolüm var. Bebek hareketli baya. Napmaya çalışıyor anlamiyorum, dünyaya mi gelmek istiyor artık acaba

Benimde aynı öyle. Hele bazen vajinama doğru iğne batar gibi oluyor çok canım yanıyor

Yok canım hiçbir ağrı hissetmiyordum hala da hissetmiyorum sadece vajinal bölgemde bir yanma hissesiyorum özellikle yatarken. Onun dışında sertleşme vs hiçbirşeyim yok.
Peki eve geri geldinmi yatışmı yaptılar canım.bende pazartesi gitcem sancım falan cikarda yatıs yaparlarsa diye korkuyorum.inşallah zamanında sağlıkla alırsın bebişini kucağına

Bebek dönüyordur belki.benimde öyleydi sonra kontrole gittigimde başı asagı dönmüstü

Bebek dönüyordur belki.benimde öyleydi sonra kontrole gittigimde başı asagı dönmüstü
Hala elime yumru geliyor mideme yakin. Su an mesela sen kafasını ayırt edebiliyor musun tam olarak? Eline yumru gibi birşey geliyor mu asagida? Benim sanki o göbek deligimin uzerinde

Selam hepinize nasılsınız bebişler nasıl benim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
İyiyiz siz nasılsınız asıl. Bebiş toparlıyor cok şükür. Sen nasılsın
Ayy döndümü Acaba yada aşagıyamı indi karnın

İyi akşamlar kızlar bel çukurunda agrı batma hisseden var mı bende bu ara çokça mevcut. Konuyu arada takip ediyorum Allah hepinize bebişlerinizi hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

İyi akşamlar kızlar bel çukurunda agrı batma hisseden var mı bende bu ara çokça mevcut. Konuyu arada takip ediyorum Allah hepinize bebişlerinizi hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bendede var canim. Bide aşağı doğru çok baskı var sürekli batma gibi 1 aydır felan hatta

Bendede var canim. Bide aşağı doğru çok baskı var sürekli batma gibi 1 aydır felan hatta
Evet canım ya benim de aşağıya baskı yapıyor tabi 3. Gebelik birde doktor normal bu dönemler dedi.

Hani dedim acaba sancı olabilir mi bebek gece aşırı hareketli sürekli ne sağa yatabiliyorum ne sola iyice ruh gibi oluyorum gün içinde.

Aynı aynı canim vallahi benimde 3. Aşırı hareketli ne nefes alabiliyorum ne yatabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…