- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
Masallah canimm biraz daha sabirSelam hepinize nasılsınız bebişler nasılbenim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
Ay cok sevindim ins hyrlisiyla kucağında ciktiğiniz gunleri de goruruz insSelam hepinize nasılsınız bebişler nasılbenim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
Canim doktorların cihazları arasında fark çıkması çok normal. Sen devamlı gittiğin doktorun cihazını baz al benceKızlar ben takmıcam kilosunu diyordum ama yine kafaya takmaya başladım ya 36 haftalık olduk 2300 g kilosu elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bebeğim minikilginç olan geçen hafta başka bir doktora gitmek zorunda kalmıştım orada 2330 g dı.O zaman sevinmiştim şimdi 2500 olur diyordum ama Bir hafta sonra kendi doktorumda 2282 g çıktı.hiç anlamadım doğrusu
Valla haftasıyla uyumlu diyor en son 2500du üzerinden iki hafta geçti sanırım. Pazartesi gittiğimde söylemedi konumuz makat gelisiydi benimde aklim başımdan ucunca sormak aklıma gelmedi. Ama yine suyu kilosu herşeyi yerinde dedi. Yarın tekrar randevum var bu sefer detaylı bakılacak ve sezeryan günü verecekler.Bebeğinin kilosu nasıl acaba canım
Benimde aynı öyle. Hele bazen vajinama doğru iğne batar gibi oluyor çok canım yanıyorYa kizlar iki gündür yürüyüşten sonra vajinamda bir baskı var aşağı dogru. Sanki her an ordan birşey cikacak, hissediyorum. Su gibi ya da bebek dönmüş olsa inanın bebek kanala girdi cikicak diyeceğim de o da donmedi. Aşağı doğru bir basınç var bir daha da yürümem artik. Yarın kontrolüm var. Bebek hareketli baya. Napmaya çalışıyor anlamiyorum, dünyaya mi gelmek istiyor artık acaba
Peki eve geri geldinmi yatışmı yaptılar canım.bende pazartesi gitcem sancım falan cikarda yatıs yaparlarsa diye korkuyorum.inşallah zamanında sağlıkla alırsın bebişini kucağınaYok canım hiçbir ağrı hissetmiyordum hala da hissetmiyorum sadece vajinal bölgemde bir yanma hissesiyorum özellikle yatarken. Onun dışında sertleşme vs hiçbirşeyim yok.
Bebek dönüyordur belki.benimde öyleydi sonra kontrole gittigimde başı asagı dönmüstüYa kizlar iki gündür yürüyüşten sonra vajinamda bir baskı var aşağı dogru. Sanki her an ordan birşey cikacak, hissediyorum. Su gibi ya da bebek dönmüş olsa inanın bebek kanala girdi cikicak diyeceğim de o da donmedi. Aşağı doğru bir basınç var bir daha da yürümem artik. Yarın kontrolüm var. Bebek hareketli baya. Napmaya çalışıyor anlamiyorum, dünyaya mi gelmek istiyor artık acaba
Hala elime yumru geliyor mideme yakin. Su an mesela sen kafasını ayırt edebiliyor musun tam olarak? Eline yumru gibi birşey geliyor mu asagida? Benim sanki o göbek deligimin uzerindeBebek dönüyordur belki.benimde öyleydi sonra kontrole gittigimde başı asagı dönmüstü
Amiiin canım inşallah
Masallah kuzusa Rabbim sagsalim evinize donmeyi nasip etsiSelam hepinize nasılsınız bebişler nasılbenim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
İyiyiz siz nasılsınız asıl. Bebiş toparlıyor cok şükür. Sen nasılsınSelam hepinize nasılsınız bebişler nasılbenim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy döndümü Acaba yada aşagıyamı indi karnınYa kizlar iki gündür yürüyüşten sonra vajinamda bir baskı var aşağı dogru. Sanki her an ordan birşey cikacak, hissediyorum. Su gibi ya da bebek dönmüş olsa inanın bebek kanala girdi cikicak diyeceğim de o da donmedi. Aşağı doğru bir basınç var bir daha da yürümem artik. Yarın kontrolüm var. Bebek hareketli baya. Napmaya çalışıyor anlamiyorum, dünyaya mi gelmek istiyor artık acaba
Ben iyiyim şükür süt sağıyorum donduruyorum işte götürmek için diğer kızımın okulu dersi derken zaman geçiyoİyiyiz siz nasılsınız asıl. Bebiş toparlıyor cok şükür. Sen nasılsın
Ayy döndümü Acaba yada aşagıyamı indi karnın
Bendede var canim. Bide aşağı doğru çok baskı var sürekli batma gibi 1 aydır felan hattaİyi akşamlar kızlar bel çukurunda agrı batma hisseden var mı bende bu ara çokça mevcut. Konuyu arada takip ediyorum Allah hepinize bebişlerinizi hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet canım ya benim de aşağıya baskı yapıyor tabi 3. Gebelik birde doktor normal bu dönemler dedi.Bendede var canim. Bide aşağı doğru çok baskı var sürekli batma gibi 1 aydır felan hatta
Aynı aynı canim vallahi benimde 3. Aşırı hareketli ne nefes alabiliyorum ne yatabiliyorumEvet canım ya benim de aşağıya baskı yapıyor tabi 3. Gebelik birde doktor normal bu dönemler dedi.
Hani dedim acaba sancı olabilir mi bebek gece aşırı hareketli sürekli ne sağa yatabiliyorum ne sola iyice ruh gibi oluyorum gün içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?