2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyiyiz siz nasılsınız asıl. Bebiş toparlıyor cok şükür. Sen nasılsın

Ayy döndümü Acaba yada aşagıyamı indi karnın
Aşağıya indi sanki karnım. Ama dönmedi gibi sertliği göbek deligimin orda hissediyorum, kafası o herhalde

Aynı aynı canim vallahi benimde 3. Aşırı hareketli ne nefes alabiliyorum ne yatabiliyorum
Anladım canım merak ettim yattığım zaman göbek deliğimin üzerinde ya ayagı ya kolu bilmiyorum ama nefes aldırmıyor sıpa.

15 gun sonra randevu yazdı doktor nst istedi bende 15 içinde tüm işlerimi bitirmeye niyetlendim belki haftasına kalmaz alabilir diye sezeryan olunca.

Benim normal ama genelde erken oluyor doğumlarım. Aynı şeyleri yaşıyorum arada bide mide agrisi oluyor ama çok fena. Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla dogsunlr

Selam hepinize nasılsınız bebişler nasıl benim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy çok sevindim kuzum darısı eve çıktığı günlere inşAllah maşAllah maşAllah

Hala elime yumru geliyor mideme yakin. Su an mesela sen kafasını ayırt edebiliyor musun tam olarak? Eline yumru gibi birşey geliyor mu asagida? Benim sanki o göbek deligimin uzerinde
Sürekli dalga şeklinde oynuyor icerde sagi solu yükseltiyor sivriltiyor.ama neresi ayırt edemiyorum.bebek aşagiya döndugu zamanlarmiş yatarken kalkarken kasık kısımlarım aciyordu zor yuruyordum.megerse bebek dönmüş.

Canim doktorların cihazları arasında fark çıkması çok normal. Sen devamlı gittiğin doktorun cihazını baz al bence
Aynen canım zaten sadece 1 kez farklı doktora gittim. Ama herzamanki doktorumun ölçümlerini dikkate alıyorum.

Kizlar iyi aksamlar. Bir sorum olacaktı . Örneğin uzaniyorum 10 dakika doğrulurken çat, oturuyorum kalkarken çut sesleri duyuyorum. Kemiklerim çatur çutur ediyir resmen. Benim yaşadığımı yasayan var mı

Kizlar iyi aksamlar. Bir sorum olacaktı . Örneğin uzaniyorum 10 dakika doğrulurken çat, oturuyorum kalkarken çut sesleri duyuyorum. Kemiklerim çatur çutur ediyir resmen. Benim yaşadığımı yasayan var mı
onlar senin kemiğinden değil de bebekten geliyor olmasınçıt çıt benden de geliyor bebek hareket ettikçe.

Kasılmanın ağrının nası
Selam hepinize nasılsınız bebişler nasıl benim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
ayyy yavrumm ınsallah cabucak toparlanır canım dualarımız senınle rabbım kucagına bşran once almayı nasıp etsin ınsallahhh

Kızlar az once üzüm yerken üzümün cekırdegi boğazıma kaçtı öksürmeye basladım . Öksğrmeyle bırlıkte altımdan su geldi su mu idrar mı anlayamadım baya paçalarımdan aktı . Suyla ıdrarı nasıl ayırt edicz ya anlamadım halbukı wc ye gitmıstım yenı oturdum üzüm yiyodum akması tuhafıma gitti banyoya girdim sanki ordada bısıler geldi gibi psıkolojıkmı yakın bı hastaneye gidip baktırsam mı bılemedım eşim idrardır diyo gülüncede gelır ya bazen . Ama bu baya geldı ya şaşırdım durduramadım

valla yakınsan bir git derim ben.

Imkanin varsa bir git riske atma bence canim

Canim benimde 3.gebeligim kalcama bacagima agrilar giriyo ne sagima ne soluma yatabiliyorum belimede kuyruk sokumumda 3 gun agri vardi dr sordum normal dedi icinizde kac kilo tasiyosunuz hamileligin son donemlerinde olabiliyo dedi

Canim biraz bekle akinti hala devam ediyosa bi dr git belli olur zaten

Eğer hastane uzak değilse bir git bence ya da sabahı bekleyebilirsin devamı gelecek mi diye. Ben de karnımın altini tuta tuta yürüyorum bugun, bıraksam düşecek gibi. Haftamizda ilerde artık her an herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…