Insan gruba da bisey yazmaya çekiniyor ya o zaman hiçbirşeyi konuşmayalım fikir alıp vermeyelim.
Doğum haftasını, doğum şeklini,doktorun bebeğin zayıf dediği için kilo boy gelişim muhabbetini, mesela kimisi benim eşim destekçi diyor diğeri kılını kipirtatmaz diyor .Kimi kayinvalidem gelip temizlik yaptı diyor kimisi yardım edecek kimsem yok diyor, ben bugün annem gelip yaptı yazıyorum belki içimizde annesini kaybedenler var üzülüyor, kimisi bebeğine oda takımı yapıyor resmini atıyor kimi 2.el beşik aldim diyor bu böyle devam eder hiç birşey konuşamayız ki.Lohusalik da da yazılacak sütüm hemen geldi ben sağıp buzluğa bile atıyorum diyecek ben o sirada memelerim de acı ile 1 damla süt bulmaya çalışacağım bebeğimi mamayla besliycem, sen lohusa yataginda prensesler gibi bakilacaksin benim mesela kimsem olmayacak gibi gibi .O zaman kimse bisey yazmasin.
He tamam misal sezeryan doğum hakkında derin detaylar verirler anlarım normal doğumda kötü izlenimler bırakırlar anlarım ama senin dediğin
Tuhaf. Ben Gebeliğimi yatarak geçirdim yeni yeni başladım ayaklanmaya o zaman her gün düzenli yürüyüş yapan arkadaşlarıma bileneyim.
Ben tecrübesiz biri olarak çok şey öğrendim. Çok basit bir ornek burun aspiratoru aldim meğer onun yedek hortumunu almışım daha sonra aspiratorunu aldim sonra kuru kuru çekilmiyormuş serum su aldim gani bilmediğim için bir burun temizleme aparatını 3 seferde tamamladım. Hastane ye ne götürülür burda okudum şimdi bir bavul dolusu eşyam var .Depent deseler o ne derdim yanimda kanamam az diye kısa boy bi ped götürürdum. Kahve makinası almak asla aklıma gelmezdi doğumdan çıktıktan sonra kafein içerin gıda tuketecegimi bilmediğim için eşim marketlerde ariyabilirdi gibi gibi. Biyerden kayısı kurusu geldi saklıyorum burdan bi arkadaşım kavanoza komposto yap götür dedi.
Migde yanmam yine arkadaşım sayesinde hafifledi yemekten önce ve sonra su içmiyorum.
Bebek zayıf diyor doktoru muz ceviz süt kaşar ye diyor yiyor haftalık 300 gr almış bebeği
Ben tecrübelere açığım arkadaşlar hepinize sevgiyle
Arkadaşlar daha bu konuyu uzatmayacagım ben sadece hassas oldugumuzu bazı konulara dikkat etmemiz gerektiğini belirttim. Gerisi sizin takdirinizArkadaşım ZORUNLU sezaryen olacaklar için birşey demedik zaten burda önce okuduğumuzu anlayalım.
Ben ve benim gibi düşünenlerin derdi fikir soranlara, kararsız kalanlara, tecrübesiz olanlara tecrübeli anneler olarak yardımcı olabilmek fikir verebilmek. P Pelinimben sordu, biz de nacizane fikrimizi belirttik olay bu. Üzerinize alınacağınız bir durum yok yani.
İkinci olarak sezaryen konusu da kararsızlara fikir olsun diyeydi. Kendimizden örnek verir geçeriz, kimin ne haddine burda dayatma korkutma bilmem ne. Burda bir kişiye bile fikir versem yardımcı olabilsem mutlu olurum.
Burda kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, hepimiz hassasız şu dönemde lütfen tanımadığınız insanlara çıkış yapmayın gereksiz. Kimse kimsenin tribini çekmek zorunda değil. Ortamı germenin anlamı yok.
Dikkat ediyoruz zaten uyarmak sizin haddinize değil. Gayet aklımız da yaşımız da yerinde, ne konuştuğumuzu biliyoruz.Arkadaşlar daha bu konuyu uzatmayacagım ben sadece hassas oldugumuzu bazı konulara dikkat etmemiz gerektiğini belirttim. Gerisi sizin takdiriniz
Biraz artti sukur heralde pozisyonu değişti dun gece o yuzden farklı geliyor hareketleri. Gunduz de belim ağrıyordu ondan korktum simdi kipirdiyor cok sukur. Dun gece de cok hareketlydi gunduzleri uyuyo galiba.Sünnet biz düşünmüyoruz. Ben istemiyorum açıkçası, eşim de diretmiyor o da kararsız sadece sağlık için iyi mi olur acaba diye dusunuyor. Soracağız burdaki doktorlara dogunca. Dini ya da kültürel olarak düşünmüyoruz sağlık açısından aklımı kurcalıyor sadece, onu netlestirecegim doğsun bir sağ salim önce
nil peri bebeğin hareketleri düzeldi mi? Benimki akşam hareketlendi baya. Yalnız karnım acayip sert. Akşam çok guzel bir film izledik karnımı falan unutmuşum :) film bitti yine kasık ağrılarım başladı
Herkese iyi geceler
Tavrın hiç bana göre değil seni kendi haline bırakıyorumDikkat ediyoruz zaten uyarmak sizin haddinize değil. Gayet aklımız da yaşımız da yerinde, ne konuştuğumuzu biliyoruz.
Ben bilgi verenlerede birşey demedim ama doktorların hiçbir sorun yokken baştan savmak için sezeryan yaptıklarına dair şeyler yazıldı bu nedenle herkesin durumu farklı diye belirttim
İki bacağın birbirine yapışmaması lazım. Uzun pijama giyip yatınca da oluyor mu? Acaba hakiki zeytinyağı nasıl gelir bilemedim. Sudokrem de iyi gelebilirBende bacak arkası piştikten dolayı uyuyamiyorum bütün aklım orda sanki sudokrem geldi bugün sürdüm yoğun kuru bir yapısı var iyi yedirmek lazim inş iyi gelir yoksa keseyi alıp kanatana kadar yirticam orayı
ay ınanmıyorum allah yardımcın olsn cnım bizi hbersiz bırakma.Kızlar aniden suyum geldi foş diye.
Hastanedeyim nst ye bağladılar.
her sey iyi olacak endiselnme tmam mı? 38. haftadasın zten buyumustur 3 kg olmustur bebisin hadi simdiden gozunaydın :) hayır bundaymıs.Çatımda basıklık varmış sezaryen e alıcaklar
Kızlar aniden suyum geldi foş diye.
Hadi sağlıkla inşallahÇatımda basıklık varmış sezaryen e alıcaklar
Evet heyecanla bekliyorum ben de. Bir bebişimiz daha geliyor sağlıkla inşallahcok heycanlı değil mi ya :)
yalnızdı esi gelmemisti daha o yuzden aklım kaldı biraz ama bizim kadınlarımzn ustunden gelmeyeceği is yok.Evet heyecanla bekliyorum ben de. Bir bebişimiz daha geliyor sağlıkla inşallah ☺
Sağlıkla doğur canım uyandım bi gireyim dedim senin msji gördüm dua ediyorum inşallah sana sabaha ancak yazma fırsatı bulursun sanırımKızlar aniden suyum geldi foş diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?