2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Arkadaşlar daha bu konuyu uzatmayacagım ben sadece hassas oldugumuzu bazı konulara dikkat etmemiz gerektiğini belirttim. Gerisi sizin takdiriniz

Sünnet biz düşünmüyoruz. Ben istemiyorum açıkçası, eşim de diretmiyor o da kararsız sadece sağlık için iyi mi olur acaba diye dusunuyor. Soracağız burdaki doktorlara dogunca. Dini ya da kültürel olarak düşünmüyoruz sağlık açısından aklımı kurcalıyor sadece, onu netlestirecegim doğsun bir sağ salim önce
nil peri bebeğin hareketleri düzeldi mi? Benimki akşam hareketlendi baya. Yalnız karnım acayip sert. Akşam çok guzel bir film izledik karnımı falan unutmuşum :) film bitti yine kasık ağrılarım başladı
Herkese iyi geceler

Biraz artti sukur heralde pozisyonu değişti dun gece o yuzden farklı geliyor hareketleri. Gunduz de belim ağrıyordu ondan korktum simdi kipirdiyor cok sukur. Dun gece de cok hareketlydi gunduzleri uyuyo galiba.

Ben de uyuyamicam galiba kalkim de TV izleyem don don yoruldum.

Bende bacak arkası piştikten dolayı uyuyamiyorum bütün aklım orda sanki sudokrem geldi bugün sürdüm yoğun kuru bir yapısı var iyi yedirmek lazim inş iyi gelir yoksa keseyi alıp kanatana kadar yirticam orayı

Normalden korkan ilk gebeliği olan benim gibi insanlari aydinlatmakti amaclari siz biraz yanlis anladiniz tabi bir de hassassiniz ondan oluyo E Eylul3319 kotu niyet yok kimsede bence.
Ben bilgi verenlerede birşey demedim ama doktorların hiçbir sorun yokken baştan savmak için sezeryan yaptıklarına dair şeyler yazıldı bu nedenle herkesin durumu farklı diye belirttim

İki bacağın birbirine yapışmaması lazım. Uzun pijama giyip yatınca da oluyor mu? Acaba hakiki zeytinyağı nasıl gelir bilemedim. Sudokrem de iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…