- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Uzun pijama giyiniyorum canım bacak arkalarim kremi çekince kaşınmaya başlıyor aslında bıraksam iyileşecek yani bacak olmasa çekerdim mor olmuş artık. Bi zeytinyağı geldi kaldı gerçi sudokrem 1 kez sürdüm gündüz travazol gece sudokrem surucem. Gazlı bezle sarmayı düşünüyorum yırtmamak içinİki bacağın birbirine yapışmaması lazım. Uzun pijama giyip yatınca da oluyor mu? Acaba hakiki zeytinyağı nasıl gelir bilemedim. Sudokrem de iyi gelebilir
3 saat uyudum ne araKızlar aniden suyum geldi foş diye.
Hastanedeyim nst ye bağladılar.
Kuzum hayırlı haberlerin olsun inşKızlar aniden suyum geldi foş diye.
Kızlar aniden suyum geldi foş diye.
Ya çok güzel yazmışsın o kadar haklısın ki. İyiki tanıdım bende sizi burayı seviyorum ufak tefek şeylere takılmamak lazım noraml hayatta asla bulamayacağın bir arkadaş grubu gibi burasıInsan gruba da bisey yazmaya çekiniyor ya o zaman hiçbirşeyi konuşmayalım fikir alıp vermeyelim.
Doğum haftasını, doğum şeklini,doktorun bebeğin zayıf dediği için kilo boy gelişim muhabbetini, mesela kimisi benim eşim destekçi diyor diğeri kılını kipirtatmaz diyor .Kimi kayinvalidem gelip temizlik yaptı diyor kimisi yardım edecek kimsem yok diyor, ben bugün annem gelip yaptı yazıyorum belki içimizde annesini kaybedenler var üzülüyor, kimisi bebeğine oda takımı yapıyor resmini atıyor kimi 2.el beşik aldim diyor bu böyle devam eder hiç birşey konuşamayız ki.Lohusalik da da yazılacak sütüm hemen geldi ben sağıp buzluğa bile atıyorum diyecek ben o sirada memelerim de acı ile 1 damla süt bulmaya çalışacağım bebeğimi mamayla besliycem, sen lohusa yataginda prensesler gibi bakilacaksin benim mesela kimsem olmayacak gibi gibi .O zaman kimse bisey yazmasin.
He tamam misal sezeryan doğum hakkında derin detaylar verirler anlarım normal doğumda kötü izlenimler bırakırlar anlarım ama senin dediğin
Tuhaf. Ben Gebeliğimi yatarak geçirdim yeni yeni başladım ayaklanmaya o zaman her gün düzenli yürüyüş yapan arkadaşlarıma bileneyim.
Ben tecrübesiz biri olarak çok şey öğrendim. Çok basit bir ornek burun aspiratoru aldim meğer onun yedek hortumunu almışım daha sonra aspiratorunu aldim sonra kuru kuru çekilmiyormuş serum su aldim gani bilmediğim için bir burun temizleme aparatını 3 seferde tamamladım. Hastane ye ne götürülür burda okudum şimdi bir bavul dolusu eşyam var .Depent deseler o ne derdim yanimda kanamam az diye kısa boy bi ped götürürdum. Kahve makinası almak asla aklıma gelmezdi doğumdan çıktıktan sonra kafein içerin gıda tuketecegimi bilmediğim için eşim marketlerde ariyabilirdi gibi gibi. Biyerden kayısı kurusu geldi saklıyorum burdan bi arkadaşım kavanoza komposto yap götür dedi.
Migde yanmam yine arkadaşım sayesinde hafifledi yemekten önce ve sonra su içmiyorum.
Bebek zayıf diyor doktoru muz ceviz süt kaşar ye diyor yiyor haftalık 300 gr almış bebeği
Ben tecrübelere açığım arkadaşlar hepinize sevgiyle
Ay canım ya ne yaptın? Eşini bekleyemedi bebiş olsun, sağlıkla gelsinKızlar aniden suyum geldi foş diye.
canım sen yine istersen bi başka doktora daha görün. bu özel doktorları sırf işlerine geldiği için sezaryana yönlendiriyolarmış. doktorun randevu belirleyebilmesi, 5 dk içinde kesip bitirip işlerine dönebilmesi ve daha çok para kazanması nedeniyle normal doğum yapcak kadınalrı dahi bin türlü kurnazlıkla sezaryana ikna ediyolarmış veya mecbur bırakıyolarmış. yani zaten ilk bebeğini normal doğurduğun için ve yine normal doğum tercih ettiğin için söylüyorum bunu. umarın hakkında hayırkısı olur ve kolaylıkla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Canım ben bu durumun tam tersini yaşıyorum. Devletteki doktor ısrarla sezeryan diyor özeldeki normal için risk oluşmazsa en sağlıklısı normali bekle diyor. Eşimde en başta senin gibi düşünüyordu özeldeki doktor hep sezeryana yönlendiriyor devletteki doktora da sormak lazım falan diyodu. Şimdi özelde bi doktor bu kadar normal doğum destekliyorsa ona güvenilir diyor
aaa daha akşam konuştuk doğumumuz aynı gün diyeKızlar aniden suyum geldi foş diye.
Gerçekten yabancı bi forumda belki alkışlanır “barbarca” sıfatı ama buradaki insanların dini belli hassasiyeti belli.Bende çok uyuyorum gece 12 sabah 10 falan maşallah
+1 ne kadar sivri ve saldırgan cümleler bunlar. Burada sünnet yaptırmayı düşünen onlarca anne varken üslup çok önemli.
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah bebişKızlar aniden suyum geldi foş diye.
Günaydın canım nasılsınız . Bebek geldi miKızlar aniden suyum geldi foş diye.
Doktor mu söyledi bir cm den bir hafta sonra dogum olur diye canım? Benim perşembe günü iki cm görünüyorduDoğuran yok heralde genel olarak durumlar iyi :)
Ben Perşembe günü bebek hareketsiz diye acile gittim. Her şey yolundaymış ama hareketsiz olduğu için yatırmak istedi. Kabul etmedim. İli gündür baya hareketli.
Bu arada alttan kontrol oldum acilden giriş yaptığım için genel bi kontrol yaptılar. 1 cm açılma varmış rahim ağzında.
Genelde 2 hafta sonra filan doğum oluyormuş 1 cm açıklıkla. Umutlandım bi bakalım ne olacak :)
Yine de hiç hazır değilim gibi hissediyorum ayy çok heyecanlı bir süreç.
Hakkımızdan hayırlısı olsun.
Peki ya sığ düşünceler denmesiGerçekten yabancı bi forumda belki alkışlanır “barbarca” sıfatı ama buradaki insanların dini belli hassasiyeti belli.
aa bu saate kalınır mı hiç. kalktım lavaboyu klozeti cifledim. yerdeki minik paspasları makinaya attım evin camlarını açtım şimdi kahvaltı hazırlığıAnneler nasılsınız uyanmadınız mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?