2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İki bacağın birbirine yapışmaması lazım. Uzun pijama giyip yatınca da oluyor mu? Acaba hakiki zeytinyağı nasıl gelir bilemedim. Sudokrem de iyi gelebilir
Uzun pijama giyiniyorum canım bacak arkalarim kremi çekince kaşınmaya başlıyor aslında bıraksam iyileşecek yani bacak olmasa çekerdim mor olmuş artık. Bi zeytinyağı geldi kaldı gerçi sudokrem 1 kez sürdüm gündüz travazol gece sudokrem surucem. Gazlı bezle sarmayı düşünüyorum yırtmamak için

Kızlar aniden suyum geldi foş diye.
Hastanedeyim nst ye bağladılar.
Kuzum hayırlı haberlerin olsun inş Yatmadan önce aklımdan geçtin inş eşi geldiği zamana denk gelir diye dua ettim hayırlısı bu zamanmış demekki sağlıkla gelsin miniğin inş haber et bizede iyi olduğunda detaylarını bekliyoruz inş

Ya çok güzel yazmışsın o kadar haklısın ki. İyiki tanıdım bende sizi burayı seviyorum ufak tefek şeylere takılmamak lazım noraml hayatta asla bulamayacağın bir arkadaş grubu gibi burası

kızlar şöyle, ben ilk doğumda bunu yaşadım aynen.Doktorum amaan kasma normal doğum diye söyleniyordu. Hatta doğum esnasında kendi doktorum yoktu yerine bakan doktora sordum normal olur mu diye, deneriz deyince hemen ona yaptırdım. Şu anki doktorum ise referanslı normal doğumlarıyla ünlü. Kimseyi sezaryene zorlamıyor son ana kdr normal için ümit Var ama sizi de riske atamam diyor. O yüzden söylediğine güveniyorum. Bir arkadaşım ona gitti,kimse bu bebek normal olmaz demesine rağmen bu kadın normal doğurtmuştu. O yüzden hani Meral hoca diyorsa haklıdır diyorum. Yoksa ilk bebekte ben de rahat 5 doktor değiştim

günaydın kızlarr

ya aslında olmaması gereken şeyler yaşandı akşam. biraz alevlenmemizin sebebi arkadaşın kendi fikrinden olmayanlara yazdığı bir kaç kelime oldu. yoksa kim ne yaparsa yapar tabiki. onun yapacağını yapmayacağız diye kullanılan kelimeler bence çok rahatsız ediciydi.
doğum şekli ile alakalı da bence yanlış anlaşılma var. kötü niyetle yazılan hiçbirşey yok.
klavye ile yazılanla söylenmek istenen bazen yanlış anlaşılmalara sebep oluyor. çok üzerinde durup birbirimizi üzmeyelim

Bende çok uyuyorum gece 12 sabah 10 falan maşallah

+1 ne kadar sivri ve saldırgan cümleler bunlar. Burada sünnet yaptırmayı düşünen onlarca anne varken üslup çok önemli.
Gerçekten yabancı bi forumda belki alkışlanır “barbarca” sıfatı ama buradaki insanların dini belli hassasiyeti belli.

Doktor mu söyledi bir cm den bir hafta sonra dogum olur diye canım? Benim perşembe günü iki cm görünüyordu en azından iki haftayı dolduralım diye dua ediyorum ama hayırlı vakti Allah bilir tabiki.. sancin var mı? Ya da bebek çok aşağı indi mi

Gerçekten yabancı bi forumda belki alkışlanır “barbarca” sıfatı ama buradaki insanların dini belli hassasiyeti belli.
Peki ya sığ düşünceler denmesi Ahir zaman olduğu belli peygamber efendimizi örnek alacağımıza avrupadakiler ne öneriyo onu merak eder olmuşuz. İlginç bir anlayışta ergenlkte kendi seçsin tercihlerini.. o zaman eğitmek doğruyu göstermek bunlar nolucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…