2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aa bu saate kalınır mı hiç. kalktım lavaboyu klozeti cifledim. yerdeki minik paspasları makinaya attım evin camlarını açtım şimdi kahvaltı hazırlığı
Çok iyi ya bende yattım yattım kalktım yine bu gece uyumuşum biraz kahvaltıya ne yapsak gidim bende çayı koyayım sizede afiyet olsun canim

ah canım, bir önceki hamilelik topiğimizde asıl doğum sonrası kocaman bir tartışma olmuştu.

bi annemiz sütü çok tazyikli olduğu için hep bebeğinin genzine kaçtığını ve öksürdüğünü, bunun için çözüm bulabilen biri olup olmadığını sormuştu. Hatta doktoru da çok kilo almış ama sadece anne sütü olduğu için sorun olmaz demiş.

vay sen misin onu diyen. Bizim sütümüz yok, bebeğimiz kilo almıyor diye dertlenip duruyoruz sen bunu nasıl yazarsın diye let the linç

o yüzden doğum sonrası emin ol 2-3 kez düşüneceğiz yazarken. Buraya bi süre sonra sadece derdi olanlar yazacak çünkü diğerleri övünüyor olacak.

Onlar geçince de benimki uyuyor diyene linç başlayacak keşke şimdiden görsek bunları da daha dikkatli olsak.

Canım Farklı doktora da denk gelsen istediğin gibi olması iyi olmuş ben normal olsun diye ısrarcı değilim aslında hatta özeldeki doktorda sezeryan dese yadırgamam hiç. Bir Kadin yapı olarak normale uygunsa bebek ve kendi için risk yoksa tabikide doğal olandan yanayım ama Ben iki uç görüşte doktorla karşılaşmaktan kafası karışmış bi gebe oldum. Biri sağlıklı diyor biri gelişim geriliği var diyor gelişim geriliği varsa gerçekten normal diye ısrarcı olamam diğer doktorun dediğine göre herşey yolundaysa da normal doğum yapmayınca da biraz süreci zor atlatabilirim. Acı eşiğim çok zayıf küçük bir histeroskopi operasyonunda bile günlerce kalkamadım anestezi hafif olmasına rağmen günlerce kustum. Bana bakacak hasta anneciğime yük olmaktan çekiniyorum

Ellerim öyle şiş ki bıçağı tutamadım, bizim ufaklığında 6 da uyanası tuttu ayy son günler olunca artık iptalim sanırım ben, her şey zoruma gider oldu yapamıyorum resmen.
Evet evet bende artık kendimi sürüklüyorum yapamiyorum ama mecbur kalktım kahvaltı bekliyorlar acıktılar sonrada işlerime kaldığım yerden devam

Ay bu gece rüyamda daisyyy doğuruyodu. Sabah da gruba acaba mı diye girdim baktım N Neutral26 doğuracak hayırlısı olsun, rabbim yar ve yardımcısı olsun. Bakalım bizlerinki ne zaman gelecek
Hayırdır inşallah gerçi ben de sancıyla uyandım sol kasığımda çok fazla ama baktım su gelmemiş kan da yok. Herhalde yalancı kasılma. Artık kendimi yakından gozlemleyecegim bu haftalarda herşey olanilir

Evet evet bende artık kendimi sürüklüyorum yapamiyorum ama mecbur kalktım kahvaltı bekliyorlar acıktılar sonrada işlerime kaldığım yerden devam
Yatakları düzenlemek bile şu an gözümde kocaman büyüyor iş yapmayı bırak kahvaltıyı öyle geçiştirdik bişiler atıştırıp daha onu toplamam lazım, belim ağrıyor karnım ağrıyor sancı gibi değil de artık yorgunluktan sanırım.

Ayy hala çalışıyorsun sen dimi? Rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin doğum iznin de dinlen az.

Kızlar dünden beri karım kaşınıyor bu normal mi acaba yoksa gebelik kolestazı dedikleri bu mu bilgisi olan var mı
Canım tam çatlama vakti en en son hafta çatlıyor karınlar, bol nemlendir bol su iç, kolestaz daha farklı diye biliyorum ben. Ama şimdi bilen arkadaşlarda bilgilendirsin. Sen nemlendir yine de bolca sür kremleri

Avrupadakiler insan değil mi doktor değil mi çok pardon ama? Tıbbi olarak merak edenler elbetteki dini görüş dışında ülke ayrımı yapmadan doktor görüşüne başvurabilir. Şahsen ben güveniyorum buradaki doktorlara, aynı şekilde tarafsız yaklaşan Türkiye'deki doktorlara da güveniyorum. İnanç çok bireysel ve hassas, tartışılmasını doğru bulmuyorum. Arkadaşın sözleri agırmış okudum sabah ama sizinki de tam karşısında yine fazlasıyla öznel ve kendi dogrularinizi yansitiyor

Allah herkese fikrinin ekmeğini yedirsin demek lazım...
Bir kaç yazı yorum okudum sinirlendim çünkü bizim ülke malum kendi gbi düşünmeyenleri öteleyen memleket.
İnsanlar keske biraz arastırsa okusa anlasa...
Vallahi çok zor cahillik..
Ama asla cevap verip canımı sıkmayacağım.
Sadece Allah akıl vermis inşaallah onlarda bir gün kullanır.
Biz kendimiz aramızda konusmusuz daha uzatıyolar...
Ay neyse sabah sabah sinirlerimi bozdular.

Maşallah iş yapabiliyosunz ben aylardır yapamıyorum hemen yoruluyorum şimdi iki dakka aygazın başında durunca kmlerce yürümüş koşmuşum gibi oluyo annemde birazda kayınvalidemde kalıyorum o yüzden eşimden ayrı idare edelim dedik yoksa iş yapamazmışım boyumda kısa o yüzden kaldıramıyorum sanırım penguen gibi yürüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…