2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Arkadasa laf söyleyip kendileri aynısını yapmaları peki?!
Herkes dilediğini yapar.
Burada mevzu din değil ki.. Kimse dine değinmedi bile...
Sabah sabah insanın sinirlerini bozuyorlar.
Elbette soracagım ben sahsım adına okumayı arastırmayı seviyorum, körü körüne bir seyi hekres yapıyır diye yapan kafadan değilim.
Umarım kendilerini geliştirmeye çalışmak onlara da nasip olur

Bende özele gidiyorum doktorum hep normale teşvik ediyor .riske atmamak icin ve çok paniknoldgum için sezeryan istedm

aa bu saate kalınır mı hiç. kalktım lavaboyu klozeti cifledim. yerdeki minik paspasları makinaya attım evin camlarını açtım şimdi kahvaltı hazırlığı
Hor görme garibi. Hala yatakta olanlar olabilir belki de.
Burada yağmur var ben hala yataktayım mıy mıy kalkamıyorum. Gece bir de wc yolları gel git gel git akşama kadar da çıkasım yok yataktan.

Biz riske mi atıyoruz normal bekleyenler olarak

Hadi buyrun burdan yakın Grup müge anlı ile tatlı sert kıvamında artık

Hor görme garibi. Hala yatakta olanlar olabilir belki de.
Burada yağmur var ben hala yataktayım mıy mıy kalkamıyorum. Gece bir de wc yolları gel git gel git akşama kadar da çıkasım yok yataktan.

Bu arada dün senin tavsiyenle Banu Çiftçinin videosunu izledim çok iyi geldi Teşekkürler Rahatladım birazcık

Hadi buyrun burdan yakın Grup müge anlı ile tatlı sert kıvamında artık

Bu arada dün senin tavsiyenle Banu Çiftçinin videosunu izledim çok iyi geldi Teşekkürler ❣ Rahatladım birazcık
Herkes cok gergin korkarsın anlarım ama ne bileyim riske atmamak deyince bi rahatsiz oldum. Surekli kafamda kordon dolanır mi su olur mu bu olur mu diye sorular var zten allah korusun

Ben de izlim cok ihtiyacim var rahatlamaya.

Kızlar ben anlamadım hiçbir şey. Şimdi ben normal doğumu övdüm ama sezeryanın da çok güzel bir buluş olduğunu söyledim. Sağlık sorunu yoksa normalin iyi olduğunu demek istemiştim çok üzüldüm geceden beri gönlünü kırdığım olduysa çok özür dilerim. İçime dert oldu geceden beri ne yazacağımı bilemedim. Ben de kimsenin burda kötü niyetle birşey yazdığını düşünmüyorum, ben de öyle niyetle yazmadım hiçbir şeyi. Normal acaba diyenlere kendi hissettiklerimi yazıp cesaretlendirmek istedim sadece. kırılan alınan laflarımla kötü hisseden varsa bırada binlerce kez özür dilerim.

Kesinlikle doğru. RABBIM herkese akıl fikir versin.cocuklarimizin ismini bile koyarken dikkat etmemiz gerekiyor.dine anlama uygun olmalı.sunneti yap veya yapma.herkesin yaptığı kendine evladına.ama yapanları sığ dusunce olarak görmek çok saçma.dini değerlerimize sahip çıkalım. Yavrularımız i ona göre büyütelim.ahireti de düşünelim arkadaşlar.ahir zaman gelmiş galiba.Allahim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Günaydın herkese bol yağmurlu bir İstanbul sabahından çok şükür serinledik
Karantinamızın son günü çok mutluyum kızlar
Yaa sabah aklıma geldin, adını unutmuşum karantina bitmiştir herhalde dedim hatta. Baban nasıl?

kızlar bence gereksiz uzuyo konu siz bilirsiniz ama kimse burda yazılanlardan dolayı fikrini değiştirmeyecek, herkes kendi istediğini evladına yapmakta özgür sonuçta, bu konu yüzünden kalpler kırılmasın polemik yüzünden uzaklaştırılmayalım buralardan.

Biz riske mi atıyoruz normal bekleyenler olarak

Diego dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık

Tabi öyle aslında neden öğretmedin neden doğruyu göstermedin diye onun dahi hesabı sorulacak ama okadar derine inip sığ düşüncelerimi yaymak istemedim. Böyle bir dönemde çocuk yetiştircez rabbim onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Amin inşallah canım. Yok derine inme bencede canım.isin içinden çıkılmaz yoksa.zaman o kadar kötü ki her yönden Rabbime emanet hepimizin yavrulari

Ya arkadaşlar herkes dindar ya da herkes Müslüman değil tek yapmamız gereken saygı duymak. Herkes nasil istiyorsa öyle yapar öyle yetiştirir. Artik tebliğ etmek gibi bir durum da yok gibi herkes her şeyi biliyor okuyor. İnanıyordur inanmıyordur ya da inaniyordur ama yerine getiremiyordur. Benim sahsen haddim değil bu hassas konulara girmek ya da İnsanlari yonlendirmek. Sadece iki taraf da birbirine saygı duyup o çerçevede konuşacak çok basit yani.

wendy ay cok guldum o diego bkz a

Zten tedaviyle gebe kalanlara sezaryen öneriliyor. Ins ben de korkup vazgecmem.
Vazgecme kiz sayfada sayiliyiz bizde birbirimize gaz verelim tek nefeste firt diye doguracagiz sezeryan yapan arkadaslarda hopp diye kucagina alicak hepimiz saglikla rahatlikla dogum yapacagiz relaxx

Simdi dusunuyorum da oglumun dogumu zordu vs diyorum ama gece 12bucukta dogum yapmistim annem refekatcimdi gece boyu ayy anne nasil guzel bir bebek bu benim bebegim cok guzel kokuyorr anne suna bak diye diye sabahi ettim hic demedim söyle zordu boyle zordu diye Allahin kudreti o an yasaniyor ve bebisi kucagimiza alinca hersey bitiyorrrr ❤❤ bin sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…