4 kasım sezeryan olacam nasipseAaa sende mi 26 si
Kızlar haydi yazın planlanmış doğum tarihlerinizi ya görelim bilelim
Arkadasa laf söyleyip kendileri aynısını yapmaları peki?!Avrupadakiler insan değil mi doktor değil mi çok pardon ama? Tıbbi olarak merak edenler elbetteki dini görüş dışında ülke ayrımı yapmadan doktor görüşüne başvurabilir. Şahsen ben güveniyorum buradaki doktorlara, aynı şekilde tarafsız yaklaşan Türkiye'deki doktorlara da güveniyorum. İnanç çok bireysel ve hassas, tartışılmasını doğru bulmuyorum. Arkadaşın sözleri agırmış okudum sabah ama sizinki de tam karşısında yine fazlasıyla öznel ve kendi dogrularinizi yansitiyor
Bende özele gidiyorum doktorum hep normale teşvik ediyor .riske atmamak icin ve çok paniknoldgum için sezeryan istedmben de eşine katılıyorum. çok doktor gezdim ve çevremden çok doğum hikayesi dinledim. özeller son anda kandırıp sezaryana almışlar hep. meslek etiği kalan kadın doğumcu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
eşimin yengesi, 2 tane doğal doğumun üstüne 3.bebeği sezaryan doğurdu yahu. ortada hiçbi şey yokken hem de... gün vermiş kadına, suni sancı ile seni doğal doğurtcam gel demiş. bizim yenge de ne bilsin, gitmiş. sonra olmuyo diyip apar topar sezaryana almış günü gelmemiş bebeği. ve bir sürü de komplikasyon çıkmış bunun sonucu olarak.
Hor görme garibi. Hala yatakta olanlar olabilir belki de.aa bu saate kalınır mı hiç. kalktım lavaboyu klozeti cifledim. yerdeki minik paspasları makinaya attım evin camlarını açtım şimdi kahvaltı hazırlığı
Benim de aynı gün. Sağlıkla dogsunlar minnoslar4 kasım sezeryan olacam nasipse
Biz riske mi atıyoruz normal bekleyenler olarak
Hor görme garibi. Hala yatakta olanlar olabilir belki de.
Burada yağmur var ben hala yataktayım mıy mıy kalkamıyorum. Gece bir de wc yolları gel git gel git akşama kadar da çıkasım yok yataktan.
Herkes cok gerginHadi buyrun burdan yakınGrup müge anlı ile tatlı sert kıvamında artık
Bu arada dün senin tavsiyenle Banu Çiftçinin videosunu izledim çok iyi geldiTeşekkürler ❣ Rahatladım birazcık
Kesinlikle doğru. RABBIM herkese akıl fikir versin.cocuklarimizin ismini bile koyarken dikkat etmemiz gerekiyor.dine anlama uygun olmalı.sunneti yap veya yapma.herkesin yaptığı kendine evladına.ama yapanları sığ dusunce olarak görmek çok saçma.dini değerlerimize sahip çıkalım. Yavrularımız i ona göre büyütelim.ahireti de düşünelim arkadaşlar.ahir zaman gelmiş galiba.Allahim hepimizin hakkında hayırlısını versin..Peki ya sığ düşünceler denmesiAhir zaman olduğu belli peygamber efendimizi örnek alacağımıza avrupadakiler ne öneriyo onu merak eder olmuşuz. İlginç bir anlayışta ergenlkte kendi seçsin tercihlerini.. o zaman eğitmek doğruyu göstermek bunlar nolucak.
Canim benim bebis babasini beklemedi demek canim ne zaman isterse o zamam gelirim dedi Allah yardimcin olsun cok sukur 38.haftadasin dualarimiz seninle guzel habeelerle gelmen dilegiyleKızlar aniden suyum geldi foş diye.
Hastanedeyim nst ye bağladılar.
Yaa sabah aklıma geldin, adını unutmuşum karantina bitmiştir herhalde dedim hatta. Baban nasıl?Günaydın herkesebol yağmurlu bir İstanbul sabahından çok şükür serinledik
Karantinamızın son günü çok mutluyum kızlar
Allah herkese fikrinin ekmeğini yedirsin demek lazım...
Bir kaç yazı yorum okudum sinirlendim çünkü bizim ülke malum kendi gbi düşünmeyenleri öteleyen memleket.
İnsanlar keske biraz arastırsa okusa anlasa...
Vallahi çok zor cahillik..
Ama asla cevap verip canımı sıkmayacağım.
Sadece Allah akıl vermis inşaallah onlarda bir gün kullanır.
Biz kendimiz aramızda konusmusuz daha uzatıyolar...
Ay neyse sabah sabah sinirlerimi bozdular.
Biz riske mi atıyoruz normal bekleyenler olarak
Çok sevindim iyi gelmesine gerçekten.Bu arada dün senin tavsiyenle Banu Çiftçinin videosunu izledim çok iyi geldiTeşekkürler ❣ Rahatladım birazcık
Tabi öyle aslında neden öğretmedin neden doğruyu göstermedin diye onun dahi hesabı sorulacak ama okadar derine inip sığ düşüncelerimi yaymak istemedim. Böyle bir dönemde çocuk yetiştircez rabbim onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahKesinlikle doğru. RABBIM herkese akıl fikir versin.cocuklarimizin ismini bile koyarken dikkat etmemiz gerekiyor.dine anlama uygun olmalı.sunneti yap veya yapma.herkesin yaptığı kendine evladına.ama yapanları sığ dusunce olarak görmek çok saçma.dini değerlerimize sahip çıkalım. Yavrularımız i ona göre büyütelim.ahireti de düşünelim arkadaşlar.ahir zaman gelmiş galiba.Allahim hepimizin hakkında hayırlısını versin..
Hayır herkesin doğum şekli hamileliği farklı. Tedaviyle hamile kaldığım icin dedim.etrafta duyduklarımdan etkilendim. Ve çok panik oldum ondan.normal yapamayacagimBiz riske mi atıyoruz normal bekleyenler olarak
Amin inşallah canım. Yok derine inme bencede canım.isin içinden çıkılmaz yoksa.zaman o kadar kötü ki her yönden Rabbime emanet hepimizin yavrulariTabi öyle aslında neden öğretmedin neden doğruyu göstermedin diye onun dahi hesabı sorulacak ama okadar derine inip sığ düşüncelerimi yaymak istemedim. Böyle bir dönemde çocuk yetiştircez rabbim onları hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Zten tedaviyle gebe kalanlara sezaryen öneriliyor. Ins ben de korkup vazgecmem.Hayır herkesin doğum şekli hamileliği farklı. Tedaviyle hamile kaldığım icin dedim.etrafta duyduklarımdan etkilendim. Ve çok panik oldum ondan.normal yapamayacagim
Vazgecme kiz sayfada sayiliyiz bizde birbirimize gaz verelim tek nefeste firt diye doguracagizZten tedaviyle gebe kalanlara sezaryen öneriliyor. Ins ben de korkup vazgecmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?