O mis kokulular var ya sonunda değer canım bende şimdi son günler rahatsiziz zorlanıyoruz doğum sonrası uykusuzluk koşturmaca daha çok artacak belki daha yorulacağız olsun diyorum bebeğimiz gelecek ya onunla her yorgunluk geçerSimdi dusunuyorum da oglumun dogumu zordu vs diyorum ama gece 12bucukta dogum yapmistim annem refekatcimdi gece boyu ayy anne nasil guzel bir bebek bu benim bebegim cok guzel kokuyorr anne suna bak diye diye sabahi ettim hic demedim söyle zordu boyle zordu diye Allahin kudreti o an yasaniyor ve bebisi kucagimiza alinca hersey bitiyorrrr❤❤ bin sükür
Ya değil mi insallah sağlikla kavusuruz hepimiz.Simdi dusunuyorum da oglumun dogumu zordu vs diyorum ama gece 12bucukta dogum yapmistim annem refekatcimdi gece boyu ayy anne nasil guzel bir bebek bu benim bebegim cok guzel kokuyorr anne suna bak diye diye sabahi ettim hic demedim söyle zordu boyle zordu diye Allahin kudreti o an yasaniyor ve bebisi kucagimiza alinca hersey bitiyorrrr❤❤ bin sükür
Ay canım yaa afiyet şifa olsun az daha sabret tam mevsimi bol bol yersin süt olurYa değil mi insallah sağlikla kavusuruz hepimiz.
Diabet Diyeti beni brz zorlamaya başladı bazen meyve kaciyor ucundan ama 130 un ustune cikmiyor seker insallah irilesmezse sezaryene gerek kalmaz. Kis mevsimi en sdvdiğimdir sırf nar ve mandalina yüzünden bu nari da kesince bitirmeden durmak oyle zor ki...
Bu hamilelikte elma armut ve mandalinaya dadandim. Nar suyu çok güzel de onu ayıklamak bir meseleAy canım yaa afiyet şifa olsun az daha sabret tam mevsimi bol bol yersin süt olur
Ben nar yiyemiyorum sevmiyorum sadece çekirdeksiz mandalina yerim çok meyveleri yiyemiyorum pek sevmiyorum nedense
Bende beslenmemi pek beğenmediğim halde kan değerlerim demirim vs çok iyi çıkıyor ilaçlarımı bile düzensiz kullandımBu hamilelikte elma armut ve mandalinaya dadandim. Nar suyu çok güzel de onu ayıklamak bir meselesevmediğim halde yedigim et ve yumurta oldu, resmen katlanmaya çalıştım ikisine de. sevmeyerek yediğimden mıdır bilmem protein ve demir eksiğim çıkıyor sürekli, demir ilacı da alıyorum güya.
Sonuçta peygamberimizin sünneti çag dışı ve aptalca demek saygısızlık bencecanım ben de ayynı senin gibi düşünüyorum. dini olarak da farz değil zaten, sünnet. biz daha farzları bile yapmıyoruz, kaöımız namaz kılıyor oruç tutuyor da bebeğe sünnet olan bi şeyi yapalım. tamamen geleneksel ve aptalca çağ dışı bi uygulama. sırf bu yüzden bebeğim kız olsun istiyordum ama erkek bebek oluyor. şimdi bu sünnet meselesini nasıl çözeriz bilmiyorum.
askere giderken kontrol ediliyo diyolar. bence 20-25 yıla kalmaz askerlik maskerlik. kalsa da herkesin fikri değişir sünnetli mi diye kontrol etmezler. hem kime ne oluyor sünnetli veya değil. gerçekten anlamıyorum be yapmalı ve nasıl çözmeli.
Bende 48 ile hamile kaldım boyum 1.60 suan 60 kg oldum hayatımda ilk defa bu kiloya ulaştım58 kiloyum
Beraber beklicez ozaman deseneBende varım canım ya kasimın son haftası sezeryan olursun dedi dr banada
Bende yataktan zor kalkıyorm tuvaletim gleince karnım taş bi tarafa toplanmoş oluyorGünaydın kızlar,
Ay gece uyurken tuvalete kalkacaksam resmen vinç gerekiyor bana. Karnım taş gibi gülle gibi oluyor uyandığımda zor yürüyorum tuvalete. Şimdi de kalktım köründe.
Ne güzel bir bakış açısıAslında o kadar mucizevi bir şey ki ben sabırsızlanıyorum ne zaman olacak diye. Korkulu değil gülümseyerek eğlenceli ve mucizevi bakmaya çalış bence. Çünkü biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki. Hamiş halimizle hala ne işler yapıyoruz onu düşün bir kere. Allah bize bunu acı çekelim diye vermemiştir ben bize kıyamayacağını düşünüyorum bu konuda.
Bende yenidoğan sünneti istiyorm Allah nasip ederseKızlar belki bileniniz vardır oğlu olacaklar sünnetle ilgili ne düşünüyor ben ne kadar erken olursa öyle yaptırmak istiyorum bu konuyla ilgili bilgi alan var mı ben hep hastaneye gittiğimde soracağım unutuyorum belki soranınız vardır ☺
Acaba kaç haftalıkken baslamalıKızlar ben yemeye başladım bile hurmayı normal doğum bekleyenler şeker rahatsızlığınız yoksa tavsiye ederim günde 5 tane
Demek ki bünye meselesi. İstisnasız her gün yumurta yedim ben, haftada en az üç kez et yiyorum, hamilelik vitamini içinde demir ayrı var üstüne bir de demir ilacı kullanıyorum. Demek vucut pek tutmuyor demiri.Bende beslenmemi pek beğenmediğim halde kan değerlerim demirim vs çok iyi çıkıyor ilaçlarımı bile düzensiz kullandım
Evet narı ayiklamayi da yemeyi de sevmiyorum yumurta da düzenli tuketemedim malesef asla yiyemedim haşlanmış yumurta
Doğrudur belkide tutmuyordur benimde bir arkadaş in düşük çıkar demiri hep kullandığı haldeDemek ki bünye meselesi. İstisnasız her gün yumurta yedim ben, haftada en az üç kez et yiyorum, hamilelik vitamini içinde demir ayrı var üstüne bir de demir ilacı kullanıyorum. Demek vucut pek tutmuyor demiri.
Ben bir kuş olsam şimdi İstanbula ucardim36.haftadan merhaba
Geceden beri 4 kez istifra etmek neyin nesi bilmiyorum.Ilk aylarıma döndüm koku hassasiyeti sürekli bulantı Allah ım yardım et diyorum sürekli.Bir kaç saat uyudum 11.30 gibi de uyandım.
Istanbul da sonbahar pek sevmem ama serin hava iyi geliyor
O yok bende işte daha canım hatta göbeğim göğüslerimi yukarı ittiriyor desem yeridirKızlar bu arada benim bildiğim göbeğin aşağıda denmesi için göğüsümüzle göbeğimizin arasına 4 parmağımızın gireceği kadar boşluk olması lazım. Şu an karınlarımız büyüdüğü için aşağıda gibi görünüyor size. Orada bayaa kemer takılmış gibi 4 parmak boşluk var ve o boşluktan sonra göbek başlıyorsa inmiş demekmiş.
Canım 130 üzerine çıkmıyorsa şekerden etkilenmez.Ben günde 4 kere insülin oluyorum yinede ara ara 180 leri görüyorum diyette yapıyorum ayrıca. Doktor geçen muayenede iyi gidiyorsun dedi. Yalnızca 70 altına düşmemesine de dikkat etYa değil mi insallah sağlikla kavusuruz hepimiz.
Diabet Diyeti beni brz zorlamaya başladı bazen meyve kaciyor ucundan ama 130 un ustune cikmiyor seker insallah irilesmezse sezaryene gerek kalmaz. Kis mevsimi en sdvdiğimdir sırf nar ve mandalina yüzünden bu nari da kesince bitirmeden durmak oyle zor ki...
yani tek tuk cıkıyor da ortalama 130 tokluklar meyve de n sonra da yine 125 fln oluyor ins boyle sorunsuz devam ederler irilesmezlerCanım 130 üzerine çıkmıyorsa şekerden etkilenmez.Ben günde 4 kere insülin oluyorum yinede ara ara 180 leri görüyorum diyette yapıyorum ayrıca. Doktor geçen muayenede iyi gidiyorsun dedi. Yalnızca 70 altına düşmemesine de dikkat et
Yaa sabah aklıma geldin, adını unutmuşum karantina bitmiştir herhalde dedim hatta. Baban nasıl?
kızlar bence gereksiz uzuyo konu siz bilirsiniz ama kimse burda yazılanlardan dolayı fikrini değiştirmeyecek, herkes kendi istediğini evladına yapmakta özgür sonuçta, bu konu yüzünden kalpler kırılmasın polemik yüzünden uzaklaştırılmayalım buralardan.
Diego dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık
Aynen benim de öyle, göğüs bitiyor göbek başlıyor.O yok bende işte daha canım hatta göbeğim göğüslerimi yukarı ittiriyor desem yeridir
Ay kıyamam yaa, doğurunca çıkar acısını ye bol bol pastanı böreğini.yani tek tuk cıkıyor da ortalama 130 tokluklar meyve de n sonra da yine 125 fln oluyor ins boyle sorunsuz devam ederler irilesmezlercok pasta yiyesim var ama yiyemıyom analık simdiden zor :)
Valla akşam bişi yoktu sabaha şok oldum bendeOrtalık naısl karıstı bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?