2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
O mis kokulular var ya sonunda değer canım bende şimdi son günler rahatsiziz zorlanıyoruz doğum sonrası uykusuzluk koşturmaca daha çok artacak belki daha yorulacağız olsun diyorum bebeğimiz gelecek ya onunla her yorgunluk geçer

Ya değil mi insallah sağlikla kavusuruz hepimiz.

Diabet Diyeti beni brz zorlamaya başladı bazen meyve kaciyor ucundan ama 130 un ustune cikmiyor seker insallah irilesmezse sezaryene gerek kalmaz. Kis mevsimi en sdvdiğimdir sırf nar ve mandalina yüzünden bu nari da kesince bitirmeden durmak oyle zor ki...

Ay canım yaa afiyet şifa olsun az daha sabret tam mevsimi bol bol yersin süt olur
Ben nar yiyemiyorum sevmiyorum sadece çekirdeksiz mandalina yerim çok meyveleri yiyemiyorum pek sevmiyorum nedense

Ay canım yaa afiyet şifa olsun az daha sabret tam mevsimi bol bol yersin süt olur
Ben nar yiyemiyorum sevmiyorum sadece çekirdeksiz mandalina yerim çok meyveleri yiyemiyorum pek sevmiyorum nedense
Bu hamilelikte elma armut ve mandalinaya dadandim. Nar suyu çok güzel de onu ayıklamak bir mesele sevmediğim halde yedigim et ve yumurta oldu, resmen katlanmaya çalıştım ikisine de. sevmeyerek yediğimden mıdır bilmem protein ve demir eksiğim çıkıyor sürekli, demir ilacı da alıyorum güya.

Bende beslenmemi pek beğenmediğim halde kan değerlerim demirim vs çok iyi çıkıyor ilaçlarımı bile düzensiz kullandım
Evet narı ayiklamayi da yemeyi de sevmiyorum yumurta da düzenli tuketemedim malesef asla yiyemedim haşlanmış yumurta

Sonuçta peygamberimizin sünneti çag dışı ve aptalca demek saygısızlık bence

Bende 48 ile hamile kaldım boyum 1.60 suan 60 kg oldum hayatımda ilk defa bu kiloya ulaştım
Bende varım canım ya kasimın son haftası sezeryan olursun dedi dr banada
Beraber beklicez ozaman desene
Günaydın kızlar,
Ay gece uyurken tuvalete kalkacaksam resmen vinç gerekiyor bana. Karnım taş gibi gülle gibi oluyor uyandığımda zor yürüyorum tuvalete. Şimdi de kalktım köründe.
Bende yataktan zor kalkıyorm tuvaletim gleince karnım taş bi tarafa toplanmoş oluyor

Ne güzel bir bakış açısı
Bende yenidoğan sünneti istiyorm Allah nasip ederse
Kızlar ben yemeye başladım bile hurmayı normal doğum bekleyenler şeker rahatsızlığınız yoksa tavsiye ederim günde 5 tane
Acaba kaç haftalıkken baslamalı

Demek ki bünye meselesi. İstisnasız her gün yumurta yedim ben, haftada en az üç kez et yiyorum, hamilelik vitamini içinde demir ayrı var üstüne bir de demir ilacı kullanıyorum. Demek vucut pek tutmuyor demiri.

Demek ki bünye meselesi. İstisnasız her gün yumurta yedim ben, haftada en az üç kez et yiyorum, hamilelik vitamini içinde demir ayrı var üstüne bir de demir ilacı kullanıyorum. Demek vucut pek tutmuyor demiri.
Doğrudur belkide tutmuyordur benimde bir arkadaş in düşük çıkar demiri hep kullandığı halde
Ben eti bakliyati sebzeyi kuruyemişi sütü tükettim meyveyi de eh işte yumurtada menemen şeklinde falan tükettim zaten hamileliğin ilk yarısı bulantiyla geçti ne olduğunu anlamadım arada bir müddet rahatliyoruz derken şimdi de gerim gerim geriliyoruz

36.haftadan merhaba
Geceden beri 4 kez istifra etmek neyin nesi bilmiyorum.Ilk aylarıma döndüm koku hassasiyeti sürekli bulantı Allah ım yardım et diyorum sürekli.Bir kaç saat uyudum 11.30 gibi de uyandım.
Istanbul da sonbahar pek sevmem ama serin hava iyi geliyor

Ben bir kuş olsam şimdi İstanbula ucardim çok özlüyorum ama 2017 senesi ayrıldım ordan her gittiğimde artık daha kalabalık ve zor geliyor. Hala evimiz orda ailem arkadaşlarım herşeyim ama ben çok uzaklasmisim meğer çok yorucu olmuş sehir. Belki de Kadıköy tarafı öyle aşırı kalabalık. Yine de orda olmak isterdim şu an bebek doğsa da gelsek diye bekliyorum.

Kızlar bu arada benim bildiğim göbeğin aşağıda denmesi için göğüsümüzle göbeğimizin arasına 4 parmağımızın gireceği kadar boşluk olması lazım. Şu an karınlarımız büyüdüğü için aşağıda gibi görünüyor size. Orada bayaa kemer takılmış gibi 4 parmak boşluk var ve o boşluktan sonra göbek başlıyorsa inmiş demekmiş.

O yok bende işte daha canım hatta göbeğim göğüslerimi yukarı ittiriyor desem yeridir

Canım 130 üzerine çıkmıyorsa şekerden etkilenmez.Ben günde 4 kere insülin oluyorum yinede ara ara 180 leri görüyorum diyette yapıyorum ayrıca. Doktor geçen muayenede iyi gidiyorsun dedi. Yalnızca 70 altına düşmemesine de dikkat et

yani tek tuk cıkıyor da ortalama 130 tokluklar meyve de n sonra da yine 125 fln oluyor ins boyle sorunsuz devam ederler irilesmezler cok pasta yiyesim var ama yiyemıyom analık simdiden zor :)

Ortalık naısl karıstı bende anlamadım

O yok bende işte daha canım hatta göbeğim göğüslerimi yukarı ittiriyor desem yeridir
Aynen benim de öyle, göğüs bitiyor göbek başlıyor.
yani tek tuk cıkıyor da ortalama 130 tokluklar meyve de n sonra da yine 125 fln oluyor ins boyle sorunsuz devam ederler irilesmezler cok pasta yiyesim var ama yiyemıyom analık simdiden zor :)
Ay kıyamam yaa, doğurunca çıkar acısını ye bol bol pastanı böreğini.

Ortalık naısl karıstı bende anlamadım
Valla akşam bişi yoktu sabaha şok oldum bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…