Sorma canım öyle tatlı istiyor ki: eşime diyorum ki hastaneye getir kafamı sokacam diyorumyani tek tuk cıkıyor da ortalama 130 tokluklar meyve de n sonra da yine 125 fln oluyor ins boyle sorunsuz devam ederler irilesmezlercok pasta yiyesim var ama yiyemıyom analık simdiden zor :)
aynı cumleyı kurdum ıkı tane al bırıne kafamı sokcam dedimSorma canım öyle tatlı istiyor ki: eşime diyorum ki hastaneye getir kafamı sokacam diyorum
Yaa sabah aklıma geldin, adını unutmuşum karantina bitmiştir herhalde dedim hatta. Baban nasıl?
kızlar bence gereksiz uzuyo konu siz bilirsiniz ama kimse burda yazılanlardan dolayı fikrini değiştirmeyecek, herkes kendi istediğini evladına yapmakta özgür sonuçta, bu konu yüzünden kalpler kırılmasın polemik yüzünden uzaklaştırılmayalım buralardan.
Diego dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık
benım de boyle oturunce hele cok komık oluyorO yok bende işte daha canım hatta göbeğim göğüslerimi yukarı ittiriyor desem yeridir
Kasinti catlak olusmaya baslamasinda da oluyor canim sadece cildinden kaynaklaniyor da olabilir yani... karin gergin olunca catlak izi filan gibi gorunmemisti hemen kizimda dogumdan sonra kasinan yerlerin catladigini gormustumKızlar dünden beri karım kaşınıyor bu normal mi acaba yoksa gebelik kolestazı dedikleri bu mubilgisi olan var mı
gecms olsun. ben hicbir seyi gorerek almadım ya korona korkusuna adanada ınsanlar hic dikkat etmiyor avmler hıncahınc dolu. hep onlıne aldım mecbur.Çok şükür babam hafif atlattıYarın dışarı çıkabileceğiz en çok buna seviniyorum ya bebişimin son eksiklerini tamamlamam lazım
Eti formun bitter çikolata kaplı bir bisküvisi var. Bazen ondan 2 tane yiyince ara ögünde şekerim çıkmıyor tatlı istegimi bastırıyor bir dene istersenaynı cumleyı kurdum ıkı tane al bırıne kafamı sokcam dedim
Kesinlikle katiliyorum sirf bu yuzden bi kac gundur girmiyordum bile cunku dogumum yaklasti kendimi strese sokmak hic istemiyorum yarin gunum kesinlesecek arkadasimArkadaşlar konuşmalarımıza biraz dikkat etsek grupta erken doğum yapanlar varken sürekli 39.haftalarda doğum yapılmalı yazılıyor kimse isteyerek gidip çocugunu erken aldırmıyor. Benim yegenim 35. haftada kendi gelmek istedi ve geldi şimdi 15 yaşında maşallah bebekliğinden beri o kadar güçlü bir bagışıklık sistemi vardı ki hiç antibiyotik bile kullanmadan büyüdü.
İkinci bir konu sürekli normal dogum övülüp duruyor herkesin durumu, sıkıntısı farklı hamile insanları hassas dönemlerinde strse sokmaya ne gerek var. Sen dogur normal neden sezeryanı kötüleyip duruyorsun.
Üçüncü konu sünnet bu konuda yorum bile yapmayacağım...
evt yıyorum 2 3 kare bitter gunduz ara oğununde yukseltmedı cok sukur :)Eti formun bitter çikolata kaplı bir bisküvisi var. Bazen ondan 2 tane yiyince ara ögünde şekerim çıkmıyor tatlı istegimi bastırıyor bir dene istersen
gecms olsun. ben hicbir seyi gorerek almadım ya korona korkusuna adanada ınsanlar hic dikkat etmiyor avmler hıncahınc dolu. hep onlıne aldım mecbur.
Hadi bakalım çok heyecanlı güzel haberlerle gel. Benim de önümüzdeki hafta gün belirlenecekKesinlikle katiliyorum sirf bu yuzden bi kac gundur girmiyordum bile cunku dogumum yaklasti kendimi strese sokmak hic istemiyorum yarin gunum kesinlesecek arkadasim
prego miami ya da maxima ikisi de iyi ben maxima aldım ama miami anne yanı oluyo o da iyiBende hemen hemen her şeyi online alışverişle aldım. Ama işte yatak alıcaz ona bir türlü karar veremedim. Var mı önerisi olan park yatak için yatak bulamıyorumBir de weebaby temassız ateşölçer aldım memnun olan ya da olmayan var mı kızlar
Amin canimHadi bakalım çok heyecanlı güzel haberlerle gel. Benim de önümüzdeki hafta gün belirlenecek
Benim ikinci olacak ama yine de çok heyecanlı bir de kayınbabam aynı haftalarda ameliyat olacak. Günler yakın olur diye endişe ediyoruz. İnşallah sağsaglim alıcaz kuzucukları kucagımıza boşuna stres yapmışız diyecegiz.Amin canimsendende guzel haber bekliyoruz senin gunun kesinlesecegi zaman ben dogum yapmis olurum sanirim ilk dogum olunca rlim ayagim titriyor son 1 haftadir hic uyumuyorum
Canım seni üzecek ya da strese sokacak bişi mi yazıyoruz? Üzüldüm sen girmiyorum diyinceAmin canimsendende guzel haber bekliyoruz senin gunun kesinlesecegi zaman ben dogum yapmis olurum sanirim ilk dogum olunca rlim ayagim titriyor son 1 haftadir hic uyumuyorum
Zaten surda kaldı 8 9 gün canım streslenme gelirse de kendi bilir paşa napalim gelmesi olmuş gelmiş deriz bak neutral26 ya doğurmuştur şimdiye kadar halbuki senle aynıydı güzel haber leri de versede aklımız kalmasa giremedi dahaya bende doktor rahim ağzı kısalmış nst şu bu diyince streslenmeye başladım. kendimi 26sına odaklamıştım şimdi böyle erken gelirmi acaba stresi bastı. sürekli ağrım varmı diye kendimi dinliyorumbir ıslaklık geliyor suyum mu diyorum. yani sanki sezeryanı değil normali bekliyormuşum gibi oldu yatıyorum oturuyorum hep inş ptesiye kadar sıkıntısız gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?