2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Insallah esine erken izin verirler yosa ameliyattan sonra ne yapcak veya yakin bi arkadasi vardir insallah o gitmistir vdya hemsireler yardimci olur ne bileyim kendimi onun yerine koydum uzuldum insallah saglicakla kucagina almistir bebisini o telastan kiz nasil yazsin bize Rabbim yardimcisi olsun

Mrb kızlar, N Neutral26 canim öncelikle ikinizde iyisinizdir umarım, doğum olduysa sağlıkla büyüt ins. Ilk fırsatta senden haber bekliyoruz.
Benim de dün 36+0 kontrolüm vardı. Şükür bi sıkıntı çıkmadı. 29 ekim ya da 3 kasım a gün verdi dr. Büyük ihtimalle 3 kasımı seçeceğiz gibi. Ilk defa bi nst yapalım dedi dr, daha önce yapmamıştı. Nst çok güzel dedi. Hiç bi sıkıntı yok dedi. Hayırlısı ile 2 hafta falan kaldı artık. Hem korkuyorum hem de cokkk heyecanlıyım. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin ins. Sağlıkla kucagimiza alıp gelelim evimize minnoslarimizi

Sat neydi kzum senin ya 29 u erken geldi bana sanki 3 daha iyi gibi

Kizlar ben hic sosyal medyaya hamile foto falan koymadım nazardan cok korkarim bir de bi kac tane tup bebek deneyen arkadasm var.belki uzulurler diye elim gitmez ama su an kendimi o kadar zor tutuyorum ki anlatamam pencerenin onundeki siyah beyaz fotolari atmamak için resmen kendimle savasiyorum.

Canım tam çatlama vakti en en son hafta çatlıyor karınlar, bol nemlendir bol su iç, kolestaz daha farklı diye biliyorum ben. Ama şimdi bilen arkadaşlarda bilgilendirsin. Sen nemlendir yine de bolca sür kremleri
Zaten yanlardan çatlaklarım olmuştu daha da artmasını hiç istemiyorum krem sürünce rahatlıyor ama kaşıntısı az az bazı yerlerde oluyor tam olarak geçmedi
Doğal zeytinyağı sürün pamukla güzelce yedirin kaşıntı falan kalmıyo geceleri soğuk sular vazelinler sürdüm geçmedi zeytinyağı sürdüm rahat ettim
Çatlak kremi nemlendirici kremler bazende hindistancevizi yağı sürüyordum düzenli olarak şimdide bunları sürdüğümde rahatlama oluyor ama tamamen de geçmedi
Kasinti catlak olusmaya baslamasinda da oluyor canim sadece cildinden kaynaklaniyor da olabilir yani... karin gergin olunca catlak izi filan gibi gorunmemisti hemen kizimda dogumdan sonra kasinan yerlerin catladigini gormustum
Zaten çatlaklarım oluştu daha da oluşmasa keşke artık son 2 hafta birşey olmaz diyordum bu saatten sonra ama asıl bu saatten sonra olacak galiba

Benim en yakın arkadaşım 3 yıldır bebek istiyorlar tüp bebek denediler yine olmadı ben de o üzülmesin diye foto koymuyorum hamileleik ya da bebekle ilgili de hiç birşey paylaşmıyorum bazen çok hevesleniyorum ama sonra da aklıma arkadaşım gelince vazgeçiyorum

Kızlar çok ince düşüncelisiniz maşallah size ama sizde hergün hamile olmuyorsunuz, bence o kadar da kasmayın çok istiyorsanız koyun, bazen siz o kadar dikkat etseniz bile alınacak olan kişi yine alınıyor. albertine1204

Bu arada benim hamile olduğumdan bile kimsenin haberi yok resmen, bende hiç paylaşmadım, zaten Pandemi gidip gelmedim, doğuma giderken dualarınızı beklerim tarzı bi story atarım olmadı diyorum

Bende hiç kimseye söylemedim anlasilana kadar 7 aydan sonra bol tunikle görenler kilo almışsın demeye başladı evet dedim aldım biraz şimdi ne kilo gibi ne de saklanır halde iyice sivrildi yeni bu ay farkettiler konu komşu çevre bi farkettiler bi de doğumu duyacaklar hamilelik resmi paylaşmak bana göre değil ben hamileyken disarda kazara gözlerini karnıma cevirenlerden bakanlardan bile inanılmaz rahatsizim resmimi koymam imkansiz nedense hiç görülmek istemiyorum diğerlerinde bu kadar olmamıştım

Bunda fotoğraf çekimi yaptıracağım hatıra olsun istiyorum ama onu da doğum öncesi paylaşmam zaten, sonra bi tbt yaparız gelsin geçsin de ben zaten sosyal medyada aktifim ama kim naapmış aktifliği, ben pek bişi paylaşmam

Bazi kadinlar yicek gibi bakıyor disarda hayirdir hemserim diyesim geliyor yanlarından geçerken kafalarıyla takip ediyorlar te allam acayip sinirleniyorum ben de. Ben de koymadım koymam da diyordum ama niyeyse bi heves geldi ama koymam koymam.

koy bir tane birşey olmaz :) güzel şeyleri paylaşmak da mutluluk veriyor. sürekli negatif haber okumaktan kötü şeyler gormekten sosyal medyada içimiz bunalıyor bazen. azcık da mutluluklar paylasılsın canım ne var bunda :)

Kızlar aniden suyum geldi foş diye.
Hastanedeyim nst ye bağladılar.
Çatımda basıklık varmış sezaryen e alıcaklar
Yaaa hadi hayirlisi canim su su gelme olayini cok merak ediyorum 2 cocugumdada oyle bisey olmadi nunda zamani gelince suyum gelse bari nasil.bisey merak ediyorum bizi haberdar et canim hayirli haberlerle

ben yazın Gokçeadaya gidince eşimle bir foto paylaşmıştım orda azcık belliydi hamile olduğum. bol elbisem vardı. Onun dışında hiç koymadım hayat bu belli olmaz diye. eşim sağ olsun elinden telefon düşmüyor çok fazla fotografımı çekip aile gruplarına gonderiyor. o hiç çekinmiyor valla. dün açıkta olan gobeğimi de çekmiş göndermiş yuh artık dedim Neyseki ailelerimiz nihayetinde diye neyse deyip geçtim :) yakın arkadaşlarımla paylaşıyorum ben whatsappta, bir de ailemle. görümcem hiç koymadı ne hamilelik fotosu ne bebeğinin fotosunu. Kuzenım mesela çok paylaştı sosyal medyada, hepimiz sevdik bebişini uzaktan da olsa. çok şeker geliyor bana bir açıdan da. Seven gözlerle baktıktan sonra gerisi onemli değil

Yaa evet o benimde başıma geliyo çok rahatsız edici. Geçen gün kız kardeşimde farketti abla herkes sana bakıo dio. Bu ne arkadaş bide göbeğim büyük değil arkadan hiç hamile gibi değilim zaten bide bolda giyiniyorum karnım belli olmasın diye ama yinede gözlerini dikiyolar bide böle gülümseyerek falan değil bildiğin böle dik dik bakıolar. Ben 9 yıllık evliyim ilk 3 sene istemedim sonra Allah nasip etmedi düşükler oldu falan filan ama yinede kimsenin karnına o şekilde bakmadım. Geçen sinirimden ağladım valla.

cokn sevındım darısı basıma

Milletin gözü kötü enerjisi bana da hemen etki ediyor kızlar bi de zaten ağlamaklı depresifim hemen darlaniyorum bende karnıma bana odaklanıp bakan olunca

Kızlar selammmm hep okuyorum forumu size birşey danışacağım benim gibi olan varmı
Normal doğum düşünüyordum ama bebeğimin plesantası rahmi kapatmış o yüzden doktorum zorunlu sezaryan dedi bu haftadan sonrada dönmesi çok zormuş ameliyattanda çok korkuyorum

Eklentiler

• 57E9E4DC-D14C-49F7-AF41-43C48E2496A0.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…