2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar benim bacagim cok kotu yatarken bile zonkluyo ayakta hic kalamiyorum bacagimi tuta tuta yuruyorum cok sanci yapiyo evde yemegi bile zor yapiyorum otururkende oturamiyorum ne yapacagimi sasirdim dr son donemlerde olabiliyo diyo ama benim bir bacagimda insalah bebektendir sonrasini dusunemiyorum

Neden kilo söyleniyor olabilir acaba canım yanıltıcı oluyor bu haftalarda diyorlar o yüzden mi söylemedi acaba hüseyin bey mi yaptı kontrolünü

Ay ne güzel tarihleri belli olanlar, kontrolleri güzel geçenler :)
Musmutlu bir hafta olsun.
Benim de çarşamba günü kontrolüm var. Doktor tekrar alttan muayene edip nst çekecek sanırım.
Daha çok erken ama hazırlıklı olmak adına ben bugün hastane çantamı toparlamaya çalıştım biraz nedense hep eksiklikler kalıyor
Kafam çok dağınık sanırım.
Bugün itibariyle;
  1. Perine masajına
  2. Hurma yemeye
  3. Böğürtlen yaprağı çayı içmeye
  4. Göğüs ucu kremi sürmeye
  5. Plates topu ile zıplamaya başlıyorum

Magnezyum kullanıyor musun canım?

Benimde perşembe günü kontrolüm var çatı muayenesi yapacağını söyledi heyecanlıyım benim hiç ağrım olmuyor kasıkta falan bebiş daha bekleyecek sanırım.Haklısın burada tartışma olması o kadar boş ki hiç gerek yok böyle şeylere. canım sıkılmasın diye birşey yazmadım bende. Sende moralini bozma bebişini düşün

Yormuşlar kuzum seni, çok normal artık böyle kaygılıyız ya rüyalar da kaygılı
Neden kilo söyleniyor olabilir acaba canım yanıltıcı oluyor bu haftalarda diyorlar o yüzden mi söylemedi acaba hüseyin bey mi yaptı kontrolünü
Bilmem kilo söylemeyeceğim dedi, suyuna baktı sadece, bebişe baktı şöyle bi. Evet Hüseyin bey baktı canım.

Ayy senin adına bende çok heyecanlıyım Aslıhan yaaa, bizim de dün hastane çıkışımız geldi yıkayım da çantamı hazırlayayım, son 2 hafta artık.

Bende hazırladım kızlar, çanta tam tamına hazır
Eksik olarak bir sey kalmadı sanırım hepsini koydum ayarladım.
Pusetimiz de hazır..
Bir benim ve esimin hazırlanıp gitmesi gerekiyor işte .
Cuma kontrol var...
Bakalım...

Olabilir canım sabah geç uyanıyorum uzun süre açlık yapıyor galiba gece su içmeye bile uyanamıyorum

Canim Benim çok düşünüyoruz artık aklımız hep doğumlarda bende dağıtıyorum aklımı çocuklarla işle güçle ama bnmde heran aklımda sende biraz dikkatini dağıtmaya çalış günün ne zaman belli olacak

Cumartesiden beri annemle babam rahatsız benimde, covid belirtisi yok ama üşüttüler mi ne oldu anlamadık evde yatıyorlar, yanlarına da gidemiyorum, korktuğum tam doğuma yakın başımıza böyle bişi gelmesiydi yaa, başka da kimsem yok sanki annem olmayınca

Çok geçmiş olsun kuzum toparlarlar yakında inşAllah

ben de cuma doktor korkutunca ctesi hazırladım herşeyimi. ağızlarını da kapattımbir tek şarj aleti var kalan.
çarşamba da ağda işini halledicem gidip. normalde doğumdan 2 gün önce yaptırırdım ama şimdi erken falan gelir diye korktumpazar kendim üzerinden geçerim
pazar yüne komposto yemek vs uapıp bırakırım dolaba. kızımı nereye bırakıcağımız konusunda hala planımız yok

Yavrum geç kaldın hazırla artık şu çantayı sen alış veriş için de hiç kasmadın çok sakindin surda 14 gün kaldı o da bebekler durursa bugün senin birde 37 bitmiş hiç belli olmaz artık miadı doldu kendi geceliklerin vs hazır mi
Ben arabaya koydum bile bi puset evde onu boşa kalabalık olmasın diye eve bıraktım eşim bizi çıkartmaya gelirken getirecek port bebe mi götürsek puset mi götürsek acaba onu bilemedim
Bende dr bir sıkıntı olmazsa çağırmadı doğuma kadar ama haftaya gideyim kilosu artmış mi diye diyordum biliyorsun taktım bebegin kilosuna gitmesemmi
Senin nst nasıl çıktı sancin vs varmi

Benim gunum de 4 Kasim ama cuma günü randevuya gidince konuşucam biraz daha erken olamaz mı diye 39+6 da verdi çok geç gibi. Ya benim bütün hareketlilik ağrı sancı hep yukarda. Mideme kaburgama yakın çocuk ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…