- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aaa öyle mi kanala mı girmiş peki?Hissettiğim bir sancı yok ama nst de hafif sancı görünüyordu perşembe günü. Bugün de kontrol sonrası 4. Günümüz bakalım... Benim bebegim konum olarak hep asagidaydi.
Neden kilo söyleniyor olabilir acaba canım yanıltıcı oluyor bu haftalarda diyorlar o yüzden mi söylemedi acaba hüseyin bey mi yaptı kontrolünüBizde geldik kontrolden, kilosunu boyunu söylemeyeceğim dedi, 5-6 dklık bi mat çekti, yeterli daha fazlasına gerek yok dedi, bebiş 36’dan 37’ye dönmüş, çok şaşırdım başı aşağıda artık, yani hala yerleri var demek kihaftaya tekrar kontrole gideceğiz, onun dışında kanama, su gelmesi, sancı olursa görüşelim dedi, bizden de bu kadar
Magnezyum kullanıyor musun canım?Kizlar benim bacagim cok kotu yatarken bile zonkluyo ayakta hic kalamiyorum bacagimi tuta tuta yuruyorum cok sanci yapiyo evde yemegi bile zor yapiyorum otururkende oturamiyorum ne yapacagimi sasirdim dr son donemlerde olabiliyo diyo ama benim bir bacagimda insalah bebektendir sonrasini dusunemiyorum
Benimde perşembe günü kontrolüm var çatı muayenesi yapacağını söyledi heyecanlıyımSelam kızlar. Güzel haberler görmek çok iyi burada. Ben de perşembe gideceğim kontrole çatı muayenesi olacağım ilk defa geçen gittiğimde yapacaktı önümüzdeki haftaya bıraktı. Gece benim kasıklarımda ağrılar oldu hep. Uyuyamadım. Benim bebiş gelme yolunda sanırım artık.
bir de eklemek istiyorum buradaki olumsuz yazılar gergin tavırlar benim çok moralimi bozuyor ve eminim bir çok annişinkini de bozuyordur. Gerek var mı ki beddualara kötü enerjilere. Ne oluyor ki burada bu kadar. Neşem kaçtı burada gerçekten birşey yazasım bile gelmiyor bir kaç gündür. Göbeğim acıdı o yazıyı okuyunca sıkıntıdan bilmiyorum ben mi
Çok hassasım.
Yormuşlar kuzum seni, çok normal artık böyle kaygılıyız ya rüyalar da kaygılıSabah 7 gibi yatağa girdim 12 de uyandım. Rüyamda doğuma gidiyorum doğumhane dolmuş doktor başka bir yeri tarih ediyor üstümde ameliyat önlüğü bi o binaya bi bu binaya koşturuyorum doğum haneyi bulamıyorum. Sonra anons yaptırmak aklıma geliyor doktora ulaşamıyoruz kimse yok yanımda ağlayarak ameliyat önlüğüyle eve geliyorum. Sanırım bilinç altimda hep doğum kısmı var
Bilmem kilo söylemeyeceğim dedi, suyuna baktı sadece, bebişe baktı şöyle bi. Evet Hüseyin bey baktı canım.Neden kilo söyleniyor olabilir acaba canım yanıltıcı oluyor bu haftalarda diyorlar o yüzden mi söylemedi acaba hüseyin bey mi yaptı kontrolünü
Ay ne güzel tarihleri belli olanlar, kontrolleri güzel geçenler :)
Musmutlu bir hafta olsun.
Benim de çarşamba günü kontrolüm var. Doktor tekrar alttan muayene edip nst çekecek sanırım.
Daha çok erken ama hazırlıklı olmak adına ben bugün hastane çantamı toparlamaya çalıştım biraz nedense hep eksiklikler kalıyor
Kafam çok dağınık sanırım.
Bugün itibariyle;
- Perine masajına
- Hurma yemeye
- Böğürtlen yaprağı çayı içmeye
- Göğüs ucu kremi sürmeye
- Plates topu ile zıplamaya başlıyorum
Eğer erken gelmezse 4 kasım bizim ama doktor son kontrolde 4 kasımı beklemeye bilir dediSezaryen günleri belirlenen arkadaşlar; ufak bi liste yapalım;
albertine1204 28 Ekim?
Edifar 29 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
Hala isimleri yaa ezberleyemedim, günleri belli olanlar etiketlesin de yazalım
Olabilir canım sabah geç uyanıyorum uzun süre açlık yapıyor galiba gece su içmeye bile uyanamıyorumCanım tatlı yiyip ölçtüysen sende şeker yok muhtemelen. Sabah biraz hassasiyet var sanırım benim de ilk gebeligimde sabah tok yüksek çıkardı
Canım günün hayırlı olsun kaç bebiş ne kadar olmuş? Seninle hemen hemen aynıyız sanırım bakalım bana ne zaman verecek günü insülin ve şeker beni çok tedirgin etmeye başladı
Canim Benim çok düşünüyoruz artık aklımız hep doğumlarda bende dağıtıyorum aklımı çocuklarla işle güçle ama bnmde heran aklımda sende biraz dikkatini dağıtmaya çalış günün ne zaman belli olacakSabah 7 gibi yatağa girdim 12 de uyandım. Rüyamda doğuma gidiyorum doğumhane dolmuş doktor başka bir yeri tarih ediyor üstümde ameliyat önlüğü bi o binaya bi bu binaya koşturuyorum doğum haneyi bulamıyorum. Sonra anons yaptırmak aklıma geliyor doktora ulaşamıyoruz kimse yok yanımda ağlayarak ameliyat önlüğüyle eve geliyorum. Sanırım bilinç altimda hep doğum kısmı var
29 ekim canımSanemsi seninki 28 miydi ya? Emin olamadım bi.
Ekledim canım. Öncesinde gelirse de sağlıkla gelsin minnoşlarEğer erken gelmezse 4 kasım bizim ama doktor son kontrolde 4 kasımı beklemeye bilir dedi
Çok geçmiş olsun kuzum toparlarlar yakında inşAllahCumartesiden beri annemle babam rahatsız benimde, covid belirtisi yok ama üşüttüler mi ne oldu anlamadık evde yatıyorlar, yanlarına da gidemiyorum, korktuğum tam doğuma yakın başımıza böyle bişi gelmesiydi yaa, başka da kimsem yok sanki annem olmayınca
ben de cuma doktor korkutunca ctesi hazırladım herşeyimi. ağızlarını da kapattımBende hazırladım kızlar, çanta tam tamına hazır
Eksik olarak bir sey kalmadı sanırım hepsini koydum ayarladım.
Pusetimiz de hazır..
Bir benim ve esimin hazırlanıp gitmesi gerekiyor işte.
Cuma kontrol var...
Bakalım...
Yavrum geç kaldın hazırla artık şu çantayı sen alış veriş için de hiç kasmadın çok sakindin surda 14 gün kaldı o da bebekler durursa bugün senin birde 37 bitmiş hiç belli olmaz artık miadı doldu kendi geceliklerin vs hazır miYormuşlar kuzum seni, çok normal artık böyle kaygılıyız ya rüyalar da kaygılı
Bilmem kilo söylemeyeceğim dedi, suyuna baktı sadece, bebişte baktı şöyle bi. Evet Hüseyin bey baktı canım.
Ayy senin adına bende çok heyecanlıyım Aslıhan yaaa, bizim de dün hastane çıkışımız geldi yıkayım da çantamı hazırlayayım, son 2 hafta artık.
Cok tatlı görünüyorsunuzGünaydın bugün güzel bir pati masajıyla kendime gelebildimönceden göbeğime yapardı şimdi kasıklarıma ve bacaklarıma yapmaya başladı doğacağını anladı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?