- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaallah tez zamanda iyileşip yanına gelir annen üzme kendiniCumartesiden beri annemle babam rahatsız benimde, covid belirtisi yok ama üşüttüler mi ne oldu anlamadık evde yatıyorlar, yanlarına da gidemiyorum, korktuğum tam doğuma yakın başımıza böyle bişi gelmesiydi yaa, başka da kimsem yok sanki annem olmayınca
Ay hadi inşallah güzel geçer kontrollerin senin de. Buradaki tüm hamişlere dua edeceğim bu akşam. Çok içimden geldi.Benimde perşembe günü kontrolüm var çatı muayenesi yapacağını söyledi heyecanlıyımbenim hiç ağrım olmuyor kasıkta falan bebiş daha bekleyecek sanırım.Haklısın burada tartışma olması o kadar boş ki hiç gerek yok böyle şeylere. canım sıkılmasın diye birşey yazmadım bende. Sende moralini bozma bebişini düşün
Cuma günü canım kontrolüm var o zaman belli olacak . Aklımı dağıtmam ne mümkün gören göbeğin inmiş beklemez bu bebek ,sezeryan zaten günün den önce gelir gibi gibi. Bir daha hamile kalırsam doğum kasim sa aralik diyeceğimCanim Benim çok düşünüyoruz artık aklımız hep doğumlarda bende dağıtıyorum aklımı çocuklarla işle güçle ama bnmde heran aklımda sende biraz dikkatini dağıtmaya çalış günün ne zaman belli olacak
İnşallah canımÇok geçmiş olsun kuzum toparlarlar yakında inşAllah
Yaa bu kadar rahat olmamım sebebi annemdi aslında, en kötü koyar bişiler getirir diyodum, aldım hemen hemen her şeyi ama çantaya koymamıştım, annem şimdi evde çıkmayacak olunca hazırlayayım da dursun diyorum ama kırışır hep yaa.Yavrum geç kaldın hazırla artık şu çantayı sen alış veriş için de hiç kasmadın çok sakindin surda 14 gün kaldı o da bebekler durursa bugün senin birde 37 bitmiş hiç belli olmaz artık miadı doldu kendi geceliklerin vs hazır mi
Ben arabaya koydum bile bi puset evde onu boşa kalabalık olmasın diye eve bıraktım eşim bizi çıkartmaya gelirken getirecek port bebe mi götürsek puset mi götürsek acaba onu bilemedim
Bende dr bir sıkıntı olmazsa çağırmadı doğuma kadar ama haftaya gideyim kilosu artmış mi diye diyordum biliyorsun taktım bebegin kilosuna gitmesemmi
Senin nst nasıl çıktı sancin vs varmi
Üşütmüş olabilirler mevsim gecişi. Biraz takviye ve c vitamini alsınlar düzelirler inşallah sıkıntı yapma kendine annen o güne kızı için ayağa kalkarCumartesiden beri annemle babam rahatsız benimde, covid belirtisi yok ama üşüttüler mi ne oldu anlamadık evde yatıyorlar, yanlarına da gidemiyorum, korktuğum tam doğuma yakın başımıza böyle bişi gelmesiydi yaa, başka da kimsem yok sanki annem olmayınca
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaallah tez zamanda iyileşip yanına gelir annen üzme kendini
Ay hadi inşallah güzel geçer kontrollerin senin de. Buradaki tüm hamişlere dua edeceğim bu akşam. Çok içimden geldi.
Üşütmüş olabilirler mevsim gecişi. Biraz takviye ve c vitamini alsınlar düzelirler inşallah sıkıntı yapma kendine annen o güne kızı için ayağa kalkar
Ay hadi güle güle giysin kuzucukYormuşlar kuzum seni, çok normal artık böyle kaygılıyız ya rüyalar da kaygılı
Bilmem kilo söylemeyeceğim dedi, suyuna baktı sadece, bebişe baktı şöyle bi. Evet Hüseyin bey baktı canım.
Ayy senin adına bende çok heyecanlıyım Aslıhan yaaa, bizim de dün hastane çıkışımız geldi yıkayım da çantamı hazırlayayım, son 2 hafta artık.
Evet canim kullaniyilorumsodada iciyorum bu gittigimde takrar soracam cunku dayanamiyorum artikMagnezyum kullanıyor musun canım?
Benimde en korktugum sey canim insallah havalardan dolayi grip belirtisidir test falan yaptirdilarmi gecmis olsun Rabbim o dogum gununde kimseyi yanliz birakmasinCumartesiden beri annemle babam rahatsız benimde, covid belirtisi yok ama üşüttüler mi ne oldu anlamadık evde yatıyorlar, yanlarına da gidemiyorum, korktuğum tam doğuma yakın başımıza böyle bişi gelmesiydi yaa, başka da kimsem yok sanki annem olmayınca
Ay ne güzel valla ben hep eksik bir şey mi var diye süphw ediyorumBende hazırladım kızlar, çanta tam tamına hazır
Eksik olarak bir sey kalmadı sanırım hepsini koydum ayarladım.
Pusetimiz de hazır..
Bir benim ve esimin hazırlanıp gitmesi gerekiyor işte.
Cuma kontrol var...
Bakalım...
Kötü şeyler getirme aklına canım inşallah bir an önce toparlarlar.Cumartesiden beri annemle babam rahatsız benimde, covid belirtisi yok ama üşüttüler mi ne oldu anlamadık evde yatıyorlar, yanlarına da gidemiyorum, korktuğum tam doğuma yakın başımıza böyle bişi gelmesiydi yaa, başka da kimsem yok sanki annem olmayınca
Canım ben olsam aynı gün ihtimalini değerlendiririm, 1-2 gün önce sonra olsa sanki 2 doğum günü mü yapacaksın? Yine aynı kutlama ile halledersin doğum günü de bir sürü stres masraf ikisini aradan çıkar işteKızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ilk oglum 10 yasında bu bebisimde istersem ayni gün olabilecek dogum günleri.ikisininde dogum günü aynı günmü olsa yoksa 1-2gün önce yada sonramı olsa.bi akıl verirmisiniz.aralarinda 10 yaş olacak.10 yıl sonra ayni tarihte dogum yapsam.dogum gunlerini kutlarken bilemedim ne yapsam
Benimde en korktugum sey canim insallah havalardan dolayi grip belirtisidir test falan yaptirdilarmi gecmis olsun Rabbim o dogum gununde kimseyi yanliz birakmasin
Ama ben de varımGününü bekleyen hamişlerimiz
S seastar 26 Ekim
albertine1204 29 Ekim
Edifar 28/29 Ekim/ 3 Kasım
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
0hatu0 3 Kasım
rabia16 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
Aynı olmasın bence canım ikisinin de kendine özel olsun. Hem de yaş aralıkları fazla. Büyük farklı bir şey ister küçük farklı.Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ilk oglum 10 yasında bu bebisimde istersem ayni gün olabilecek dogum günleri.ikisininde dogum günü aynı günmü olsa yoksa 1-2gün önce yada sonramı olsa.bi akıl verirmisiniz.aralarinda 10 yaş olacak.10 yıl sonra ayni tarihte dogum yapsam.dogum gunlerini kutlarken bilemedim ne yapsam
Merak etme canım kalıcı olmaz bence. Çok mu kilo aldın o da etkiler. Benim ilkinde dizlerimin ağrısından tuvalete oturamazdım. Geçti gitti. Kalmadı.Evet canim kullaniyilorumsodada iciyorum bu gittigimde takrar soracam cunku dayanamiyorum artik
Benimde en korktugum sey canim insallah havalardan dolayi grip belirtisidir test falan yaptirdilarmi gecmis olsun Rabbim o dogum gununde kimseyi yanliz birakmasin
Ay şöyle yerli yersiz konuşan insanlara sinir oluyorum. Sanki beklemese ne olacak canım ameliyata hazırlanmak 15 dakika sürüyor inan.Cuma günü canım kontrolüm var o zaman belli olacak . Aklımı dağıtmam ne mümkün gören göbeğin inmiş beklemez bu bebek ,sezeryan zaten günün den önce gelir gibi gibi. Bir daha hamile kalırsam doğum kasim sa aralik diyeceğim
Bu da mantıklı.Aynı olmasın bence canım ikisinin de kendine özel olsun. Hem de yaş aralıkları fazla. Büyük farklı bir şey ister küçük farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?