2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaallah tez zamanda iyileşip yanına gelir annen üzme kendini

Ay hadi inşallah güzel geçer kontrollerin senin de. Buradaki tüm hamişlere dua edeceğim bu akşam. Çok içimden geldi.

Cuma günü canım kontrolüm var o zaman belli olacak . Aklımı dağıtmam ne mümkün gören göbeğin inmiş beklemez bu bebek ,sezeryan zaten günün den önce gelir gibi gibi. Bir daha hamile kalırsam doğum kasim sa aralik diyeceğim

Çok geçmiş olsun kuzum toparlarlar yakında inşAllah
İnşallah canım
Yaa bu kadar rahat olmamım sebebi annemdi aslında, en kötü koyar bişiler getirir diyodum, aldım hemen hemen her şeyi ama çantaya koymamıştım, annem şimdi evde çıkmayacak olunca hazırlayayım da dursun diyorum ama kırışır hep yaa.

Nstde sancı yok, Hüseyin beyin toplantısı varmış nst başladıktan 4-5 dk sonra geldi oo 4 hareket var yeterli dedi sancı falan demedi, zaten çok hareketli bebiş nst başlar başlamaz çoştu zaten.

Doğuma kadar neden çağırmamış ki senin doktor? 2 hafta bu haftalarda uzun yaa, bence cuma yine git sen, olmadı şehir hast git bi ara kontrol olsun?

Üşütmüş olabilirler mevsim gecişi. Biraz takviye ve c vitamini alsınlar düzelirler inşallah sıkıntı yapma kendine annen o güne kızı için ayağa kalkar

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaallah tez zamanda iyileşip yanına gelir annen üzme kendini

Amin canım rabbim tüm hastalara şifa versin

Ay hadi inşallah güzel geçer kontrollerin senin de. Buradaki tüm hamişlere dua edeceğim bu akşam. Çok içimden geldi.

Hiç birinizi tanımıyorum ama ha sizin bebişler ha benim kuzum, inanın ayırmadan hepsine aynı duayı ediyorum, sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza hepimizde

Üşütmüş olabilirler mevsim gecişi. Biraz takviye ve c vitamini alsınlar düzelirler inşallah sıkıntı yapma kendine annen o güne kızı için ayağa kalkar

Evet takviye söyledim, alsın kullansınlar bari çıkabilsem alır bırakırım kapılarına ama o kadar güçlü hissetmiyorum kendimi yaa.

Ay hadi güle güle giysin kuzucuk Çok az kalmış hasretin bitmesine. Çok heyecanlı cidden.

Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ilk oglum 10 yasında bu bebisimde istersem ayni gün olabilecek dogum günleri.ikisininde dogum günü aynı günmü olsa yoksa 1-2gün önce yada sonramı olsa.bi akıl verirmisiniz.aralarinda 10 yaş olacak.10 yıl sonra ayni tarihte dogum yapsam.dogum gunlerini kutlarken bilemedim ne yapsam

Magnezyum kullanıyor musun canım?
Evet canim kullaniyilorumsodada iciyorum bu gittigimde takrar soracam cunku dayanamiyorum artik
Benimde en korktugum sey canim insallah havalardan dolayi grip belirtisidir test falan yaptirdilarmi gecmis olsun Rabbim o dogum gununde kimseyi yanliz birakmasin

Ay ne güzel valla ben hep eksik bir şey mi var diye süphw ediyorum

Kötü şeyler getirme aklına canım inşallah bir an önce toparlarlar.

Canım ben olsam aynı gün ihtimalini değerlendiririm, 1-2 gün önce sonra olsa sanki 2 doğum günü mü yapacaksın? Yine aynı kutlama ile halledersin doğum günü de bir sürü stres masraf ikisini aradan çıkar işte
Benimde en korktugum sey canim insallah havalardan dolayi grip belirtisidir test falan yaptirdilarmi gecmis olsun Rabbim o dogum gununde kimseyi yanliz birakmasin

Amin canım, ne kız kardeşim ne teyzem ne halam var ki o yoksa sen gel diyim, eşimde mecburen diğer kızlarla durmak zorunda yoksa durmaz onlar da, İyi olsunlar da napim doğum da 2. Plana geçti şimdi.

Aynı olmasın bence canım ikisinin de kendine özel olsun. Hem de yaş aralıkları fazla. Büyük farklı bir şey ister küçük farklı.

Merak etme canım kalıcı olmaz bence. Çok mu kilo aldın o da etkiler. Benim ilkinde dizlerimin ağrısından tuvalete oturamazdım. Geçti gitti. Kalmadı.

Ay şöyle yerli yersiz konuşan insanlara sinir oluyorum. Sanki beklemese ne olacak canım ameliyata hazırlanmak 15 dakika sürüyor inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…