2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Slmmmmm ben geldimmm konttolden kizlar kontrollerimiz guzel gecti doktorum 27 sine gun verdi haftasonu burda olmayacagim sehir disindayim sakın dogurayim deme dedi eşimde biz sizi istiyoruz haftasonuna denk gelirse ne olacak diye sordu oyle deyince doktorumuz cuma gunu tekrar nts ye sokalim sanci yine gorunmezse icim rahat giderim sehir dişina 27 sinde dogumu yapariz dedi sanci cikarsa cuma yaparim dedi bana teklif etti cuma 38+3 gun dolmus oluyor istersen yapalim 38 i gecmis oluyor dedi ama ben sanci görmediğim takdirde 39+0 alma taraftariyim dedi bende tabi dogal olarak 27 ekimi sectim eşime kalsa yarin dogur diyecekhaftaya salı dogum

Ayy haftaya salı mı hadi gözünüz aydın canım çok güzel olsun inşallah.

Haftaya pazartesiden itibaren bekleyişler başlıyor desenize :)

Hayırlı olsun bakalım çok az kaldı o zaman

Canim cok gecmis olsun umarim hemen toparlanirlar benim korktugum sey ya kimse hastalanmasin

Birinci dereceden tecrübeli biri olarak fikrimi vereyim. Kardeşimle 8 yıl ara farkla aynı gün doğumluyuz. Hiç tavsiye etmem açıkçası. Kardeşimin aynı gün doğmasını ben istemiştim. Küçükken bir nebze tolore edilebiliyor ama 2 yıldır evliyim. Doğumgünlerimde eşimle mi kardeşimle mi kutlama yapacağım diye bölünüyorum resmen. Doğumgününde insan sorumluluk almak istemez ben doğumgünüm öncesi stres oluyorum kardeşimi nasıl kutlayacağım ne hediye alacağım diye. Yani bence mantıklı bir hareket değil karar sizin

Ayni gun dogur bence benim abimle dogum gunum arasi 4 gun oldugu halde cocukken hep beraber kutlardık ne hikmetse evdekiler hep oyle kutlardi aklimiz ermeye baslayinca ayri kutladik ama ayni gun olursa da sikinti buyuyunce bunlarin evliligide var eve ikisini demi cagiracaksin yada aynianda yakalayabilecekmisin benim antenle yandii dogum tam belli olunca

gecmıs olsun oyle dusunme covid değillerdr zten.
hic boyle dusunmemıstm hmm. cocuğum da ılerde benle kutlamak yerine esiyle kutlamak ısteyeblr mi acaba

Ya çok geçmiş olsun Bugün benim de annem sabah telefonda diyor sırtım ağrıyor diye çok korkuyorum
Şu son günler korkuyor virüs korona vs durumlarından sanırım kanama sanci hareketlerde azalma vs herhangi bir durum olursa yada değişiklik hissedersen hemen gel dedi yoksa doğum olacak günden 2 gün önce gidicem obur cuma yani öyle dedi

gecmıs olsun oyle dusunme covid değillerdr zten.

hic boyle dusunmemıstm hmm. cocuğum da ılerde benle kutlamak yerine esiyle kutlamak ısteyeblr mi acaba

Arada kalıp üzülebilir Bizim evliliğin ilk yılı eşim sürpriz bir organizasyon yapmıştı kardeşimi bir gün sonra kutladım diye 6 ay trip çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…