2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet benimde kızımda çok midem bulanıyrodu ve çok zordu cidden seninki de bir an evvel geçer inşallah bende de hiç olmasa keske bari bu gebelikte
İnşallah olmaz bu sefer cnm bugün olmadi benimde çok şükür

Kızlar merhaba,

Bebişleriniz hayırlı olsun öncelikle. Sağlıkla büyüsünler

Ben 2019 Şubat annelerindenim. Elimde hiç kullanılmamış yada temiz kullanılmış (bitkisel çamaşır deterjanıyla her zaman yıkandı.) bebek kıyafetleri var. Battaniyeler, tulumlar, çıtçıtlı kısa/uzun kollu bodyler, yün yelekler/hırkalar, alt-üst takımlar, bereler, çoraplar... 3 koli eşya var. Baya uzun süre ihtiyaçlarını giderecektir.

Benim bebeğim kız ama genelde unisex renkler ağırlıkta.

Gerçekten ihtiyacı olan bir aileye göndermek istiyorum. İhtiyacı olan varsa yada çevresinde varsa benimle iletişime geçmenizi rica ediyorum.

Kargo ücreti benden olacak.

Buraya sık giremeyebiliyorum, mail atmanızı rica ederim.

kubrabilgebaki@gmail.com

Sevgiler..

Kizlar nasılsınız bugun neden yoksunuz
bende burdayim cnm miniklere pide yaptim yedik.bide idrar testu yaptim evde içimi rahatlatmak icin maallah hemen iki koyu kirnixi cizgi cikti.beta yukselmis insallwh.biraz rahatladım. elden baska bisey gelmiyo dojtora gidemiyorsak biraz esjiden yasayan kadinlari anlamis oluruz.herhalde bi gidicez cinsiyet öğrenip gelcez yok yok doğuma gidip alip gekecegiziyi dudunelim iyi olsunlar.annem gitne bosver biz hamile olduğumuzu bebek kiprasirdi anlardık. sonra doguma guderdik dedi

Evet eskiler o şekilde gebelik yaşamış haklılar ama o zaman bu kadar zor hamilelikler bu kadar düşükler yoktu diyorlar biz mecbur gitmek zorunda kalıyoruz hastanelere. Ben mecburen 30 martta gideceğim kontrole. Düşük riski varmı yokmu öğrenmem gerekiyor. Tekli gebelikmi ikiz mi öğrenmem gerekiyor en önemlisi kalbi atıyormu bilmem gerekiyor maalesef. Allah yardımcımız olsun. İnşAllah geçecek bu günler

Yemek yaptım kek yaptım kuzum bide duaya katıldım zikir çekiyordum migdem çok kötü bulanıyor kusamiyorumda sen nasılsın
Bende çok bulanıyorum ev hapsi de çok strese sokuyor hic alışkın değilim böyle evde kalmaya forumda geziyorum ev işi çocuklar yemek derken zaman geçiriyorum Allah kabul etsin canim la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin mi çekiyorsun

Bende yemek ev toplama daha doğrusu bebe yüzünden toplayamama
Kek istedi kek yaptık.
Akşam yemeği derken mutfak savaş alanına döndü.
Eşim geldi onu dezenfekte ettik.
Bide tesbih aldım sürekli onu çekiyorum.

6+3, te gittim duyulmadı 7+2, de gittim yine yok inşallah senin vardır belki şuan ama sen bilirsin 1 hafta daha bekleyebilirsin bekle canım
Canim endiselenme bazen gec dollenme oluyo insallah bi daha gittiginde alirsin benimkide riskli gebelik hastaneye gitmeye korkuyoruz ama mecburuz insallah hepizin saglikli bi gebeligi olurda fazla gitmek zorunda kalmayiz Rabbim hepimizi korusun

6+3, te gittim duyulmadı 7+2, de gittim yine yok inşallah senin vardır belki şuan ama sen bilirsin 1 hafta daha bekleyebilirsin bekle canım
Doktor kalp atışı duymak üzere çağırdığı için gidiyorum duyulur mu bilmiyorum yarın görücez. Bu durumlarda kişiden kişiye değişiyor sanırım kiminde 5. Haftada iken bile duyuluyor kimi 8.haftada duyuyor. Benim bide geç döllenme var şuan 8. Haftada olmam gerekirken 6+4 üm ultrasona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…