2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim bulantı arada bir yokluyor.
Ama iştahım sıfır.
Midem su bile almıyor zorla içiyorum yiyorum.
2 lokmayı zor yutuyorum.

Aynen kuzum bende gezmeye çok alisigim evde kaldıkça sıkıntı sitres bulaştım artio bukadar hissetmiyordum biran önce su musibeti atlatsak rahat bir nefes alsak inşallah
Amin kuzum insallah evet kuzum ❤

Canim endiselenme bazen gec dollenme oluyo insallah bi daha gittiginde alirsin benimkide riskli gebelik hastaneye gitmeye korkuyoruz ama mecburuz insallah hepizin saglikli bi gebeligi olurda fazla gitmek zorunda kalmayiz Rabbim hepimizi korusun
Senin neden riskli canım o bölümemi gideceksin yoksa normal gebelik bölümünemi

Aynen çok erken duyanlar var gerçekten ger bebiş farklı inşallah sen duyarsın ve bu dönemde tekrar gitmek zorunda kalmazsın güzel haberler bekliyoruz

Evde çocuklar ciddi sıkıldı napacağım bilmiyorum bende alışkın değilim bütğn insanlar şuan zorda Allah yardım etsin bir an evvel selamete çıkalım

Tekrar merhaba,

Göndereceğim yerler belirlendi.
İlginize teşekkürler.

Sağlıklı günler dilerim.

Buralardayım canım dua gruplarındayim hep hamdolsun kalp atışını duydum, çok çok hafif mide bulantısı oluyor. Sen nasılsın her şey yolundadır İnşallah
Allah kabul etsin canim Allah razi olsun maşallah minnaka darısı cinsiyetini göstermeye inşallah bende iyiyim daha gidemedik dr a korkudan bulantilarim cok arttı iste böyle gel arada burayi birakma

Kızlar nasılsınız?
bugun kürtaj oldum iyiyim şükür.
biraz ağrım var ama geçicek inşallah.
kendinize ve bebklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin
Gecmis olsun canım hemen toparlarsın inşallah sende kendine iyi bak dua ediyorum rabbim en kisa zamanda hayirla yeniden versin insaallah sağlıkla

Kızlar nasılsınız?

Kuzum çok geçmiş olsun.
Tez zamanda iyileş.
Yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim inşallah

Allah kabul etsin canim Allah razi olsun maşallah minnaka darısı cinsiyetini göstermeye inşallah bende iyiyim daha gidemedik dr a korkudan bulantilarim cok arttı iste böyle gel arada burayi birakma
Ne zaman gideceksin canım? Bulantı iyiye işaret derler bi ara bulantım yok diye çok takmıştım. Biraz takıntılı olduğum için girmiyorum aslında kuzum. Aynı annenin farklı hamilelikleri bile bir olmazken ben ister istemez her okuduğumu kendimle kıyasliyorum

Kızlar nasılsınız?
Geçmiş olsun kuzumm hemen toparlarsın İnşallah Rabbim bir daha acısını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…