Bir hafta daha durup özele kendimi sarıp sarmalayıp kaçar gibi arabamla gidecegim canımNe zaman gideceksin canım? Bulantı iyiye işaret derler bi ara bulantım yok diye çok takmıştım. Biraz takıntılı olduğum için girmiyorum aslında kuzum. Aynı annenin farklı hamilelikleri bile bir olmazken ben ister istemez her okuduğumu kendimle kıyasliyorum
Aminn canım Rabbim evlatlarımızı korusunHadi Gözün aydın canım darısı hepimize tüm bekleyenlere inşallah iyi olmanıza sevindim
Sende oyle yapma benim uc hamilelik de birbirinden farklı dediğin gibi kaldiki baska annelerle ayni olmasi beklenemez ki hic kimseye ölçme kendiniNe zaman gideceksin canım? Bulantı iyiye işaret derler bi ara bulantım yok diye çok takmıştım. Biraz takıntılı olduğum için girmiyorum aslında kuzum. Aynı annenin farklı hamilelikleri bile bir olmazken ben ister istemez her okuduğumu kendimle kıyasliyorum
Valla çok mantıklı kuzum ben de gittiğimde çok kalabalık olmasından korktum üç kişiydik mesafeli mesafeli oturdukBir hafta daha durup özele kendimi sarıp sarmalayıp kaçar gibi arabamla gidecegim canım
Ne zaman gideceksin canım? Bulantı iyiye işaret derler bi ara bulantım yok diye çok takmıştım. Biraz takıntılı olduğum için girmiyorum aslında kuzum. Aynı annenin farklı hamilelikleri bile bir olmazken ben ister istemez her okuduğumu kendimle kıyasliyorum
Şu sıkıntılı ayları hepimiz kolaylikla atlatalım İnşallah. Beşiğiydi arabadaydı onlar olsun derdimizSende oyle yapma benim uc hamilelik de birbirinden farklı dediğin gibi kaldiki baska annelerle ayni olmasi beklenemez ki hic kimseye ölçme kendini
Randevulu dahi olsa ufak tefek sarkmalar oluyor 15 dk kadar bekleme durumu oluyor onu dahi içerde beklemem diye düşünüyorumValla çok mantıklı kuzum ben de gittiğimde çok kalabalık olmasından korktum üç kişiydik mesafeli mesafeli oturduk
Ah inşallahŞu sıkıntılı ayları hepimiz kolaylikla atlatalım İnşallah. Beşiğiydi arabadaydı onlar olsun derdimiz
Kuzu inan şu söylediklerini kendime tekrar edip edip duruyorum normalde pimpirikliyim zaten ilk gebelikte hele ki tedaviyle olmuş kendime laf anlatamıyorumKuzum kıyas asla yapma.
Bak aynı ben aynı beden ama 2 hamileliğim birbirinden o kadar farklı ki.
Hiç böyle kötü olmamıştım ruhsal olarak.
Bu iştah kapanması olmamıştı.
Direk bulantım başlamıştı.
Bunda bulantı yok bi tuhafım. Tabirini de yapamıyorum
Hiç takılma kıyas yapma.
Aynen canım ben de uzaktan uzaktan bekledimRandevulu dahi olsa ufak tefek sarkmalar oluyor 15 dk kadar bekleme durumu oluyor onu dahi içerde beklemem diye düşünüyorum
Kuzu inan şu söylediklerini kendime tekrar edip edip duruyorum normalde pimpirikliyim zaten ilk gebelikte hele ki tedaviyle olmuş kendime laf anlatamıyorumeşim diyor ki midem bulanmiyor dedin durdun şimdi mutlu musun inan mide bulantısı olunca hoşuma gidiyor karnımı seviyorum
Yaaa çok heyecanlı zamanlar demii ne hoş anlattın e anla işte beni söylemesi dile kolayHahaha ilk bebişler öyle :)
Bizde 4.5 sene sonra kavuştuk ilk kuzuma.
Bulantılarım başladı. Ev dünya evrem kokuyor o kadar iğrenç ki. Yazın ortası bide 827272 derece şehirdeyim.
Ağlaya ağlaya elimde yastık evde geziyorum.
(mide bulantısına tikim var, ölürüm olduğu zaman çocukluktan beri)
Neyse bi sabah uyandım gram mide bulantım yok.
Ama sıfır sanki hamile değilim.
1 2 saat bekledim baktım yok
Ağlayarak eşimi aradım bebeğime bişey oluuaaağğğğğ diye.
Koşa koşa hastaneye
Sonra ertesi gün geri başlamıştı. Meğer arada es verirmiş öyle
Selamlar bulantı için neler yapıyorsun. Ben de 8 haftamdayım ve artarak devam ediyor. Ilac kullanıyorum ancak pek bir faydası yok gibi. Özellikle akşam yemekleri ve sabahları mahfoluyorum. Tüm psikolojim çöktü ve acayip halsizlik varBenim bulantilar artarak devam
Yaaa çok heyecanlı zamanlar demii ne hoş anlattın e anla işte beni söylemesi dile kolay
Beyaz peynir canım kraker ama yediğim esnada bastırıyor sonra onlarda bulanti yapiyor sabirla bekliyorum ben obur cocuklarimda fışkırır tarzda sürekli yarim saate bir kusardım hem de nasıl bunda öğürüyorum ama kusma yok şükrediyorum birde 3. Bebek olunca utanıyorum kocaman anneyim nazlanmayaSelamlar bulantı için neler yapıyorsun. Ben de 8 haftamdayım ve artarak devam ediyor. Ilac kullanıyorum ancak pek bir faydası yok gibi. Özellikle akşam yemekleri ve sabahları mahfoluyorum. Tüm psikolojim çöktü ve acayip halsizlik var
Ben usg de öğrendim ikili üçlü testte cinsiyet ogrenilmiyor burdaKızlar bir şey sormak istiyorum size amerikada yaşadığım için Türkiye’de nasıl yapıyorlar bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Bu ikili üçlü testi hangi haftalarda yapıyorlardı ve yaptıkları zaman bebeğin cinsiyetini ultrasonda göremeseler bile kan testinde anlıyorlarmış doğru mu ? Ben ilk bebeğime yaptırmadım bu testlerin hiçbirini sadece gebelik şekerine baktırmıştım mecburymiş oda onun için buradaki süreci de bilmiyorum aslında size sormak istedim. Cinsiyeti kan tahlilinde çıkıyor mu diye ? Burada daha önce doğum yapmış bir arkadaşım cinsiyetini öyle öğrendiğini söyledi bebeğinin.. Amerika’da 40 haftalık gebelik boyunca sadece 3 kere ultrasona soktukları için 6. aya kadar beklemek istemiyorum cinsiyet öğrenmek için. Eğer Tesla öğrenebileceksem ikili üçlü testi sırf cinsiyetini öğrenmek için yaptıracağım
Gecmis olsun canım hemen toparlarsın inşallah sende kendine iyi bak dua ediyorum rabbim en kisa zamanda hayirla yeniden versin insaallah sağlıkla
Kuzum çok geçmiş olsun.
Tez zamanda iyileş.
Yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim inşallah ❣
Çok geçmiş olsun canım benim evdeki yavrunu Rabbim bağışlasın inşallah
Teşekkür ederim kızlar amin inşallah çok sağolunGeçmiş olsun kuzumm hemen toparlarsın İnşallah Rabbim bir daha acısını yaşatmasın
Iyiyim kuzum çok şükür çok geçmiş olsun Rabbim birdaha bu günleri göstermesin inşallahKızlar nasılsınız?
bugun kürtaj oldum iyiyim şükür.
biraz ağrım var ama geçicek inşallah.
kendinize ve bebklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?