2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bir hafta daha durup özele kendimi sarıp sarmalayıp kaçar gibi arabamla gidecegim canım

Sende oyle yapma benim uc hamilelik de birbirinden farklı dediğin gibi kaldiki baska annelerle ayni olmasi beklenemez ki hic kimseye ölçme kendini

Kuzum kıyas asla yapma.
Bak aynı ben aynı beden ama 2 hamileliğim birbirinden o kadar farklı ki.
Hiç böyle kötü olmamıştım ruhsal olarak.
Bu iştah kapanması olmamıştı.
Direk bulantım başlamıştı.
Bunda bulantı yok bi tuhafım. Tabirini de yapamıyorum
Hiç takılma kıyas yapma.

Sende oyle yapma benim uc hamilelik de birbirinden farklı dediğin gibi kaldiki baska annelerle ayni olmasi beklenemez ki hic kimseye ölçme kendini
Şu sıkıntılı ayları hepimiz kolaylikla atlatalım İnşallah. Beşiğiydi arabadaydı onlar olsun derdimiz

Kuzu inan şu söylediklerini kendime tekrar edip edip duruyorum normalde pimpirikliyim zaten ilk gebelikte hele ki tedaviyle olmuş kendime laf anlatamıyorum eşim diyor ki midem bulanmiyor dedin durdun şimdi mutlu musun inan mide bulantısı olunca hoşuma gidiyor karnımı seviyorum

Hahaha ilk bebişler öyle :)
Bizde 4.5 sene sonra kavuştuk ilk kuzuma.
Bulantılarım başladı. Ev dünya evrem kokuyor o kadar iğrenç ki. Yazın ortası bide 827272 derece şehirdeyim.
Ağlaya ağlaya elimde yastık evde geziyorum.
(mide bulantısına tikim var, ölürüm olduğu zaman çocukluktan beri)

Neyse bi sabah uyandım gram mide bulantım yok.
Ama sıfır sanki hamile değilim.
1 2 saat bekledim baktım yok
Ağlayarak eşimi aradım bebeğime bişey oluuaaağğğğğ diye.
Koşa koşa hastaneye

Sonra ertesi gün geri başlamıştı. Meğer arada es verirmiş öyle

Yaaa çok heyecanlı zamanlar demii ne hoş anlattın e anla işte beni söylemesi dile kolay

Benim bulantilar artarak devam
Selamlar bulantı için neler yapıyorsun. Ben de 8 haftamdayım ve artarak devam ediyor. Ilac kullanıyorum ancak pek bir faydası yok gibi. Özellikle akşam yemekleri ve sabahları mahfoluyorum. Tüm psikolojim çöktü ve acayip halsizlik var

Kızlar bir şey sormak istiyorum size amerikada yaşadığım için Türkiye’de nasıl yapıyorlar bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Bu ikili üçlü testi hangi haftalarda yapıyorlardı ve yaptıkları zaman bebeğin cinsiyetini ultrasonda göremeseler bile kan testinde anlıyorlarmış doğru mu ? Ben ilk bebeğime yaptırmadım bu testlerin hiçbirini sadece gebelik şekerine baktırmıştım mecburymiş oda onun için buradaki süreci de bilmiyorum aslında size sormak istedim. Cinsiyeti kan tahlilinde çıkıyor mu diye ? Burada daha önce doğum yapmış bir arkadaşım cinsiyetini öyle öğrendiğini söyledi bebeğinin.. Amerika’da 40 haftalık gebelik boyunca sadece 3 kere ultrasona soktukları için 6. aya kadar beklemek istemiyorum cinsiyet öğrenmek için. Eğer Tesla öğrenebileceksem ikili üçlü testi sırf cinsiyetini öğrenmek için yaptıracağım

Yaaa çok heyecanlı zamanlar demii ne hoş anlattın e anla işte beni söylemesi dile kolay

Hareket başladıktan sonra daha iyi. Hissediyorsun orda iyi diyorsun.
Ama bazen eşekler uzun süre kıpırdamıyor. Bide ona telaş ediyorsun.
Onada koşmuşluğum var hastaneye

Beyaz peynir canım kraker ama yediğim esnada bastırıyor sonra onlarda bulanti yapiyor sabirla bekliyorum ben obur cocuklarimda fışkırır tarzda sürekli yarim saate bir kusardım hem de nasıl bunda öğürüyorum ama kusma yok şükrediyorum birde 3. Bebek olunca utanıyorum kocaman anneyim nazlanmaya

Ben usg de öğrendim ikili üçlü testte cinsiyet ogrenilmiyor burda

Gecmis olsun canım hemen toparlarsın inşallah sende kendine iyi bak dua ediyorum rabbim en kisa zamanda hayirla yeniden versin insaallah sağlıkla
Kuzum çok geçmiş olsun.
Tez zamanda iyileş.
Yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim inşallah ❣
Çok geçmiş olsun canım benim evdeki yavrunu Rabbim bağışlasın inşallah
Geçmiş olsun kuzumm hemen toparlarsın İnşallah Rabbim bir daha acısını yaşatmasın
Teşekkür ederim kızlar amin inşallah çok sağolun

Kızlar benim bulantılarım vardı ama şu bikaç gündür yaşadığım bulantılar kusmalar akıl karı değil öldürmüyoo ama süründürüyo bi yorumda arkadaşın biri kalp atışı başlayınca bulantılar dahada ağırlaşıyo yazmış umarım sebep budur doktora da gidemiyorum malum coronadan dolayı sabah kalktığımda hiçbirşey yiyesim gelmiyo acıkıyorum ama herşeye burun kıvırıyorum az bişey yeidğimi de kusuyorum iyi değilim bide inanılmaz halsizlik var uzun zamandır evdeyim diye ruhum mu bunaldı bilmiyorum ama şu an zor bi süreç geçiriyorum gece uykularım haram oldu

Kızlar nasılsınız?
bugun kürtaj oldum iyiyim şükür.
biraz ağrım var ama geçicek inşallah.
kendinize ve bebklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin
Iyiyim kuzum çok şükür çok geçmiş olsun Rabbim birdaha bu günleri göstermesin inşallah güzelce dinlen geçecek inşallah kuzum Amin sende kendine çok iyi bak kuzum helal olsun sende helal et ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…