Bugun öglenden beri kasıklarımda ağrı var inceden hafif cok siddetli degil afedersiniz kabız ağrısı gibi yatıyorum kalkıyorum geçmiyor nedirki
Benim de yarim saat ince güçlü ağrılı tek bir kasilmam oldu simdi de vajinam sizliyor dus aldim bekliyorum ama daha gelmez heralde.Benimde bayaa adet sancısı gibi sancım var, uzandım ama geçmedi bi türlü
Benim de yarin kontrol var 37.0 oluyoruz raporu alıp ise goturcem sonra beklemece. Bebim de catiya 38 de bakcakmis.Yarın kontrolüm var çok heyecan yaptımsiz tarıhlerı aldıkça ben de heyecanlandım normal beklıyorum ama çatı falan da yapılmadı bana bakalım yarın neler olcak
Canım tansiyon çok önemli ihmal etmeTansiyonum 14-9 çıkıyor bugün sağlık ocaginda manuel 12-8 çıkmıştı kendi aletimi götürdüm test etmek için omran marka 13-8 çıktı.Simdi limonlu su ıctim uzandım takip ediyorum. Ve vajinam da regl sancısı var ara ara vuruyor bu yalanci sancı mi
Niye oluyorki
Bende de var suan surekli altima bakiyorum sanki her an kanama olacak gibi
Benim de yarim saat ince güçlü ağrılı tek bir kasilmam oldu simdi de vajinam sizliyor dus aldim bekliyorum ama daha gelmez heralde.
Doktorum 14-9 old an hastaneye geliyorsun dedi ama alete güvenemiyorum manueller dışında hepsi hata veriyor. Braun marka yla da geçen hafta takip yaptım o da hep yüksek verdi14-9 önemli doktora söyle mutlaka
Bebisler bizden sabirsiz değildir ins.Ay hepimiz birlikte aynı şeyleri yaşıyoruz, kızlar benimki bayaa dayanması zor bi adet sancısı valla. Gece gece iş çıkarmasam başıma bari. Belden bi ağrı değil de adet sancısı gibi olunca duruyorum öyle.
Hamilelik dışında normal zamanda tansiyonun kaç çıkıyordu? Takip et kendini bu akşam. Geçen haftalarda bir kaç kez bende de olmuştu regl ağrısı gibi, geçmişti. Annem doğum ağrısı belden geliyor diyor da bilmem burdaki deneyimli annelerimiz ne der.Tansiyonum 14-9 çıkıyor bugün sağlık ocaginda manuel 12-8 çıkmıştı kendi aletimi götürdüm test etmek için omran marka 13-8 çıktı.Simdi limonlu su ıctim uzandım takip ediyorum. Ve vajinam da regl sancısı var ara ara vuruyor bu yalanci sancı mi
12-7,12-8 canım kendi aletimde ilm kez bu akşam 14-9 gördüm .Benim annemde belden geliyor sonra bacaklara vuruyor demiştiHamilelik dışında normal zamanda tansiyonun kaç çıkıyordu? Takip et kendini bu akşam. Geçen haftalarda bir kaç kez bende de olmuştu regl ağrısı gibi, geçmişti. Annem doğum ağrısı belden geliyor diyor da bilmem burdaki deneyimli annelerimiz ne der.
Ay hepimiz birlikte aynı şeyleri yaşıyoruz, kızlar benimki bayaa dayanması zor bi adet sancısı valla. Gece gece iş çıkarmasam başıma bari. Belden bi ağrı değil de adet sancısı gibi olunca duruyorum öyle.
Benim belimdede ağrım var aslında ama bel ağrısı gibi doğum sancısı gibi degil hamile kaldigimda her wcde peceteye korkarak bakiyodum düsük olursa korkusundan simdide nisan geldimi diye korkusuyla bakiyorumHamilelik dışında normal zamanda tansiyonun kaç çıkıyordu? Takip et kendini bu akşam. Geçen haftalarda bir kaç kez bende de olmuştu regl ağrısı gibi, geçmişti. Annem doğum ağrısı belden geliyor diyor da bilmem burdaki deneyimli annelerimiz ne der.
İstersen nöbetçi eczane evine yakın mi bir bak, bir de orda olctur içinde kalmasin. Hem dijital makine güvenilir mi ogrenmis olursun.12-7,12-8 canım kendi aletimde ilm kez bu akşam 14-9 gördüm .Benim annemde belden geliyor sonra bacaklara vuruyor demişti
Bence de manuel cihwzla bi olcturİstersen nöbetçi eczane evine yakın mi bir bak, bir de orda olctur içinde kalmasin. Hem dijital makine güvenilir mi ogrenmis olursun.
Benim belimdede ağrım var aslında ama bel ağrısı gibi doğum sancısı gibi degil hamile kaldigimda her wcde peceteye korkarak bakiyodum düsük olursa korkusundan simdide nisan geldimi diye korkusuyla bakiyorum
9-14 tam sınırda seninki, yüksek tansiyon siniri. Birşey olmaz gibi geliyor bana da durduk yere niye yükselsin. Heyecan mi yaptın birşeye yoruldun mu?12-7,12-8 canım kendi aletimde ilm kez bu akşam 14-9 gördüm .Benim annemde belden geliyor sonra bacaklara vuruyor demişti
Raporu sordum ben canım doğumdan sonra veriliyor denildi bana...Benim de yarim saat ince güçlü ağrılı tek bir kasilmam oldu simdi de vajinam sizliyor dus aldim bekliyorum ama daha gelmez heralde.
Benim de yarin kontrol var 37.0 oluyoruz raporu alıp ise goturcem sonra beklemece. Bebim de catiya 38 de bakcakmis.
Bi doğum raporu var o doğumdan sonra veriliyor bir de ben 32 de clisir aldığım için simdi clisamaz raporu goturcekmism.Raporu sordum ben canım doğumdan sonra veriliyor denildi bana...
Al bendende o kadar ozellikle son 10 gundur aynilarini dusunuyorum canimBenkm hep var ya iyi bakamazsam korkusu ya istemedn zrar verirsem ya emziremezsem ya su ya bu allah korusun böyle şeyler düşünüyorum hep
Uykusuz kaldım sabah 6 gibi üşüyerek uyandım çok uykum gelmesine rağmen eşim işe gidince uyuyamadım 10 gibi yataktan çıktığımda kafamin arkası ağrıyordu canım. Akşam 5 gibi yine gözlerim kapandı aynı sorun evde tek uykum gelse de uyuyamiyorum gözlerim kapanıyor açamıyorum ama kulağım tüm disardaki sesleri falan duyuyor. Kalktıgımda da uyuşmuştum bundan olabilir şimdi buz aküsü koydum. Birazdan ölçüm yapicam yüksek çıkarsa yakında ki hast gidicem .9-14 tam sınırda seninki, yüksek tansiyon siniri. Birşey olmaz gibi geliyor bana da durduk yere niye yükselsin. Heyecan mi yaptın birşeye yoruldun mu?
Eczaneler hep etrafı çevrili ki canım ilaçları küçücük bi alandan alıyoruz ölçmezler bence .İstersen nöbetçi eczane evine yakın mi bir bak, bir de orda olctur içinde kalmasin. Hem dijital makine güvenilir mi ogrenmis olursun.
Bende de birebir aynı kaygılar var.Ah wendy beni en iyi sen anlarsın bu duygular 2. Oğlumda da olmuştu büyük oğluma ihanet etmis olma hissi yetememe korkusu sorumluluk korkusu hepsine sevgimi ilgimi yeterince gösteremem mi korkusu şimdi somut şeyler de var evdeki sorumlulukları ve bakımları dersleri
Aslında hepsi diyorum bana hormonlarımın ve beynimin oyunu çünkü sabah çok daha umutla uyanıyorum akşamları bu duygular depresiyor
Öğlenleyin küçük oğlumla konuştuk beşiğe baktı açtık hatırlamıyor kendi beşiği biraz hevesleniyor gibi oldu buna mi yatacak diye ilgilendi falan sonra ben oturdum hüngür hüngür ağladım sürekli onlara sarılıp aglayasim geliyor şimdi bile gözlerim doluyor
cnm 14-9sınır üzeri. takipte ol mutlaka ve yarın doktorunu bilgilendir.Tansiyonum 14-9 çıkıyor bugün sağlık ocaginda manuel 12-8 çıkmıştı kendi aletimi götürdüm test etmek için omran marka 13-8 çıktı.Simdi limonlu su ıctim uzandım takip ediyorum. Ve vajinam da regl sancısı var ara ara vuruyor bu yalanci sancı mi
Benim de vardı ama ben üşüttüm galiba burda havalar birden bozdu kalın giyiniyorum yanıyorum ince giyiniyorum üşüyorum. Gece de üşüttüm sanırımBugun öglenden beri kasıklarımda ağrı var inceden hafif cok siddetli degil afedersiniz kabız ağrısı gibi yatıyorum kalkıyorum geçmiyor nedirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?