2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugun öglenden beri kasıklarımda ağrı var inceden hafif cok siddetli degil afedersiniz kabız ağrısı gibi yatıyorum kalkıyorum geçmiyor nedirki

Benimde bayaa adet sancısı gibi sancım var, uzandım ama geçmedi bi türlü
Benim de yarim saat ince güçlü ağrılı tek bir kasilmam oldu simdi de vajinam sizliyor dus aldim bekliyorum ama daha gelmez heralde.

Yarın kontrolüm var çok heyecan yaptım siz tarıhlerı aldıkça ben de heyecanlandım normal beklıyorum ama çatı falan da yapılmadı bana bakalım yarın neler olcak
Benim de yarin kontrol var 37.0 oluyoruz raporu alıp ise goturcem sonra beklemece. Bebim de catiya 38 de bakcakmis.

Canım tansiyon çok önemli ihmal etme

Bende de var suan surekli altima bakiyorum sanki her an kanama olacak gibi

Benim de yarim saat ince güçlü ağrılı tek bir kasilmam oldu simdi de vajinam sizliyor dus aldim bekliyorum ama daha gelmez heralde.

Ay hepimiz birlikte aynı şeyleri yaşıyoruz, kızlar benimki bayaa dayanması zor bi adet sancısı valla. Gece gece iş çıkarmasam başıma bari. Belden bi ağrı değil de adet sancısı gibi olunca duruyorum öyle.

Hamilelik dışında normal zamanda tansiyonun kaç çıkıyordu? Takip et kendini bu akşam. Geçen haftalarda bir kaç kez bende de olmuştu regl ağrısı gibi, geçmişti. Annem doğum ağrısı belden geliyor diyor da bilmem burdaki deneyimli annelerimiz ne der.

12-7,12-8 canım kendi aletimde ilm kez bu akşam 14-9 gördüm .Benim annemde belden geliyor sonra bacaklara vuruyor demişti

Benim belimdede ağrım var aslında ama bel ağrısı gibi doğum sancısı gibi degil hamile kaldigimda her wcde peceteye korkarak bakiyodum düsük olursa korkusundan simdide nisan geldimi diye korkusuyla bakiyorum

12-7,12-8 canım kendi aletimde ilm kez bu akşam 14-9 gördüm .Benim annemde belden geliyor sonra bacaklara vuruyor demişti
İstersen nöbetçi eczane evine yakın mi bir bak, bir de orda olctur içinde kalmasin. Hem dijital makine güvenilir mi ogrenmis olursun.

İstersen nöbetçi eczane evine yakın mi bir bak, bir de orda olctur içinde kalmasin. Hem dijital makine güvenilir mi ogrenmis olursun.
Bence de manuel cihwzla bi olctur

Benim belimdede ağrım var aslında ama bel ağrısı gibi doğum sancısı gibi degil hamile kaldigimda her wcde peceteye korkarak bakiyodum düsük olursa korkusundan simdide nisan geldimi diye korkusuyla bakiyorum

Ayni ben

9-14 tam sınırda seninki, yüksek tansiyon siniri. Birşey olmaz gibi geliyor bana da durduk yere niye yükselsin. Heyecan mi yaptın birşeye yoruldun mu?

Raporu sordum ben canım doğumdan sonra veriliyor denildi bana...

9-14 tam sınırda seninki, yüksek tansiyon siniri. Birşey olmaz gibi geliyor bana da durduk yere niye yükselsin. Heyecan mi yaptın birşeye yoruldun mu?
Uykusuz kaldım sabah 6 gibi üşüyerek uyandım çok uykum gelmesine rağmen eşim işe gidince uyuyamadım 10 gibi yataktan çıktığımda kafamin arkası ağrıyordu canım. Akşam 5 gibi yine gözlerim kapandı aynı sorun evde tek uykum gelse de uyuyamiyorum gözlerim kapanıyor açamıyorum ama kulağım tüm disardaki sesleri falan duyuyor. Kalktıgımda da uyuşmuştum bundan olabilir şimdi buz aküsü koydum. Birazdan ölçüm yapicam yüksek çıkarsa yakında ki hast gidicem .

Bende de birebir aynı kaygılar var. İlk aylara göre biraz daha hafifledi. Alışana kadar resmen kendimle savaş verdim. Büyük oğlumu çok isteyerek severek büyüttüm hala da öyle, öyle olunca ve ikinci sürpriz olunca ilkine ihanet etmiş gibi hissettim. Bebekle ilgilenince hep bi şeyleri eksik kalacak gibi, yetemezsem, yeterince ilgi gösteremezsem, ya üzülürse kahrolurum, bununla nasıl başa çıkıcam, ikinciyi kabullenemezsem vs gibi bir sürü kaygılar, ki bence malesef ki olabilecek şeyler
Sonra düşününce dedim ki onun ilkinden ne farkı var, tabi ki sevicem ilgilenicem, ve ikisine de yetecek gücüm var, anneyim ben. Aradaki dengeyi kurabilirim, zorlandığımda yardım isterim, bir şekilde büyüyüp gidecekler inşallah. Allah ikisine de sağlık versin. Çok şükür ki Allah aratmadan verdi, sağlıklı, şu zamana kadar da geldik, yiyecek ekmeği varsa, Rabbim nasip etmişse o çocuk her türlü doğacak ve ilkinin sahip olduğu tüm haklara sahip tabiki. Artık böyle düşünüyorum.
Bir de tabi lohusalık psikolojisi, uykusuz geceler, bebekte uyku sorunları, emme beslenme sorunları, ek gıda dönemi alerji riskleri, sünneti, kontroller, hastalıkları vs herşey sil baştan olacağı için de biraz sıkıntılar çöküyor ama başa çıkacağız inşallah. Bu bebekte bir de korona riski var o da strese sokuyor tabi. İnsanlara gelme diyemezsin, gelen bir daha gelmek isteyecek, bi gelişi olmasa diğer gelişi risk, e bu hastalık bikaç yıl gitmeyecek, küçücük bebeği nasıl ne zamana kadar koruyacağım derdi vs bunlar da düşündürüp kaygılandırıyor tabi.

cnm 14-9sınır üzeri. takipte ol mutlaka ve yarın doktorunu bilgilendir.

Bugun öglenden beri kasıklarımda ağrı var inceden hafif cok siddetli degil afedersiniz kabız ağrısı gibi yatıyorum kalkıyorum geçmiyor nedirki
Benim de vardı ama ben üşüttüm galiba burda havalar birden bozdu kalın giyiniyorum yanıyorum ince giyiniyorum üşüyorum. Gece de üşüttüm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…