2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızlar adet ağrısı şeklinde ağrı bende de oldu cuma akşam özellikle. bende çok korktum. ama doktorum dediki doğum ağrısı belden kasığa doğru düzenli şekilde vurur. o şekilde ağrın olursa bildir dedi.

Bende de sırt agrısı var . Soguktan da olabılır anlamadım . Rahım agrısı zaten var karın agrısı ve kasılmalar da var . Valla yenı başladı bunlar ıkı gündür ondan önce hamıle degıl gbı gectı benım çok kolaydı

P Pelinimben dijital makinelerin en iyileri ile ölçüm yapmışsın. yanılma payı çok olmuyor hatta manuellerden daha iyi ölçüyorlar. omron ve braun özellikle şaşmıyor.

Mevsimsel bi değişiklik de olabilir. Benim başım da ağrımaya başladı bende diyorum tansiyonumu bi ölçeyim. Biraz psikolojik oluyor sanırım. Aslında Kasım anneleri olacağız ama işte insan şimdiden beklentiye giriyor ne zaman doğacak diye. Annem diyo senin ilk doğumun gününden çok önce doğmaz rahat ol Kasım’ın sonu anca doğar diye ama ben ani bisey olursa felan diye şimdiden panikliyorum. En ufak bi sancı agri olunca hemen bakıyorum kendime devamlı mi Nisan gelmiş mi diye. Daha çok erken gibi ama bizde doğum telaşına erken girdik sanırım..

Selam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık 37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar

yaa geçmiş olsun. bir yandan da hayırlı olsun.o kadar konuştuk tansiyon diye demekki acil bir durum oluştu. neyse ikinizde iyi olun yeterki.

ben o sebeple tansiyondan çok korkuyorum.siz burda baş ağrısı vs yazınca direk tansiyon diyorum. hiç ihmale gelmiyor gebelikte çünkü

Peki iki kol arasında fark olur mu .sağ kol 13-9 sol kol 12-8 eşim kendini ölçtü iki kolda 10-6 onun
soldan ölçüyorlar çoğunlukla. evet farklı çıkıyor 2 kolda. bende senin gibi sol yüksek çıkınca sağa bakıyordum. üst üste ölçümler vs vs stres oluyor insan seni çok iyi anlıyorum. bak K Kidem34 yazdı şimdi sıkıntı yaşamış. sen bence doktorunu bilgilendir o ne derse sabahı bekleme. beni bu tansiyon işi tedirgin ediyor ilk gebeliğimde sorun yaşadığım için.

Yaaa geçmiş olsun canım senin için bebeğin de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Tansiyonun kaç çıktı bugün benim de oynak

Canım geçmiş olsun korkma 38 in içinde artık çok durmaz kuvöz de 10 gün bile durmaz maşallah kendi de iyi doğmuş kısa sürede kavuşursunuz gözün aydın olsun

Kıyamam size ben sırf bu fikirden dolayı ilk oğlum 10yaşinda ancak karar verdim 2ci bebeğe ama simdi düsünüyorumda daha erken olsaymış keske ailemiz büyüdükce birbirimize sevgimiz artıyor o nedenle sevgimiz hepsine esit olarak yeticek hic merak etmeyin bizi yoran ilk 40gün sonrasi yine rutin hayat olacak üstelik yenidoganlar anlamicak bisiden siz yine buyuk olanlari sevmeye onunla oynamaya devam edebilirsiniz

Canım benım Allah’ın ıznıyle on güne bile kalmaz bebeğinle eve gıdıceksın ınsallah demek doğum yaptın . Dualarımız senınle Olacak . Kilosu boyu gayet güzel

Maşallahh canım gözünaydin cok yakinda bebisinde çıkar hic merak etme sende bu sürecte toparlanmış olursun

Tam oğlan sipsivri

Ay bu arada biz adanada hala askili sort havasindayiz kazak giymek istiyorm ben deee
Sanirim bizim buralara kış gelmeyecek gibi yagmuru ozledimm🌧🌧⛈⛈
Gozunuzaydin canim insallah 10 gune bile kalmaz bebisini eve goturursun hayirlisiyla desene bir melek daha dunyaya geldi hoşgelditansiyonun kac cikiyordu yuksekmiydi birdenmi yukseldi canim

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşAllah

Evet aslında bunlar sadece duygusallıkla düşündüğümüz şeyler çocuklarıma bakıyorumda onlara yaptığımız en büyük iyilik olmuş kardeşler olarak ikisi birlikte büyüdüler çok güzel anlaşıyorlar kimseye ihtiyaç duymuyorlar hep iş birliği içindeler
Ama annelik hamilelik psikolojisi arada gelip gidiyorlar
Lohusalikta da oluyor ara ara bu hâller

Hyrli olsun anali babalı buyusn . Bozma.moralini on gün kalmaz bile aslinda kilosu haftası da iyi bence 2 3 gune cikar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…