Git sen hiç erteleme tedbirli olalım yinedeDoktorum 14-9 old an hastaneye geliyorsun dedi ama alete güvenemiyorum manueller dışında hepsi hata veriyor. Braun marka yla da geçen hafta takip yaptım o da hep yüksek verdi
Bencede üşüttük yanı ama ınsan düşünüyor acaba belırtı mi dıye yınede Allah yardımcımız olsunBenim de vardı ama ben üşüttüm galiba burda havalar birden bozdu kalın giyiniyorum yanıyorum ince giyiniyorum üşüyorum. Gece de üşüttüm sanırım
yaa geçmiş olsun. bir yandan da hayırlı olsun.o kadar konuştuk tansiyon diye demekki acil bir durum oluştu. neyse ikinizde iyi olun yeterki.Selam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Peki iki kol arasında fark olur mu .sağ kol 13-9 sol kol 12-8 eşim kendini ölçtü iki kolda 10-6 onunP Pelinimben dijital makinelerin en iyileri ile ölçüm yapmışsın. yanılma payı çok olmuyor hatta manuellerden daha iyi ölçüyorlar. omron ve braun özellikle şaşmıyor.
soldan ölçüyorlar çoğunlukla. evet farklı çıkıyor 2 kolda. bende senin gibi sol yüksek çıkınca sağa bakıyordum. üst üste ölçümler vs vs stres oluyor insan seni çok iyi anlıyorum. bak K Kidem34 yazdı şimdi sıkıntı yaşamış. sen bence doktorunu bilgilendir o ne derse sabahı bekleme. beni bu tansiyon işi tedirgin ediyor ilk gebeliğimde sorun yaşadığım için.Peki iki kol arasında fark olur mu .sağ kol 13-9 sol kol 12-8 eşim kendini ölçtü iki kolda 10-6 onun
Yaaa geçmiş olsun canım senin için bebeğin de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Tansiyonun kaç çıktı bugün benim de oynakSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Canım geçmiş olsun korkma 38 in içinde artık çok durmaz kuvöz de 10 gün bile durmaz maşallah kendi de iyi doğmuş kısa sürede kavuşursunuz gözün aydın olsunSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Kıyamam size ben sırf bu fikirden dolayı ilk oğlum 10yaşinda ancak karar verdim 2ci bebeğe ama simdi düsünüyorumda daha erken olsaymış keske ailemiz büyüdükce birbirimize sevgimiz artıyor o nedenle sevgimiz hepsine esit olarak yeticek hic merak etmeyin bizi yoran ilk 40gün sonrasi yine rutin hayat olacakBende de birebir aynı kaygılar var.İlk aylara göre biraz daha hafifledi. Alışana kadar resmen kendimle savaş verdim. Büyük oğlumu çok isteyerek severek büyüttüm hala da öyle, öyle olunca ve ikinci sürpriz olunca ilkine ihanet etmiş gibi hissettim. Bebekle ilgilenince hep bi şeyleri eksik kalacak gibi, yetemezsem, yeterince ilgi gösteremezsem, ya üzülürse kahrolurum, bununla nasıl başa çıkıcam, ikinciyi kabullenemezsem vs gibi bir sürü kaygılar, ki bence malesef ki olabilecek şeyler
Sonra düşününce dedim ki onun ilkinden ne farkı var, tabi ki sevicem ilgilenicem, ve ikisine de yetecek gücüm var, anneyim ben. Aradaki dengeyi kurabilirim, zorlandığımda yardım isterim, bir şekilde büyüyüp gidecekler inşallah. Allah ikisine de sağlık versin. Çok şükür ki Allah aratmadan verdi, sağlıklı, şu zamana kadar da geldik, yiyecek ekmeği varsa, Rabbim nasip etmişse o çocuk her türlü doğacak ve ilkinin sahip olduğu tüm haklara sahip tabiki. Artık böyle düşünüyorum.
Bir de tabi lohusalık psikolojisi, uykusuz geceler, bebekte uyku sorunları, emme beslenme sorunları, ek gıda dönemi alerji riskleri, sünneti, kontroller, hastalıkları vs herşey sil baştan olacağı için de biraz sıkıntılar çöküyor ama başa çıkacağız inşallah. Bu bebekte bir de korona riski var o da strese sokuyor tabi. İnsanlara gelme diyemezsin, gelen bir daha gelmek isteyecek, bi gelişi olmasa diğer gelişi risk, e bu hastalık bikaç yıl gitmeyecek, küçücük bebeği nasıl ne zamana kadar koruyacağım derdi vs bunlar da düşündürüp kaygılandırıyor tabi.
Canım benım Allah’ın ıznıyle on güne bile kalmaz bebeğinle eve gıdıceksın ınsallah demek doğum yaptın . Dualarımız senınle Olacak . Kilosu boyu gayet güzelSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Maşallahh canım gözünaydin cok yakinda bebisinde çıkar hic merak etme sende bu sürecte toparlanmış olursunSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Sanirim bizim buralara kış gelmeyecek gibi yagmuru ozledimm🌧🌧⛈⛈Tam oğlan sipsivri
Ay bu arada biz adanada hala askili sort havasindayiz kazak giymek istiyorm ben deee
Gozunuzaydin canim insallah 10 gune bile kalmaz bebisini eve goturursun hayirlisiyla desene bir melek daha dunyaya geldi hoşgeldiSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşAllahSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Evet aslında bunlar sadece duygusallıkla düşündüğümüz şeyler çocuklarıma bakıyorumda onlara yaptığımız en büyük iyilik olmuş kardeşler olarak ikisi birlikte büyüdüler çok güzel anlaşıyorlar kimseye ihtiyaç duymuyorlar hep iş birliği içindelerKıyamam size ben sırf bu fikirden dolayı ilk oğlum 10yaşinda ancak karar verdim 2ci bebeğe ama simdi düsünüyorumda daha erken olsaymış keske ailemiz büyüdükce birbirimize sevgimiz artıyor o nedenle sevgimiz hepsine esit olarak yeticek hic merak etmeyin bizi yoran ilk 40gün sonrasi yine rutin hayat olacaküstelik yenidoganlar anlamicak bisiden siz yine buyuk olanlari sevmeye onunla oynamaya devam edebilirsiniz
Hyrli olsun anali babalı buyusnSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?