- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Az kaldı siz biliyosunuz gününü biz napalım her sabah o gün bugün mü diye uyanmakGünüm bitsede hayırlısıyla keşke bende doğursam
Benim belimdede ağrım var aslında ama bel ağrısı gibi doğum sancısı gibi degil hamile kaldigimda her wcde peceteye korkarak bakiyodum düsük olursa korkusundan simdide nisan geldimi diye korkusuyla bakiyorum
Ayni ben
Canım gözün Aydın olsun, kızlara katılıyorum 10 güne kalmaz çıkar inşallah kuzucuk yanınızaSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Az kaldı siz biliyosunuz gününü biz napalım her sabah o gün bugün mü diye uyanmak
Mıde yanması var bende ve hep bir gaz sankı ıcımde soda ıcmek ıyı geliyorSelam kızlar, birkaç gündür bende hazımsızlık var sizde de oluyor mu ?
Bende sürekli soda içiyorum biraz rahatlatıyor. Hazımsızlık birde mide bulantısı yapıyor sanki ilk aylara dönmüşüm gibi hissediyorumMıde yanması var bende ve hep bir gaz sankı ıcımde soda ıcmek ıyı geliyor
Canim tek sefer 14/9 değil de , her ölçüm.de mi bu şekilde çıkıyor? Önemli olan o. Gün içinde zaman zaman elbet bi iki kere yükselebilir. Ama devamlı yüksekse bu önemli.Doktorum 14-9 old an hastaneye geliyorsun dedi ama alete güvenemiyorum manueller dışında hepsi hata veriyor. Braun marka yla da geçen hafta takip yaptım o da hep yüksek verdi
Benimde akşamdan beri karnım kaskatı oldu ve kasıklarımda ağrı var. Birde küçük kıpırtılarla hareket ediyor çok sıkAy hepimiz birlikte aynı şeyleri yaşıyoruz, kızlar benimki bayaa dayanması zor bi adet sancısı valla. Gece gece iş çıkarmasam başıma bari. Belden bi ağrı değil de adet sancısı gibi olunca duruyorum öyle.
Çok geçmiş olsun, sağlıkla büyüt ins canim. Tansiyonun kaç çıkmıştı ki.canim ? Acil aldılar?Selam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Çalışabilir i götürdüm. 37.haftamdaym.diğet aktarma olan rapor doğumdan sonra veriliyor ddi bana Dr sekteteriBi doğum raporu var o doğumdan sonra veriliyor bir de ben 32 de clisir aldığım için simdi clisamaz raporu goturcekmism.
Valla bu hafta olacakmıs öyle yazıyor netten bakim dedım normalmısnBende sürekli soda içiyorum biraz rahatlatıyor. Hazımsızlık birde mide bulantısı yapıyor sanki ilk aylara dönmüşüm gibi hissediyorum
Bu haftalarda normal demek ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz baksanıza.Benimde akşamdan beri karnım kaskatı oldu ve kasıklarımda ağrı var. Birde küçük kıpırtılarla hareket ediyor çok sık
37den sonra bişi götürme yok, doğum raporunu alınca onu götürüyorsunuz o zaman hesaplıyorlar kızlar, aktarılan şu kadar şu güne kadar doğum izni diye.Çalışabilir i götürdüm. 37.haftamdaym.diğet aktarma olan rapor doğumdan sonra veriliyor ddi bana Dr sekteteri
Gözün Aydın canım hayırlı olsun dualarımız sizinle inş bi kaç güne çıkar on gün kalmaz kilosu boyu iyi anne sütü de aldımı çabuk toparlarSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Doğuma kadar devam etmese bariValla bu hafta olacakmıs öyle yazıyor netten bakim dedım normalmısn
Bugün 2 sefer gördüm 14-9 şuan 13-8 .Stres yapmiycam bundan sonra tek koldan ölçüm yapicam ya bugün çok ölçtüm ve gerildim .senin aynı gün hep mi yüksekti canımCanim tek sefer 14/9 değil de , her ölçüm.de mi bu şekilde çıkıyor? Önemli olan o. Gün içinde zaman zaman elbet bi iki kere yükselebilir. Ama devamlı yüksekse bu önemli.
Olabilir vücudumuz doğuma hazırlanıyor sanki ama gece bişi olmasından korkuyorum hiç böle kaskatı olmamıştı karnım yarın kontrolüm var Allah tanBu haftalarda normal demek ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz baksanıza.
37den sonra bişi götürme yok, doğum raporunu alınca onu götürüyorsunuz o zaman hesaplıyorlar kızlar, aktarılan şu kadar şu güne kadar doğum izni diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?