2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mevsimsel geçişlerden mi ? Son haftaya girdiğimizden dolayı mı bilmiyorum ama benimde iki gün önce sancım başladı . Hormonlardan dolayı bana sıcak bastığı için ince elbiselerle dolaşıyordum.
Ayrıca gece uyurken sürekli camı açıyordum. Üşütmekten herhalde gaz sancısı başladı diye düşündüm Sıkıca giyinip hırkayla uyudum . Ertesi sabah yalnızca sağ böbreğim ağrımış olarak uyandım. Dünden beri kalın giyinmeye başladım. Biraz ağrımda azalma var . Ama nasıl geçecek bilmiyorum. Bir de bebekte büyüdüğü için sağ böbreğime doğru baskı yapıyor sanki
Bu ağrılar sancılar ister istemez korkutuyor.

Canım gözün Aydın olsun, kızlara katılıyorum 10 güne kalmaz çıkar inşallah kuzucuk yanınıza sen iyileşmene bak şimdi, bol bol sütün olsun bebiş hemen toparlansın.

Selam kızlar, birkaç gündür bende hazımsızlık var sizde de oluyor mu ?

Doktorum 14-9 old an hastaneye geliyorsun dedi ama alete güvenemiyorum manueller dışında hepsi hata veriyor. Braun marka yla da geçen hafta takip yaptım o da hep yüksek verdi
Canim tek sefer 14/9 değil de , her ölçüm.de mi bu şekilde çıkıyor? Önemli olan o. Gün içinde zaman zaman elbet bi iki kere yükselebilir. Ama devamlı yüksekse bu önemli.

Benimde akşamdan beri karnım kaskatı oldu ve kasıklarımda ağrı var. Birde küçük kıpırtılarla hareket ediyor çok sık

Çok geçmiş olsun, sağlıkla büyüt ins canim. Tansiyonun kaç çıkmıştı ki.canim ? Acil aldılar?

Bi doğum raporu var o doğumdan sonra veriliyor bir de ben 32 de clisir aldığım için simdi clisamaz raporu goturcekmism.
Çalışabilir i götürdüm. 37.haftamdaym.diğet aktarma olan rapor doğumdan sonra veriliyor ddi bana Dr sekteteri

Benimde akşamdan beri karnım kaskatı oldu ve kasıklarımda ağrı var. Birde küçük kıpırtılarla hareket ediyor çok sık
Bu haftalarda normal demek ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz baksanıza.
Çalışabilir i götürdüm. 37.haftamdaym.diğet aktarma olan rapor doğumdan sonra veriliyor ddi bana Dr sekteteri
37den sonra bişi götürme yok, doğum raporunu alınca onu götürüyorsunuz o zaman hesaplıyorlar kızlar, aktarılan şu kadar şu güne kadar doğum izni diye.

Kızlar maşallah her foruma girişimde bir doğum haberi görüyorum Nasıl özeniyorum anlatamam özlem oluştu içimde

Bir de bir sorum olacak sizlere biz 14 gündür karantinadaydık evde dün biraz yürüyüşe çıktım. Yürürken rahmimde batma oluyor dünden beri. Baktım da yazdıklarınıza hiç denk gelmedim var mı böyle bir problemi olan normal mi acaba bu

Gözün Aydın canım hayırlı olsun dualarımız sizinle inş bi kaç güne çıkar on gün kalmaz kilosu boyu iyi anne sütü de aldımı çabuk toparlar

Canim tek sefer 14/9 değil de , her ölçüm.de mi bu şekilde çıkıyor? Önemli olan o. Gün içinde zaman zaman elbet bi iki kere yükselebilir. Ama devamlı yüksekse bu önemli.
Bugün 2 sefer gördüm 14-9 şuan 13-8 .Stres yapmiycam bundan sonra tek koldan ölçüm yapicam ya bugün çok ölçtüm ve gerildim .senin aynı gün hep mi yüksekti canım

Olabilir vücudumuz doğuma hazırlanıyor sanki ama gece bişi olmasından korkuyorum hiç böle kaskatı olmamıştı karnım yarın kontrolüm var Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…