- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Canim stres yapıp, aklın hep tansiyonda olunca yüksek oluyor. Tek.koldan ,tek aletle ölçüm yap. Benim önceki doğumda 1 hafta boyunca genelde 14/9ve üzeri çıktı hep. Oy le tek seferlik bakmadı.doktor. 1 Hafta takip ettik. 13/8 kötü değil. Doktorum gebeliğin son zamanlarında yükselmesi normal demişti.Bugün 2 sefer gördüm 14-9 şuan 13-8 .Stres yapmiycam bundan sonra tek koldan ölçüm yapicam ya bugün çok ölçtüm ve gerildim .senin aynı gün hep mi yüksekti canım
2 gün öncesine kadar bende öyle diyordumKızlar çoğunuz heyecanlanıp sabırsızlanıyorsunuz, bana da tam tersi sıkıntı basıyor doğum yaklaştıkçazaman daha yavaş geçsin istiyorum hamilelik iyi böyle sonrasında yaşanacakları bildiğim için
Benim gibi hisseden var mı?
Yok belden değildi gecti cok sukur henuz supriz yok gibiBelden geliyorsa ağrı ben bişiler bekliyorum sizden o zaman yaa
Bilmiom ki böyle dedilr bana da bence de 32 deki tarihe göre.direk ayarlyablrler ama niyeyse anlamadm.Çalışabilir i götürdüm. 37.haftamdaym.diğet aktarma olan rapor doğumdan sonra veriliyor ddi bana Dr sekteteri
Allah analı babalı büyütsün hemencecik toparlar evinize birlikte dönersiniz inşallah sende toparlarsın bu süreçte beslenmene uykuna dikkat et gözünüz AydınSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Bi doğum raporu var o doğumdan sonra veriliyor bir de ben 32 de clisir aldığım için simdi clisamaz raporu goturcekmism Kamudamu calisiyorsun bende 32de calisir rap verdim 37dede calisamazmi vercez bende devletteyim
Gozunaydin canim insallah cabucak cikar kuvezden cok sukur kilosuda iyi fualarimiz seninle canimSelam kızlar dün gecr yüksek tansıyondan en yakın hastaneye gidelim dedik. Acil sezeryana aldılar ne oldugumuzu şaşırdık37+2 de . 2970-50 cm le bebıs dogdu ama erken dogduğu için solunum sıkıntısı yasıyormus hemen meme ememezmıs. Yogun bakıma küveze aldılar . Hergün süt sagıp götürcez 10 gün sanırım hastanede kalıcak. Beni taburcu ettiler akşam eve geldik esımle.dua edin kızlar
Aynen canım hıcbırsey hayal ettıgım gibi gitmedi evımıze yakın hastaneye tansıyon olcurmeye bıde nst de bebege bakayım diye gittim ama bırakmadılar amelıyata aldılar medıpolde. Cok korkunctu cok ağladım. Sezeryan spinal anestezi yapıldı . Epidural yapılmadı. Agrıları hep hıssettım suanda bıle zor dogruluyorum kalkıyorum. Sezeryan bukadar kötü oluyosa herkes nasıl yaptırıyo anlamadım benım epidural olmadıgı ıcın mı bu kadar kötüyüm öldüm öldüm dirildim resmenyaa geçmiş olsun. bir yandan da hayırlı olsun.o kadar konuştuk tansiyon diye demekki acil bir durum oluştu. neyse ikinizde iyi olun yeterki.
ben o sebeple tansiyondan çok korkuyorum.siz burda baş ağrısı vs yazınca direk tansiyon diyorum. hiç ihmale gelmiyor gebelikte çünkü
Bende öyle dusunuyodum eşimde ama bugun yogun bakımdaki doktor tutcaz gibi konustu. Suan ememezmıs memeden. Once biberonla sonra benı cagırcaklarmıs emzırcekmısım yanlarında baya bır hafta on günden bahsettiler . Varmı cevrenız boyle vaka ya moralim cok bozuldu bebegımı bugun ılk kez gördm kuvezdeGözün Aydın canım hayırlı olsun dualarımız sizinle inş bi kaç güne çıkar on gün kalmaz kilosu boyu iyi anne sütü de aldımı çabuk toparlar
17-11 di cnm . 16-10 lara ındı sonra 15-9 falandı sanırım doktor hemen almamız lazım dedi bıde kendı dokltrum degıl hıc tanımıyofum hastanede aynı sekıldeÇok geçmiş olsun, sağlıkla büyüt ins canim. Tansiyonun kaç çıkmıştı ki.canim ? Acil aldılar?
Haftası kötü değil aslında bebişin canım solunum sıkıntısı mı var? Boşuna bekletmeseler kuvözde aslında. Bazen tedbir amaçlı bekletiyorlar. Medipolde yapmışsın. Kanguru bakımı talep et içeri girip emzirmek istiyorum de belki kabul ederler. İyi hastanelerde bu uygulama yapılıyor aslında.Bende öyle dusunuyodum eşimde ama bugun yogun bakımdaki doktor tutcaz gibi konustu. Suan ememezmıs memeden. Once biberonla sonra benı cagırcaklarmıs emzırcekmısım yanlarında baya bır hafta on günden bahsettiler . Varmı cevrenız boyle vaka ya moralim cok bozuldu bebegımı bugun ılk kez gördm kuvezde
İnşallahh rabbım size yardımcı olsun en acısız e agrısız bir dogumunuz olsun benım suan kötü sezeryan mumkun oldugunca olmayın derim yada epidural alın kesınlıkleCanım gözün Aydın olsun, kızlara katılıyorum 10 güne kalmaz çıkar inşallah kuzucuk yanınızasen iyileşmene bak şimdi, bol bol sütün olsun bebiş hemen toparlansın.
Aynen. Bende suphelenıyorum bosuna mı tutuyorlar diye bunu nasıl anlayabılırım vicdanları varsa su corona donemınde tutmazlar sanmam. Solunumda sıkıntısı var ya hızlı nefes alıyo yada yavas demısler esıme . Ama adam akıllı bır rapor yok onumuzde nası bi tedavi ızlenıyor bılmıyoruz kanguru bakımı ne oluuor cnm suan emzıremezsın nefesi yetmez dedılerHaftası kötü değil aslında bebişin canım solunum sıkıntısı mı var? Boşuna bekletmeseler kuvözde aslında. Bazen tedbir amaçlı bekletiyorlar. Medipolde yapmışsın. Kanguru bakımı talep et içeri girip emzirmek istiyorum de belki kabul ederler. İyi hastanelerde bu uygulama yapılıyor aslında.
Nasıl geçti canım ya yeni gördüm mesajını kusura bakma. Gerçekleşti mi doğum?Kanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasını
Anne yoğun bakıma girip emziriyor, çıplak bi şekilde göğsünde filan tutuyor kanguru bakımı bu prematüre bebeklerde uygulanıyor aslında. Senin bebeğin prematüre bile değil. Ama güvenmekten başka çare var mı ki?Aynen. Bende suphelenıyorum bosuna mı tutuyorlar diye bunu nasıl anlayabılırım vicdanları varsa su corona donemınde tutmazlar sanmam. Solunumda sıkıntısı var ya hızlı nefes alıyo yada yavas demısler esıme . Ama adam akıllı bır rapor yok onumuzde nası bi tedavi ızlenıyor bılmıyoruz kanguru bakımı ne oluuor cnm suan emzıremezsın nefesi yetmez dedıler
Oyy maşallah gözün aydın canım ya senle aramızda 1 gün vardı resmen seninki baya hızlı çıktı :))) Güle güle büyüsün inşallalh kuzucuk.Kasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?