2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugün 2 sefer gördüm 14-9 şuan 13-8 .Stres yapmiycam bundan sonra tek koldan ölçüm yapicam ya bugün çok ölçtüm ve gerildim .senin aynı gün hep mi yüksekti canım
Canim stres yapıp, aklın hep tansiyonda olunca yüksek oluyor. Tek.koldan ,tek aletle ölçüm yap. Benim önceki doğumda 1 hafta boyunca genelde 14/9ve üzeri çıktı hep. Oy le tek seferlik bakmadı.doktor. 1 Hafta takip ettik. 13/8 kötü değil. Doktorum gebeliğin son zamanlarında yükselmesi normal demişti.

2 gün öncesine kadar bende öyle diyordum
2 gündür hazımsızlık, mide yanması ve bulantı, nefes alamama başlayınca biran önce doğsa diyorum

Belden geliyorsa ağrı ben bişiler bekliyorum sizden o zaman yaa
Yok belden değildi gecti cok sukur henuz supriz yok gibi
Çalışabilir i götürdüm. 37.haftamdaym.diğet aktarma olan rapor doğumdan sonra veriliyor ddi bana Dr sekteteri
Bilmiom ki böyle dedilr bana da bence de 32 deki tarihe göre.direk ayarlyablrler ama niyeyse anlamadm.

Allah analı babalı büyütsün hemencecik toparlar evinize birlikte dönersiniz inşallah sende toparlarsın bu süreçte beslenmene uykuna dikkat et gözünüz Aydın

Bi doğum raporu var o doğumdan sonra veriliyor bir de ben 32 de clisir aldığım için simdi clisamaz raporu goturcekmism Kamudamu calisiyorsun bende 32de calisir rap verdim 37dede calisamazmi vercez bende devletteyim

Kızlar benim yarın sabah kontrolüm var. İlk defa çatı muayenesi olacağım. Bana dua edin lütfen. Bel ağrısı ve kasık ağrıları bende de oluyor. Bir de artık sağımdan soluma dönerken göbeğim çok acıyor. Sanki aşağıya baskı oluyor gibi.

Gozunaydin canim insallah cabucak cikar kuvezden cok sukur kilosuda iyi fualarimiz seninle canim

Aynen canım hıcbırsey hayal ettıgım gibi gitmedi evımıze yakın hastaneye tansıyon olcurmeye bıde nst de bebege bakayım diye gittim ama bırakmadılar amelıyata aldılar medıpolde. Cok korkunctu cok ağladım. Sezeryan spinal anestezi yapıldı . Epidural yapılmadı. Agrıları hep hıssettım suanda bıle zor dogruluyorum kalkıyorum. Sezeryan bukadar kötü oluyosa herkes nasıl yaptırıyo anlamadım benım epidural olmadıgı ıcın mı bu kadar kötüyüm öldüm öldüm dirildim resmen

Gözün Aydın canım hayırlı olsun dualarımız sizinle inş bi kaç güne çıkar on gün kalmaz kilosu boyu iyi anne sütü de aldımı çabuk toparlar
Bende öyle dusunuyodum eşimde ama bugun yogun bakımdaki doktor tutcaz gibi konustu. Suan ememezmıs memeden. Once biberonla sonra benı cagırcaklarmıs emzırcekmısım yanlarında baya bır hafta on günden bahsettiler . Varmı cevrenız boyle vaka ya moralim cok bozuldu bebegımı bugun ılk kez gördm kuvezde

Haftası kötü değil aslında bebişin canım solunum sıkıntısı mı var? Boşuna bekletmeseler kuvözde aslında. Bazen tedbir amaçlı bekletiyorlar. Medipolde yapmışsın. Kanguru bakımı talep et içeri girip emzirmek istiyorum de belki kabul ederler. İyi hastanelerde bu uygulama yapılıyor aslında.

Canım gözün Aydın olsun, kızlara katılıyorum 10 güne kalmaz çıkar inşallah kuzucuk yanınıza sen iyileşmene bak şimdi, bol bol sütün olsun bebiş hemen toparlansın.
İnşallahh rabbım size yardımcı olsun en acısız e agrısız bir dogumunuz olsun benım suan kötü sezeryan mumkun oldugunca olmayın derim yada epidural alın kesınlıkle

Aynen. Bende suphelenıyorum bosuna mı tutuyorlar diye bunu nasıl anlayabılırım vicdanları varsa su corona donemınde tutmazlar sanmam. Solunumda sıkıntısı var ya hızlı nefes alıyo yada yavas demısler esıme . Ama adam akıllı bır rapor yok onumuzde nası bi tedavi ızlenıyor bılmıyoruz kanguru bakımı ne oluuor cnm suan emzıremezsın nefesi yetmez dedıler

Nasıl geçti canım ya yeni gördüm mesajını kusura bakma. Gerçekleşti mi doğum?

Anne yoğun bakıma girip emziriyor, çıplak bi şekilde göğsünde filan tutuyor kanguru bakımı bu prematüre bebeklerde uygulanıyor aslında. Senin bebeğin prematüre bile değil. Ama güvenmekten başka çare var mı ki?
Raporlarını isteyip başka bir güvendiğiniz yere danışın isterseniz.

Oyy maşallah gözün aydın canım ya senle aramızda 1 gün vardı resmen seninki baya hızlı çıktı :))) Güle güle büyüsün inşallalh kuzucuk.

Herkesler göbeğini paylaşmış, benimki sizinkileri yanında dev anası göbeği gibi kaldı ya Bu göbek 2 hafta öncenin 34 haftaların göbeği bir de şimdiki halini düşünün

Eklentiler

• IMG_20201021_022701.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…