2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yarın benim de kontrolüm var, gidip yatayım artık sayfaları okumayı bitirip sütümü içtiğime göre :)

Acilden gidince hazırlıksız yakalandım alt taraf baya tüylüydü, çekindim biraz ama ebe sağ olsun hiç önemli değil dedi rahatlattı :) Bu sefer temizliğini yaptım valla. Hazırlıklı olmak lazım artık.

Canım ben epidural normal doğum yapmıştım hemen ayağa kalktım hissetme epiduralde daha çok oluyo diye biliyorum. Apar topar sezeryana girdiğin için kendini daha gergin hissetmiş olabilirsin ama neyseki artık çıktın hepsi geride kaldı.

küvözde taşipne için kalıyo anladığım kadarıyla benim kızımda da aynısı oldu mutlaka kucağına almayı emzirmeyi tentene teması talep et oksijen desteği almıyosa eğer izin vermeleri lazım. Sen detaylı bilgi iste her durum farklı olabiliyo biz naçizane başımızdan geçenleri paylaşıyoruz. İnşallah solunumu düzelir evinize gelirsiniz. Dirayetli olmaya çalış yenidoğan solunum sıkıntısı kendiliğinden bile düzeltebiliyo

Benim de belim çok ağrıyo ama kramp değil baya ağrıyo. Son temizliği yapayım derken zorlandım diye düşünüyodum ama dr. harvey karp’ın sitesine denk geldim siteyr göre vücut kendini doğuma hazırlıyomuş hayırlısı bakalım artık mide sıkıntıların da bitti gibi bişey. Aşırı hazımsızlığım vardı canım yemek istemezdi artık iştahım geri geldi. İnşallah bebeklerimiz desağlıkla gelirler

günaydın kızlar

K Kidem34 sen apar topar girdiğin için yabancı ortam yabancı doktor stres vs bu sebeple biraz travmatik olmuş.yoksa sezeryan o kadar da konforsuz değil. sende dış etmenler çok etkilemiş.o anda demekki doktorlar şüpheli durum hissettiki seni bırakmadılar. kendi doktorunu arasan yetişemezmiydin acaba. ben kızımı 37+3de doğurmuştum küveze girmemişti. sanırım sendeki tansiyon durumu bebeği etkilemiş. benim tansiyonum o kadar yükseklere çıkmadı çünkü. sen şimdi toparlanmana bak bebeğinin sana ihtiyacı var bol bol sağım yap. güçlü olman doktorlara güvenmen lazım artık.

Benim de 9 buçukta kontrolüm var eğer izin verirsen alttan muayene ederim demişti sanırım çatı muayenesi oluyor. 6 da uyandım yüreğim ağzımda

Günaydın kizlar ben yazacaktım daha doğrusu soracaktım yazanlar olmuş.2 gündür acayip bel ağrısı rahime baskı alt tarafta ağrım oluyo.bel ağrısı gerçek doğum agrisiyms karin altı yalancı savcıymış öyle yazıyor bi yerde. Ne kadar dogru bilmiyorum ama. Ağrıdan hiç uyumadım.oglen kontrol var bakalım doktor ne diyecek

Aynen canım ya günler gecsin istemiyorum hiç 3 yaşında ikizlerim var bebekte olunca nasıl olcak diye bir korku geliyor banada

Benimde yarin 10:45 randevum bakalim ne yapiyor sipalar

Benim de 9 buçukta kontrolüm var eğer izin verirsen alttan muayene ederim demişti sanırım çatı muayenesi oluyor. 6 da uyandım yüreğim ağzımda
Çatı muayenesi için stres yapıyorsan garantisini veriyorum çok gereksiz. Çünkü 3 sn sürüyor ve sen hissetmiyorsun. Sen sadece rahat ol. Olmasan da ağrı hissetmezsin zaten orası artık çok geniş. Ama rahat olmazsan ölçüm doğru olmaz doktoru ugrastirirsin. Hiç korkma.

Dün gece ara ara adet sancısı yaşamaya devam ettim, sabah mı oldu uyudum mu bilmiyorum, şimdi kalkıp 2 çocuğa kahvaltı hazırlamam lazım ama enerjim var mı sorun bi

Benim bu 3te 39u beklemeyecek mi acaba diyorum ya, bi duş alıp temizliğimi falan halledeyim bende gün içinde

Ben varım
Hiç çıksın istemiyorum..
Dursun orda
Bazen de diyorum çıksın kurtulayım eski günlerimi özledim

Gece uyurken hissetmedim agrilarimi simdide kasiktaki agrim mekik cekip hamlamisim gibi bir his belimde agrim yok gibi ama bakalim gün icinde nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…