2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Üzülme canım o kadar uzun süre tutmazlar .bir kaç güne kucagina bile alırsın . Bu arada Allah analı babalı büyütsün moralinide bozma .dediğim gibi çok tutmazlar . Yeğenim den biliyorum durumu çok kötüydü iki hafta bile sürmeden düzeldi .anne sütü çok önemli bu dönemde . Canını sıkıp sütünü etkilemesin.

Canim ameliyat sirasindami hissettin sonrami solunumda sikintisi varsa enziremezsin iyi dr denk dusursun insallah en kisa zamanda kavusursunuz biliyorum o ordayken cok uzuluyosundur sutun geldimi simdi onun icin guclu olmalisin annesi sagim yap sut biriktir dualarimiz seninle canim
Herkesler göbeğini paylaşmış, benimki sizinkileri yanında dev anası göbeği gibi kaldı ya Bu göbek 2 hafta öncenin 34 haftaların göbeği bir de şimdiki halini düşünün
Cok tatli gobusun masallah ben esime diyorumki gobegim cok fazla o da diyorki sen hamilesin unuttun heralde

Günaydın kızlar bu bulantılar beni bitirdi az kaldı deyip duruyorum az kaldı ya sabır. Bugün bir çok arkadasin kontrolü varmış güzel haberlerle gelin. Gece adet sancılarım oldu kez iç camasirima baktım hatırlamıyorum

listemiz dolmaya başlıyor

Aynı şeyleri yaşıyoruz korkma, bende kanama ya da su gelir mi diye tedirgin giriyorum WC’ye falan.

Kesinlikle şimdi kahvaltı yapicam biraz uzanıp ölçüm yaparım sakin sakin. Hastaneye gitmedim çok uzak gitsem hicbirseyim yoksa bile direk yatak açıp 1.500 -2.000 den aşağı salmazlardı bizi .Allah korusun bebeğim önemli olan o ama evham yapmadan bugün takip edicem canım

Aynı şeyleri yaşıyoruz korkma, bende kanama ya da su gelir mi diye tedirgin giriyorum WC’ye falan.
Geçen haftalı kontrol de doktorum korkma rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti bi de dün ebe nisan rengi suyun gelmesi vs onların nasıl old bahsetti korktum açıkçası. Bugün yeni bir güne uyandık sakin panik yapmadan günümü geçirmek istiyorum yaa

Canım niye boşuna tutsunlar ki yenidoğan yoğun bakımından bi çıkarları yok zaten senden alacakları bi ücret olamayacak devlet karşılıyor. Bence aklına kötü bisey getirme ayrıca kaç doktora söylediysem ist en iyi yenidoğan yoğun bakım üni medipollere ait benim tercih etme sebebimden biri de bu hatta. Sen bebeğine odaklan ve sütüne şuan tek düşünmen gereken şey sütün. Bol bol sütün olsun yavruna şifa olsun annesi

İdrar yolları enfeksiyonu olabilir bende kaç gündür geçmiyordu antibiyotik ve agrı kesici yazdı doktor biraz daha iyiyim

Çok geçmiş olsun canım benim inşanlah herşey yoluna döner

Canım banyoda çıplak hafif suyun altında emzirmeyi denedin mi .Hastanedeki ebe demişti bana bebeği sakinlestiriyormus birde emzirmeyi 'ten tene temas olarak dene ikinizde çıplak. Süt bebek emdikçe çoğalan biseymis zaten sen bebeğini sakinleştirip ağlamadan memeye tutturmaya çalış. Bana şuan uzaktan davulun sesi hoş geliyor tabi için de olmadigim için empati yapamıyorum ama illaki bi tekniği vardır

Benim şuan yine başladı alttan fena ağrı yayılıyor nts sancim yoktu ama .Sen temizlik yaparken çok zorlama ke dini son haftalarda doğumların sebeplerinden biri kadınların bu temizlik işine girip kendini yormasiymis.

Canim bisiler yer yemez de ölçme tansiyonu, bir de en az 20 dk dinlenme sonrası ölçüm yap. Sıkıntı etme kendine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…