Son bır aydıe düzensızdı yükselyordu kendı doktorum tansıyon ılacı verelım demıstı ama gittiğim doktor tansıyon ılaclk durumun yok artık senın dogum yapman lazım dedi ancak öyle geçer dediCanim normalde de yüksek miydi tansiyonun? Yoksa o an mi birden yükseldi?
Yogun bakımlar ucretli canım gecelık basına ucret alınıyo dedı hemsıre bende ondan işgillendim acıkcası cunku ordakı cocuklara göre daha kılolu yapılı 2-3 gunluk kalırda 10 gün cokl geldi bana su corona donemınde . Ins dedıgın gibidir canm bakanın hastanesi guvenıyoruz o acıdan gerci ben ozel hastanelerın hıcbırıne guvenmıyorum hepsi ne koparsak modunda gereksiz tedavu uygulamasınlar gereksız solunum cihazına baglamasınlar yeter .Canım niye boşuna tutsunlar ki yenidoğan yoğun bakımından bi çıkarları yok zaten senden alacakları bi ücret olamayacak devlet karşılıyor. Bence aklına kötü bisey getirme ayrıca kaç doktora söylediysem ist en iyi yenidoğan yoğun bakım üni medipollere ait benim tercih etme sebebimden biri de bu hatta. Sen bebeğine odaklan ve sütüne şuan tek düşünmen gereken şey sütün. Bol bol sütün olsun yavruna şifa olsun annesi
Şimdi biraz açıldı gözümün önü resmen, yanma vs yok aslında ama bugün biraz suyu artırıyım olmazsa. Aklıma gelmemişti sanki son zamanlarda hep oluyodu gibi kalmış aklımda.İdrar yolları enfeksiyonu olabilir bende kaç gündür geçmiyordu antibiyotik ve agrı kesici yazdı doktor biraz daha iyiyim
Canım aynen P Pelinimben dediğini yazacaktım kesinlikle duşta emzirme, çıplak emzirme çok önemli, sütüm yetmiyor mama diye düşünme şimdi elinden geleni yap olmazsa da yapacak bişi yok dersin. Gece gündüz ayırt edemedikleri için ağlaması normal onu takma kafaya, illa ki gece gündüz farkını anlayacaktır.Merhaba kızlar geceleri sabahlamaya başladık bebeğim maalesef gece pek uyumuyor.
Emzirmede çok sorun yaşıyorum oğlum emmiyor emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa ağlıyor. Mama veriyorum mecbur. Sütüm damla damla geliyor ama sanırım yetmiyor.
Yok canım ne temizliği tek yaptığım yemek ve çıkan bulaşıklar, yatakları toplamak o kadar. Öyle ufak tefek çamaşır bi de. Valla artık saldım yaa doğuma kadar her şey mis olsun mantığını. Sanki doğumdan sonra hiç bir şey yapılamayacak ya, zaten evdeyiz rutin bi ev karışıyor doğum sonrası da karışmaya devam edecekBenim şuan yine başladı alttan fena ağrı yayılıyor nts sancim yoktu ama .Sen temizlik yaparken çok zorlama ke dini son haftalarda doğumların sebeplerinden biri kadınların bu temizlik işine girip kendini yormasiymis.
Ay ne güzelyapmıssınız ya bayıldımmmlistemiz dolmaya başlıyor
Canım hiç aklına şüphe getirme lütfen, yeterki sağlıkla çıksın kuzucuk parası pulu önemli değil şu anda.Ay ne güzelyapmıssınız ya bayıldımmmallah tüm bebeklerı ve annelerını korusun kollasın ınsalahh
O daha çok ekim annelerine yazıyor, istersen bi oraya yaz canım, oradaki anneler de bilgilendirir seni.st1248 canım senınde benımki gibi dogmus solunum sıkıntısı yaşadınız mı bebişi kucagınıza alabıldınızmı ıns??? Merak ettm
Kendim banyoya girdim ama bebeği banyoya sokamıyorum göbeği düşmedi henüz. Kaynanama sinir oldum sütün yok ondan emmiyor deyip duruyor zaten bir şeyden anlamıyor anca canımı sıkıyor.Canım banyoda çıplak hafif suyun altında emzirmeyi denedin mi .Hastanedeki ebe demişti bana bebeği sakinlestiriyormus birde emzirmeyi 'ten tene temas olarak dene ikinizde çıplak. Süt bebek emdikçe çoğalan biseymis zaten sen bebeğini sakinleştirip ağlamadan memeye tutturmaya çalış. Bana şuan uzaktan davulun sesi hoş geliyor tabi için de olmadigim için empati yapamıyorum ama illaki bi tekniği vardır
Sürpriz doğuma bekide ekleyin normali bekliyorum bende ilki normaldiSürpriz yapacak hamişlerimiz
@nil peri
@Nilay5454
@sebert
@bsrhezaren
@Derinndn1234
Gününü bekleyen hamişlerimiz
@seastar 26 Ekim
@gunes0101 27 Ekim
@koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
@Mhr0602 30 Ekim
@Edifar 28/29 Ekim/ 3 Kasım
wendy 2 kasım
@ugurbocuuu 2 kasım
@energy 2 Kasım
@kremalikedi 3 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
@rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
@akademi1994 7 Kasım
Sen dinleme onu, beziyle al olmadı korkma hiç bir şey olmaz göbeğine, sen tenine değdir annesi sıcaklığını kalp atışını hissetsin.Kendim banyoya girdim ama bebeği banyoya sokamıyorum göbeği düşmedi henüz. Kaynanama sinir oldum sütün yok ondan emmiyor deyip duruyor zaten bir şeyden anlamıyor anca canımı sıkıyor.
Ekledim canımSürpriz doğuma bekide ekleyin normali bekliyorum bende ilki normaldi
Canım bebeğimin rengi sarardı ve uyandıramıyoruz. Ya memeyi verir vermez bağırıyor ya da bir kere çekip uyuyor ne yaparsak yapalım uyanmıyor. Zaten kan uyuşmazlığı var sarılık riski yüksek. O nedenle hastaneye getirdik şimdi.Sen dinleme onu, beziyle al olmadı korkma hiç bir şey olmaz göbeğine, sen tenine değdir annesi sıcaklığını kalp atışını hissetsin.
Kuzum iyi yapmışsınız baksınlar sarılığına. Bak sen eve gidince de üstün çıplak al kucağına onu da beziyle bırak, biraz sev, emmese bile, emzirmeye çalış boşsa bile göğsün emzir sen, üstüne mamayı ver ki yetersiz beslenme sarılığı artırıyor, ah yakınımızda olsan seni kimseye bırakmazdık, kimsenin kalbini kırmadan yap yapacağını yine, bunu yapıp memeyi sevdiren çok anne oldu Şubat annelerinde, üzülme bi de sen.Canım bebeğimin rengi sarardı ve uyandıramıyoruz. Ya memeyi verir vermez bağırıyor ya da bir kere çekip uyuyor ne yaparsak yapalım uyanmıyor. Zaten kan uyuşmazlığı var sarılık riski yüksek. O nedenle hastaneye getirdik şimdi.
Gözün Aydın canım, içini rahatlatmış biraz sanırım, hiç takma kafana inşallah su gibi geçip gidecek zaman, doğum vakti gelecek o zamana. Sen evde dinlenmene bak, oğluna bak.Selam kizlardoktorumla gorustum vitamin verdi bana ihlamur kusburnu limonlu su ic dedi extra bisey yapmana gerek yok dedi suyun ve bebegin gayet iyiymis merak erme 10 gunde bu su bitmez dedi 2 hafta sonra negatif testini alip gel dedi beni istedigin zaman arayabilirsin dedi karantinanin 1.gunu diye ekliyim bu yaziya
Gerçi doktor 2-5 kasım dedi benimde normal doğum olacak gelişi tam belli değil süpriz olur heealdeEkledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?