2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yogun bakımlar ucretli canım gecelık basına ucret alınıyo dedı hemsıre bende ondan işgillendim acıkcası cunku ordakı cocuklara göre daha kılolu yapılı 2-3 gunluk kalırda 10 gün cokl geldi bana su corona donemınde . Ins dedıgın gibidir canm bakanın hastanesi guvenıyoruz o acıdan gerci ben ozel hastanelerın hıcbırıne guvenmıyorum hepsi ne koparsak modunda gereksiz tedavu uygulamasınlar gereksız solunum cihazına baglamasınlar yeter .

İdrar yolları enfeksiyonu olabilir bende kaç gündür geçmiyordu antibiyotik ve agrı kesici yazdı doktor biraz daha iyiyim
Şimdi biraz açıldı gözümün önü resmen, yanma vs yok aslında ama bugün biraz suyu artırıyım olmazsa. Aklıma gelmemişti sanki son zamanlarda hep oluyodu gibi kalmış aklımda.
Canım aynen P Pelinimben dediğini yazacaktım kesinlikle duşta emzirme, çıplak emzirme çok önemli, sütüm yetmiyor mama diye düşünme şimdi elinden geleni yap olmazsa da yapacak bişi yok dersin. Gece gündüz ayırt edemedikleri için ağlaması normal onu takma kafaya, illa ki gece gündüz farkını anlayacaktır.
Yok canım ne temizliği tek yaptığım yemek ve çıkan bulaşıklar, yatakları toplamak o kadar. Öyle ufak tefek çamaşır bi de. Valla artık saldım yaa doğuma kadar her şey mis olsun mantığını. Sanki doğumdan sonra hiç bir şey yapılamayacak ya, zaten evdeyiz rutin bi ev karışıyor doğum sonrası da karışmaya devam edecek

Ay ne güzelyapmıssınız ya bayıldımmm allah tüm bebeklerı ve annelerını korusun kollasın ınsalahh
Canım hiç aklına şüphe getirme lütfen, yeterki sağlıkla çıksın kuzucuk parası pulu önemli değil şu anda.

Bak bi arkadaş yaşadığını yazmış, kiloyla falan ilgisi yokmuş solunum sıkıntısının, o karnında geçireceği son 10 günü orada tamamlayacak demek ki, eninde sonunda kavuşacaksınız inşallah

Kendim banyoya girdim ama bebeği banyoya sokamıyorum göbeği düşmedi henüz. Kaynanama sinir oldum sütün yok ondan emmiyor deyip duruyor zaten bir şeyden anlamıyor anca canımı sıkıyor.

Sürpriz doğuma bekide ekleyin normali bekliyorum bende ilki normaldi

Kendim banyoya girdim ama bebeği banyoya sokamıyorum göbeği düşmedi henüz. Kaynanama sinir oldum sütün yok ondan emmiyor deyip duruyor zaten bir şeyden anlamıyor anca canımı sıkıyor.
Sen dinleme onu, beziyle al olmadı korkma hiç bir şey olmaz göbeğine, sen tenine değdir annesi sıcaklığını kalp atışını hissetsin.

Sen dinleme onu, beziyle al olmadı korkma hiç bir şey olmaz göbeğine, sen tenine değdir annesi sıcaklığını kalp atışını hissetsin.
Canım bebeğimin rengi sarardı ve uyandıramıyoruz. Ya memeyi verir vermez bağırıyor ya da bir kere çekip uyuyor ne yaparsak yapalım uyanmıyor. Zaten kan uyuşmazlığı var sarılık riski yüksek. O nedenle hastaneye getirdik şimdi.

Kuzum iyi yapmışsınız baksınlar sarılığına. Bak sen eve gidince de üstün çıplak al kucağına onu da beziyle bırak, biraz sev, emmese bile, emzirmeye çalış boşsa bile göğsün emzir sen, üstüne mamayı ver ki yetersiz beslenme sarılığı artırıyor, ah yakınımızda olsan seni kimseye bırakmazdık, kimsenin kalbini kırmadan yap yapacağını yine, bunu yapıp memeyi sevdiren çok anne oldu Şubat annelerinde, üzülme bi de sen.

kızlar tomrisin emzirme notları var internette. onları da okumanızı öneririm. ten tene temas çok çok önemli. alın bebeğinizi kapatın odanızın kapısını. kimseyi de almayın içeri. uzanın yatağınıza üst kısmınız çıplak yatın. bebeğinizi de bezli yatırın göğsünüze. uyusun yatsın saatin önemi yok. eğer serinse elektrik sobası falan açabilirsiniz
bakın benim kızım ilk 1 ay memeyi hiç almadı. pes etmedim hiç. sağdım verdim hem de biberon alıyordu. ağlasa da memede tutuyordum. edsler, mamayla kandırmalar neler neler yaptım. sonuç 1 ay sonra memeci oldu1 sene kesintisiz emdi çok şükür. mama gerektiği durumlarda da takviye yaptık.

Selam kizlardoktorumla gorustum vitamin verdi bana ihlamur kusburnu limonlu su ic dedi extra bisey yapmana gerek yok dedi suyun ve bebegin gayet iyiymis merak erme 10 gunde bu su bitmez dedi 2 hafta sonra negatif testini alip gel dedi beni istedigin zaman arayabilirsin dedi karantinanin 1.gunu diye ekliyim bu yaziya

Gözün Aydın canım, içini rahatlatmış biraz sanırım, hiç takma kafana inşallah su gibi geçip gidecek zaman, doğum vakti gelecek o zamana. Sen evde dinlenmene bak, oğluna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…