2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben geldim cok sukur cok sıra bekledik bir de sonra isyerine gidip raporu verdik eşimle 10dan beri uğrasioz. Hoca her sey yolunda dedi. Perine masajina devam 38 den sonra da ilişkiye başlayabilirsin hızlandırmak için dedi. Hemoglobinim 11 kotu değil ama 2 ye cikablrz gunde dedi. Benim memeden ameliyat geçmişinden bahsettim niye daha knce söylemedin dedi mama alayim mi dedkm burda mama var sen alma gerekirse biz veririz dedi. Raporumu aldim kizlar rapor olayi kurumdan kuruma değişiyormus benim kamu değil üniversite belki de o yuzden istediler diğer arkadaşlar da goturmus

Ne ameliyatı oldun sen canım

Kendim banyoya girdim ama bebeği banyoya sokamıyorum göbeği düşmedi henüz. Kaynanama sinir oldum sütün yok ondan emmiyor deyip duruyor zaten bir şeyden anlamıyor anca canımı sıkıyor.
Lohusalik doneminde dahada sinir oluyosun herseye bide sut yokmu demezlermi sen sakin ol gogsunu asagiya dogru masaj yap ozellikle banyoda sicak suyla asla vazgecme stresli bu donemler mamayida ihmal etme sarilik olmasin bebis Allah kolaylik versin sana canim

Ben medipol e sordum daha yeni doğum fiyatını oldu ya erken doğum oldu bebek yoğun bakima kuveze alindi ücret alınıyor mu bebek yoğun bakımda yatarsa diye hayır hiç bir hast ücret alamaz devlet karşılıyor dedi .bak bir kaç yorum atıyorum sana istersen sağlık bakanlığını ara bir sor canım .Eger su durumda para koparma pesindelerse pes derim

Eklentiler

• Screenshot_20201021-124457_Chrome.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20201021-124257_Chrome.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20201021-123916_Chrome.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ben de geldim. Ay çatı muayenesi ne basit birşeymiş ya. Her gittiğimde yapsın isterse boşa stres yapmışım. Bizim de herşeyimiz normal kilo 2950 çıktı. Uyuyor benim bebiş sabahları ondan nstye akşam üstü gireceğim. Bebiş başı aşağıya epey yaklaşmış dedi doktor. Geldi gelecek bakalım

Çok güzel cikmissiniz hepiniz. Benim bir tane bile elbiseli güzel resmim yok baktim da. Hava güzel olursa belki bu hafta yaparım. Şöyle bir tane buldum gobegimi en azından kıyafet içinde gösteren
fizik yapımız cok benziyor benmde kollar bacaklar zayıf göbek balon

Bende 36 da işi bırakmak istiyorm tekrar rapormu almam gerekiyor 32 de çalışabilir almıştım en son
Benm kuzenim 35 haftada dogum yaptı 2500 kg solunum sıkıntısı nedeniyle küvezde kaldı 10 gün kadar ama o cok kucuktu sizinki inş tez zamanda ckar.
listemiz dolmaya başlıyor
Bende süpriz doğumlara eklermisin normal olcak inş
Kızlar bana yatış verdı doktor sancı çıktı nst de takıp etmem lazım dedı
Ya hastaneye gitmeden farketmişmiyidiniz agrınız varmıydı birde kaç haftalıksınız

Nasıl birşeymiş çatı muaynesi parmaklamı bakıyor napıyor

37 görünüyor ultrasonda normalde 35artı5 suan . Agrım vardı kasılma sertleşme vardı dün bahsettım hatta

@st1248 canım senınde benımki gibi dogmus solunum sıkıntısı yaşadınız mı bebişi kucagınıza alabıldınızmı ıns??? Merak ettm
Benim ikizler 36+5günluk dogdu ciger gelistirici igne olmama ragmen solunum sıkıntısından küvozde yattilar biri 4gece biri 5 gece gidisatina gore bakcaz demisti dr belki 10 günü gecer demisti cok sükur fazla yatmadilar canım sende üzülme yakın zamanda seninkide cıkar küvozden senin suan yapman gereken göguslerini sagmak sütün gelsin bebeislerini emzirmeye gittiginde sütün olsun

Kızlar bana yatış verdı doktor sancı çıktı nst de takıp etmem lazım dedı
Hayırlısı olsun canım. Duruma göre doguma mı alacak?
Biraz daha bekliyce kuzucuk demek ki

Devlet hastanesine randevu alamadim bir türlü ya 15 gune kadar doluymus off koronadan önce randevusuzda gidiliyordu ne güzel aniden dogum baslasa randevu yok diye doguma almazlarmis birde aranızda devlet hastanesine giden var mi randevu almak icin hergün mü aramam lazım?

Canim bak arkadaşımız ne guzel yazmış. Hastaneye goturmen iyi olmis ama pes etme o kayinvalidene de çok biliyorsun sen de odaya kimseyi sokma bebeğine odaklan dünyada ikiniz varmış gibi bi tek.Dualarim seninle bol bol sütün olsun evladına şifa olsun canim

Pelinim ben yakininda saglik ocagi varsa orayada gidebilirsin veya ezcaneyede gidebilirsin hatta tansiyon aletinide al karsilastir yukselirse kendinde hissedebilirsin vucudunu dinle insallah bisey olmaz
Sağlık ocağı dün 3 aletle ölçtü 2 dijital 1 manuel dijital de 15-10 cıktı yok artık bu bozuk dedim evet diyor bana .Evimde ölçüyorum canım şuan iyiyim baş ağrım geçti 13-9 günde 2 kez ölçüm yapicam cuma da kontrol var detaylı görüşeceğim

Ne ameliyatı oldun sen canım
memede fibrokistik değisiklik vardı ock fazla sayıda onları bi estetik dr una aldırdım sonra meme basım beslenemedi ve teki alındı oraya gobekten alınan deriyle yama yapıldı. bı kac kere amelıyat oldum tekrar olcaksın yağ nekrozları var onları temızlıcem dedi ben de tekrar gitmedim bıkmıstım cunku. sonra gecen genel cerraha danıstım doğurmadan bi usg yaptır doğurduktan sonra değiscek mi bkalım dedi. mastit olma ihtimalim yuksekmis tek memeden sut gelme ihtimalı var gelmeyedebilirmis falan filan. genel cerrahiyi aradım randevu icin acmadılar cumartesi ultrason yaptırmak ıstıyorum ıste bunu soyledım bugun dr a nıye daha once soylemedn dedi de doğum yaklasnca soylerm demıstım aslında amelıyat gecmısınde yazıyor olabılır ama bilmiyom neyse oyle iste

ya sana da gecmıs olsn ıns erkenden gelmez azalır gecer sancılar Limon11 de de vardı serumla ılacla gecırdıler.

Canım geçmiş olsun tekrardan benimde boğaz ağrım üşüme vs vardı dün eşim bu pastilden almış boğazımı çok rahatlatti aklıma sen geldin eczacı virüs den dolayı takviye ürün diye çok satıyoruz demis akılda bulunsun

Eklentiler

• 20201021_131522.webp
    16 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…