Kızlar bebeğin hastanesini mi degişsem bilemedim kafama takılan bu solunum sıkıntısı yaşayan bebekler ne oluyo da yasıyor dktordan mı kaynaklanıyor sezaryen sırasında sıkıntı mı yaşadı acaba . Hastaneyimi degistirsem
Canım stres yapmakta haklısın ama sakin ol bekle bence hastaneyle alakalı bir değisikliğe gerek olduğunu düsünmuyorum doktorunla konuş gerekli bilgiyi verirler yanlıs anlatma lüksleri yok sen bol bol iyilesmeye bak bebisin gelene kadar sütünü sağ güzelce artsın missKızlar bebeğin hastanesini mi degişsem bilemedim kafama takılan bu solunum sıkıntısı yaşayan bebekler ne oluyo da yasıyor dktordan mı kaynaklanıyor sezaryen sırasında sıkıntı mı yaşadı acaba . Hastaneyimi degistirsem
canım medipol mega desen tanıyorum tüm doktorları. benim ilk bebeğimdeydi bu durum, son ana kadar normal istedim normal oldu şükür. ama beni de nöbetçi doktor doğurttu yani. bizim medipol aile hastanemiz gibi babam da yoğun bakımda orada yattı. yoğun bakım ücretsiz diye biliyorum servise çıkınca ücretli canım. rabbim bir an önce kavuştursun kuzuna ama çok uzun sürmez merak etme.Ayy maşallah ya operasyonu o günki doktor yaptı nobetçi hıc tanımadıgım. Ama kafama da takılmıyor değil dogum sırasında bebegı de göstermediler . Sen sezaryen mi oldun normal mi cnm allah bagıslasın maşallahhben medipol pendikte dogurdum . Napsam bılemedim baska hastaneye mi sevk ettirsem ya
Benim de 51 cm di geçen cuma doktora aldığım kıyafetler olmayacak galiba dedim ilk hafta bacaklarini tam açamıyorlar diyor zaten ☺Demek ki yenidoganlari 1 hafta giyecek 50 cm alınan takımlar var onları giyemeyebilir.Kızlar benim bebe şuan 51 cm.3 hafta var gelmesine.benim aldigim citcitli kisa kol atletleride 50 cm.küçükmü olur.olurmu bebişe.valizede koymuştum napsamki
Benim de 51 cm di geçen cuma doktora aldığım kıyafetler olmayacak galiba dedim ilk hafta bacaklarini tam açamıyorlar diyor zaten ☺Demek ki yenidoganlari 1 hafta giyecek 50 cm alınan takımlar var onları giyemeyebilir.
Bende birsuru almistim cıtcıtlı atlet.erkenden alınca böyle oluyor işteBenim de 51 cm di geçen cuma doktora aldığım kıyafetler olmayacak galiba dedim ilk hafta bacaklarini tam açamıyorlar diyor zaten ☺Demek ki yenidoganlari 1 hafta giyecek 50 cm alınan takımlar var onları giyemeyebilir.Son aylarda almak daha mantıkliymis
Kızlar benim bebe şuan 51 cm.3 hafta var gelmesine.benim aldigim citcitli kisa kol atletleride 50 cm.küçükmü olur.olurmu bebişe.valizede koymuştum napsamki
Yavaş yavaş kabulleniyorum durumu canım ne yapayım, aynen canları saolsun ne diyelim.wendy çok geçmiş olsun canım stres yapmamaya çalış vardır bunda da bir hayır.
Kızlar bebeğin hastanesini mi degişsem bilemedim kafama takılan bu solunum sıkıntısı yaşayan bebekler ne oluyo da yasıyor dktordan mı kaynaklanıyor sezaryen sırasında sıkıntı mı yaşadı acaba . Hastaneyimi degistirsem
Benim bazılarını hiç giyemez ya ütülerken bile fark ettim hastane çıkışıyla kiyasladim resmen prematüre bebekler için üretilmiş beli şapkası yenidoğan diye satılıyor işte benim gibi tecrübesizlerde alıyor ☹kızlar 50 cm diye sadece 50 cm giymiyor 50-53 cm gibi oluyor bedenleri, ama dediğiniz gibi çok kısa bir süre giyerler, benim kızım 40ı çıkana kadar giymişti, erkek yeğenim 25 gün falan giyebildi Yenidoğanları. Canları saolsun az da olsa giydirileceğiz artık napalım.
Doktora unvana ve popülerliğine göre değişiyor. Mesele iki doktorda operatör dr ama biri çok tercih ediliyor biri 4300 se diğeri 4600 tl deniliyor. Benim doktorum prof zamdan önce 5700 tl di yine zam gelmiş finans işlerine gidip sordum doktorun imzalı kaşeli notunu istedi adamdan 1 ay önce fiyat için kase imza kağıt aldim şimdi utanıyorum istemeye muhtemelen 6.500 tl olmuşturMedipolde sezaryan doğum ne kadar
Yok canım bebeği oynatma yerinden sen kafandaki tüm soruları doktora sor elbet açıklaması vardır.Kızlar bebeğin hastanesini mi degişsem bilemedim kafama takılan bu solunum sıkıntısı yaşayan bebekler ne oluyo da yasıyor dktordan mı kaynaklanıyor sezaryen sırasında sıkıntı mı yaşadı acaba . Hastaneyimi degistirsem
Rica ederim ne demek. Keske faydam olsa. Ben kocaeli de Eray calışkan laparoskopi ve histeroskopi ile yaptı. Ameliyat değil aslında. Sizin de yarım rahim mi acaba yoksa sadece darlık mı? Yakınsanız doktorumu tavsiye ederim gercekten işinde cok cok iyiCevapladiginiz için teşekkür ederim. Doktorum anlık olarak ince kanülle açtım biraz dedi ama ilerisi için yine aynı olucak sanırım. İkinci aşılama deneyelim diyor bu sefer ince kanülle gireriz dedi. Bunun ameliyatı gibi bir işlemi yok mu diye sordum maalesef yok dedi riske girmek istemiyor belki de . Dediğiniz gibi rahime zarar vermemek için. Ne yapacağım bende bilmiyorum. Siz hangi şehirde ve hangi doktora yaptırdınız bu işlemi
Kesinlikle iki hafta önce e bebeğe gittiğimizde bir sürü ayaklı tulum aldim 0-3 ay keşke yikamasaydim diyorum. 3-6 ay almak istemedim yenidogduklarinda tulum la sevimli oluyor diye bir çoğu çöp oldu anlayacağın.
Pmkprns
Yakin arkadasim da kolestazdan dolayı 37'de sezaryen oldu. Kuveze aldılar ememez deyip. O ertesi gün bebeği verin emziricem dedi, bebek bir güzel emdi. Onun 3. Bebeği olduğu için tecrübeli. Siz de cekinmeyin. Elbette riskli durum varsa bebeği tutsunlar ama çoğunlukla maddi kazanç için boyle numaralar yapıyor hastaneler. Siz yarin bebeği verin emzirricem deyin.Bende öyle dusunuyodum eşimde ama bugun yogun bakımdaki doktor tutcaz gibi konustu. Suan ememezmıs memeden. Once biberonla sonra benı cagırcaklarmıs emzırcekmısım yanlarında baya bır hafta on günden bahsettiler . Varmı cevrenız boyle vaka ya moralim cok bozuldu bebegımı bugun ılk kez gördm kuvezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?